F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
RE: f1 2010
Kora kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Istu stvar su rekli i moji frendovi, a sad isto čitam na codemastersovom forumu.Igra ima brdo bugova, i teško je smeće kaj se tiče simulacije.F1 na hebenom GRID enginu.Hvala na svim lažima codemasters, ja ovo nebudem kupil.

Ja se nesjećam kad sam zadnji put ovdje na BUGu vidio neku al ono veliko-većinsku pohvalu neke igre. Ovo je nevjerojatno, ljudi ovdje samo pljuju po igrama, pa šta bi vi htjeli? Da kontrolirate prav vozače i prave bolide iz topline svoga doma? Ili da vam izlaze bolidi iz monitora? omfg, dajte skulirajte se malo, previše očekujete i previše ste zahtjevni.

Nismo ništa zahtjevni.Samo želimo da igra bude realno napravljena.Mogli su napravit SIMULATION mode, i ARCADE mode i sve rješeno.Ali se zna da Codemasters nema pojma kak napravit simulaciju, a nit želi.Pravi sim raceri bježite što dalje od ove igre.Zaglupljujuća je da boli.

16 godina
neaktivan
F1 2010

Zaglupljujuća????? O bože!!!

No,očekivao sam više.Čak sam se i digao prije posla da ju probam ali nekako nisam posve oduševljen. Čini mi se prelagano,neke teksture i nisu baš vrh grafike danas,damage na full baš i nije to što sam očekivao jer ako se slupam sa 40 kmh očekujem štetu na ne samo odbijanje od zida i tako. kad se vratim s posla pičim pa opet nešto napišem.e da ,moja konfa sve ultra aa na 2 i igra leti.

0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010

Jao izgleda predobro. Javim dojmove poslije škole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010

Igra je njesra ako se mene pita.   Namjestim težinu tako da više naginje simulaciji i uletim preko pasice na Francorschmaps na Spa GP-u punom brzinom, i normalno izađem kao da ništa nije bilo.

Osjećaj je donekle dobar, al miljama je to daleko od onoga što sam očekivao. Grafika je sasvim prosječna, doduše nisam igrao po kiši, al tim dijelom nisam nimalo impresioniran (Spa mi puno ljepše izgleda na Shiftu nego ovdje)

Ocjena 6/10 zbog licenci i zabave koju osjetite kada punom brzinom prođete kroz zavoj (na granici izvrtanja). Sve ostalo je fail.

Još jedan u nizu Codemasterovih kopija. Sve hebene trke su im iste. Nova auta, nove staze, ostalo se ne mjenja. O onim flashbackovima d ane pričamo, uvreda je ih uopće stavit u jednu (polu)ozbiljnu igru.

Ovo će se najviše svidjeti casual playerima.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

ja sam se nadao da ce biti slicno rfactoru ali sa lijepom grafikom i dizajnima i licencama pravima, sitnicama, ali po ovim komentarima izgleda da nije, ali svakak moram probat prije neg se odlucim dali cu igrati ili ne

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010

Ovakvih komentara sam se bojao. Zato i nisam htjeo napraviti preorder jer u Codemasters nakon OFP DR nemam povjerenja i   mislio sam da će ovo biti GRID mod sa F1 autima.

Videji su uljevali u nadu (baš kao i kod svake Codemasters igre), ali čekam još komentare da 100% potvrde moje mišljenje prije nego što je ja probam.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010

Ja ne mogu ni pokrenuti igru, kada pokrenem f1 ikonu ništa se ne događa, zna li netko razlog i kako ga riješiti.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010

nemas sto cekati komentare. pribavi igru i probaj pa ako ti valja, kupi, ako ne, onda nemoj kupit.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010

Još nisam probao, ali moram reći da ne vjerujem previše komentarima s foruma, ovih ili onih. Naučio sam da "kućni vozači" imaju neku čudnu ideju (većina) o tome kako auto/formula/motor moraju biti strašno, strašno teški za vožnju, da plešu po cesti kao po ledu, da kližu i driftaju kao kamena kocka na sjevernom polu.

Kad sam probao voziti reli automobil na asfaltu, uza sve svoje napore, nisam ga mogao izbaciti iz putanje. Nisam vozio po pravoj gradskoj/seoskoj cesti (nego na velikom prostoru), ali ja taj automobil nisam uspio proklizati ni bočno ni naprijed ni u zavoju - vozi kao da je vlak na tračnicama, osim što sam pri brzini od 120 (a to je velika brzina ma što vi mislili), kod okretanja volana skroz desno, proklizao cijelim autom bočno 2-3 metra.

Bilo je teško i na zemljanom platou (makadam bez velikih stijena), ali sam uspio mrvicu (1s) izgubiti zadnji kraj kod kočenja sa preko 150 na 60.

Jedino gdje sam uspio izgubiti podlogu (uz veliki napor) je na blago zemljanom i šljunkom pokrivenom asfaltu, gdje sam uspio kliznuti bokom punih 10 metara.

Nakon tog iskustva, ne vjerujem nikakvim "simulacijama", pogotovo ne onima gdje auti plešu bečki valcer po cesti, čim stisnem gas.

Pretpostavljam da su i formule daleko stabilnije od toga kako ih zamišlja većina sobnih vozača.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
17 1 hvala 0
15 godina
F1 2010

Dobro nije zaglupljujuća...al nije kak bi trebala bit...

Neznam koji je to vrag ali stavil ja postavke na ultra low ili ultra high uvijek imam jadan FPS....oko 25...igra nejde glatko...koma...neznam jel to do mog kompa (drivera) ili čega.Ostali codemastersovi naslovi mi lete...
Inače igra ima bug u boxu dok voziš na 20% race...i neda se uopče podesit osjetljivost gamepad-a....samo volana...

Igra je zabavna u najmanju ruku...al nije to ono kaj ja tražim...a i ovaj fps me živcira sve više i više...valjda bude neki patch ili driver od AMD-a.

I da, ako netko osjeća da ima lag na kontrolama, odite u audio setup i maknite zvuk sa Rapture 3d na software i restartajte igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 8:17 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: F1 2010 pisa
SolidSnakeCRO kaže...

Neznam koji je to vrag ali stavil ja postavke na ultra low ili ultra high uvijek imam jadan FPS....oko 25...igra nejde glatko...koma...neznam jel to do mog kompa (drivera) ili čega.Ostali codemastersovi naslovi mi lete...

Čudno,ja imam 37-40fps-a...nešto tebe drugo mući..

Imam zadnje drivere instalirane za grafu.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 8:20 (pirat).
15 godina
odjavljen
pirat kaže...

Čudno,ja imam 37-40fps-a...nešto tebe drugo mući..

Imam zadnje drivere instalirane za grafu.

I to je malo, s obzirom da je DiRT 2 letio na istim postavkama uz bolju grafiku kolko sam primjetio.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
moderator
Weky kaže...

I to je malo, s obzirom da je DiRT 2 letio na istim postavkama uz bolju grafiku kolko sam primjetio.

Da na Dirtu sam imao i AA do kraja i išlo mi oko 55fps-a.

15 godina
neaktivan
F1 2010

po komentarima koje gledam čini se da je F1 2010 FAIL.

ali ipak ću isprobati igru i vidjeti da li mi je zabavna,ali sam u jednu ruku i očekivao ovo

grid sa f1 bolidima i stazama

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Inače igra ima bug u boxu dok voziš na 20% race...i neda se uopče podesit osjetljivost gamepad-a....samo volana...

Igra je zabavna u najmanju ruku...al nije to ono kaj ja tražim...a i ovaj fps me živcira sve više i više...valjda bude neki patch ili driver od AMD-a.

I da, ako netko osjeća da ima lag na kontrolama, odite u audio setup i maknite zvuk sa Rapture 3d na software i restartajte igru.

Znači igra je loše i zaglupljujuće govno jer tebi ima oko 25 fps-a jer imaš slab stroj...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen
Re: F1 2010
SolidSnakeCRO kaže...

Procesor te koči. Dobro nemoj biti toliko optimističan da očekviaš da na 4 godine tada mainstream starom procesoru da će igra letiti.

Probaj overclockirat ga, mada mislim da neces opet ništa dobiti.

15 godina
Danny_HR kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Znači igra je loše i zaglupljujuće govno jer tebi ima oko 25 fps-a jer imaš slab stroj...

Tvoj post je glup.Uopče ne ocjenjujem igru po tome na koliko fps-a mi radi.

I igra bi trebala radit normalno.Meni ovo vuče na loš port.Ak konzole mogu vrtit normalno, onda bi trebal i ja.Sve druge igre mogu normalno a sad nju kao nemogu.

Sad malo čitam codemasters forum, ima brdo bugova igra.Uopče me ne čudi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 9:01 (SolidSnakeCRO).
16 godina
moderator
F1 2010

Pa evo nakon nekoliko sati vožnje mogu reć da igra nije loša kao što neki ovdje pričaju.

Kad se sva pomagala iskljuće auto nije baš stabilan a pogotovo nije stabilan po kiši.Kolko je to realno

može reći samo onaj koji je vozio u "real life-u" formulu,tako da ako je nešto teže i ako te više baca(rFactor) ne znaći da je to realno.

Grafika je dobra al ništa spektakularno,jedino što mi malo zna smetati je to da skoro svaki dodir s drugim autom je neko upozorenje.

Pa čak i kad on mene naguzi zna se dogoditi da ja dobim upozorenje(srečom ne i kaznu).

Što se tiće damagea,auto je možda malo čvršći al ne uvijek.Zna se dogoditi da se izvrtiš i netko te malo dodirne i ode prvi kraj.

Sve u svemu igra je zabavna iako nije "full simulacija",al neznam zašto nebi bila za hardcore igraće.

Il za takozvane hardcore igraće  igra mora biti tako teška da nakon utrke izgube 5 kila?...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 9:33 (pirat).
Moj PC  
7 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
F1 2010

Kako vas nije sram vozit bilo što osim Ferrarija. Sram vas bilo, eto. Svi koji vozite druge timove dobit ćete crveni karton. Ferrari karton.

Moj PC  
18 1 hvala 0
16 godina
moderator
RE: F1 2010a
naxeem kaže...

Kako vas nije sram vozit bilo što osim Ferrarija. Sram vas bilo, eto. Svi koji vozite druge timove dobit ćete crveni karton. Ferrari karton.

Ispričavam se...od sad samo vozim ferrari.Namigiva

15 godina
odjavljen
F1 2010

Crveni karton zato što je Ferari crveni, da kojim slučajem voziš HRT bio bi crni, a Renault zuti, Sauber bjeliSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 9:11 (Weky).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010

Svi koji ne voze iz kokpita su pi*kice. Uključujući tebe Pirat, sa tom kvazi kokpit kamerom.

11 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010

Ja ne shvaćam neke ljude u zadnje vrijeme na ovom forumu...Na sreću u manjini su...Ali mi nekako ubiju čar iščekivanja...Probaju igru igrati 5 minuta, imaju neke imaginarne ideje i odmah je popljuvaju...Pa kvragu, što očekujete od igre? Da se vrti na 200 fps-a, da je realnija od stvarnosti...? Pa to je samo igra, i igra namjenjena širom krugu igrača koji žele se zabaviti, a ne umrijeti za volanom...

Moj PC  
13 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
Riker kaže...

Ja ne shvaćam neke ljude u zadnje vrijeme na ovom forumu...Na sreću u manjini su...Ali mi nekako ubiju čar iščekivanja...Probaju igru igrati 5 minuta, imaju neke imaginarne ideje i odmah je popljuvaju...Pa kvragu, što očekujete od igre? Da se vrti na 200 fps-a, da je realnija od stvarnosti...? Pa to je samo igra, i igra namjenjena širom krugu igrača koji žele se zabaviti, a ne umrijeti za volanom...

Ništa manje ni nisam očekivao od osobe koja ima Rikera na avataru. Vidi se da voliš TNG. Pravi čovjek, prave riječi.

16 godina
moderator
RE: F1 2010 m
Danny_HR kaže...

Svi koji ne voze iz kokpita su pi*kice. Uključujući tebe Pirat, sa tom kvazi kokpit kamerom.

Jbg,to je bolna istinaSmijeh

Riker kaže...

Pa da to sam i napisao gore,al izgleda da za hardcore igrače igra mora bit tako teška(ne znaći realna) da izgube po 5kg,da se oznoje kao da su trčali 50km...lol pretjerao samSmijeh

17 godina
neaktivan

Samo da napomenem. Koga vidim da posta screenshot a da ne vozi Ferrari, a to što vozi nije Mercedes + Schumacher, ne samo da će dobit Ferrari karton, nego ću obavijestit F1-IVU koji će mi pomoći da ne-vozaču Ferrarija zagorčamo život na forumu.

A svi znamo kako F1-IVO voli Ferrari i Schumachera...

16 godina
moderator
naxeem kaže...

Samo da napomenem. Koga vidim da posta screenshot a da ne vozi Ferrari, a to što vozi nije Mercedes + Schumacher, ne samo da će dobit Ferrari karton, nego ću obavijestit F1-IVU koji će mi pomoći da ne-vozaču Ferrarija zagorčamo život na forumu.

Schumacher :) Schumacher :)
17 godina
neaktivan
RE: F1 2010 mala slova da nisu samo velika
naxeem kaže...

Ništa manje ni nisam očekivao od osobe koja ima Rikera na avataru. Vidi se da voliš TNG. Pravi čovjek, prave riječi.

naxeem kaže...

:)

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
naxeem kaže...

E sad ide karton zbog kamere, ccc... pa dosta je više bilo! Smijeh

14 godina
neaktivan
F1 2010 m

Hehe, vidim da je forumom zavladalo veliko razočaranje.. Meni je igra dobra.. Ima svojih mana, ali još toliko i prednosti.. Krenuo sam igrati sa mijenjanjem brzina ali nisam mogao završiti krug, pa sam uključio automatic.. Sad je to već nešto.. Inače, potrebno je jako dobro poznavanje staze da bi se napravila dobra vožnja.. Ja nisam znao baš Bahrein, trebalo mi je 20-25 krugova da ju 'savladam'..

P.S. Što se tiče konfe, tko se sjeća  zna da sam pitao hoću moći igrati tamo negdje na 36. str.. Eto samo da vas bavijestim da vrtim na settingsima između medium-high.. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice