EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 428.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
17 godina
neaktivan
EVE Online

Gdje konkretno radite L3 sada?

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Misije ce ti pruziti bolji izvor zarade od rudarenja, pogotovo lvl3 i 4, tako da ce biti vise od 'prezivljavanja'. Treba biti aktivniji po tom pitanju, stalno nove brodove i opremu mjenjati te se izlagati riziku ali to tako izgleda samo u pocetku, poslije ti to bude jednostavno kao i rudarenje.. a zarada puno veca.

Ja brod rijetko kad u pveu kontroliram sa approach ili orbit... samo dupli klik lijeve tipke misa u svemiru, nadam se da znas za to... i brod ti krene max brzinom u tom smjeru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: EVE Online
Kaldo kaže...

samo dupli klik lijeve tipke misa u svemiru, nadam se da znas za to... i brod ti krene max brzinom u tom smjeru.

Ma, znam, naravno, ali, LOL, brod odeeeeeeeee! Smijeh Pa onda frka-panika za vratiti ga nazad...

Dodatak: sviđa mi se novi grafički izgled warpa i jumpa, cool... Druga grafička poboljšanja još nisam primjetio.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 20:59 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan
EVE Online

Pa nek ode, nema gdje pobjeci :) ja sam znao i po 100tinjak KM od pocetnog ulaza otici da drzim udaljenost od neprijatelja... problem je poslije salvageati ali barem se moze zavrsiti misija dok ne nabavis bolje skillove.. a i ne moras se vracati pjesice ako odes predaleko nego samo warpas na neku stanicu i onda se vratis u misiju - opet dodjes na pocetak

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Evo mali alat za wormhole experte koji sam napravio ali još nisu neke stvari dovršene, pa bolje išta nego ništa Cool.

LINK

eve-croatia.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fast888 kaže...

Evo mali alat za wormhole experte koji sam napravio ali još nisu neke stvari dovršene, pa bolje išta nego ništa Cool.

LINK

Ja uvijek "skidam kapu" ovakvim entuzijastima. Bravo, majstore!

17 godina

Kretanje broda radim ovisno o situaciji. Ako su NPC ovi dosta jaci od mene onda obicno okrenem brod od njih i vozis u svemir, a oni te slijede i ti ih skidas sa sigurne udaljenosti. Tako ti salvage moze biti rastegnut i do 150 - 200 km. Nije problem s AB to posalvagat i mozes warpat na wreck koji je udaljeniji od 150 km, ako nema prirodnih poremecaja koji ti onemogucuju warp.

Ako mislis da ih mozes tankat bez opasnosti da izgubis brod onda ja obicno lutam izmedu 2 wrecka koji su udaljeni 50 km i onda su ti svi wreckovi na hrpi.

Dobra stvar ti je (ako vec nisi) napraviti overview s vise tabova za razne namjene (misije, salvage, mininig, pvp ...).

Mozes i orbitirati na odredenoj udaljenosti oko mete, ali u vecini slucajeva ces tako zavrsiti u hrpi neprijatelja oko kojih ne orbitiras Cool

Kako je napisao kolega Fast888 i Kaldo imas na stranici www.eve-croatia.com i corp CNexus ciji su i oni clanovi gdje je ekipa s lokalnog govornog podrucja.

Zanimljivije je rokati lv4 misije u drustvu ili bilo sta drugo (savjeti, pomoc i sl..), a pogotovo je majnanje zanimljivije u klapi.

Dok laseri razbijaju asteroide, padaju najjaci vicevi i sale.

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Dobra stvar ti je (ako vec nisi) napraviti overview s vise tabova za razne namjene (misije, salvage, mininig, pvp ...).

Ovo bi bilo super da znam kako, ali ispitat ću tu stvar kad upadnem.

Sad me malo ždere što na Caracalu ne mogu pokrenuti zadnji launcher i drugi shield extender (prema jednom fittu koji sam vidio), jednostavno nemam dovoljno CPU i Power. Moram kopati koje još skillove da dignem da na Caracalu imam sve to dovoljno.

17 godina

Samo google pitaj EVE overview i izbacit ce ti linkova. Ja imam doma spremljene neke stvari u pdf-u pa javi ako ti budu trebale i posaljem ti na mail.

Ingame sam Gobac.

I Caldari sam missile oriented Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 10:51 (Chaky).
16 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
Chaky kaže...

Ovo bi bilo super da znam kako, ali ispitat ću tu stvar kad upadnem.

Sad me malo ždere što na Caracalu ne mogu pokrenuti zadnji launcher i drugi shield extender (prema jednom fittu koji sam vidio), jednostavno nemam dovoljno CPU i Power. Moram kopati koje još skillove da dignem da na Caracalu imam sve to dovoljno.

klikneš na onu bijelu strelicu na overview i ideš na settings. tamo si namjestiš što želiš da ti prikazuje a što ne i te postavke možeš sejvat.

što se tiče skilova koji ti trebaju to su Electronics L5 i Engineering L5. 
"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
protjeran
EVE Online

a jel ima patcheve za ovo cudo?!

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam na sta mislis.

Patchevi se sami instaliraju, a mozes ih i skinuti s oficial stranice.

A i klijenti su ti na stranici.

Imas 15 dana trial, a ako ti netko posalje pozivnicu imas 21 dan. Meni je Wicked poslao pozivnicu pa sam imao 21 dan.

Ako ti treba pozivnica javi, pa ti posaljem na mail.

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
klikneš na onu bijelu strelicu na overview i ideš na settings. tamo si namjestiš što želiš da ti prikazuje a što ne i te postavke možeš sejvat.

što se tiče skilova koji ti trebaju to su Electronics L5 i Engineering L5. 

Thnx. Malo sam zabrijao imati full Caracala koji je za lvl3 misije, a još radim niže. Znam, ne može se sve odjednom...

16 godina
protjeran
EVE Online

caracal za L3 će ići teško....   možda sa full T2 opremom.     radije preporučam BC   (drake za missile)

za finog karakala treba recimo 35-40 milja, a za nešto extra čak i 50 tako da si znaš računat

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 15:53 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Bokic!

Odigrao sam trial 14dana i zanima me dali postoji način produljivanja Account-a putem bona!

Ako da! Gdje se može kupit! Odgovara mi sve blizu Zagreba, naime ja sam iz Siska!

Pa ako znate kakvu trgovinu i gdje se nalazi bio bih vam zahvalan!

Kreditnom karticom nebih želio kupovat! I da!Neodlučan

Zanima me na koji način PayPal funkcionira!

Postavio sam isto pitanje na Hrvatski EVE Online Portal

forumu!

pozdrav!!!Cool

0 0 hvala 0
17 godina

Ja placam preko PayPal-a. Na njega mi je povezan devizni racun.

Mozes povezati i kreditnu karticu, ako zelis.

Mjesecno mi uzima odredeni iznos, sve je automatizirano.

Upisi u search PayPal i izbacit ce ti par tema ovdje na Bug Forumu.

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Ja placam preko PayPal-a. Na njega mi je povezan devizni racun.

Mozes povezati i kreditnu karticu, ako zelis.

Mjesecno mi uzima odredeni iznos, sve je automatizirano.

Upisi u search PayPal i izbacit ce ti par tema ovdje na Bug Forumu.

Vugi kaže...

Odigrao sam trial 14dana i zanima me dali postoji način produljivanja Account-a putem bona!

Ako da! Gdje se može kupit!

Da upotpunim odgovor kolege Chakya: PayPal je jedan dio priče, a tebe zanima kupnja bona. Iz osobnog iskustva ne znam ima li bonova u trgovinama kod nas, ali isto tako iz osobnog iskustva vrlo sam zadovoljan kupnjom bona online preko www.offgamers.com. Zanemari sve one tamo ponude ingame golda i odi u rubriku s game-time-card te putem PayPala uplati EVE Online bon. Par minuta nakon uplate, dok oni provjere transakciju, prikaže ti se broj bona na dnu ordera o tvojoj kupnji. Taj broj prebaciš (copy/paste) u mjesto određeno za to na EVE Online stranici pod svojim accountom, i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 8:23 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Detalje i iskustvo sa kupovinom bona u HR mozes pogledat kod kolege iz corpa cnexus na eve-croatia

pozz

17 godina
neaktivan
PretaHR kaže...

Detalje i iskustvo sa kupovinom bona u HR mozes pogledat kod kolege iz corpa cnexus na eve-croatia

pozz

Mogu potvrditi pozitivna iskustva sa obje trgovine. Istina, u Crovortexu moraš malo čekati (zato se naruči prije), a u eNabavi sam key dobio na isti dan kad sam uplatio, s time da sam poslao mailom potvrdu o uplati.
16 godina
neaktivan
EVE Online

Hvala,hvala!

Dabogda Vam warp nikada ne zakazao, rudarski laseri se ne pregrijali.....!

EVE here i come!

Pozdrav!Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

U crovortexu nemoj nikako uzimati. Pljackaju na tim gamecardovima da nije za vjerovati, mozes dobiti duplo jeftinije ako uzimas preko kreditne kartice na official stranici - odes na account info i onda imas za produziti pretplatu.

Za ovu e nabavu ne znam kako ide ali vjerovatno je ipak povoljnije za one koji nemaju kreditnu karticu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

Danas sam dobio misiju u kojoj (uz ostalo) imam nekih 8 asteroida ombera svaki po 50 000 unita.

iz tog razloga sam si odmah otišao nabaviti Procurera da bih mogao majnati AFK.   (nemam još skila za neki bolji barge)

međutim, ovo što mi je jedan lik rekao mi nikako neda mira - kaže da se zapravo više isplati majnati veldspar.

pa sad, da ne idem u detaljne izračune, koliko se dobije čega sa koliko m3 itd.   (probao sam izračunati u battleclinicu ali mi se čini da im je malo syebano);

može li mi tko reći ima li istine u tome i da li bih se zbilja radije trebao uhvatiti veldspara kojeg također ima u ogromnim količinama u toj misiji ?

0 0 hvala 0
16 godina

Najbolje procitaj mining guide, ali generalno pretpostavljam da je to rekao zbog kolićine rude pošto se sav omber u regularnim pojasevima valjda pomajna brzo. Dok sam bio majner, majnao sam samo abc  pa ne znam cijene ostalih ali mislim da omberom možeš zaraditi 50%+ posto više  veldspara ali...  ovo je tvoj najbolji frend   http://www.lsjv-eve.com/completeminersguide/completeminersguide_v3-0.pdf

Pogledaj 45 stranicu, tamo piše profit otprilike za omber.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 12:26 (Gajotres).
16 godina
protjeran
EVE Online

thx za guide, ja sam imao kod sebe v2.2 od 2007 koju sam pročitao cijelu, a u ovoj najnovijoj koliko vidim podaci o najisplativijoj/najboljoj rudi su ostali isti što će reći da je "Omber najbolja ruda u Empire prostoru".   A sad valjda se čovjek razumije u to što piše, heh

0 0 hvala 0
16 godina

Ma ti iz WI-a su pravi careberovi.

16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

thx za guide, ja sam imao kod sebe v2.2 od 2007 koju sam pročitao cijelu, a u ovoj najnovijoj koliko vidim podaci o najisplativijoj/najboljoj rudi su ostali isti što će reći da je "Omber najbolja ruda u Empire prostoru".   A sad valjda se čovjek razumije u to što piše, heh

Cijene se mijenjaju a tako i najbolje rude. Guide je zastario a novi samo što nije...

U ovom gorenavedenom vodiču vidiš u što se rafinira određena ruda, pa uzmeš cijenu sa tržišta i to je to. Malo matematike. Uzmi u obzir da je jedna jedinica Ombera 0,8m3, a veldspara 0,1m3 - što znači da dobiješ više jedinica u ciklusu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 15:08 (C'Guy).
16 godina

I koliko me krhko sječanje služi, ne prodavaj u jiti nego u ourselartu. Znam da sam tamo dobijao bolju cijenu za zydrin.

16 godina
protjeran
C'Guy kaže...
l)oolvl kaže...

Cijene se mijenjaju a tako i najbolje rude. Guide je zastario a novi samo što nije...

U ovom gorenavedenom vodiču vidiš u što se rafinira određena ruda, pa uzmeš cijenu sa tržišta i to je to. Malo matematike. Uzmi u obzir da je jedna jedinica Ombera 0,8m3, a veldspara 0,1m3 - što znači da dobiješ više jedinica u ciklusu.

o tome i govorim, malo mi je nezgrapno za računati dobit u odnosu na m3   s obzirom na to da veldspar zauzima 8 puta manje prostora, a omber se rafinira u 3 različite rude.
drugim riječima da li mi više vrijedi 10 000m3   Veldspara ili 10 000m3   Ombera ?     (vrlo sam lijen što se tiče matematike   Mršti se  ) 

16 godina
neaktivan

Imaš na http://www.evegeek.com/orecalc.php kalkulator.

Za jednu kantu (27500m3):

Veldspar - 275,000 units (825 batches) - 3,343,725.00 ISK
Scordite - 183,333 units (550 batches) - 2,740,051.00 ISK
Pyroxeres - 91,666 units (275 batches) - 2,125,852.20 ISK
Plagioclase-78,571 units (235 batches) - 2,275,720.80 ISK
Omber     - 45,833 units (91 batches) -  1,881,807.80 ISK
Kernite   - 22,916 units (57 batches) -  2,596,035.40 ISK
Jaspet    - 13,750 units (27 batches) -  1,463,637.60 ISK
Hemorphite - 9,166 units (18 batches) -  1,934,076.40 ISK
Hedbergite - 9,166 units (18 batches) -  2,507,526.00 ISK
Gneiss     - 5,500 units (13 batches) -  4,844,671.00 ISK
Dark Ochre - 3,437 units (8 batches)  -  4,406,576.00 ISK
Spodumain  - 1,718 units (6 batches)  -  3,305,622.60 ISK
Crokite    - 1,718 units (6 batches)  -  8,238,548.20 ISK
Bistot     - 1,718 units (8 batches)  - 10,851,288.00 ISK
Arkonor    - 1,718 units (8 batches)  - 13,126,522.20 ISK
Mercoxit   -   687 units (2 batches)  -  9,512,877.00 ISK

Nadam se da je od pomoći. Osmijeh

16 godina
protjeran
EVE Online

ne, meni bi trebalo koliko vrijede rafinirani minerali kad se dobiju od 10 000m3   veldspara a koliko od 10 000m3 ombera.     s obzirom na to da se u omberu dobije dosta isogena mislio sam da je radi toga isplativije majnati omber ali eto sad više nisam siguran

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice