F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.016.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
F1 2010

Bilo bi smješno da ovakvu igretinu igram na tipkovnici,pa eto,kupih volan Smijeh

Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

Od kuda bi se igra mogla najpovoljnije kupiti/naruciti?

Vidim da steam ima 10% jeftinije, ali steam nikada nije bio najjeftiniji. 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010a
mislav kaže...

Od kuda bi se igra mogla najpovoljnije kupiti/naruciti?

Vidim da steam ima 10% jeftinije, ali steam nikada nije bio najjeftiniji.

www.game.co.uk

30Funti = Oko 250KN.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina

Vidim da game.co.uk nudi samo download? http://goo.gl/jMax

Da li netko ima iskustva kako radi njihov servis?

15 godina
odjavljen
mislav kaže...

Vidim da game.co.uk nudi samo download?  http://goo.gl/jMax

Da li netko ima iskustva kako radi njihov servis?

Naj pouzdanije koliko je to moguće.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
neaktivan
F1 2010

Dosta su pouzdani, samo što se mora plaćati karticom mislim, nebi točno znao reći jer sam ja kod njih kupovao u posredništvu enabave, tako da ako ti starci nedaju kartice probaj preko njih.

Više o Game.co.uk-u u ovoj temi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010

...a u cemu je stos da nemaju klasican "retail hardcopy"?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: f1 2010
mislav kaže...

Imaju,ali kasniš.Ti bi preorder 5 dana prije izlaska za 200 kn

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
17 godina
tandara kaže...
mislav kaže...

Evo narucio sam sa dvd.co.uk. Ukupno sa postarinom 23 GPB. Prvi put narucujem od njih pa cemo vidjeti...

17 godina
neaktivan
mislav kaže...
tandara kaže...
mislav kaže...

Evo narucio sam sa dvd.co.uk. Ukupno sa postarinom 23 GPB. Prvi put narucujem od njih pa cemo vidjeti...

Nije 23 funte sigurno

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
F1 2010

@luckyluke

Odlično izgleda! Ima li za mijenjanje brzina polugice iza volana ili baš mjenjač? I koliko si ga platio ako nije tajna i gdje? ili si našao polovni?

P.S. Da li što se tiče kompatibilnosti za ovu igru mogao proći i neki Geniusov volan ili npr. ovaj Trustmaster Universal Challenge 5in1? http://www.alpha-m.hr/index.php?content=proizvodi&id=4145

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 15:28 (Kova19).
15 godina
neaktivan
a
luckyluke kaže...

Bilo bi smješno da ovakvu igretinu igram na tipkovnici,pa eto,kupih volan Smijeh

koliko si platio ?

16 godina
moderator
RE: F1 2010 f1
Kova19 kaže...

P.S. Da li što se tiče kompatibilnosti za ovu igru mogao proći i neki Geniusov volan ili npr. ovaj Trustmaster Universal Challenge 5in1? http://www.alpha-m.hr/index.php?content=proizvodi&id=4145

Hvala!

Takav sličan Thrustmaster ja imam(ja ga prije nekih 6-7mj platio 320kn mater mu je8em),i radi na svakoj igri koju sam probao(rFactor,live for speed,Dirt,Grid.....)

Jedino kod tog volana na PC-u ne radi force feedback(mislim da force feedback radi samo na ps3),i volan ima okret nekih 100-110o.Inace dobar volan za tu cijenu.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 16:37 (pirat).
15 godina
neaktivan
F1 2010

I frend je uzeo bas takav (Logitech formula force ex), za mijenjanje brzina postoje 2 ne polugice vec tipke iza volana, al isto su ok.

malo slabiji forcefeedback nego na momu, preciznost je tu negdje, na sredini volan u nekim igrama vibrira i cuju se zupcanici, al to ovisi od igre do igre i moze se nastimat

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 15:49 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: F1 2010
Kupio sam ga u HGspotu na Utrinama i,zamisli,zgrabio zadnji dostupan primjerak :)
Platio sam ga 600 kn,u magazinrsu dode 540 ali nisam imao drugog izbora,jedini HGspot ima taj volan dostupan pa sam bio prisiljen dati malo vise.Ako ga vise ne bude u Utrinama,pogledaj u onaj u Dubravi,pise na stranicama da je raspoloziv tamo.
Volanom sam zadovoljan,probao GTR i DIRT2 zasada, i lijepo prati ovog virtualnog.
15 godina
neaktivan
F1 2010

kod mene u KTC-u sam vidio isti takvi za 500kn, ali dok ga probam (izlozbeni primjerak) vidim da se volan ne vraca sam u ravninu? jel to normalno da ga ti moras sravnat

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

kod mene u KTC-u sam vidio isti takvi za 500kn, ali dok ga probam (izlozbeni primjerak) vidim da se volan ne vraca sam u ravninu? jel to normalno da ga ti moras sravnat

Vraća se sam kad ga spojiš na komp i u struju.

16 godina
f1 2010
dmanz kaže...

ne vraca se dok ga ne ukljucis.. kada je ukljucen u struju i na usb, vraca se sam.. moj je sinoc stigo.. sada se samo ceka... Smijeh

EDIT: zakasnio sam.. Izlanuo se

BF:BC2 ingame nick: steve385
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 16:20 (steve90).
15 godina
F1 2010
softwaremaniac kaže...
Hoću li moći igrati na high sa svojom konfom?

Ponavljam pitanje,nadam se da ćete ga sad uočiti.

16 godina
F1 2010

Recommended Requirements:

Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
f1 2010
softwaremaniac kaže...
softwaremaniac kaže...
Hoću li moći igrati na high sa svojom konfom?

Ponavljam pitanje,nadam se da ćete ga sad uočiti.

Svi ovdje su igrali igru pa mogu dati odgovor na tvoje pitanje.  Na 1024x768 rezoluciji vjerovatno da... u HD rezoluciji.. nemam pojma!!

ššššš - možda su u šumi
17 godina
mislav kaže...
tandara kaže...
mislav kaže...

NIje 23 već 25.99 + poštarina

http://www.dvd.co.uk/buy/catf12010pc/f1-2010-pc.htm

Poslije jebanja nema kajanja.
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Kova19 kaže...

Hvala!

Takav sličan Thrustmaster ja imam(ja ga prije nekih 6-7mj platio 320kn mater mu je8em),i radi na svakoj igri koju sam probao(rFactor,live for speed,Dirt,Grid.....)

Jedino kod tog volana na PC-u ne radi force feedback(mislim da force feedback radi samo na ps3),i volan ima okret nekih 100-110o.Inace dobar volan za tu cijenu.

Da, iznenadila me cijena, vrlo niska.. Inače baš mi lijepo izgleda, i nekako mi je važno da ima mijenjanje brzina na polugama iza volana, to je najrealističnije za F1 igre..

Znači, ti ćeš isto taj koristiti za F1 2010, i siguran si da je kompatibilan?

Što se tiče force feedbacka, da nažalost, pročitao sam da ga ima samo na PS konzolama i Xboxu, ali bez toga mogu preživjeti za ovu cijenu..

16 godina
moderator
Kova19 kaže...

Da, iznenadila me cijena, vrlo niska.. Inače baš mi lijepo izgleda, i nekako mi je važno da ima mijenjanje brzina na polugama iza volana, to je najrealističnije za F1 igre..

Znači, ti ćeš isto taj koristiti za F1 2010, i siguran si da je kompatibilan?

Što se tiče force feedbacka, da nažalost, pročitao sam da ga ima samo na PS konzolama i Xboxu, ali bez toga mogu preživjeti za ovu cijenu..

Radit će(radi i na dirtu i gridu),ma radit će i oni geniusovi volani.Samo češ si sam trebat podesit kontrole.

15 godina
neaktivan
F1 2010 f1

Ma podešavanje onih par gumbića je najmanji problem.. Stvar je u tome što kupujem volan isključivo za ovu igricu (inače ne igram druge racing igrice osim F1), pa ne želim uzeti volan pa da se ispostavi da uopće ne reagira na igru..

A upravo iz tog razloga što ću igrati samo F1 2010 na volanu ne želim ulaziti u neke velike investicije za volane od 500+ kn. Ovaj mi se čini simpatičan i ima sve što mi treba.. ;)

16 godina
RE: F1 2010 uskoro

Ako napravim preorder na Steamu,i sitsnem pre-load on zauzme 12.5 GB mjesta i čim igra izađe,ja ću moći igrati?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
odjavljen
RE: F1 2010 uskoro
emerik kaže...

Ako napravim preorder na Steamu,i sitsnem pre-load on zauzme 12.5 GB mjesta i čim igra izađe,ja ću moći igrati?

Igra ti se skida čim izade, nece on ništa zauzet prije.

15 godina
ZDS kaže...
briatore kaže...
ZDS kaže...
pirat kaže...

Na PC-u najljepše igra izgleda.....Slike 1,,,Slike 2,,,Slike 3,,,Slike 4,,,Slike 5.

PC-1 grafika je definitivno najbolja što je i za očekivati teksture najoštrije i slika općenito čišća.

Xbox360-zasluženo drugi čak na jednoj slici puno bolje od PS3 izgleda i malo lošije od PC-a.

PS3-zasluženo najlošiji no to su sve sitinice između njega i XBOX-a dok je PC ipak PC.

Ne kužim po čemu rezoniraš da X360 zaslužuje bit bolji od PS3? Ako Uncharted 2 može izgledati kako izgleda, onda se radi ili o neznanju programera ili o odabiru puta manjeg otpora. Nije bilo za neočekivat takvo što kod multiplatformskog naslova, ali nije korektno. Da me netko ne bi krivo shvatio, imam obje konzole. Za PC je sve jasno.

Gle ja nemam niš od toga da kažem da je xbox360 bolji od PS3 u grafici to je moje mišljenje barem za ovu igru u nekoj drugoj to može biti PS3 to nije meni niti bitno ionako najviše igram PC tak da me boli racku i f1 2010 ću igrat na pc-u.

Onda se krivo izražavaš. Ja smatram da vlasnici bilo PS3, bilo X360 zaslužuju isto kvalitetnu igru, jer ju isto plaćaju. A u drugu ruku, pitanje je da li je to istina, ili se radi o Microsoftovoj propagandi. Da se unaprijed ogradim od eventualnih napada, napominjem da posjedujem obje konzole.

I da se osvrnem na te silne volane koje kupujete prije nego li je sama igra izašla. Uopće nije sigurno da igra neće možda i bolje radit na gamepadu, tako da se možda pametno strpit i probat. Ali vi kompjuteraši valjda imate odbojnost prema istima. Ja sam na PS3 (srećom) posudio volan da probam na F1 CE, i bolje je bilo na gamepadu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 18:21 (briatore).
17 godina
kovaos kaže...
mislav kaže...
tandara kaže...
mislav kaže...

NIje 23 već 25.99 + poštarina

http://www.dvd.co.uk/buy/catf12010pc/f1-2010-pc.htm

Saljem screenshot confirmation mail-a.

...za one koji ne vjeruju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 18:28 (mislav).
16 godina
moderator
F1 2010

- PS3 Version

Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice