F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.015.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
F1 2010
Samo sam pitao za okvirno mišljenje,ne očekujem precizan odgovor jer ga ne mogu dobit obzirom da igra još nije dostupna.
15 godina
neaktivan
F1 2010

procitao sam negdje da ce bit razlike u bolidima pa jel znate sta o tome??

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010

Još dva reviewi s dobrom ocjenom:

TVG F1 2010 Review - 9/10

INC Gamers F1 2010 Review - 9.2/10

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
3 0 hvala 5
17 godina
F1 2010

Uf, opet ja......, ali jedva čekam ovo da dođe na police dućana. A ja mislim da se ne varam da bi i prodaja volana mogla porast... Smijeh

A evo i jedan inspiracijski uradak... home made na brzinu zato se ispričavam za moguće gramatičke greške Smijeh

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2010

Novo:

,
.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
F1 2010

Znam da nije vezano uz temu,ali zanima me kakav je ovaj volan s slike (Logitech Formula Vibration Feedback) ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: nesme sadrzat velika slova
Xbox360 Modder kaže...

Znam da nije vezano uz temu,ali zanima me kakav je ovaj volan s slike (Logitech Formula Vibration Feedback) ?

ma cim je logitech nemoze biti los :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
naslov nesmije sadržavati velika slova
Xbox360 Modder kaže...

Dobar je volan. Ja već neko vrijeme tjeram na njemu. Radi sa svim igrama bez ikakvog problema. Naravno nije kao Formula Force Ex, ali je avion naspram ijednog Smartboxa i ostalih pi*darija.

Jedino je nezgodno šta ima samo one kao fol ljepljive čičke, ali to ne drži ništa pa sam ja izmislio način kako da ga pričvrstim za stol. Napravio dva nosača i onda ga sa vidama samo učvrstim za stol. Isto sam stavio slične nosače na papučice da stoje malo okomitije jer su ovako poprilično nisko. I naravno nezaobilazni izolir za učvrstit papučice (koji je bio neophodan i na Force Ex volanu).

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
F1 2010
Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

Ja ga nebi kupio... nikako

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: f1 2010

Bolje šparaj pa kupi neš bolje.

BAZINGA
15 godina
protjeran
dax_22 kaže...

Novo:

,
.

Još sam 3 dana joooj nemogu više čekati Osmijeh, jedina igra koju ću garant igrat godinu dana do sljedećeg nastavka.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 13:30 (ZDS).
15 godina
neaktivan
F1 2010

Oće bit krug za zagrijavanje prije utrke?

http://www.speedtest.net/result/689739908.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dundalo kaže...

Oće bit krug za zagrijavanje prije utrke?

Rekli su da ne.. ove godine kolko se ja sjećam

BAZINGA
15 godina
neaktivan
F1 2010

vise od nekih 300kn nebih davao za volan, pa razmisljam da kupim genius speedwheel 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010

haha,bas gledam kako pratite igru po tim rewievima pa ljudi izgubit cete volju za igrom Smijeh

0 2 hvala 0
17 godina
RE: naslov nesmije sadržavati velika slova
doktor1 kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Dobar je volan. Ja već neko vrijeme tjeram na njemu. Radi sa svim igrama bez ikakvog problema. Naravno nije kao Formula Force Ex, ali je avion naspram ijednog Smartboxa i ostalih pi*darija.

Jedino je nezgodno šta ima samo one kao fol ljepljive čičke, ali to ne drži ništa pa sam ja izmislio način kako da ga pričvrstim za stol. Napravio dva nosača i onda ga sa vidama samo učvrstim za stol. Isto sam stavio slične nosače na papučice da stoje malo okomitije jer su ovako poprilično nisko. I naravno nezaobilazni izolir za učvrstit papučice (koji je bio neophodan i na Force Ex volanu).

To sam i mislio da će mi bit jedini problem te vakumske papučice,al smislit ću već neko rješenje.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
F1 2010

ovu temu bi mogli preimenovati u "savjeti pri kupnji volana" Smijeh

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010

- PS3(javili su Massi "OK.......Massa, Alanso is faster than you! Can you confirm this message?" pa se zabio u zidSmijeh)

Final Game Intro

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:21 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Još sam 3 dana joooj nemogu više čekati Osmijeh, jedina igra koju ću garant igrat godinu dana do sljedećeg nastavka.

je li igra izlazi 22. ili 24. ?

16 godina
moderator
patch123 kaže...

21 USA, 24 EU...

16 godina
protjeran
F1 2010

jedva cekam.. mislim da ce gamepad  xbox 360 biti dovoljan za pocetak Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...
patch123 kaže...

21 USA, 24 EU...

Još bolje na gamespotu piše 22, ali ako je 21 onda super znači još dva dana.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 21:40 (ZDS).
15 godina
protjeran
pirat kaže...

- PS3(javili su Massi "OK.......Massa, Alanso is faster than you! Can you confirm this message?" pa se zabio u zidSmijeh)

Final Game Intro

Ko daje ovim testerima da igraju stvarno lik nezna vozit.

BAZINGA
16 godina
moderator
F1 2010

F1 2010 -

to show AI laptimes in qualifying at Canada on Expert, Legend AI

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
F1 2010

neznam jel bio

... mislim da nije još...

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
F1 2010

Pozdrav narode!!! UHHH koliko samo dugo nisam odigrao formulu jedan na pc'u. Gladan sam divljanja s f1 bolidima po najdrazim f1 stazama i to na najdrazoj pc platformi. Lagano mi trnci krenu niz ledja kada se sjetim MICROPROSE grand prixa 1 igra koja je obiljezila mozda moj zivot

obozavao sam je igrati,  pa zatim Grand prix 2 e ta igra je mozda i najbolja f1 igra na pc grand prix 3 pravi fenomen zatim grand prix 4 hmmmm kamera iz cokpita nije bila bas uvjerljiva. TAKO da mislim da samo MICROPROSE moze napraviti cudo od f1 

Nadam se da ce codemasterov f1 2010 barem upola biti dobar kao grand prix 4 uh to bi bilo fenomenalno. Jer naisao sam na podatak koji kaze kako f1 2010 ce biti najbolja f1 simulacija. MOram priznati da nisam bas impresioniran video zapisima koje sam pronasao na you tube. ali dobro, ocijeniti cemo je tek kada je odigramo a to tada Pozdrav!!! SVIM F1 FANOVIMA I nemojte se svadjati oko toga tko ce osvojiti ovogodisnji f1 naslov nego samo gledajte i uzivajte a Zlatna petorka ce nam pruziti mnostvo zabave jer oni su DANASNJI SUVREMENI RATNICI!! GLADIATORI!!!!!!

sutil

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...
patch123 kaže...

21 USA, 24 EU...

Piše na njihovoj službenoj stranici 22 nadam se da je prije.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
F1 2010

Za SAD izlazi 22.9 , a za EU izlazi 23.9.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010

EU igre izlaze petkom, pa će i ova 24.9 :-)

<reklama>http://www.gmc.hr/Proizvodi.aspx?keyword=f1+2010&scope=w&page=1<\reklama>

-- HaHa na sve

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice