F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
fddg
Riker kaže...

Što je više igram, to mi se sve više sviđa...

naravno kakva je da je..al ipak je proslo dosta godina od f1 i ovo je osvjezenje veliko.Osmijeh

15 godina
RE: F1 2itzd010
Riker kaže...

Što je više igram, to mi se sve više sviđa...

jep.samo da bugove isprave pa da krenem karijeru

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan
F1 2010

Izluđuje me Bahrain na početku 'karijere'...Nikako ne volim tu stazu, a ne mogu je preskočiti...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010a
Riker kaže...

Izluđuje me Bahrain na početku 'karijere'...Nikako ne volim tu stazu, a ne mogu je preskočiti...

Polako, naučiš.

Spa je najbolja staza na svjetu. Jedina staza na kojoj sam uzivo bio. Premoćno^^

Sad cu probati grafički usporedit GRID i F1 2010 na SPA.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
14 godina
protjeran
RE: f1 2010
Riker kaže...

Ja sam je prije volio, ali ova nova Bahrein konstrukcija mi se nikako nesviđa.

BAZINGA
14 godina
F1 2010

Molim lijepo savjet koji volan za X360 nabaviti? Logitech Drive FX Wheel ili Microsoft Wireless Racing Wheel? Fanatec nažalost isključen zbogradi cijene. S tim da vidim da za taj Logitech nema model Wheel Stand Pro-a?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

... sorry na kvaliteti ali neznam uploadat video u HD-u... svako objašnjenje je dobrodošlo...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 19:46 (smrad06).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010

Grafička usporedba. Koliko je EGO Engine napredovao u 2 godine u odnosu na izdavanje GRID-a/DiRT 1:

GRID - Sve na max GRID - Sve na max
F1 2010 - Sve na max, DX9 F1 2010 - Sve na max, DX9
// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
9 0 hvala 3
14 godina
protjeran
Weky kaže...

Grafička usporedba. Koliko je EGO Engine napredovao u 2 godine u odnosu na izdavanje GRID-a/DiRT 1:

F1 daleko bolje izgleda

BAZINGA
17 godina
ZDS kaže...
Weky kaže...

F1 daleko bolje izgleda

hmm.. aj da je bolje ali.. daleko bolje?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
odjavljen
F1 2010

Puno, puno bolje. Ogromna razlika. Nakon GRID-a javlja se mučnina od žutog bloom efekta, dok je F1 kristalno jasan i čist i teksture su puno veće rezolucije.

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
nixass kaže...
ZDS kaže...
Weky kaže...

F1 daleko bolje izgleda

hmm.. aj da je bolje ali.. daleko bolje?

Dobro sada nije baš daleko no pogledaj okolinu, teksture su puno čišće i nema onolikog blura.

BAZINGA
17 godina

sjećam se da su mi glow/bloom i hdr dosta nagrđivali scenu u gridu.. grafika je bila ok al s ovim elementima su pretjerali..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 18:44 (nixass).
16 godina
protjeran
RE: F1sdfgsd fasF 2010
Weky kaže...

Puno, puno bolje. Ogromna razlika. Nakon GRID-a javlja se mučnina od žutog bloom efekta, dok je F1 kristalno jasan i čist i teksture su puno veće rezolucije.

da je jasan i cist nije.... 

jos je tu onaj filter sam nije tak izrazen

ovo je jasno i cisto

da znam da sam dosadan sa GT5 ali nema boljeg primjera da znam da sam dosadan sa GT5 ali nema boljeg primjera
┐(-。ー;)┌
15 godina
odjavljen
hrvatskafarkasevec kaže...

da je jasan i cist nije....

jos je tu onaj filter sam nije tak izrazen

ovo je jasno i cisto

Dobro teško je usporedivati Gran Turismo 5 za koji je napravljen detaljno takav look da bi izgledao što više "realnije", tj. da simulacij teži.

NFS Shift isto izgleda kristalno čisto, ali velika činjenica je da F1 2010 izgleda barem 2 koplja bolje od GRID-a, a usudio bi se reći i od DiRT 2. Obje igre (DiRT 2, GRID) izgledaju smješno zuto premazano.

15 godina
F1 2010

u melbournu me ceka 16% mogucnosti kise...kakvo vrijeme da ocekujem? se isplati ic na intermedijima? utrka je 20% duzine...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm, ali tu nedostaje sva hrpa post-processinga. F1 2010 ima lagani "sephia" filter, ali je slika čista. Oštrina koju ti prividno imaš na tome je zbog manjka detalja.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Hmm, ali tu nedostaje sva hrpa post-processinga. F1 2010 ima lagani "sephia" filter, ali je slika čista. Oštrina koju ti prividno imaš na tome je zbog manjka detalja.

Misliš na GT5 ili?

Jasno je da PS3 GPU nemoze procesirati neke značajne efekte. No i Cell Core može akcelerirati Post processing efekte, recimo jednostavnij Ambient Occlusion što bi sasvim ljepo dalo dojam igri gdje je precjep svejtla izražen (prolazak ispod sjena drveća i okoline i sl.)

15 godina
F1 2010

Molim pomoć kolege,čitam u prijašnjim postovima pucaju vam gume,meni su gume stalno zelene,nema veze koliko vozio na njima i jel prođem kroz šljunak ili ne.Zašto?

Drugo ne čujem nikakvu glasovnu komunikaciju,dakle nikada komunikacije s boksom?treće opalim sa 200 u zid bolid ostane neoštećen. wtf? Pomozite.

17 godina
neaktivan
f1 2010
softwaremaniac kaže...

Molim pomoć kolege,čitam u prijašnjim postovima pucaju vam gume,meni su gume stalno zelene,nema veze koliko vozio na njima i jel prođem kroz šljunak ili ne.Zašto?

Drugo ne čujem nikakvu glasovnu komunikaciju,dakle nikada komunikacije s boksom?treće opalim sa 200 u zid bolid ostane neoštećen. wtf? Pomozite.

Jesi uopće uključio damage?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010jžj
softwaremaniac kaže...

LOL stil pisanja ti je za humor temu

Isključio si oštećenja.

15 godina

Hvala ti Danny,sada mi je jasno,trebalo je na Difficulty settingsu podesiti.hvala,znam sad ćete mi se smijati jer sam ispao kreten. Sramim se 

15 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...

Hvala ti Danny,sada mi je jasno,trebalo je na Difficulty settingsu podesiti.hvala,znam sad ćete mi se smijati jer sam ispao kreten.  Sramim se

Nema glupog pitanja, nemozes ispasti kreten (osim onaj koji je pitao jeli jace corsair cx400 ili hx 820), samo ti uzivaj u igriSmijeh

15 godina
RE:f1 2010
Aliser kaže...

Dal cu ja moc igrati na ovom kompu:

Intel Celeron D 2.8 GHz

1GB RAM DDR2

Ati Radeon HD 4350 512mb

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

17 godina
neaktivan
F1 2010

Igra ima ogromne razlike u handlingu s razinom potrošenosti guma, čak količine goria, svih postavki... krila, težine, itd. Ono što je razlikuje od rFactora je ugrađeni TC, ali nije pretjeran.

Sad sam odigrao odličnu multi utrku na kiši. SPA, kiša, dmg full, sim mod, 12 igrača. Iznimno zabavno.

Nema te samostalne vožnje koja je bolja od MP naganjanja po ovako dobroj kiši. Borba u sekundama, nadmudrivanje, psihološka igra i na kraju neopisiv gušt kad izbaciš protivnika na strpljenje - kad napravi grešku i zabije se u zid ili izleti hvatajući te.

Završio 5. ali sam zadovoljan s obzirom na gadan sudar u startu zbog kojeg sam izgubio strašno puno vremena izgubivši desni dio prednjeg krilca i na istom mjestu kasnije probio desnu gumu. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 19:43 (naxeem).
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
F1 2010

mala usporedba, F1 2010 vs NFS Shift

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
F1 2010

Jel zna netko kako da ukljucim 5.1 zvuk, u igri na audio options mi je namjesteno na software i ne mogu nista mjenjat a cuje se samo na dva zvucnika... do sad mi je u svim igrama radilo svih 6...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika

Imaš dovoljno dobro računalo da staviš detalje na višu razinu. Čini se kao da ni u F1 ni NFS nemaš AA uključen.

16 godina
protjeran
naxeem kaže...

dobro ono je losa slika 

evo bolje http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/08/Suzuka-Circuit_Ferrari_F2007_003.jpg

ja sam se nadao takvom F1

┐(-。ー;)┌
15 godina
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
naxeem kaže...

Imaš dovoljno dobro računalo da staviš detalje na višu razinu. Čini se kao da ni u F1 ni NFS nemaš AA uključen.

hmm, stavio sam AA na 4x u obje igre

možda zbog kompresije tako djeluju, šta ja znam :)

no primjetio da mi tako bude u nekim igrama, tj. uključim AA a rubovu i dalju nebudu oštri

neznam, ode se malo u Catalystima po postavkama igrat

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice