EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 440.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
15 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Moncho kaže...
Mlitavi kaže...
Moncho kaže...

Ti ocigledno nisi svhatio/procitao o cemu je rijec uopce!

Ovaj novi nacin, MT nacin, sa njima CCP zaobilazi cijelu igru i dajte ti PW dugme! Jesi procitao interni memo koji je dospio u javnost pa da vidis o cemu sve developeri razmisljaju da ugrade u Store... Gold ammo, selling faction standinga..., ships... i sve to direktno iz CCPa, prodaja SP. Tvoj primjer prodaje SPa uopce nije validan. To chara je neko mora da skilluje da ugradi vrijeme u njega, isk u njega, real life cash u njega i na kraju ga prodao.

Ukratko>

Do sada je bio ovaj ciklus CCP-> EVE Online-> igraci EVEa-> korisnici itema u EVE u

OD sada CCP zeli ovaj ciklus CCP-> korisnici itema u EVEu.

Potonji ce da unisti EVE ako CCP toliko bude smjeo i uradi ovo sto su planirali!

Ajd dobro da si ti ovo napisao. Meni se više ne da objašnjavat i ponavljat jedno te isto. Ljudi nikako da shvate razliku između nečega stvorenog od strane igrača kroz gameplay i onog naštancanog iz koda CCP programera u neograničenim količinama.

Moja replika je bila okrenuta ka Gejotresu, ne tebi :)

Ma znam. Samo potvrđujem to što ti kažeš. Cijelo vrijeme to ponavljam ali Gajotres nikako da shvati. {#}

15 godina
protjeran
Gajotres kaže...

Lol to much rage, obožavam te, emo rage best rage, živim od toga, još jedan dan ispunjen.

Jel treba da napišem koji item nastaju iz ničega, meni je trebalo par klikova na marketu da nađem. Ako me ljepo zamolite ja ću napisati.

emo rage ???

sta ti je sad to

iz neceg u nista nastaje sve u eve jer nista je kod tj igra i opet nist nenastane jer je isk isto kod

ak ces bas u bobu

aj ja nikad nisam nasao da mozes kupiti nesta a da prije nisi zaradio za to 

i piratiranje je rad (skill, ucenje taktike,i nakraju zarada iska da mos kupiti brod) 

nista nije samo cc i mlati

u neku ruku mozes (ako imas skila naucenog) plex kupiti i imati isk bez da radis

al opet ti to nis nevrjedi jer nesec 100% sjediti u njem u stanice neg ces ici (da pogodis ovo )

nest RADITI i zaraditi na taj nacin

ma uostalom sta me briga vise i za te placljive goonse/testicle

i ccp

daj mi sw:tor vise

muka mi vise od eve i ccp-a 

od one incursion su zasrali mnogo i sad nam dali doznanja di eve ide ...u karinu

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:23 (ccfly).
17 godina
EVE Online

Pa jesi li eve igrač, moraš znati što je emo rage. FFS, sada sam zabrinut. {#}

A vidi svi govore da je sw:tor identičan wow-u, pa zašto sma ja onda wow igrač aki ti želiš igrati wow alike igru. 

Igram EVE 6 godina i da odustanem zbog ovakve bezveze stvari, nema šanse.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:58 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Eto jedan igrač više u EVE :)

A kada sam rekao da broj pretplatnika pada u EVE nitko mi nije vjerovao i eto vam na, i sada mi u ovo nitko ne vjeruje a ja vam kažem trt. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 12:47 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto mislis zasto je CCP uveo opciju apliciranja SP na character :), onako cisto iz razloga sto im je zao nas ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izvini molim te, ali nekako mi je tesko povjerovati covjeku koji kaze da je moon goo generator ISKa u igri i koji ne zna osnove EVEa.

17 godina
EVE Online

Smaraš, radije se ugledaj na ccfly-a, njegovi postovi barem donekle pocječa na Tuduma, ti mi nisi zabavan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Ovo šta su napravili je katastrofa , ja sam već otkazao preplatu . S ovim glupostima poput kabina  ima biti da se sve svodi na beskorisnost .Sad očekujem da počmu uređivat gradove na planetima tako da 2-3 suprerračunala ne budu mogla to pokrenuti .....xd  To što sad uvode trgovinu za prave novce će ih uništiti ako što ne promjene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 13:14 (Kičo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

ugl pitnje na koje se i dalje ceka odgovor je:

ARE YOU GOING TO INTRODUCE NON-VANITY ITEMS INTO THE NEX MARKET?

ERT ÞÚ AÐ FARA TIL KYNNA NON - HÉGÓMAGIRND ATRIÐI INN Í the NEX Markaður?

GAAT U DE PUNTEN VAN DE NIET-IJDELHEID IN DE MARKT NEX INTRODUCEREN?

WERDEN SIE NON-VANITY EINZELTEILE IN DEN NEX MARKT VORSTELLEN?

STATE ANDANDO ILLUSTRARE I PUNTI DI NON-VANITY NEL MERCATO DI NEX?

ALLEZ-VOUS PRÉSENTER DES POINTS DE NON-VANITY DANS LE MARCHÉ DE NEX ?

VOCÊ ESTÁ INDO INTRODUZIR ARTIGOS DE NON-VANITY NO MERCADO DE NEX?

¿USTED VA A INTRODUCIR ARTÍCULOS DE NON-VANITY EN EL MERCADO DE NEX?

ВЫ ИДЕТЕ НЕ ВВЕСТИ НИКАКИЕ ДЕТАЛИ ТЩЕТЫ В РЫНОК NEX??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

A kada sam rekao da broj pretplatnika pada u EVE nitko mi nije vjerovao

Naravno da pada.

Ja sam prvi otkazao pretplatu kad su uveli paypal prošle godine. I sad plaćam preko paypala, "ručno" a ne kroz "recuring payment" :)

Btw, naznake uvođenja MT nisu još razlog za prekid..  diskusija se malko pomakla sa stvarnog problema na raspravu oko što je generirano iz ničega a što iz rada pojedinaca, što je po meni potpuno nebitno.

U stvari, kad malko bolje razmislim, uvođenjem MT možda i neće biti neke velike promjene u samoj ekonomiji (ako se MT ograniče na materijalne stvari, i ne primjenjuju na stendinge i skillpointe) ukoliko je poslije moguće tržiti te šmensi stvari na marketu (kupiš za pare, ponudiš za ISK).

Naravno, CCP će trljat ruke zelembaćima.

Ako krenu sa nematerijalnim stvarima (stend i skillpoint), onda nek se gone u k*, to bi bio nož u leđa svim dugogodišnjim fanovima/suckerima poput mene.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
15 godina
neaktivan
Zura kaže...

U stvari, kad malko bolje razmislim, uvođenjem MT možda i neće biti neke velike promjene u samoj ekonomiji (ako se MT ograniče na materijalne stvari, i ne primjenjuju na stendinge i skillpointe) ukoliko je poslije moguće tržiti te šmensi stvari na marketu (kupiš za pare, ponudiš za ISK).

Naravno, CCP će trljat ruke zelembaćima.

Kupiš za pare, prodaš za ISK? Hm.. to mi zvuči idiotski. Zašto bi to radio? Da zaradiš? Ali zašto bi ja od tebe kupio skuplje na marketu ako mogu isto kupit za pare jeftinije nego što ti prodaješ?

17 godina
EVE Online

Oni da su bili pametni a ne pohlepni s tim MT-om su mogli naparviti genijalnu stvar. Mogli su utrostručiti količinu igrača. Napravili su ovo standardno CCP-ovsik tako da ovo neče imati nikakav/minimalan  utjecaj na igru. Igrači će se vrlo brzo prilagoditi, kao i uvijek. Ne zam tko MT može gledati kao lošu stvar osim CCP-a.  Nisu slušali prijedloge pa im eto contentles addon i klasični emo rage quit ekipe koja ne zna misliti svojom glavom.U jednom threadu na FHC sve je kvalitetno sumirano u 4 točke.

1. People who are bored with eve decide to be massive drama queens and tryhard space martyrdom ensues.

2. Babbies cry on the internet and organize SPACE PROTESTS by throwing fictional stones at fictional statues (fictionally, since they cant be destroyed heh).

3. Nerds waste time creating unfunny image macros and post them on the interwebs.

4. The last of the plebs in this cringeworthy posse tries to jump on the bandwagon by making replies of a single emoticon (usually  or :ccp:)

Recimo meni nije bilo nikada jasno, zašto niko se nije bunio na fixni stari inshurance, koji je bio izvan svake logike u EVE i trajao je sve te godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 18:02 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

U jednom threadu na FHC sve je kvalitetno sumirano u 4 točke.

a ja cu ti kvalitetno sumirati sve u jednoj 

1. no more (sub) money no more eve

pa se ti onda zali kako su te crybebe - vecinom veterani eve koji placaju vec godinama po par likova - quitaju i ostanes sa deristima kojima ce to biti zanimacija koji mjesec i onda ce preci na neku novu igracku koji mozes kupiti za koji dolar i zasititi se je dok si rekao keks, jer zapravo nema nekog izazova

plako ide sve prema instant zabavi

Button - AWESOME! Button - AWESOME!!!! Money - AWESOMEEEE!!! MOONNEEEYY - AWWEESSOOOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

16 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...

Kupiš za pare, prodaš za ISK? Hm.. to mi zvuči idiotski. Zašto bi to radio? Da zaradiš?

nisi vidio taj silni PLEX na marketu? što misliš otkuda je došao

17 godina
Genie kaže...

pa se ti onda zali kako su te crybebe - vecinom veterani eve koji placaju vec godinama po par likova - quitaju i ostanes sa deristima kojima ce to biti zanimacija koji mjesec i onda ce preci na neku novu igracku koji mozes kupiti za koji dolar i zasititi se je dok si rekao keks, jer zapravo nema nekog izazova

Sry ovo je prejako za ne odgovoriti, ali veterani se vračaju. MOWE se reforma. Endeva se vratio, Tudum skuplja isk i počinje igrati u 9 mjesecu kao i Drug Kito i Wick3d, skoro da sam svršio od sreče.

15 godina
neaktivan
Zura kaže...
Mlitavi kaže...

Kupiš za pare, prodaš za ISK? Hm.. to mi zvuči idiotski. Zašto bi to radio? Da zaradiš?

nisi vidio taj silni PLEX na marketu? što misliš otkuda je došao

Daj mi reci od kud?

17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Sry ovo je prejako za ne odgovoriti, ali veterani se vračaju. MOWE se reforma. Endeva se vratio, Tudum skuplja isk i počinje igrati u 9 mjesecu kao i Drug Kito i Wick3d, skoro da sam svršio od sreče.

nikadcuo {#}

17 godina
EVE Online

Naravno, zato što su veterani.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Naravno, zato što su veterani.

http://www.flagclothes.com/library/viet_vets01.jpg

{#}

17 godina
neaktivan
EVE Online

odlican tekst o svemu

The recent controversies generated by Eve Online have been interesting to watch, but they have also stirred a bunch of feelings about the game that I have long intended to articulate. I want to talk a bit about the promise of MMOs, the future of subscription-based games, and the lack of a suitable alternative to CCP’s game of spaceships.

http://www.rockpapershotgun.com/2011/06/28/eve-onlines-struggle-ccps-redemption/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

i jel ima sta "sluzbeno" o svemu ovom il jos uvjek naklapanja ?

vec su mi 2 chara na orbrojavanju 12h i 4 dana :)

16 godina
neaktivan

prema dogovoru sa zavrsenog CSM sastanka sa developerima (do daljnjega) neće biti kupovine specijalnih itema osim kozmetičke naravi.

16 godina
neaktivan

vraćamo se uobičajenoj temi u ovo doba godine:

Hoće li neko iz BUG-a ažurirati ime EVE Online na top ljestvici u novo ime expanzije, ili će nam napokon skratiti muke i ostaviti samo "EVE online" ??

17 godina
neaktivan
Zura kaže...

vraćamo se uobičajenoj temi u ovo doba godine:

Hoće li neko iz BUG-a ažurirati ime EVE Online na top ljestvici u novo ime expanzije, ili će nam napokon skratiti muke i ostaviti samo "EVE online" ??

Zura koji si ti zajebant {#}{#}

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
EVE Online

E da treba se vratiti na staro, evo baš gledam prošao je puni mjesec dana od petitiona koji sam poslao i još uvijek nema odgovora :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

E da treba se vratiti na staro, evo baš gledam prošao je puni mjesec dana od petitiona koji sam poslao i još uvijek nema odgovora :) 

meni su bili hankuli acc pa sam cekao oko 2 tjedna da mi odgovore da mi vracaju pare koje je frajer zaradio i to je to.. 

a recimo prodao mi je nejvi megu + proteusa + abbadona za 500 milja sve skupa.. nemoram ti niti reci koliko je plus samo oprema na njima vrijedila

e da i vigilanta je prodo za neku sicu... (skupa sa 3 ili 4 hurija u paketu)

e onda sam trazio nazad brodove a ne pare na sto je krenulo njihova klasicna spika o svetosti ISKa i Marketa - naravno sada vidimo da jednog dana ta "svetost" i nece biti tako *shush* *shush* sveta...

ugl onda sam krenuo s njima u raspravu koliko je prema market "svetosti" u redu prodati svari koje vrijede par bilja za ni bilju.. ali naravno nisu htjeli niti cuti.. 

14 godina
neaktivan

nije mi to baš jasno - ako nisi ti kriv što ti je netko hakirao akaunt - zašto CCP kao odgovorna strana, ne nadoknadi štetu?

u svijetu kreditnih kartica ide ovako:

ako ti netko mazne kreditnu karticu - sam si si kriv i nadoknađuješ štetu koja je napravljena do trenutka kada si prijavio da ti je kartica ukradena, ali ako ju netko kopira dok plaćaš, tada je kreditna kuća kriva i onda nadoknađuje štetu (jer se ti ne možeš zaštititi od kopiranja)

tako bi trebalo funkcionirati i u ovom slučaju...ili bi im otkazao akaunte...pa nek vide onda gubitak...nije EVE jedina igra kaj valja ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:21 (bero.tigastero).
14 godina
neaktivan
bero.tigastero kaže...

nije EVE jedina igra kaj valja ;)

Je :)

17 godina
neaktivan
bero.tigastero kaže...

nije mi to baš jasno - ako nisi ti kriv što ti je netko hakirao akaunt - zašto CCP kao odgovorna strana, ne nadoknadi štetu?

u svijetu kreditnih kartica ide ovako:

ako ti netko mazne kreditnu karticu - sam si si kriv i nadoknađuješ štetu koja je napravljena do trenutka kada si prijavio da ti je kartica ukradena, ali ako ju netko kopira dok plaćaš, tada je kreditna kuća kriva i onda nadoknađuje štetu (jer se ti ne možeš zaštititi od kopiranja)

tako bi trebalo funkcionirati i u ovom slučaju...ili bi im otkazao akaunte...pa nek vide onda gubitak...nije EVE jedina igra kaj valja ;)

nisam ja niti u jednome trenutku krivio CCP za moj haknuti acc.. boze moj dogodi se , a ne postoji 100% siguran acc (bilokakav, bilogdje) tako da sve 5 haknut sam i ajmo vidjeti sto se moze napraviti.

ono di sam se zakacio sa CCPom je bila njihova tvrdnja da je zapravo takva transakcija preko mojeg haknutog racuna fair and square transakcija sa cim se ja nisam slozio (da sad ne lamentiram kao sto sam u 5-6 mjelova sa njihovim "visim" casnikom...)

14 godina
protjeran
a šta da kažem na sve ovo.. imao sam par accountova i eve mi je dojadio prije par mjeseci. sve sam probao, sve sam vidio. zadnjih godinu dana nije doslovce ništa novo bilo.. nula je jedini zanimljivi dio eve ali lag pri većim borbama je nepodnošljiv. 500 ljudi na svakoj strani, baciš drone i odeš na kavu u grad. kad se vratiš shvatiš da si podan ali umjesto u postaji još se nalaziš u svemiru.. micro store i te gluposti, jednom kad krenu nema odustajanja. prodavat će se brodovi, oprema, cosmetics i sve što mogu natrpati unutra. ljudi se bune, neki će odustat, neki se pomiriti sa situacijom.. ja sam ccp odavno poslao u 3 rodne zna-se-čega i reko dosta
Proud member of Lore Breakers
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice