EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 440.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
RE: EVE Online
ludizao kaže...

Par njub pitanja pa ako ima tko voljan, unaprijed zahvalan...

1. Ima li bitne razlike između 0.5 i 1.0 hi-sec odnosno između 0.1 i 0.4 lo-sec?

2. Koja korist od sentry topova u lo-sec kad su me dva crvena s -9.7 zrokala prilikom undockanja? Kret** išao kupit skillse u 0.4, jelte... #@&. Da li ista opasnost postoji i kod vrata ili je tamo manje-više "sigurno"?

3. Šetaju me u početnim misijama po 10 - 20 skokova sim-tam pa kak ne znam gdje ću se vratiti i da li, svako toliko nosim u teretnom prostoru hrpu modula. Ima li bolje rješenje?

4. Slično pitanje za ulazak u neki korp: kako funkcionira to stalno seljakanje - malo je korp tamo, a misije tamo drugdje pa onda nomadski život, naravno, s do vrha punim prtljažnikom!?

1. Bitne razlike Nema i Nema :) (naravno vrijedi ovo gore od gajotresa, meni je nebitno ali može postati ako redovito radiš misije protiv drugih glavnih "rasa" u EVE ili napadaš nekoga u high secu)

npr. kolega je tukao misije samo za Caldari, ja ga pozvao da mi pravi društvo u Gallente svemiru ali su ga napucali jer je imao loš stending.

2. Sentry služe svojoj svrsi, samo što si ti bio premekan i puknuo brzo, a dečki su sigurno mogli tankati sentry gunove na par sekundi :) Slično je i kod vrata. Naučit ćeš da u EVE nigdje nije sigurno. Možeš biti srokan i u high sec-u samo je pitanje koliko si zanimljiva meta (a noseći svoje module uokolo u cargo-bayu upravo možeš biti jako interesantan).

3. Kakve to misije uzimaš da te sele po 10tak skokova? Carrier misije? Uzmi nekog "Internal Security" ili "Command" agenta i drilaj njega dok ti se ne omogući agent većeg levela. Proguglaj "eve agent finder" ako ti je problem snalaziti se unutar EVE GUI-a

4. Ovisi o korpu. Prije ulaska u neki korp, raspitaj se da li su stacionirani negdje ili žive nomadski.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 10:03 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Malo o misijama.

Vjerujem da ces tu naci hrpu odgovora na pitanja koja imas.

Preporucio bih ti da si procitas Begginers Guide.

Imas link u ovom postu, plus jos hrpa linkova za pocetnike.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Provjeri na kill mailu koji su brodovi bili. Huricane ima jako velik voly damage nako Auto canon busta i brz lock, ali mu je tank slab pa ne znam možda je bio hevy interdictor što je lako moguće. Mada sam ja normalno ubijao cyno brodove i manje stvari na gateu s huricaneom. Bitno je samo da sam alajnan i spreman da se odwarpam

http://eve.battleclinic.com/killboard/index.php upiši ovdje svoje ime pa ćeš vidjeti kilove i losove, i vidjeti tko te napucao

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

To neka te ne sekira, godine i SP. Ubijat ćeš i biti ćeš ubijan. Kada ga ne možeš ubiti samog povedi 10 prijatelja i eto ga na. Eve je no honor game tako da te to ne pati.

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Evo mali filmić od CNEX-a:

eve-croatia.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

ROFL :-)))))))))))))

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Jok, sustavi ne mijenjaju sec status, jendom 0.5 uvijek 0.5.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online - smrzavanje kompa - molim pomoć
Već dugo pokušavam igrati EVU ali se stalno smrzava. Logiram se i nakon par sekundi sve se smrzne. Nakon nekoliko pokušaja igra radi bez greške ali se ipak smrzne nakon 30tak min. ili sat vremena. Nedavno sam promijenio i graf. karticu ali opet isto. U kanti je: Athlon 3500+ (64), 3GB DDR RAM-a i grafa nVidia msi N250gts, OS je Win7 64 Ultimate. Veza je bežična do routera a inače je 8MB/s (kaže Provider). Kad radi nema trzanja i sve je 5 i onda krc........................
Pregledao sam temu ali nisam našao odgovor pa molim iskusnog znalca za pomoć ili bar link.

Znalci Bog vas blagoslovio, i hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Imaš pod general setings clear cashe mislim, to je dobar start, to će ti ubrzati logiranje, a ingame zašto se ruši nemam pojma, erm eventualno ima nekakav gfaick seting ili barem je bio koji moraš postaviti na Interval one koji će ti totalno smanjiti gaženje kompa, makar ti je konfiguracija dobra ne bi smjelo biit problema. Probaj to dvoje

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: EVE Online - smrzavanje kompa - molim pomoć

Jeb... bežičnu vezu. Stavi kabel. Možda ti se desi gubitak veze na trenutak pa ti igra crkne.

16 godina
neaktivan
RE: EVE Online - smrzavanje kompa - molim pomoć
Kookos kaže...
Kad radi nema trzanja i sve je 5 i onda krc........................
Pregledao sam temu ali nisam našao odgovor pa molim iskusnog znalca za pomoć ili bar link.

mozda nema veze s EVE.. jel ti druge igre rade normalno?

definiraj "smrzavanje"

U EVE ako imaš problema s internetom, obično se vidi u stilu: pucaš po nečemu a to ne ubijaš, dolećeš nekoliko puta na istu lokaciju i onda ti izbaci poruku "pukla veza". Klijent je dosta stabilan, do sada mi se nije nikad srušio.

jel ti neka druga multiplayer igra radi normalno?

imas li problema s internet vezom, driverima .. itd. ? što si već pokušao u razrješavanju problema?

16 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Razlika između 0.5 - 1.0 je respons time concorda nisam sada siguran ali znam kada sam išao sa megatronom gankati hulkove u 0.5 i 0.6 mogu napraviti tri volija prije nego što me konkord stuče.

Genkas hulkove u megi? za to triba 4-5 destroyera gubitak je max 10 mil (hulk je oko 120-130mil)

Ili mozda stavis smart bombe pa pukes 3-4.

prvi put cujem da to neko radi u megi

17 godina
EVE Online

A nemam 4-5 accounta :) , nisam to poslje insuranche change radoi posto uz piratluk sam navukao -10 ali mi je biio gubitak prije oko 1.5 do 2.5 mill ako radim cisto radi ubijanja, sada je vjerojatno i više. Probat ću vidjeti koliko se isplati kada budem mogao opet u empire

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Baš sam nešto naračunavao onako letimice, mislim da bi bilo 17-18 mill gubitka za suicide gank, što nije tako strašno ako uhvatim hulka s 2 t2 cargo riga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ludizao kaže...
Gajotres kaže...

Baš sam nešto naračunavao onako letimice, mislim da bi bilo 17-18 mill gubitka za suicide gank, što nije tako strašno ako uhvatim hulka s 2 t2 cargo riga

Ne kužim, kako to misliš "uhvatiš" kad rekao si da te konkord nakon tri volija stuče?

Vjerojatno je mislio da naleti na njega.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ludizao kaže...
Gajotres kaže...

Ne kužim, kako to misliš "uhvatiš" kad rekao si da te konkord nakon tri volija stuče?

ako uhvatim = ako ga nađem :)

što nije tako teško u Mitsolen-u, zato korsitim nekakav brzi brodič s pasiv targeterom i ship scanerom i onda dobijem kill od 300 mill. Ne ubijam zbog para, to jedino ako se ekipa organizira pa se može tražiti mission runere sa skupim fitom

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Jedan drop ti  može isplati sve + profit.  

0 0 hvala 0
17 godina

Treba mi 3 da ga ubijem a s drugim likom lutam svoj brod i hulka.

Ukratko što ja napravim s jednim brodom, fregatom obicno, koji na sebi ima salvagere, mwd, ship scaner i pasive targeter. Idem u belt. Dodjem do hulka i s pasiv targeterom ga lokam i ship scanerom vidim šta ima na sebi. Pasive targeter zato da ga ne upozorim da gledam šta ima. I taj lik mi je warp in. Priblizim ga hulku ali da ne bampam hulka. Warpam se s drugim likom koji je u megi na 10km, koji je vec spreman na kill, snesor busteri, warp scrambler i i grupirani blasteri blinkaju, kada se približim kraju warpa uključim overload, kliknem na hulka i gledam kako on umire alt tab gledma kako ja umirem, i skupljam šta ima hulk, i sve presotalo u svom brodu, salvagam.

Prije je bilo bolje dok nije insurance promjenjen. Prije je insurance pokrivao cijenu broda + inchurance ono što platiš tako na primjer. Platiš megu recimo 80mill insurance 20 mill a dobijes natrag recimo 99mill, sada dobijes nazad 80 mill.

I onda imas ovakav kill http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=6019746

1 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

to ti ne znam, ali s njima se ne možeš fightati. Automatski te neutaju i jamaju. Mislim da ti ne treba puno skilova, potrebne skilove do lvl 4 dovesti i ako ces probavati probaj u 0.5 sustavu ali mislim da nije velika razlika odziva concorda u 0.6.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

ako nisi u drednotu ili titanu nemoj pokusavati ici protiv konkorda jer ce te raznijeti u dvije sekunde,kao drugo igra je programirana tako da konkord stalno dolazi,znaci kako god okrenes ce te raznijeti kad tad,jer nemozes ih vjecito tankati

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Kako to u takvim prilikama biva, kraj štitova je iscurio brže nego inače, a dronovi kao da su baš u tih zadnjih minutu dvije poduplali napad (isti broj njih pa ne kužim na koju glupu foru...).

Posto vjerojatno nemas Tactical Shield Manipulation na nekom vecem levelu, kad ti shield padne ispod 25% pocinju ti nacinjati i armor.

Posto si shield tank, armor ti je manji i nemas nikakve resiste.

Pa ako ne uspijes odwarpat (jer vjerojatno nisi bio alignan na stanicu/gate) i kad stisnes warp, brod ti uspori, jer se okrece prema objektu na koji zelis warpati.

Posto ti je brzina smanjena primas vise stete.

Osobno sam vise volio aktivni tank dok nisam imao sve suport skilove da mogu pasivno tankat bez straha.

Resiste imam stalno aktivne, a shield boost palim po potrebi.

Uglavnom baci oko na ove vodice, imas i opcenite smjernice kako se rade misije.

CNexus vodici

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 23:51 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa imaš raznih rješenja:

1. -  Seljenje jedino možeš izbječi ako ne mjenjaš corp ko gače...

-ILI

2. - ostaješ di jesi,, i odpeljaš drugog BS-a  di radi tvoja ekipa već misije (ako ne misliš solo raditi),, tak da ti shuttlom treba za 15-20 jumpova jako malo vremena

Ja sam  u jednom corpu  jako dugo tamo. Baza im je u gallente high space i rade uvijek tamo misije. Ja sam ostao u Amarru, jer mi je muka sa laserima ubijati Serpentis a i previše ninje je tamo, pa onda idem samo tamo kad novi igraći rade misije ili kad je neki PVP OP...

eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 16:15 (Fast888).

0 0 hvala 0
16 godina

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

Ne kuzim kak ne mozete placat Paypalom????

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

uzmi u zagrebackoj banci onu poklon karticu,samo das pare i oni ti je odmah daju,nema zafrkancije,kad potrosis sve mozes je bacit ili isplatit ono sto ti je ostalo u banci,ja tako radim i zadovoljan sam

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 12:37 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nazi commander kaže...

uzmi u zagrebackoj banci onu poklon karticu,samo das pare i oni ti je odmah daju,nema zafrkancije,kad potrosis sve mozes je bacit ili isplatit ono sto ti je ostalo u banci,ja tako radim i zadovoljan sam

Sad sam trazio tu karticu,, jer se radi o "Visa Avenue Mall poklon kartica"?

I radi to sa PayPal ili se može samo uplatiti direkno na EVE online ?

eve-croatia.com
16 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

Ček, ček, ona Avenue Mall smijurija?!

Kaj to ima CCV??

Jel plaćaš time samo EVE ili si probao kaj drugo? Steam npr? Po kojem tečaju ti skidaju??

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 13:08 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
EVE Online

kupis karticu,preko nje placas,upises podatke,pod adresu i ime unesi neku glupost...on tebi skine kune ali to oni poslije pretvaraju kako njima pase...i da,to je avenue mall kartica

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Fast888 kaže...

Pa imaš raznih rješenja:

2. - ostaješ di jesi,, i odpeljaš drugog BS-a  di radi tvoja ekipa već misije (ako ne misliš solo raditi),, tak da ti shuttlom treba za 15-20 jumpova jako malo vremena

Da, to bi bilo to, hvala. Rješenje nije jeftino, ni najmanje, ali je dobro. Shuttle na autopilot i dolazim tek kad čujem - Autopilot disabled, waypoint reached...  Cool

Tamo di radiš misije držiš brod(ove) za misije i jump klona.

Tamo di ti je corp držiš brod(ove) i jump klona na najbližoj stanici.

U čem je problem? "jeftinoća"? 1 BS zaradiš kroz dva-tri dana misionarenja L4 misija. Uz corporativno društvo još brže.

A ako ti je "problem" biti u nekom corpu (većina zahtjeva od članova određene obaveze), onda ostani u npc-corpu. Nitko nije rekao da je obavezno preći u player corp.

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

Posto sam igrao trial i svidio mi se i vidio sam da je baza korisnika uglavnom 20-30god. znaci da nema klinaca sto mi je savrseno,cuo sam od nekoga da si u igri mozes zaraditi gametime(da ne moras platit stvarnim novcem)jel to istina ili?

Tehničar za Računalstvo

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice