- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
procitao sam negdje da ce bit razlike u bolidima pa jel znate sta o tome??
Znam da nije vezano uz temu,ali zanima me kakav je ovaj volan s slike (Logitech Formula Vibration Feedback) ?
ma cim je logitech nemoze biti los :)
Znam da nije vezano uz temu,ali zanima me kakav je ovaj volan s slike (Logitech Formula Vibration Feedback) ?
Dobar je volan. Ja već neko vrijeme tjeram na njemu. Radi sa svim igrama bez ikakvog problema. Naravno nije kao Formula Force Ex, ali je avion naspram ijednog Smartboxa i ostalih pi*darija.
Jedino je nezgodno šta ima samo one kao fol ljepljive čičke, ali to ne drži ništa pa sam ja izmislio način kako da ga pričvrstim za stol. Napravio dva nosača i onda ga sa vidama samo učvrstim za stol. Isto sam stavio slične nosače na papučice da stoje malo okomitije jer su ovako poprilično nisko. I naravno nezaobilazni izolir za učvrstit papučice (koji je bio neophodan i na Force Ex volanu).
jel se isplati kupit ovo: http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/volan-focus-ns-9822-pedalama-mjenjacem-oglas-1553660
Ja ga nebi kupio... nikako
jel se isplati kupit ovo: http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/volan-focus-ns-9822-pedalama-mjenjacem-oglas-1553660
Bolje šparaj pa kupi neš bolje.
Oće bit krug za zagrijavanje prije utrke?
Oće bit krug za zagrijavanje prije utrke?
Rekli su da ne.. ove godine kolko se ja sjećam
vise od nekih 300kn nebih davao za volan, pa razmisljam da kupim genius speedwheel 5?
haha,bas gledam kako pratite igru po tim rewievima pa ljudi izgubit cete volju za igrom
Dobar je volan. Ja već neko vrijeme tjeram na njemu. Radi sa svim igrama bez ikakvog problema. Naravno nije kao Formula Force Ex, ali je avion naspram ijednog Smartboxa i ostalih pi*darija.
Jedino je nezgodno šta ima samo one kao fol ljepljive čičke, ali to ne drži ništa pa sam ja izmislio način kako da ga pričvrstim za stol. Napravio dva nosača i onda ga sa vidama samo učvrstim za stol. Isto sam stavio slične nosače na papučice da stoje malo okomitije jer su ovako poprilično nisko. I naravno nezaobilazni izolir za učvrstit papučice (koji je bio neophodan i na Force Ex volanu).
To sam i mislio da će mi bit jedini problem te vakumske papučice,al smislit ću već neko rješenje.
ovu temu bi mogli preimenovati u "savjeti pri kupnji volana"

je li igra izlazi 22. ili 24. ?
21 USA, 24 EU...
jedva cekam.. mislim da ce gamepad xbox 360 biti dovoljan za pocetak
21 USA, 24 EU...
Još bolje na gamespotu piše 22, ali ako je 21 onda super znači još dva dana.
Pozdrav narode!!! UHHH koliko samo dugo nisam odigrao formulu jedan na pc'u. Gladan sam divljanja s f1 bolidima po najdrazim f1 stazama i to na najdrazoj pc platformi. Lagano mi trnci krenu niz ledja kada se sjetim MICROPROSE grand prixa 1 igra koja je obiljezila mozda moj zivot
obozavao sam je igrati, pa zatim Grand prix 2 e ta igra je mozda i najbolja f1 igra na pc grand prix 3 pravi fenomen zatim grand prix 4 hmmmm kamera iz cokpita nije bila bas uvjerljiva. TAKO da mislim da samo MICROPROSE moze napraviti cudo od f1
Nadam se da ce codemasterov f1 2010 barem upola biti dobar kao grand prix 4 uh to bi bilo fenomenalno. Jer naisao sam na podatak koji kaze kako f1 2010 ce biti najbolja f1 simulacija. MOram priznati da nisam bas impresioniran video zapisima koje sam pronasao na you tube. ali dobro, ocijeniti cemo je tek kada je odigramo a to tada Pozdrav!!! SVIM F1 FANOVIMA I nemojte se svadjati oko toga tko ce osvojiti ovogodisnji f1 naslov nego samo gledajte i uzivajte a Zlatna petorka ce nam pruziti mnostvo zabave jer oni su DANASNJI SUVREMENI RATNICI!! GLADIATORI!!!!!!
21 USA, 24 EU...
Piše na njihovoj službenoj stranici 22 nadam se da je prije.
Za SAD izlazi 22.9 , a za EU izlazi 23.9.
EU igre izlaze petkom, pa će i ova 24.9 :-)
<reklama>http://www.gmc.hr/Proizvodi.aspx?keyword=f1+2010&scope=w&page=1<\reklama>