Što je više igram, to mi se sve više sviđa...
naravno kakva je da je..al ipak je proslo dosta godina od f1 i ovo je osvjezenje veliko.
naravno kakva je da je..al ipak je proslo dosta godina od f1 i ovo je osvjezenje veliko.
jep.samo da bugove isprave pa da krenem karijeru
Izluđuje me Bahrain na početku 'karijere'...Nikako ne volim tu stazu, a ne mogu je preskočiti...
Izluđuje me Bahrain na početku 'karijere'...Nikako ne volim tu stazu, a ne mogu je preskočiti...
Polako, naučiš.
Spa je najbolja staza na svjetu. Jedina staza na kojoj sam uzivo bio. Premoćno^^
Sad cu probati grafički usporedit GRID i F1 2010 na SPA.
Ja sam je prije volio, ali ova nova Bahrein konstrukcija mi se nikako nesviđa.
Molim lijepo savjet koji volan za X360 nabaviti? Logitech Drive FX Wheel ili Microsoft Wireless Racing Wheel? Fanatec nažalost isključen zbogradi cijene. S tim da vidim da za taj Logitech nema model Wheel Stand Pro-a?
Grafička usporedba. Koliko je EGO Engine napredovao u 2 godine u odnosu na izdavanje GRID-a/DiRT 1:
F1 daleko bolje izgleda
Grafička usporedba. Koliko je EGO Engine napredovao u 2 godine u odnosu na izdavanje GRID-a/DiRT 1:
F1 daleko bolje izgleda
hmm.. aj da je bolje ali.. daleko bolje?
Puno, puno bolje. Ogromna razlika. Nakon GRID-a javlja se mučnina od žutog bloom efekta, dok je F1 kristalno jasan i čist i teksture su puno veće rezolucije.
F1 daleko bolje izgleda
hmm.. aj da je bolje ali.. daleko bolje?
Dobro sada nije baš daleko no pogledaj okolinu, teksture su puno čišće i nema onolikog blura.
sjećam se da su mi glow/bloom i hdr dosta nagrđivali scenu u gridu.. grafika je bila ok al s ovim elementima su pretjerali..
Puno, puno bolje. Ogromna razlika. Nakon GRID-a javlja se mučnina od žutog bloom efekta, dok je F1 kristalno jasan i čist i teksture su puno veće rezolucije.
da je jasan i cist nije....
jos je tu onaj filter sam nije tak izrazen
ovo je jasno i cisto
da je jasan i cist nije....
jos je tu onaj filter sam nije tak izrazen
ovo je jasno i cisto
Dobro teško je usporedivati Gran Turismo 5 za koji je napravljen detaljno takav look da bi izgledao što više "realnije", tj. da simulacij teži.
NFS Shift isto izgleda kristalno čisto, ali velika činjenica je da F1 2010 izgleda barem 2 koplja bolje od GRID-a, a usudio bi se reći i od DiRT 2. Obje igre (DiRT 2, GRID) izgledaju smješno zuto premazano.
u melbournu me ceka 16% mogucnosti kise...kakvo vrijeme da ocekujem? se isplati ic na intermedijima? utrka je 20% duzine...
Hmm, ali tu nedostaje sva hrpa post-processinga. F1 2010 ima lagani "sephia" filter, ali je slika čista. Oštrina koju ti prividno imaš na tome je zbog manjka detalja.
Hmm, ali tu nedostaje sva hrpa post-processinga. F1 2010 ima lagani "sephia" filter, ali je slika čista. Oštrina koju ti prividno imaš na tome je zbog manjka detalja.
Misliš na GT5 ili?
Jasno je da PS3 GPU nemoze procesirati neke značajne efekte. No i Cell Core može akcelerirati Post processing efekte, recimo jednostavnij Ambient Occlusion što bi sasvim ljepo dalo dojam igri gdje je precjep svejtla izražen (prolazak ispod sjena drveća i okoline i sl.)
Molim pomoć kolege,čitam u prijašnjim postovima pucaju vam gume,meni su gume stalno zelene,nema veze koliko vozio na njima i jel prođem kroz šljunak ili ne.Zašto?
Drugo ne čujem nikakvu glasovnu komunikaciju,dakle nikada komunikacije s boksom?treće opalim sa 200 u zid bolid ostane neoštećen. wtf? Pomozite.
Molim pomoć kolege,čitam u prijašnjim postovima pucaju vam gume,meni su gume stalno zelene,nema veze koliko vozio na njima i jel prođem kroz šljunak ili ne.Zašto?
Drugo ne čujem nikakvu glasovnu komunikaciju,dakle nikada komunikacije s boksom?treće opalim sa 200 u zid bolid ostane neoštećen. wtf? Pomozite.
Jesi uopće uključio damage?
LOL stil pisanja ti je za humor temu
Isključio si oštećenja.
Hvala ti Danny,sada mi je jasno,trebalo je na Difficulty settingsu podesiti.hvala,znam sad ćete mi se smijati jer sam ispao kreten.
Hvala ti Danny,sada mi je jasno,trebalo je na Difficulty settingsu podesiti.hvala,znam sad ćete mi se smijati jer sam ispao kreten.
Nema glupog pitanja, nemozes ispasti kreten (osim onaj koji je pitao jeli jace corsair cx400 ili hx 820), samo ti uzivaj u igri
Dal cu ja moc igrati na ovom kompu:
Intel Celeron D 2.8 GHz
1GB RAM DDR2
Ati Radeon HD 4350 512mb
Igra ima ogromne razlike u handlingu s razinom potrošenosti guma, čak količine goria, svih postavki... krila, težine, itd. Ono što je razlikuje od rFactora je ugrađeni TC, ali nije pretjeran.
Sad sam odigrao odličnu multi utrku na kiši. SPA, kiša, dmg full, sim mod, 12 igrača. Iznimno zabavno.
Nema te samostalne vožnje koja je bolja od MP naganjanja po ovako dobroj kiši. Borba u sekundama, nadmudrivanje, psihološka igra i na kraju neopisiv gušt kad izbaciš protivnika na strpljenje - kad napravi grešku i zabije se u zid ili izleti hvatajući te.
Završio 5. ali sam zadovoljan s obzirom na gadan sudar u startu zbog kojeg sam izgubio strašno puno vremena izgubivši desni dio prednjeg krilca i na istom mjestu kasnije probio desnu gumu. :)
Jel zna netko kako da ukljucim 5.1 zvuk, u igri na audio options mi je namjesteno na software i ne mogu nista mjenjat a cuje se samo na dva zvucnika... do sad mi je u svim igrama radilo svih 6...
Imaš dovoljno dobro računalo da staviš detalje na višu razinu. Čini se kao da ni u F1 ni NFS nemaš AA uključen.
dobro ono je losa slika
evo bolje http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/08/Suzuka-Circuit_Ferrari_F2007_003.jpg
ja sam se nadao takvom F1
Imaš dovoljno dobro računalo da staviš detalje na višu razinu. Čini se kao da ni u F1 ni NFS nemaš AA uključen.
hmm, stavio sam AA na 4x u obje igre
možda zbog kompresije tako djeluju, šta ja znam :)
no primjetio da mi tako bude u nekim igrama, tj. uključim AA a rubovu i dalju nebudu oštri
neznam, ode se malo u Catalystima po postavkama igrat