EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 439.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
17 godina
neaktivan
RE: EVE Online
ludizao kaže...

Pa kaj mogu imat dva jump klona, a i kak premiještam jump klona iz jedne stanice u drugu? Mislio sam da u toj stanici u kojoj je uskočim u njega i onda sam ja jump klon, a moj klon dobi 24-satnu pauzu (što još ne koristim jer se grozim čestog pauziranja učenja).

Uskočiš u jump klona i odvezeš se do stanice gdje će ti taj klon trebati. Nakon toga se vratiš u svoje tijelo i onda možeš skakati s jedne udaljene lokacije na drugu. Učenje pauziraš samo prije jumpa, možeš odmah nastaviti učiti. Učit ćeš možda malo sporije ovisno koje implante ti ima originalno tijelo, ali ti se isplati ako jump klona koristiš za PVP. Ja sam u posljednje vrijeme bio stalno u jump klonu jer sam prvo boravio u rupi a nakon toga u nuli.

I da, možeš imati više jump klonova. Broj klonova ti određuje jedan skil kojeg možeš nabrijati do kraja (ne znam kako se zove).

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...

Jump klon dođe ko neki "duh" pa samo prenosim svijest, a tijela stoje tamo gdje jesu ili kako?

Samo teleportiraš "svijest" iz klona u originalno tijelo, jedino što moraš čekati 24 sata između dva teleportiranja. Sama radnja se izvodi na panelu Jump clone. I da, moraš biti u kapsuli, znači izbaciš kapsulu iz broda i pokreneš jump.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ludizao kaže...
jastreb kaže...

Uskočiš u jump klona i odvezeš se do stanice gdje će ti taj klon trebati. Nakon toga se vratiš u svoje tijelo i onda možeš skakati s jedne udaljene lokacije na drugu.

Nisam ovo ispratio baš. Uskočim u jump klona i odem do stanice gdje mi treba, to je ok, ali čime se onda vratim do tijela (pretpostavljam da je ono ostalo u prvoj stanici)? Jump klon dođe ko neki "duh" pa samo prenosim svijest, a tijela stoje tamo gdje jesu ili kako?

Skil je Inomorph Psychology i svaki rank u tom skilu ti podiže broj jump clonova koje možeš instalirati za 1.

Inicijalni Jump clon možeš postaviti u high sec systemu na stanici koja ima medical facility i ako ti je stending sa npc corpom (vlasnikom stanice) 8.0 ili viši.

Jednom kada si u mogućnosti, instaliraj jump klona kroz sučelje medical facility, odi na susjednu stanicu (mislim da 2 klona ne mogu postojati u istoj stanici ili je bio neki bug po tom pitanju) i kroz character sučelje (Jump clones) izvrši jump. Da bi izvršio jump, moraš pauzirati učenje i nalaziti se u "jaju".

Nakon jumpa, naravno, ponovo pokreneš učenje skilova i odletiš u bilo koju stanicu u EVE svemiru. Nakon isteka 24 sata ponovo izvršiš jump u svoj "originalni" klon.

Trebaš shvatiti da jednom kada se počneš "igrat" s klonovima, nema tu glavni i sporedni klon.. Svi su oni jednako vrijedni i razlika je jedino koje implante popikaš u pojedine klonove.

Clone jump je odličan način da se nađeš xx jumpova dalje u kratkom trenutku.

Stanica s čijim korpom imaš 8.0 stend ti može postati spawning točka za nove jump klonove koje poslije opet odvedeš na mjesto gdje ti trebaju.

Pripazi samo da npc corp za kojeg radiš misije ima negdje stanicu sa medical facility, inače pušiona. :/

Ne zamaraj se sa stanjom svijesti.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 11:55 (Zura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Field Purger ti je za pasivno tankanje, plus koji shield power reley. Extender ti je ok ali on je više za pvp i buffer tank, 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

Pozdrav momci! Pitanje za malo iskusnije: eve me kopka vec neko vrijeme, ali me muci da li se u ovo vrijeme uopce isplati zapocinjati posto je potrebno podosta vremena da postanes "netko" tj da se mozes posteno potuc s nekim? I koliko je vremena potrebno da mozes sam dovoljno zaradit za prepaidove? <:

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

možda radije da pitaš Chaky-a on je nedavno počeo igrati pa ti može ukratko reči kako mu ide kako se snalazi gdje su problemi. Osobno glednao količina SP-a je overated, več jedno vrijeme treniram skilove čisto radi treniranja a ne zato što mi trbaju, jel večinu onog što sam htio sam istrenirao. U ostalom isternirati drak-a i suport skilove nije toliko strašno, a snjim možeš apsolutno sve. RAditi lvl 4 misije, ako imaš frenda s Logistick brodom možeš i lvl 5, možeš ratati. Ma drake ti je ultimativni pve brod i za standardni pvp blob. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da samo koliko vremena bi meni trebalo da dodem do drakea s recimo 2-3 sata dnevno igranja? To mene muci! :P

16 godina
neaktivan
EVE Online

moj savjet,prvo odskilajte learning skilove i +4 implante,tek onda idite skilat dobre brodove i sve ostalo

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Da samo koliko vremena bi meni trebalo da dodem do drakea s recimo 2-3 sata dnevno igranja? To mene muci! :P

To ti je ljepota EVE-a. Lik ti se razvija bez obzira da li si online ili ne.

Znaci nije kao u ostalim MMORPG-ovima, da moras ubiti 50 veprova da bi ti narastao skill/level.

Kako je Gajotres rekao, ja sam jedan od mladih, jer igram tek 2 godine.

Mogu ti reci samo iz osobnog iskustva kako je bilo kod mene.

Za prvi PLEX mi je trebalo nekih pola godine skillanja i misijanja. S tim da sam potrosio prvi mjesec ubudale, jer sam bio bez korpa i nisam znao nista.

Sad nakon dvije godine znam malo vise od nista Iznenađen

Tek nakon par mjeseci pocinju osnove sjedati na svoje mjesto. Igra je kompleksna koja na pocetku plasi i odusevljava.

PvP-om se nisam bas previse bavio, jer nisam imao vremena nauciti kako se to pravilno radi.

Mozes imati jaki brod/skillovi, ali ako ne znas sta radis vjerojatno ces ostati bez njega.

Preporuka ti je da si nades korp koji prima nove igrace da ti malo pomognu na pocetku.

Meni je puno pomoglo sto su mi posudili lovu za one learning skillove (5M svaki). Jer na pocetku je to ogromna lova za pocetnika, a njima je to bio kikiriki.

A i zabavnije je raditi grupno (misije, majnanje i sl.)

Za pocetnika je dobro odskilati salvaging, pa mozes ninja salvati (da dodes brze do love, a i mrziti ce te svi misijasi kojima pokrades wreckove Namigiva).

Ja nisam znao cime bi se bavio, pa imam skillove prilicno rasipane (svi ce ti reci da to ne radis i u pravu su).

Tako da imam prilicno dignute mining/science/production skilove, cak nesto i trade. A ostalo je sve u brodovima/opremi/oruzju.

Probaj odluciti sto zelis raditi.

Ako mislis samo PvP-at onda ne moras skilati m/s/p nego se baci samo na to.

I probaj naci neki pvp corp.

Za fajt 1 vs 1 i da pobijedis ce ti trebati (po mojoj procjeni) vise od pola godine.

A, ako uletis u dobar pvp corp koji nema nista protiv novih igraca. Mozes biti tackler vrlo brzo.

Ne sjecam se tocno koliko dugo mi je trebalo za Drakea, ali bubnut cu 2.mj. (to mislim na brod + suport skilovi).

Sad zadnjih par mjeseci nisam bio previse aktivan zbog "real life".

Ali inace najvise misijam, vodim nove u lv4 misije da si dignu brze stand i uglavnom se druzim s ekipom iz corpa.

Uvijek je pvp u planu, ali nikako da uhvatim vise vremena za gubljenje brodova.

Mislim da je Gajo prekaljeni pvp vuk pa ti moze bolje opisati taj aspekt igre (pogoto mislim na velike fajtove, ne 1 vs 1).

P.S.

Ako mislis samo pvp razmisli da kupis vec napravljenog lika koji je pvp orijentiran, ako ti lova nije problem (meni je Plač)

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 8:11 (Chaky).
17 godina
EVE Online

Lol sry me tard. Zabunio sam te za Chay-a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Lol sry me tard. Zabunio sam te za Chay-a

Ma nemas se sta ispricavat. 2 godine i je mladost u EVE Cool

Pogotovo, ako odes siroko u skillovima Sramim se

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
EVE Online

odskilaj bar sve learning skillove na 5 i implante,netrebas ih odmah staviti,ali ce ti u buducnosti trebati

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 19:32 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

pozdrav,

http://www.balex.info/   ako vam se svidja ovo sto radimo i zeljeli bi nam se pridruziti procitajte ovo http://forum.balex.info/index.php?topic=890.0

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

ja sam zainteresiran,ali trenutno sam u rupi tako da cu se javit poslije kad zaradim iska da nafitam bar 5 pvp bc-ova i odskilam jos neke skilove

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

imam dva pitanja:

1.) dal mogu skinuti cijeli eve online sa svim dodacima do sada na komp kod frenda i na prijenosnom HDD-u si ga prenjet na svoj komp??

2.) jel ga moguće uopće pokušat igrat preko mobilnog interneta?????

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pad0branac kaže...

imam dva pitanja:

1.) dal mogu skinuti cijeli eve online sa svim dodacima do sada na komp kod frenda i na prijenosnom HDD-u si ga prenjet na svoj komp??

2.) jel ga moguće uopće pokušat igrat preko mobilnog interneta?????

1. da

2. ne i da

eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:20 (Fast888).
17 godina
EVE Online

Radit će ti bez frke na mobilnom internetu, i potrošnja je vrlo mala, provjereno

1 0 hvala 1
16 godina

Eh lol,,, ovo jučer skužio od dosade u EVE:

http://somer.idiofx.com/blink/

Dobio 3 od 21,, no kak mi je bilo dosadno, tako dugo sam furao dok nisam dobio zealota (126mil)

Uložio sam 20mil,,,  i na kraju završio nakon 1h sa 126mil  ,  da mi bar tako ide u pravoj kladionici

samo nemojte igrat ko ovaj lik na drugoj sliki lol...

http://www.eve-croatia.com/index.php?nav=emap-more&more=10

eve-croatia.com
16 godina
neaktivan
EVE Online

Tia sam pitat   jel se može nastradat ako kupim  ISK?

Pozz

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Nemoj puno nastradati pa nečeš. Najgore što ti se može desiti da imaš negativ ballance

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Ej ima li tko da mi pošalje budy event  od 30 dana na wizard_yo@live.com   hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema te pozivnice :). Samo imas 21 dan.

Igram nekih 10 mjeseci EVE u prosjeku 10 tak sati dnevno :). Stvar je toliko zarazna da se ne mogu odvojiti. Doduse ja igram sa 4 acca simultano. Ulgavno sve su indy karakteri, izuzetka maina koji je slozio neke fine missile skills i vozi okolo tengua za lvl4 misije i tako to.

Pitam se da li sam jedini lik koji uziva u miningu kao profesiji. Nema mi boljeg gusta od parkiranja 3 hulka + orca u belt i peri sve sto vidis :)

Interesantno je da u ovih 9 mjeseci nisam sreo niti jednog igraca sa naseg govornog podrucja, a toliko nas igra ? 

17 godina
neaktivan
Moncho kaže...

Pitam se da li sam jedini lik koji uziva u miningu kao profesiji. Nema mi boljeg gusta od parkiranja 3 hulka + orca u belt i peri sve sto vidis :)

I ja sam neko vrijeme uživao u majningu, ali mi je nakon nekog vremena dosadilo. Ja sam imao samo dva acc, s jednim sam majnao a s drugim bi stražario u Domiju. Bilo je dobro dok smo bili u rupi ili nuli, nismo stigli prazniti hangare koliko smo ih punili.

16 godina
neaktivan
EVE Online

ekipa, do kad danas server ne radi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

najavljeno do 17:30 po našem vremenu, ali većinom se desi da potraje i do 5h duže {#}

eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 11:09 (Fast888).
17 godina
neaktivan

Krecem se Oko HEK-a, lijevo desno, gore dolje.

Oni kada najave DT od 2-3 sata obicno potraje ~10h. a sada su najavili haman pa pola dana DT. Ne bih se cudio da tek sutra proradi server.

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

jel ima koji nacin da se eve igra besplatno, ako je to neki piratski nacin recite na PM, a za trail/30dana to me bas i ne zanima..

http://thebeattime.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MarioVk kaže...

jel ima koji nacin da se eve igra besplatno, ako je to neki piratski nacin recite na PM, a za trail/30dana to me bas i ne zanima..

ima,, PLEX

eve-croatia.com
16 godina
neaktivan
EVE Online

Oj jel tko zna koja je ono stranica di se može vidjeti tko je i kada poginuo u eve online  sa  fitovima broda i nick igrača ?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kičo kaže...

Oj jel tko zna koja je ono stranica di se može vidjeti tko je i kada poginuo u eve online  sa  fitovima broda i nick igrača ?

hvala

http://eve.battleclinic.com/

Molim

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice