Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.229.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Sorry za DP, no da vas pitam na koliko FPS-a igrate?
I kakve postavke?

1 10-20 FPS
3 21-30 FPS
14 31-40 FPS
2 41-50 FPS
13 51+ FPS
Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Mene i dalje muči problem sa svjetlima .. izbjegavam voziti noću radi povećanja lagga , strašno me nervira.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sorry za DP, no da vas pitam na koliko FPS-a igrate?
I kakve postavke?

Ove postavke vrti na 35-37 FPS-a sa "fxxa_by_MillerHaulin" modom za grafiku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 10:24 (Osa).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
vidim da se neki ćude kad imaš 0% oštećenja na prikolici Ja sam od 105 tura imao 4 ili 5 sa 1-2% kolega dobro kaže, nije to NFS Baš mi prekjućer neka budala iz A1 skretao u 2. traku kad je bio kraj 3. A već sam ga sa pola prikolice prešao I meni šteta na prikolici 1% i kazna zbog sudara pfff j... ti i policiju i zakon Pozz kamiondžije ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam neki ljubitelj takvih igara, a cilj je brzo doći do destinacije.

Odgovorno tvrdim kao neko ko je pošteno došao do 18 lvl-a da postoji jako mala vjerovatnoća da se ni ne ogrebete pri isporuci zbog toga što AI ne zna voziti. A to što parkirate prikolicu thumbs up jer se patite za to malo xp-a.

Ja sam ovdje namjerno išao u drugu traku jer je taman došlo vrijeme za novu Scaniu, pa jednostavno zamijenim kamion. 

To sam ja- sigurno JA
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ja parkiravam prikolicu uvjek iz kabine Bez virtualnih retrovizora A kad gurne glavu kroz prozor, jos uvjek je u kabini A to je sve iz Scani TDS-a gdje nesmiješ koristit vanjsku kameru jer ne dobiš 200 bodova koje nosi vožnja iz kabine Ne znam koliko vas je igralo tu igricu Ja imam org key i igram online Tamo se podosta nauči Tako da je ETS2 uživancija
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Uvik vozim iz kabine jer ako voziš drugom kamerom gubi onu namjenu simulatora. Druge kamere jedino koristim kad parkiram i slikajem kamion. 

Nije zanimljivo vozit 120 km/h, priskakat parkiranje, pa ni tunirat kamion do neprepoznatljivosti....... Ovo je simulator i igram koda vozim zapravo.

Jedino je tako gušt {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Samo da pitam kako da vidim to koliko imam FPS-a?Sta treba ukucati...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
team - novitas kaže...

Samo da pitam kako da vidim to koliko imam FPS-a?Sta treba ukucati...

najbolje skni program "Fraps" i upali ga dok igras 

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://speedy.sh/G9nmU/VolvoTandem-prikolica.rar

evo tu ima volvo tandem s prikolicom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

http://speedy.sh/G9nmU/VolvoTandem-prikolica.rar

evo tu ima volvo tandem s prikolicom

radi samo na 1.2.5 verzijama!!!

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://www.facebook.com/pages/ETS2-Croatia/431952926867042

tko se hoće pridružiti LIKE.

Trebam nekog admina koji će biti aktivan, da stranica malo zaživi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ali ne razumijem...race driver grid na primjer radi skoro bez ikakvog lagganja (rd grid ima oko 5 giga i puno je kvalitetnija i bolja grafika) a ets2 oko 1,5 gb {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

komad ceste u retrovizoru...impresivno ako je sve podešeno na max

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
počeo tek sad igrat, utra, 40ak fps-a, samo mi recite, stojim već 5 minuta rl na jednom raskršću, jel to ormalno il sam uspio pokvarit igru? :DD
Pričam i serem bezveze
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam bio u gužvi bio 1 sat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo par screenshot-a :)

Nisam primetio da mod za afriku beise limit :) Nisam primetio da mod za afriku beise limit :)
sta se desi kad je klizavo... sta se desi kad je klizavo...
MOJA SCANIA MOJA SCANIA
Kabina moje Scanie :) Kabina moje Scanie :)

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jedno blesavo pitanje, snijega ima u igri samog po sebi ili treba skidat mod neki?
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

treba ti mod za snijeg nema ga u igri 

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovo je po meni najgora prikolica ...zanosi i više nego ona četvrtasta dobro plaćena cisterna... s ovom sam se uspio prevrnuti na blagoj ravnoj nizbrdici nadomak Parizu zbog ubrzanja malo preko 100-tke...može se dugo s njima balansirati al na dugim rutama jednostavno ćeš kad-tad platit ceh kad popusti koncentracija il te shebe Al pa lelujaš i balansiraš i moliš se da uspiješ al to je čak i zabavn dio...na svu sreću oštećen mi je samo moj kamion  a ne prikolica (što je poprilično glupo i totalno nerealno za simulaciju) {#} ostale prikolice su mi ok i nemam baš problema s njihovim plesanjem kao s ove 2ve.

...još da su dodali da se teret može rasuti/iscuriti i ostale vezane stvari uz to....eehhhhh...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Čitam na drugom forumu , pišu da njima radi mapa rusije , odnosno da imaju poslove između gradova u rusiji .. ja evo treći put skidam mapu i pravim novi profil i svaki put isto , samo onaj prvi posao bude između gradova rusije a ostatak može samo Evropa - Rusija .. Jel neko od  vas koristi ovu mapu ili zna u čemu je problem ?

15 godina
neaktivan
9090 kaže...

ovo je po meni najgora prikolica ...zanosi i više nego ona četvrtasta dobro plaćena cisterna... s ovom sam se uspio prevrnuti na blagoj ravnoj nizbrdici nadomak Parizu zbog ubrzanja malo preko 100-tke...može se dugo s njima balansirati al na dugim rutama jednostavno ćeš kad-tad platit ceh kad popusti koncentracija il te shebe Al pa lelujaš i balansiraš i moliš se da uspiješ al to je čak i zabavn dio...na svu sreću oštećen mi je samo moj kamion  a ne prikolica (što je poprilično glupo i totalno nerealno za simulaciju) {#} ostale prikolice su mi ok i nemam baš problema s njihovim plesanjem kao s ove 2ve.

...još da su dodali da se teret može rasuti/iscuriti i ostale vezane stvari uz to....eehhhhh...

Eh da. Ne sječam se da li je to bilo sa winter modom, ali vozio sam je po lokalnoj cesti ne brže od 80 kh/h i u svakom malo jačem zavoju sam koristio ručnu za smanjit do 65-70 km/h kada bi zanjelo, a zanjelo bi u svakom zavoju! 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I dalje je nekima prioritet vozit 200 km/h i prevrnut kamion. Stvarno vam se divim kako možete {#} {#} {#} {#} {#}

6 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Blago vama kojima pored ovolike silne mape Europe treba još Amerika, Afrika, Rusija?

Mislim, mišljenja sam kao što sam već rekao da modovi uništavaju gameplay.

I samo si mogu igru shebati.

Ovako, dok još malo vremena prođe, eventualno staviti mod za snijeg i speed limit i to je što se mene tiče to.
A ovi koji prevrču prikolice, pa daj igrajte simulator.
Ja sam u početku dok nisam se malo naučio upravljati, stalno spremao, svakih 50-100 km, pa ako i oštetim nešto,

udarim nekog ili slično, mogu nastaviti. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

I ja sam sličnog mišljenja, kolega. Ja sam stavio samo za prava imena kamiona.

Winter is coming...
15 godina
sudy_freak kaže...

Blago vama kojima pored ovolike silne mape Europe treba još Amerika, Afrika, Rusija?

Mislim, mišljenja sam kao što sam već rekao da modovi uništavaju gameplay.

I samo si mogu igru shebati.

Ovako, dok još malo vremena prođe, eventualno staviti mod za snijeg i speed limit i to je što se mene tiče to.
A ovi koji prevrču prikolice, pa daj igrajte simulator.
Ja sam u početku dok nisam se malo naučio upravljati, stalno spremao, svakih 50-100 km, pa ako i oštetim nešto,

udarim nekog ili slično, mogu nastaviti. 

Mislim da si trebao napisati NEKI modovi, za mene osobno ovi modovi za povećanje snage na 1500+ KS, milijun lampica na kamionu i sl. su čista glupost dok recimo prave firme, prikolice, logoi, prometni znakovi, zvukovi motora... strašno poboljšavaju igru i ne bih ju uopće više igrao da ih nema i ne mogu vjerovati kako takve stvari mogu nekome uništiti gameplay. Ja sam zato i kupio ovu igru, zbog modding mogućnosti.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja koristim mod za skinove na prikolicama, skin MANa TGX "KLV rent", mod unutrašnjosti MANa (plave zavjese, zastavice....) i jači zvuk u kabini. To je to.

Ovi modovi što skidaju blokadu sa 90 km/h, što isključuju policiju itd...su čisto s*anje jer uništavaju simulator. Vidili ste većina one moje slike "two weeks of truckers life" i sada vozim isti taj MAN i ne mislim ga mijenjat ni nadograđivat.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
lagga mi igra a konfa min 6870, 955 be, 4gb rama, sve ultra/high bez vsynca i steka
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo nove mrcine..... {#} \8/ Scania \8/

VAG LOVE

1 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice