Par njub pitanja pa ako ima tko voljan, unaprijed zahvalan...
1. Ima li bitne razlike između 0.5 i 1.0 hi-sec odnosno između 0.1 i 0.4 lo-sec?
2. Koja korist od sentry topova u lo-sec kad su me dva crvena s -9.7 zrokala prilikom undockanja? Kret** išao kupit skillse u 0.4, jelte... #@&. Da li ista opasnost postoji i kod vrata ili je tamo manje-više "sigurno"?
3. Šetaju me u početnim misijama po 10 - 20 skokova sim-tam pa kak ne znam gdje ću se vratiti i da li, svako toliko nosim u teretnom prostoru hrpu modula. Ima li bolje rješenje?
4. Slično pitanje za ulazak u neki korp: kako funkcionira to stalno seljakanje - malo je korp tamo, a misije tamo drugdje pa onda nomadski život, naravno, s do vrha punim prtljažnikom!?
1. Bitne razlike Nema i Nema :) (naravno vrijedi ovo gore od gajotresa, meni je nebitno ali može postati ako redovito radiš misije protiv drugih glavnih "rasa" u EVE ili napadaš nekoga u high secu)
npr. kolega je tukao misije samo za Caldari, ja ga pozvao da mi pravi društvo u Gallente svemiru ali su ga napucali jer je imao loš stending.
2. Sentry služe svojoj svrsi, samo što si ti bio premekan i puknuo brzo, a dečki su sigurno mogli tankati sentry gunove na par sekundi :) Slično je i kod vrata. Naučit ćeš da u EVE nigdje nije sigurno. Možeš biti srokan i u high sec-u samo je pitanje koliko si zanimljiva meta (a noseći svoje module uokolo u cargo-bayu upravo možeš biti jako interesantan).
3. Kakve to misije uzimaš da te sele po 10tak skokova? Carrier misije? Uzmi nekog "Internal Security" ili "Command" agenta i drilaj njega dok ti se ne omogući agent većeg levela. Proguglaj "eve agent finder" ako ti je problem snalaziti se unutar EVE GUI-a
4. Ovisi o korpu. Prije ulaska u neki korp, raspitaj se da li su stacionirani negdje ili žive nomadski.