EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 427.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
13 godina
protjeran
Re: EVE Online
ludizao kaže...
, pa družimo se, ne? {#}

Hahaha :-)))

Misije bas i ne poznam, ali mislim si posto imam para da idem na Dominix + T2 dronovi i  ne  bi trebalo bit problema.

Zasad carebearam i ucim :) pa idem polako i "sigurno".

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 12:59 (Bugzapper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Nadam se da znas za ovu stranicu.

A, ako ne, onda odmah meci u BM i obavezno baci pogled prije odlaska/prihvacanja misije.

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Chaky kaže...

Nadam se da znas za ovu stranicu.

A, ako ne, onda odmah meci u BM i obavezno baci pogled prije odlaska/prihvacanja misije.

http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports

Znao sam proguglat na nju kad sam failao u nekim misijama, ali sad ide u bookmark {#}

13 godina
neaktivan
EVE Online

ej bok registriao sam se na forumu gogolajuci o eve... igraos sam nekad davno eve nekih 3-4 mjeseca 

milslio sam ako neki od vas ima vremena samo za par pitanja :D

0 0 hvala 0
17 godina

Samo pitaj. Dosta se stvari promijenilo.

Npr. konacno su ukinuli Learning Skillove {#}

Ovdje imas par vodica za pocetnike.

http://eve.hotrodhr.com/viewforum.php?f=18

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 10:07 (Chaky).
13 godina
protjeran
Timmoty kaže...

ej bok registriao sam se na forumu gogolajuci o eve... igraos sam nekad davno eve nekih 3-4 mjeseca 

milslio sam ako neki od vas ima vremena samo za par pitanja :D

U svakom slucaju pozeljno je odraditi sve tutorijale ingame i instalirati EVEmon.

U EVEmonu ces odabrati koji brod ili (item) stvar zelis koristiti, a on ce ti reci koje skillove da treniras.

Takoder je pozeljno doci na neki hrvatski ingame chat kanal npr. ELITC (u chat prozoru ides na join channel i upises ELITC) i tamo ces u svako doba dana ili noci naici na nekog iz HR tko ce ti pomoc.

Ako ti netko na kanalu ne odgovori odmah to ne znaci da te ignorira, vec je  u misiji, fajtu, AFK ili nesto trece pa nije u mogucnosti, te stoga malo samo pricekas :-).

13 godina
protjeran
Re: Dan pačova
ludizao kaže...

iliti kako mrzit CCP iz taloga duše {#} evo sad im ni forum ne radi, klasika {#}

hehehe, fala bogu kaj sam ja na poslu :-), a do sutra popodne ce sve bit rijeseno

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 18:39 (Bugzapper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Bok raja, 

Pre neki dan sam pokrenuo blog na srpskom (latinica) o all-things-EVE i evo, da ga podelim sa vama.

novieden.wordpress.com

Osim nekoliko postova na forumu, ne sećam se da sam video blog. Ne znam kako stojite u HR i kako ostali u regionu, ali čini mi se da je »mršavo«.

Prvih n postova će biti standardno: lore  i uvod u EVE, malo IC, malo OOC, a kasnije se nadam još zanimljivijim stvarima. 

Bio bih zahvalan na nekom komentaru.

Pozdrav,

— Vuk M. (in-game: Sohl)

EDIT: Naravno, zaboravio sam da ubacim link.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 2:48 (vonKitsch).

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
vonKitsch kaže...

zasad samo letimicno sam pogledao i cini se OK, ali malo upada u oci cirilica (nije da mi smeta, vec fakat neznam to citat) :-)

13 godina
protjeran
ludizao kaže...
Bugzapper kaže...

zasad samo letimicno sam pogledao i cini se OK, ali malo upada u oci cirilica (nije da mi smeta, vec fakat neznam to citat) :-)

To je to s vama klincima u Rvackoj, niste imali u školi(?) pa ne znate {#} kakvo vrijeme i prilike ovdje bile da bile - kirilica je ipak dio nekakve kulture, jelte, i kad se na nju nabasa na bespućima internetskim, pomalo je _____ ako se ni najveći naslovi ne znaju pročitati {#}

Sorry m8, ali ucio sam cirilicu godinu dana u nizem razredu 2. ili 3. razred osnovne 87.-e ili 88.-e, medutim nije me zanimala, niti namjeravam svoje klince koji su sada 1. i 2. razred osnovne ucit cirilicu.

Sto se tice razumijevanja srpskog, slovenskog, hrvatskog, engleskog jezika i (kajkavskog narjecja) nije mi problem :-) tak da ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 18:01 (Bugzapper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Dragi moji, svi tekstovi na blogu su pisani latinicom, što sam i naglasio u prvom postu, tako da ne kapiram raspravu...

Mislim da bi bilo jako bezobrazno i bezobzirno s moje strane da »reklamiram« blog na srpskom i još da očekujem HR publiku, pogotovu mlađu, da čita ćirilicu... U datim okolnostima, je l' te. Da su starije generacije bile iole zrelije u pogledu šta nam ostavljaju u nasleđe, onda bi bila druga priča i ticala se, verovatno, opšte kulture.

Eventualno, možeš videti ćirilicu kao deo interfejsa (sučelja?) samog wordpress-a, i to su potpuno nebitne reči... Dakle, nisu deo blog-postova, što znači da ne moram da prčkam po opcijama (sećam se da sam negde video i taj izbor, kao srpska latinica/ćirilica) i da menjam to. 

Hvala na podršci, nadam se da će blog vremenom postajati sve zanimljiviji.

Takođe, bilo bi dobro ako znate slične pokušaje iz regiona, neki link, jako bih voleo da imam pregled EVE scene, a i eventualno kontaktiram ljude.

Pozdrav!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

Jel se moze to cudo igrati za besplatno.

Ili samo prem useri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema za besplatno. Bar ne u smislu f2p modela.

Mozes produzivati gametime s valutom unutar igre.

Ali ne vjerujem da ces to uspjeti u prvih par mjeseci, osim ako ne nades korp koji pomaze novima.

14 godina
neaktivan
EVE Online

pokusao sam se reggati na afk-wrecking ali jos nisam ni dobio aktivaciju racuna ni nist ...

razmisljam dost dal da pocnem ovoigrati ili ne , nisam nikad probao a diablo jos nije izasao :/ pa imam nekog vremena

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Javi se ingame na ELITIC kanal. Ili NBElite clanu (CEO korpa).

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 7:52 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Chaky kaže...

Javi se ingame na ELITIC kanal. Ili NBElite clanu (CEO korpa).

Lega mislis na "ELITC{#}

16 godina
neaktivan
Ako mislis eve igrati do diabla... Onda ne znam koliko ti se isplati, buduci da ces samo zagrebati povrsinu i nista ti nece biti jasno. Ako se malko potrudis i das ihri vremena, ona ce ti oduzeti svo slobodno vrijeme :) ali moci ces se hvaliti da igras jedan od najnaprednijih svemirskih virtualnih zivota ikad napravljenih
Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan

a razmisljam si na veliko ..otkad sam wow prestao igrati imam ogromnu prazniznu :PPP  zamijenio ga LOL om kao i svi ,ali nije to to :/   kupio sam prije mjesec dana swtor i dobra je igrica,,levelanje je odlicno ,ali non stop si gledam taj eve online :P .. to mi slicno ogame u , kojeg sam se isto naigrao ohohoo. a Diablo 3 samo gledam preko koje stranice da si preorderam :P , cak kupujem i mis novi,jedino su me sad zeznuli da prestigio psmg1 ima jako los software ,a on mi je puno ljepsi od g400

15 godina
neaktivan
Killmeslow kaže...

a razmisljam si na veliko ..otkad sam wow prestao igrati imam ogromnu prazniznu :PPP  zamijenio ga LOL om kao i svi ,ali nije to to :/   kupio sam prije mjesec dana swtor i dobra je igrica,,levelanje je odlicno ,ali non stop si gledam taj eve online :P .. to mi slicno ogame u , kojeg sam se isto naigrao ohohoo. a Diablo 3 samo gledam preko koje stranice da si preorderam :P , cak kupujem i mis novi,jedino su me sad zeznuli da prestigio psmg1 ima jako los software ,a on mi je puno ljepsi od g400

Skini i odigraj trial 15 dana pa ćeš vidjet. Jedino što u tih 15 dana vidiš možda 1% onoga što EVE ustvari je. Ja se i nakon 4 godine igranja još uvijek znam iznenadit nekim stvarima u EVE

16 godina
EVE Online

Eve definitivno nije za 'povremeno' igranje jer je em komplicirana, em da bi dosao do bilo kakve pozicije u kojoj u igri mozes nesto dobro raditi, treba potrositi vremena i vremena (ako ni zbog cega onda zbog skillova koji idu u real-timeu).

Ja sam poceo igrati u 7. mjesecu prosle godine cisto iz dosade na godisnjem odmoru dok sam cekao da padne sunce za otic na more i *ebeno se zakacio :). Ovo je vjerojatno najslozenija ekonomska simulacija na svijetu, koja se prodaje pod krinkom pc igre :). I ne, nije sala, u igri postoji inflacija uzrokovana ponasanjem igraca, redovito se izracunava indeks potrosackih cijena, ljudi koji prate trziste pojedinih predmeta u igri mogu zaraditi bogatstvo trzisnim spekulacijama itd. Kad shvatis da se vrijednost svake stvari u igri moze izravno izraziti u realnoj lovi i kad vidis da je npr. jedna grupacija drugoj unistila virutalni 'brod' stvarne vrijednosti  cca 2400 USD (za igrace, 70 milijardi isk), onda stvari postaju jos i zanimljivije. 

Ima ponesto za svakoga tko voli ovakav tip igre, ali definitivno nije igra za svakog. Tesko je savjetovati ti ista osim da probas trial (15 dana, mada oko nove godine su te mogli pozvati u igru na trial acc. od 60 dana, ne znam funkcionira li to jos). Ono sto bi ti bio savjet je da ako se odlucis platiti pretplatu, nadjes neku dobru korporaciju (klan/guild, kako hoces). Bez te drustvene komponenete eve nije ni pola dozivljaja, daleko od toga da se ne moze solo igrati ali... Nadalje, igra je puna ljudi i ponasanja koji u realnom zivotu spadaju u domenu drustvene patologije. Prevare, kradje, svi moguci zajebi su najnormalnija pojava, stoga budi oprezan kome vjerujes i gradi povjerenje polako.

Jos nesto, ako se zakacis, nastoj ipak tu i tamo izaci na sunce. Vitamin D, ovo, ono :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 16:07 (PunKufer).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

prekosutra mi izlazi pretplata za swtor...jos cu vidjeti dal produzujem :) 

Hvala vam na lijepim i brzim odgovorima heheh . A u svakoj igrici uvijek postoji nesto sto te iznenadi,prije i kasnije. i ovo sto pricas o ljudima da te hocu zajeb*** i da su pokvareni to je tak svugdje :P

p.s.DA li ima tko ovaj trial od 60 dana ? pa da se preko maila dogovorimo ili slicno ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Evo ja danas aktivirao EVE nakon visemjecene pauze! Ako ima neka casual Cro corpa rado bi se pridruzija{#}.

Za pocetak nista previse koja misija moze i lagani wormhole (ako to jos ima) znaci totalo lezerno.

Inace iman oko 65mil skill pointsa.

jeli ovo do mog laptopa ili space stvarno ovako lose izgleda?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 21:27 (xena2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Ono u prvoj borbi se zove izvrstan timing sa cap boosterima ;)

Netko je pitao jel' grafika loša zbog laptopa ili enginea, odgovor je - zbog lapotpa http://www.machine9.net/?p=859

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Da li zna neko šta se dešava sa http://www.afk-wrecking.com/ sajtom? Delujekao da je umro... Šteta, jbg, nije loša ideja. Je l' se meni čini ili ispade da je jedino ovaj topik i dalje aktivan po pitanju EVE tema u HR?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Pozdrav,

aktivirao sam trial account pa me zanima ima li kakva domaća ekipa koja igra?

Zanima me lagano igranje i casual pristup.

Vidim da su svi hr forumi manje više mrtvi po ovom pitanju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PunKufer kaže...

Eve definitivno nije za 'povremeno' igranje jer je em komplicirana, em da bi dosao do bilo kakve pozicije u kojoj u igri mozes nesto dobro raditi, treba potrositi vremena i vremena (ako ni zbog cega onda zbog skillova koji idu u real-timeu).

Ja sam poceo igrati u 7. mjesecu prosle godine cisto iz dosade na godisnjem odmoru dok sam cekao da padne sunce za otic na more i *ebeno se zakacio :). Ovo je vjerojatno najslozenija ekonomska simulacija na svijetu, koja se prodaje pod krinkom pc igre :). I ne, nije sala, u igri postoji inflacija uzrokovana ponasanjem igraca, redovito se izracunava indeks potrosackih cijena, ljudi koji prate trziste pojedinih predmeta u igri mogu zaraditi bogatstvo trzisnim spekulacijama itd. Kad shvatis da se vrijednost svake stvari u igri moze izravno izraziti u realnoj lovi i kad vidis da je npr. jedna grupacija drugoj unistila virutalni 'brod' stvarne vrijednosti  cca 2400 USD (za igrace, 70 milijardi isk), onda stvari postaju jos i zanimljivije. 

Ima ponesto za svakoga tko voli ovakav tip igre, ali definitivno nije igra za svakog. Tesko je savjetovati ti ista osim da probas trial (15 dana, mada oko nove godine su te mogli pozvati u igru na trial acc. od 60 dana, ne znam funkcionira li to jos). Ono sto bi ti bio savjet je da ako se odlucis platiti pretplatu, nadjes neku dobru korporaciju (klan/guild, kako hoces). Bez te drustvene komponenete eve nije ni pola dozivljaja, daleko od toga da se ne moze solo igrati ali... Nadalje, igra je puna ljudi i ponasanja koji u realnom zivotu spadaju u domenu drustvene patologije. Prevare, kradje, svi moguci zajebi su najnormalnija pojava, stoga budi oprezan kome vjerujes i gradi povjerenje polako.

Jos nesto, ako se zakacis, nastoj ipak tu i tamo izaci na sunce. Vitamin D, ovo, ono :)

Igrao 6 god... navukao se ko narkoman.... nije me bilo nigdje, ljudi kad me vide u gradu cude se, da nisam imao posao ne bih ljudi ni vidio.

prestao sam prosle zime,jednostavno pukao jednog dana. podiljelio sva 4 accounta koja sam imao. nikad vise. Hebena je igra i vise je to od igre.

I sad ponekad provjerim svoje likove da vidim jesu li jos aktivni.

16 godina
ludizao kaže...
black.sfcro kaže...

Pozdrav,

aktivirao sam trial account pa me zanima ima li kakva domaća ekipa koja igra?

Zanima me lagano igranje i casual pristup.

Vidim da su svi hr forumi manje više mrtvi po ovom pitanju.

Ja sam u stranjskoj ekipici no kako se niko od domaćinaca ne javlja, al ono opće {#} pejstam ti kaj se od zadnjijeg pisalo:

diste picke:D

samo da kazem mowe recruita btw:) "mowe public" ingame channel. dio smo white noise alijanse i rekruitamo pohotne balkance

http://goodfellas.killmail.org/

Jel igra endeva još ili je rage quitao 683 put. Baš me zanima jesu mi accounti još u mowe ili je opet kickao sve redom u corpu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: EVE Online - Inferno

puno zgodnih igračkica i jedan WTF:

Capacitor Battery edits - All capacitor batteries now also provide a defense against Energy Vampires (Nos) and Energy Neutralizer (Neut) effects. A portion of the effect is reflected back on the aggressor.

Nos je već duže vremena poprilično u k**cu, a s ovim čini mi se da će to postati i neut.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: EVE Online - Inferno
Hej, postoji li ikakav trial kao u wowu da malo isprobam?
LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
EVE Online

Ljudi molim VAS POMOC ako netko zna rijesenje kako zaobici taj problemcic. Pri pokretanju igre mi se javlja da mi nedostaje SM3.ž

Pokusavam je pokrenuti na ACER ONE D250 koji navodno ima podrsku za Direkt X9c koji igra trazi.

Igru sam poceo igrati na frendovom kompu prije dva mj i zarazio sam se TOTALNO.. predobra je, ali eto volio bi da mogu igrati i kad sam na putu u kamionu a ne da cekam red kad frend spava da se dokopam gemerskog kompa.ž

Svaka pomoc je dobrodosla i ispricavam se ako sam krivo postao. Molim moderatore da premjeste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice