Gdje konkretno radite L3 sada?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Misije ce ti pruziti bolji izvor zarade od rudarenja, pogotovo lvl3 i 4, tako da ce biti vise od 'prezivljavanja'. Treba biti aktivniji po tom pitanju, stalno nove brodove i opremu mjenjati te se izlagati riziku ali to tako izgleda samo u pocetku, poslije ti to bude jednostavno kao i rudarenje.. a zarada puno veca.
Ja brod rijetko kad u pveu kontroliram sa approach ili orbit... samo dupli klik lijeve tipke misa u svemiru, nadam se da znas za to... i brod ti krene max brzinom u tom smjeru.
samo dupli klik lijeve tipke misa u svemiru, nadam se da znas za to... i brod ti krene max brzinom u tom smjeru.

Pa nek ode, nema gdje pobjeci :) ja sam znao i po 100tinjak KM od pocetnog ulaza otici da drzim udaljenost od neprijatelja... problem je poslije salvageati ali barem se moze zavrsiti misija dok ne nabavis bolje skillove.. a i ne moras se vracati pjesice ako odes predaleko nego samo warpas na neku stanicu i onda se vratis u misiju - opet dodjes na pocetak
Kretanje broda radim ovisno o situaciji. Ako su NPC ovi dosta jaci od mene onda obicno okrenem brod od njih i vozis u svemir, a oni te slijede i ti ih skidas sa sigurne udaljenosti. Tako ti salvage moze biti rastegnut i do 150 - 200 km. Nije problem s AB to posalvagat i mozes warpat na wreck koji je udaljeniji od 150 km, ako nema prirodnih poremecaja koji ti onemogucuju warp.
Ako mislis da ih mozes tankat bez opasnosti da izgubis brod onda ja obicno lutam izmedu 2 wrecka koji su udaljeni 50 km i onda su ti svi wreckovi na hrpi.
Dobra stvar ti je (ako vec nisi) napraviti overview s vise tabova za razne namjene (misije, salvage, mininig, pvp ...).
Mozes i orbitirati na odredenoj udaljenosti oko mete, ali u vecini slucajeva ces tako zavrsiti u hrpi neprijatelja oko kojih ne orbitiras
Kako je napisao kolega Fast888 i Kaldo imas na stranici www.eve-croatia.com i corp CNexus ciji su i oni clanovi gdje je ekipa s lokalnog govornog podrucja.
Zanimljivije je rokati lv4 misije u drustvu ili bilo sta drugo (savjeti, pomoc i sl..), a pogotovo je majnanje zanimljivije u klapi.
Dok laseri razbijaju asteroide, padaju najjaci vicevi i sale.
Dobra stvar ti je (ako vec nisi) napraviti overview s vise tabova za razne namjene (misije, salvage, mininig, pvp ...).
Samo google pitaj EVE overview i izbacit ce ti linkova. Ja imam doma spremljene neke stvari u pdf-u pa javi ako ti budu trebale i posaljem ti na mail.
Ingame sam Gobac.
I Caldari sam missile oriented
a jel ima patcheve za ovo cudo?!
Ne znam na sta mislis.
Patchevi se sami instaliraju, a mozes ih i skinuti s oficial stranice.
A i klijenti su ti na stranici.
Imas 15 dana trial, a ako ti netko posalje pozivnicu imas 21 dan. Meni je Wicked poslao pozivnicu pa sam imao 21 dan.
Ako ti treba pozivnica javi, pa ti posaljem na mail.
caracal za L3 će ići teško.... možda sa full T2 opremom. radije preporučam BC (drake za missile)
za finog karakala treba recimo 35-40 milja, a za nešto extra čak i 50 tako da si znaš računat
Bokic!
Odigrao sam trial 14dana i zanima me dali postoji način produljivanja Account-a putem bona!
Ako da! Gdje se može kupit! Odgovara mi sve blizu Zagreba, naime ja sam iz Siska!
Pa ako znate kakvu trgovinu i gdje se nalazi bio bih vam zahvalan!
Kreditnom karticom nebih želio kupovat! I da!
Zanima me na koji način PayPal funkcionira!
Postavio sam isto pitanje na Hrvatski EVE Online Portal
forumu!
pozdrav!!!
Ja placam preko PayPal-a. Na njega mi je povezan devizni racun.
Mozes povezati i kreditnu karticu, ako zelis.
Mjesecno mi uzima odredeni iznos, sve je automatizirano.
Upisi u search PayPal i izbacit ce ti par tema ovdje na Bug Forumu.
Ja placam preko PayPal-a. Na njega mi je povezan devizni racun.
Mozes povezati i kreditnu karticu, ako zelis.
Mjesecno mi uzima odredeni iznos, sve je automatizirano.
Upisi u search PayPal i izbacit ce ti par tema ovdje na Bug Forumu.
Odigrao sam trial 14dana i zanima me dali postoji način produljivanja Account-a putem bona!
Ako da! Gdje se može kupit!
Detalje i iskustvo sa kupovinom bona u HR mozes pogledat kod kolege iz corpa cnexus na eve-croatia
pozz
Detalje i iskustvo sa kupovinom bona u HR mozes pogledat kod kolege iz corpa cnexus na eve-croatia
pozz
Hvala,hvala!
Dabogda Vam warp nikada ne zakazao, rudarski laseri se ne pregrijali.....!
EVE here i come!
Pozdrav!
U crovortexu nemoj nikako uzimati. Pljackaju na tim gamecardovima da nije za vjerovati, mozes dobiti duplo jeftinije ako uzimas preko kreditne kartice na official stranici - odes na account info i onda imas za produziti pretplatu.
Za ovu e nabavu ne znam kako ide ali vjerovatno je ipak povoljnije za one koji nemaju kreditnu karticu.
Danas sam dobio misiju u kojoj (uz ostalo) imam nekih 8 asteroida ombera svaki po 50 000 unita.
iz tog razloga sam si odmah otišao nabaviti Procurera da bih mogao majnati AFK. (nemam još skila za neki bolji barge)
međutim, ovo što mi je jedan lik rekao mi nikako neda mira - kaže da se zapravo više isplati majnati veldspar.
pa sad, da ne idem u detaljne izračune, koliko se dobije čega sa koliko m3 itd. (probao sam izračunati u battleclinicu ali mi se čini da im je malo syebano);
može li mi tko reći ima li istine u tome i da li bih se zbilja radije trebao uhvatiti veldspara kojeg također ima u ogromnim količinama u toj misiji ?
Najbolje procitaj mining guide, ali generalno pretpostavljam da je to rekao zbog kolićine rude pošto se sav omber u regularnim pojasevima valjda pomajna brzo. Dok sam bio majner, majnao sam samo abc pa ne znam cijene ostalih ali mislim da omberom možeš zaraditi 50%+ posto više veldspara ali... ovo je tvoj najbolji frend http://www.lsjv-eve.com/completeminersguide/completeminersguide_v3-0.pdf
Pogledaj 45 stranicu, tamo piše profit otprilike za omber.
thx za guide, ja sam imao kod sebe v2.2 od 2007 koju sam pročitao cijelu, a u ovoj najnovijoj koliko vidim podaci o najisplativijoj/najboljoj rudi su ostali isti što će reći da je "Omber najbolja ruda u Empire prostoru". A sad valjda se čovjek razumije u to što piše, heh
Ma ti iz WI-a su pravi careberovi.
thx za guide, ja sam imao kod sebe v2.2 od 2007 koju sam pročitao cijelu, a u ovoj najnovijoj koliko vidim podaci o najisplativijoj/najboljoj rudi su ostali isti što će reći da je "Omber najbolja ruda u Empire prostoru". A sad valjda se čovjek razumije u to što piše, heh
I koliko me krhko sječanje služi, ne prodavaj u jiti nego u ourselartu. Znam da sam tamo dobijao bolju cijenu za zydrin.

Imaš na http://www.evegeek.com/orecalc.php kalkulator.
Za jednu kantu (27500m3):
Veldspar - 275,000 units (825 batches) - 3,343,725.00 ISK
Scordite - 183,333 units (550 batches) - 2,740,051.00 ISK
Pyroxeres - 91,666 units (275 batches) - 2,125,852.20 ISK
Plagioclase-78,571 units (235 batches) - 2,275,720.80 ISK
Omber - 45,833 units (91 batches) - 1,881,807.80 ISK
Kernite - 22,916 units (57 batches) - 2,596,035.40 ISK
Jaspet - 13,750 units (27 batches) - 1,463,637.60 ISK
Hemorphite - 9,166 units (18 batches) - 1,934,076.40 ISK
Hedbergite - 9,166 units (18 batches) - 2,507,526.00 ISK
Gneiss - 5,500 units (13 batches) - 4,844,671.00 ISK
Dark Ochre - 3,437 units (8 batches) - 4,406,576.00 ISK
Spodumain - 1,718 units (6 batches) - 3,305,622.60 ISK
Crokite - 1,718 units (6 batches) - 8,238,548.20 ISK
Bistot - 1,718 units (8 batches) - 10,851,288.00 ISK
Arkonor - 1,718 units (8 batches) - 13,126,522.20 ISK
Mercoxit - 687 units (2 batches) - 9,512,877.00 ISK
Nadam se da je od pomoći.
ne, meni bi trebalo koliko vrijede rafinirani minerali kad se dobiju od 10 000m3 veldspara a koliko od 10 000m3 ombera. s obzirom na to da se u omberu dobije dosta isogena mislio sam da je radi toga isplativije majnati omber ali eto sad više nisam siguran