Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.232.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...

Kako nisu isti, sada sam probao povući u notepad pls od Antene i Otvorenog i isti url mi pokazuje kao i u Aimpu.

Znam šta mi piše, nisam lud - eto vidš kod mene nije isto, link iz aimpa mi ne radi u ets-u

edit

Skužio sam u čemu je stvar, otvoreni na svojoj strnici ima tri vrste streama winamp, vlc i windows media player a svaki ima drugačiji url. Ja u aimpu od ranije koristim winamp stream koj ima drugačiji url od ovg iz asx fajla i to je to. 

Iz nekog razloga taj stream ETS ne želi vrtiti u kamionu iako bi vjerojatno trebao

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 21:18 (robisierra92).
12 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

evo moj live_streams.sii

sadrzi sljedece radio postaje

Radio Kaj

Antena Zagreb

Radio 101

Radio Martin

Narodni Radio

te 2 strana Hause and trance radia

http://www.2shared.com/file/yJsm3Rb9/Hrvatski_radiji.html?

Fala za ovo, ali ja pokušavam upisat za Otvoreni, split i radio dalmaciju , ali ne radi. Npr, ovaj od dalmacije http://shoutcast.pondi.hr:8000/ neće da ga yebes.

Ako neko ima url od ovih stranica neka uploada. Hvala.

16 godina
neaktivan
zimbubve kaže...
Strumf123 kaže...

evo moj live_streams.sii

sadrzi sljedece radio postaje

Radio Kaj

Antena Zagreb

Radio 101

Radio Martin

Narodni Radio

te 2 strana Hause and trance radia

http://www.2shared.com/file/yJsm3Rb9/Hrvatski_radiji.html?

Fala za ovo, ali ja pokušavam upisat za Otvoreni, split i radio dalmaciju , ali ne radi. Npr, ovaj od dalmacije http://shoutcast.pondi.hr:8000/ neće da ga yebes.

Ako neko ima url od ovih stranica neka uploada. Hvala.

dopisujemo se o tome već nekoliko posteva. koliko vidim radio dalmacija i radio split nemaju asx playliste za windows media player koje niti meni ne rade u ets-u

evo url za otvoreni http://50.7.129.122:8249

Tempus fugit
15 godina
robisierra92 kaže...

Znam šta mi piše, nisam lud - eto vidš kod mene nije isto, link iz aimpa mi ne radi u ets-u

edit

Skužio sam u čemu je stvar, otvoreni na svojoj strnici ima tri vrste streama winamp, vlc i windows media player a svaki ima drugačiji url. Ja u aimpu od ranije koristim winamp stream koj ima drugačiji url od ovg iz asx fajla i to je to. 

Iz nekog razloga taj stream ETS ne želi vrtiti u kamionu iako bi vjerojatno trebao

Idi na onu stranicu i skidaj pls fajlove za winamp. Oni url-i moraju raditi u igri.

16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Idi na onu stranicu i skidaj pls fajlove za winamp. Oni url-i moraju raditi u igri.

Ma znam da al sad je to sve ok, u aimpu sviraju stremaovi već godinu dana a nije mi palo na pamet ondje stavljati asx streamove, zato se i dogodio zayeb oko url-a. 

Kako god sad sve radi a zaspamali smo temu s glupostima ;) 

Radije ljudi recite što mislite o World of Trucks. To je prošlo u temi relativno bez da je itko išta posebno komentirao. http://blog.scssoft.com/2013/10/world-of-trucks-v001.html

Sad sam malo pogledao što se piše o tome i čini se da će to postati mjesto gdje ćemo se mi virutalni kamiondžije moći družiti. To su tako ranije i najavili iz SCS-a. Nešto kao Facebook za ETS. 

Za početak postojat će mogućnost izrade vlastiih reg pločica i avatara, (što će se odmah prikazati u igri) i postavljanje vlastitih fotki iz igre u obliku galerije, sve skupa ne zvuči loše, ali je caka u tome što će se onda moći družiti samo oni koji imaju original igru jer će se logirati putem seriala ili steama. 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Iskreno, mislim da od toga, MI, igrači nećemo imati neke koristi, ta njihova stranica je nešto ka racenet. Bolje bi bilo da su posvetili pažnju izradi multiplayera, to je jedino šta nam triba. Moding zajednica je aktivna i postojana ka taft. Omogućavanje izrade vlastitih reg pločica i postavljanje fotki mi se i ne čini neki podhvat i to je tribalo biti po defaultu u igri. Sad samo nešto muljaju.

Moderi su im spasili igru, tj. da nema modifikacija ja bi tu igru instalirao, provozao se i maka ća. Pola love bi tribalo ići moderima, čak i više. To što je riječ o maloj grupi ljudi, pa pogledaj koliku grupu čine moderi. U većini slučajeva je jedan, pa rade čuda, a ovi nako godine dana izbace dlc east sa 2 grada{#} i nazovu to gold edition. hahaha

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zimbubve kaže...

Iskreno, mislim da od toga, MI, igrači nećemo imati neke koristi, ta njihova stranica je nešto ka racenet. Bolje bi bilo da su posvetili pažnju izradi multiplayera, to je jedino šta nam triba. Moding zajednica je aktivna i postojana ka taft. Omogućavanje izrade vlastitih reg pločica i postavljanje fotki mi se i ne čini neki podhvat i to je tribalo biti po defaultu u igri. Sad samo nešto muljaju.

Moderi su im spasili igru, tj. da nema modifikacija ja bi tu igru instalirao, provozao se i maka ća. Pola love bi tribalo ići moderima, čak i više. To što je riječ o maloj grupi ljudi, pa pogledaj koliku grupu čine moderi. U većini slučajeva je jedan, pa rade čuda, a ovi nako godine dana izbace dlc east sa 2 grada{#} i nazovu to gold edition. hahaha

Da mi je znati nasto bi licio Multiplayer ove igre, vjerojatno gori nego u F1 2013 (kad si vec spomenuo racenet)...

A to da su im moderis spasili igru, moze stajati, ali tko je njima branio napraviti igru u koju je nemoguce ubaciti modove, kao npr. recimo Ship Simulator Extremes

16 godina
neaktivan

Slažem se da je WOT nije ništa bez čega nismo mogli i slažem se da modovi drže igru na životu. Igrao sam ETS1 prije pet godina isključivo zbog modova, a tako je i danas. SCS je još tada uvidio i znali su da će modovi privući još više igrača ETS-u 2.  

Mislim da od multiplayera neće u skorijoj budućnosti biti ništa, to je rekao i SCS-ov CEO a jedan od razloga je što nemaju koga da im to napravi. 

Ne znam kako vi ostali ali ja ne mogu zamisliti kako bi tej MP izgledao. Nas 5-6 bi bilo u jednoj tvrtki, u jednoj garaži? Ali opet ne bi svi vozili u isto vrijeme a pogotovo ne na istoj ruti. 

Klasičnu co-op multiplayer ovdje ne može postojati. A isto teko ne vidim kako bi se bilo što od multiplayera iz bilo koje druge igre moglo implementirati ovdje. 

Da, bilo bi zanimljivo na cesti vidjeti kamion kojim upravlja drugi igrač a ne glupi AI. Ali koji bi bio cilj MP-a i prednosti u odnosu na SP. Što bi MP nudio, osim zajedničke vožnje i zajedničkog stvaranja nekakve tvrtke.

Puno je tu pitanja 

Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Mene nebi mučilo ništa od toga nego klinci koji jure 200 na sat u mašinama od 3000 KS.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Mene nebi mučilo ništa od toga nego klinci koji jure 200 na sat u mašinama od 3000 KS.

Ha ha baš to :) Ali i tome se može doskočiti prije ulaska u igru morao bi se napraviti vanredni tehnički pregled, ako kamion ima motor s više od 750 konja i alu felge išao bi na poseban server gdje su već takvi kao on ;) 

Taj server bi bio samo za najjače jer nikad ne znaš kad se možeš frontalno sudariti s trolom iz suprotnog smjera pri 200 kmh :D

Šalu na stranu ali i tome bi se moglo doskočiti jednostavnim rejtingom juzera, što nije neobično u drugim MP igrama. 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MP, eto to je moje mišljenje, bi se bazirao na ekonomiji. Znači, ti, ja i ostali ulazimo u posao s kamionima i u kreditu smo. Moralo bi se dvaput razmislit šta ćeš kupit i gdje ćeš i što prevoziti te kako ćeš upgrejdat kamion i kako ćeš sposobno voziti te kolika će ti oštećenja biti itd da ne ulazim u gorivo i takve stvari. Postojale bi određene mape i određen broj kamiondžija na svakoj. Moralo bi tada postaojati i dobro balansirano međunarodno ekonomsko tržište, što bi dodalo toj igri osim vožnje i manager mod.

Neko bi recimo trošio lovu na sređivanje kamiona umjesto ulaganja u druge kamione pa bi upao u dugove, ili bi upao u dugove zbog raznih drugih stvari pa bi morao prodavati garaže itd pa bi se ostali mogli natjecati za kupovinu tog kamiona ili garaže, koji bi bio dosta jeftiniji nego da ga mi sređujemo. Također uvođenje tržišta polovnih kamiona bi bila dobra ideja. Manje-više sve kao i u igri osim što je u drugom kamionu "netko".

I neizostavano - chat. Ideš stat na benzinsku kad vidiš nekog poznatog, popričaš uz {#} i nastavi svako svojim putem. Nisam sad tu da neke konkretne provedbe ali idejno mi se čini u redu i provedivo.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakon prevaljenih 3500 km u komadu, konacno sam stigao na odrediste: Lisabon. Ono tamo je Atlantski ocean narode! {#}

Zelim voziti po Africi, ali nitko ne nudi terete za Afriku..jer jos nisam otkrio nijedan grad tamo!!{#}

Sad idem prazan do Gibraltara, pa do Casablance, mozda ima nesto tamo.

Pitanje: Ako odlucim skinuti Skandinaviju, mogu li samo iz profila maknuti one TSM fajlove i akrivirati Skandinaviju? To ide tako? S istim profilom prasim dalje??

RE: World of truck i Amerika: jedva cekam da pocnem voziti po Americi. No, sav taj mutez polako lici na poteze nekih ostalih izdavackih kuca: razvodne igu raznim dodacima koje moramo extra masno platiti, a igra ne dobija na kvaliteti.Samo da ne naprave ETS2-SIm serijal {#}

Ok, DLC je sigurno kvalitetno napravljen. Ali eto, ja upravo odvozio skroz do Portugala, i, buduci da cheatam/varam (nikad ne spavam), rijetko sam u cajtnotu pa imam vremena svrljati okolo, kao sad, nova mapa, pa usput skrenem i 'otkrijem' koji novi grad eda bi na kraju imao veci izbor poslova za prijevoz. I mogu reci da mi putem nikad nije bilo dosadno. Da, ima dugih dionica autoceste gdje ukopcas tempomat i samo vrtis volan, ali mi je za sada mod-expanzija super. Pa svi snamo da su ceste samo uski 'tuneli' i ne mozes sa ceste dalje od par metara, tu svijet zavrsava. Osobito po noci/po magli/kisi itd, bas se puno vidi dalje od guardraila!Mislim da je SCS-u trebala extra financijska injekcija za one pi*** rije po kolima prcka sa strane, a na samoj igri nisu poradili nista osim tog dodatka kojeg su izgleda sposobni sloziti 3 balavca u garazi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 0:27 (BULIGO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To što pišeš stoji i vjerujm da većina koja želi MP želi da upravo tako izgleda. 

Manager mod bi trebao biti presudan u igri, dakle pametno trošenje novca i ulaganja, naravno vozači u tvrtki više ne bi mogli biti AI. 

No postavlja se problem kako tako veliku mapu kao što je sad ETS s TSM i DLC-om ubaciti u MP, da li je to uopće izvedivo. 

Tempus fugit
16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Nakon prevaljenih 3500 km u komadu, konacno sam stigao na odrediste: Lisabon. Ono tamo je Atlantski ocean narode! {#}

Zelim voziti po Africi, ali nitko ne nudi terete za Afriku..jer jos nisam otkrio nijedan grad tamo!!{#}

Pitanje: Ako odlucim skinuti Skandinaviju, mogu li samo iz profila maknuti one TSM fajlove i akrivirati Skandinaviju? To ide tako? S istim profilom prasim dalje??

Nema veze što nisi otkrio gradove poslovi se trebaju pojavljivati. Da li si na 1.5.2 verziji igre? U pravilu ako isključiš jednu mapu i uključiš drugu igra će te baciti u garažu i trebao bi moći nastaviti dalje. Svjedno napravi back up profila i save gamea. 

Ja osobno imam dvije mape na dva profila iako pretežno vozim TSM. 

BTW probaj hard economy mod jer ćeš po turi dobivati pet puta manje novca, pa da vidiš kako će ti vožnja biti draga ;) 1500 km tura za 25 tisuća eura umjesto 125 ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

To što pišeš stoji i vjerujm da većina koja želi MP želi da upravo tako izgleda. 

Manager mod bi trebao biti presudan u igri, dakle pametno trošenje novca i ulaganja, naravno vozači u tvrtki više ne bi mogli biti AI. 

No postavlja se problem kako tako veliku mapu kao što je sad ETS s TSM i DLC-om ubaciti u MP, da li je to uopće izvedivo. 

Po meni jedino koliko-toliko ostvarivo i prihvatljivo rjesenje je nesto kao MP za Farming simulator 2013. Jedan boss, svi drugi rade za njega. Ne vjerujem da se moze sloziti nekakvi server gdje bi svatko imao svoju firmu. Treba imati vrece novca koje ima npr. Blizzard i hrpa povezanih servera kao u Warcraftu za ista bolje.

16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
robisierra92 kaže...

Po meni jedino koliko-toliko ostvarivo i prihvatljivo rjesenje je nesto kao MP za Farming simulator 2013. Jedan boss, svi drugi rade za njega. Ne vjerujem da se moze sloziti nekakvi server gdje bi svatko imao svoju firmu. Treba imati vrece novca koje ima npr. Blizzard i hrpa povezanih servera kao u Warcraftu za ista bolje.

Nisam znao da FS ima MP :) Upravo to, treba imati love a SCS je tek sad uspio stati na noge kad je izašao ETS2 koji se navodno jako dobro prodaje. Igra je naravno prejeftina ali za te novce teško je očekivati nešto više. Radio ju je tim od 10ak ljudi a tek su nedavno počeli zapošljavati nove ljude i zakupili veće urede. 

Kad bude koštala 50 eura u verziji 5 npr vjerujem da će vrijediti svaki cent.

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
BULIGO kaže...

Nema veze što nisi otkrio gradove poslovi se trebaju pojavljivati. Da li si na 1.5.2 verziji igre? U pravilu ako isključiš jednu mapu i uključiš drugu igra će te baciti u garažu i trebao bi moći nastaviti dalje. Svjedno napravi back up profila i save gamea. 

Ja osobno imam dvije mape na dva profila iako pretežno vozim TSM. 

BTW probaj hard economy mod jer ćeš po turi dobivati pet puta manje novca, pa da vidiš kako će ti vožnja biti draga ;) 1500 km tura za 25 tisuća eura umjesto 125 ;) 

Hvala na odgovoru za mape. Da, imam najnoviji patch i novu verziju TSM 4.1.

A sto se tice hard economy, morat cu i to staviti jer ovo vise nema smisla. Imam oko 3 milijuna eura, i dobijam poslove od preko 200.000 eura po turi.3 milijuna, 33 ili 333 sto ce mi vise?

Pitanje: ja nisam nista dirao kod svojih vozaca, napreduju, ali jako sporo. Ne smeta me, vec ce jednom porasti. nego, koja je najbolja taktika za njih da dobijaju bolje terete? Ja im stavim 2 cvarka u hitne terete, jedan u staklo, i poslije podijelim na udaljenost i vrijednost tereta i nesto u cisterne. Npr. imam dobrog sofera koji ima 6 cvaraka u cisternama, a opet nikad ne vozi cisterne, uvijek neke pi***je, lonce, cijevi, bagere?

I jos: da li hard Economy mod utjece na kolicinu XP-a kojeg dobijas? Za novac me nije toliko briga ali xp bi mi bio vazan.

16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Hvala na odgovoru za mape. Da, imam najnoviji patch i novu verziju TSM 4.1.

A sto se tice hard economy, morat cu i to staviti jer ovo vise nema smisla. Imam oko 3 milijuna eura, i dobijam poslove od preko 200.000 eura po turi.3 milijuna, 33 ili 333 sto ce mi vise?

Pitanje: ja nisam nista dirao kod svojih vozaca, napreduju, ali jako sporo. Ne smeta me, vec ce jednom porasti. nego, koja je najbolja taktika za njih da dobijaju bolje terete? Ja im stavim 2 cvarka u hitne terete, jedan u staklo, i poslije podijelim na udaljenost i vrijednost tereta i nesto u cisterne. Npr. imam dobrog sofera koji ima 6 cvaraka u cisternama, a opet nikad ne vozi cisterne, uvijek neke pi***je, lonce, cijevi, bagere?

I jos: da li hard Economy mod utjece na kolicinu XP-a kojeg dobijas? Za novac me nije toliko briga ali xp bi mi bio vazan.

Ja sam krenuo ispočetka s hard economy modom i jedva vraćam kredit, poslali su mi opmenu iz banke da će mi plijenit imovinu pa sam morao prodati jedan kamion i otpustiti vozača ;) Zbog rata kredita sam otišao u minus koji su mi tolerirali jedno vrijeme ;) I imao sa samo 300 tisuća kredita. 

Naš forumaš Vrinho doradio je taj mod, samo ga ubaci u igru i aktiviraj i to je to, skini ovdje. Ne utječe na XP nego samo smanjuje prihod od poslova, i to optrilike pet puta. Pa ako je ruta 100 tisuća eura dobit ćeš 20. S tih 20 treba platiti gorivo, cestarine, trajekt i održavanje. Meni je tako puno puno zanimljivije. 

Dok sam imao vozače forsirao sam najprije long distance pa adr, takve sam i angažirao, pa kad bi se ta dva popunila onda hitne dostave pa balanced. Sad vozim sam, jer skupljam lovu za drugi kamion i ne igra mi neku ulogu više da moram imati nekoliko vozača i kamiona. 

Tempus fugit
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Moze li mi ko objasniti zasto mi se kamion sam farba stalno u rozu boju ? Ja ga obojim u neku drugu i nakon nekog vremena on je ponovo roz i svi ostali kamioni su takodje rozi.

Darko

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Moze li mi ko objasniti zasto mi se kamion sam farba stalno u rozu boju ? Ja ga obojim u neku drugu i nakon nekog vremena on je ponovo roz i svi ostali kamioni su takodje rozi.

Zato jer igras piratiziranu verziju. Moguce je da ti pocnu nestajati prikolice/teret usred voznje hehe. Kupi igru posteno i igraj bezbrizno.{#}

To me podsjeca na prastaru igru The Settlers 3. Ti 'posteno' ubacis krek, igras bezbrizno, i dalje u igri kad ti treba proizvoditi oruzje za siriti tvoj imperij, sagradis kovacnicu, natrpas metala i ugljena unutra, kovac pocne kovati sve u 16 i...iz kovacnice umjesto maceva i oklopa ispadaju ..peceni prascici :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 3:16 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Dok sam imao vozače forsirao sam najprije long distance pa adr, takve sam i angažirao, pa kad bi se ta dva popunila onda hitne dostave pa balanced. Sad vozim sam, jer skupljam lovu za drugi kamion i ne igra mi neku ulogu više da moram imati nekoliko vozača i kamiona. 

Ma ni meni nije zbog novca (osobito kad pomislim da svaka od mojih Scania koje voze kostaju 250.000 eura, kad ce to zaradit, nikad) nego me zabavlja pratiti kako se razvijaju njihove pateticne karijere :)

Najbolji driver mi ima status 5.8 i ne i de vise od toga, bar dugo vec ne. O cemu ovisi njihov status?{#}

P.S. Stigao trajektom iz Gibraltara u Tangier, Maroko. Popeo se na onaj most-autoput i zavrsio: u sudaru s naplatnom kucicom na kraju mosta koja ne radi? pa sam isao okolo cesticom do rabata i Casablanke. Jos nesto: u Casablanki je bilo odrediste za teret, sve neki zavoji pa do ispod velikog mosta. Predam teret, i hocu uzet nov, i igra se srusi. Uvijek kad hocu uzet teret tamo. Onda se odvezem prazan izvan grada, i tada mogu pokupiti teret/uzeti posao. Nasao rutu rabat--Sirte???!?!? ugl. skoro pa do Kaira :) Cijela Afrika!!{#}

Ucinit cu kako si predlozio: ici cu 'donjom' rutom kroz kamenjar i gudure :)

Edit: Uzeo sam turu Rabat-Tobruk :) Kontejner 10 tona auto-dijelova za Gadafija, kontejner je MAERSK :) Fora je mod za skinove prikolica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 14:15 (BULIGO).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Odlična ponuda za ETS2 za onog tko još nema oriđiđi{#}

http://www.gamersgate.com/DD-EUROTS2/euro-truck-simulator-2

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dosao sam na forum da pogledam preporuku za neku tycoon igru uz koju bi proveo godisnji, a na kraju sam zavrsio ovdje :)

Navukao sam se citajuci vase postove. Ali prije no sto kupim zanima me kako bi se igra vrtila na mojoj konfiguraciji?

ASRock H67M

Intel Core i3 2100 @ 3100 MHz

8192  MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )

ATI Radeon HD 4600 Series

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 15:02 (miner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav prijatelji, nije me dugo bio zbog posla naravno, i nisam igrao par mjeseci, i sad imam problema, igram na 1.31 pach ali sad kad pokusam staviti novi uopce ga ne prihvaca, neznam gdje grjesi, ako netko moze pomoci bio bi mu zahvalan, pa ako netko zeli moze i preko Teamviwiera

HVALA

0 0 hvala 0
13 godina
gogo17792 kaže...

Koliko je to sigurno? Htio bih uzet sa PSC-om. Stvarno je jeftino, toliko da se bojim da nije neka prevara.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
gogo17792 kaže...

Koliko je to sigurno? Htio bih uzet sa PSC-om. Stvarno je jeftino, toliko da se bojim da nije neka prevara.

Kupova sam s te stranice, sve je legalno nema prevare..

13 godina
neaktivan
gale007 kaže...

pozdrav prijatelji, nije me dugo bio zbog posla naravno, i nisam igrao par mjeseci, i sad imam problema, igram na 1.31 pach ali sad kad pokusam staviti novi uopce ga ne prihvaca, neznam gdje grjesi, ako netko moze pomoci bio bi mu zahvalan, pa ako netko zeli moze i preko Teamviwiera

HVALA

Moze glupo pitanje? Koju verziju igras? Legalnu ili narodnu?

Ja imam legalnu i patch sa 1.3 na 1.5.2 mi je 'verglao' po disku jedno pola sata.

Mozda da reinstaliras igru i samo bacis poslijednji patch?

12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Nisam znao da FS ima MP :) Upravo to, treba imati love a SCS je tek sad uspio stati na noge kad je izašao ETS2 koji se navodno jako dobro prodaje. Igra je naravno prejeftina ali za te novce teško je očekivati nešto više. Radio ju je tim od 10ak ljudi a tek su nedavno počeli zapošljavati nove ljude i zakupili veće urede. 

Kad bude koštala 50 eura u verziji 5 npr vjerujem da će vrijediti svaki cent.

Da, novci su glavni problem. Nadajmo se što većem uspjehu njihovih budućih igara i naravno još boljoj kvaliteti.

14 godina
GamerX9 kaže...
gogo17792 kaže...

Uzeo sam danas company of heroes complete pack sa te stranice, platio preko paypala i prošlo je bez problema.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav!
Imam veeliki problem u igri!!
Igram originalnu mapu+TSM vec nekoliko dana i do danas je bilo sve u redu, otkrio sam hrpu novih destinacija i sve pet. Dok nisam danas dosao do pred Casablancu. Cim nju otkrijem, vise ne mogu otvoriti stranicu gdje biram terete koje cu voziti za svoju kompaniju. Pokusao sam se okrenuti i otici u susjedni grad, u  kojem sam vec bio, Rabat. I mogu normalno birati teret i voziti svuda. Ali cim otkrijem jos jedan grad, igra se objesi kad otvorim stranicu sa teretima. Ista stvar kao kod Skandinavia+DLC mapa! Ono o cemu je pisao Lion par postova ranije. Nitko ne zna zasto, ali isti simptomi. Samo sto ja nemam ni Skandinaviju niti DLC mapu.
Da li je mozda broj gradova koje mozemo imati 'otkrivene' ogranicn? ili broj razlicitih 'tura' koje se nude? Koje su mi opcije sada?
Mozda:
1. Novi profil i pazim sto otkrivam (vidim hrpu gradova u kojima sam bio samo jednom , najvise centralna njemacka, nikad ne idem tamo, biram rubne gradove cim vise udaljene jedne od drugih).
U tom slucaju hoce li moji soferi moci tamo vioziti ili ne ako prije ne otkrijem gradove?
2.Vratim stari profil do prije instalacije TSM mape i odredim koje cu gradove jos 'otkriti' a koje izbjegavati? Izracunao sam da sam na TSM mapi otkrio 34 grada. U neke sigurno necu nikad ponovno ici. Npr u Danskoj mi je dovoljan Kopenhagen i Aalborg, u grckoj par luka i par gradova, u Spanjolskoj isto, u Africi oni izmedju sjeverne i juzne rute itd.Ne treba mi bas milijun destinacija..
Savjeti?
hvala.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice