Daj mi onda objasni kako reagirati ako je u lijevoj traci autoobus koji tebe obilazi i jednostavne se nisi u mogucnosti maknuti u lijevu traku?! koja je procedura? naravno, ja sam vec na cesti s prednoscu prolaza, a ovaj netko se ukljucuje. ili nek ubrza pa se ubaci ispred mene ili nek uspori pa se ubaci iza.. nema trece...
Nek ubrza i ubaci se ispred, nek uspori i ubaci se iza tebe ili neka ide po traci za zaustavljanje vozila u nuždi dok se ne bude mogao na siguran način uključiti u promet..
Pa došao sam do kraja te trake za uključivanje, i morao sam stati jer nitko nije stao. Odnosno traka je pre kratka u igri, barem meni. Ubiti, lik mi je stao, i to više puta. Također imaju benzinske i bez te trake, već su tik do auto puta.
A života ti..
Pogledaj sliku, ova dva auta što su označena kockicom, idu jedan pored drugog, velike su šanse da ovaj lijevi neće stić ubaciti se u traku do njegove prije nego ta traka završi,
on nastavlja voziti po traci za zaustavljanje vozila u nuždi (ona traka di je puna linija) dok se ne bude na siguran način mogao uključiti, bez da ometa druge sudionike u prometu.

He who dares, Wins!