Sorry za DP, no da vas pitam na koliko FPS-a igrate?
I kakve postavke?
| 1 | 10-20 FPS |
|---|---|
| 3 | 21-30 FPS |
| 14 | 31-40 FPS |
| 2 | 41-50 FPS |
| 13 | 51+ FPS |
Sorry za DP, no da vas pitam na koliko FPS-a igrate?
I kakve postavke?
| 1 | 10-20 FPS |
|---|---|
| 3 | 21-30 FPS |
| 14 | 31-40 FPS |
| 2 | 41-50 FPS |
| 13 | 51+ FPS |
Mene i dalje muči problem sa svjetlima .. izbjegavam voziti noću radi povećanja lagga , strašno me nervira.
Nisam neki ljubitelj takvih igara, a cilj je brzo doći do destinacije.
Odgovorno tvrdim kao neko ko je pošteno došao do 18 lvl-a da postoji jako mala vjerovatnoća da se ni ne ogrebete pri isporuci zbog toga što AI ne zna voziti. A to što parkirate prikolicu thumbs up jer se patite za to malo xp-a.
Ja sam ovdje namjerno išao u drugu traku jer je taman došlo vrijeme za novu Scaniu, pa jednostavno zamijenim kamion.
Uvik vozim iz kabine jer ako voziš drugom kamerom gubi onu namjenu simulatora. Druge kamere jedino koristim kad parkiram i slikajem kamion.
Nije zanimljivo vozit 120 km/h, priskakat parkiranje, pa ni tunirat kamion do neprepoznatljivosti....... Ovo je simulator i igram koda vozim zapravo.
Jedino je tako gušt 
Samo da pitam kako da vidim to koliko imam FPS-a?Sta treba ukucati...
Samo da pitam kako da vidim to koliko imam FPS-a?Sta treba ukucati...
najbolje skni program "Fraps" i upali ga dok igras
http://speedy.sh/G9nmU/VolvoTandem-prikolica.rar
evo tu ima volvo tandem s prikolicom
http://speedy.sh/G9nmU/VolvoTandem-prikolica.rar
evo tu ima volvo tandem s prikolicom
radi samo na 1.2.5 verzijama!!!
http://www.facebook.com/pages/ETS2-Croatia/431952926867042
tko se hoće pridružiti LIKE.
Trebam nekog admina koji će biti aktivan, da stranica malo zaživi.
ali ne razumijem...race driver grid na primjer radi skoro bez ikakvog lagganja (rd grid ima oko 5 giga i puno je kvalitetnija i bolja grafika) a ets2 oko 1,5 gb 
Ja sam bio u gužvi bio 1 sat 
treba ti mod za snijeg nema ga u igri
Treba winter mod.... http://205.196.120.229/3456857a9mmg/j141m9y9e894iqz/Mod+-+Neve+Para+ETS+2+By+Gor+977.rar
ja imam ovaj na 1.2.5 :)
ovo je po meni najgora prikolica ...zanosi i više nego ona četvrtasta dobro plaćena cisterna... s ovom sam se uspio prevrnuti na blagoj ravnoj nizbrdici nadomak Parizu zbog ubrzanja malo preko 100-tke...može se dugo s njima balansirati al na dugim rutama jednostavno ćeš kad-tad platit ceh kad popusti koncentracija il te shebe Al pa lelujaš i balansiraš i moliš se da uspiješ al to je čak i zabavn dio...na svu sreću oštećen mi je samo moj kamion a ne prikolica (što je poprilično glupo i totalno nerealno za simulaciju)
ostale prikolice su mi ok i nemam baš problema s njihovim plesanjem kao s ove 2ve.
...još da su dodali da se teret može rasuti/iscuriti i ostale vezane stvari uz to....eehhhhh...
Čitam na drugom forumu , pišu da njima radi mapa rusije , odnosno da imaju poslove između gradova u rusiji .. ja evo treći put skidam mapu i pravim novi profil i svaki put isto , samo onaj prvi posao bude između gradova rusije a ostatak može samo Evropa - Rusija .. Jel neko od vas koristi ovu mapu ili zna u čemu je problem ?
ovo je po meni najgora prikolica ...zanosi i više nego ona četvrtasta dobro plaćena cisterna... s ovom sam se uspio prevrnuti na blagoj ravnoj nizbrdici nadomak Parizu zbog ubrzanja malo preko 100-tke...može se dugo s njima balansirati al na dugim rutama jednostavno ćeš kad-tad platit ceh kad popusti koncentracija il te shebe Al pa lelujaš i balansiraš i moliš se da uspiješ al to je čak i zabavn dio...na svu sreću oštećen mi je samo moj kamion a ne prikolica (što je poprilično glupo i totalno nerealno za simulaciju)
ostale prikolice su mi ok i nemam baš problema s njihovim plesanjem kao s ove 2ve.
...još da su dodali da se teret može rasuti/iscuriti i ostale vezane stvari uz to....eehhhhh...
Eh da. Ne sječam se da li je to bilo sa winter modom, ali vozio sam je po lokalnoj cesti ne brže od 80 kh/h i u svakom malo jačem zavoju sam koristio ručnu za smanjit do 65-70 km/h kada bi zanjelo, a zanjelo bi u svakom zavoju!
I dalje je nekima prioritet vozit 200 km/h i prevrnut kamion. Stvarno vam se divim kako možete

Blago vama kojima pored ovolike silne mape Europe treba još Amerika, Afrika, Rusija?
Mislim, mišljenja sam kao što sam već rekao da modovi uništavaju gameplay.
I samo si mogu igru shebati.
Ovako, dok još malo vremena prođe, eventualno staviti mod za snijeg i speed limit i to je što se mene tiče to.
A ovi koji prevrču prikolice, pa daj igrajte simulator.
Ja sam u početku dok nisam se malo naučio upravljati, stalno spremao, svakih 50-100 km, pa ako i oštetim nešto,
udarim nekog ili slično, mogu nastaviti.
I ja sam sličnog mišljenja, kolega. Ja sam stavio samo za prava imena kamiona.
Blago vama kojima pored ovolike silne mape Europe treba još Amerika, Afrika, Rusija?
Mislim, mišljenja sam kao što sam već rekao da modovi uništavaju gameplay.
I samo si mogu igru shebati.
Ovako, dok još malo vremena prođe, eventualno staviti mod za snijeg i speed limit i to je što se mene tiče to.
A ovi koji prevrču prikolice, pa daj igrajte simulator.
Ja sam u početku dok nisam se malo naučio upravljati, stalno spremao, svakih 50-100 km, pa ako i oštetim nešto,
udarim nekog ili slično, mogu nastaviti.
Mislim da si trebao napisati NEKI modovi, za mene osobno ovi modovi za povećanje snage na 1500+ KS, milijun lampica na kamionu i sl. su čista glupost dok recimo prave firme, prikolice, logoi, prometni znakovi, zvukovi motora... strašno poboljšavaju igru i ne bih ju uopće više igrao da ih nema i ne mogu vjerovati kako takve stvari mogu nekome uništiti gameplay. Ja sam zato i kupio ovu igru, zbog modding mogućnosti.
Ja koristim mod za skinove na prikolicama, skin MANa TGX "KLV rent", mod unutrašnjosti MANa (plave zavjese, zastavice....) i jači zvuk u kabini. To je to.
Ovi modovi što skidaju blokadu sa 90 km/h, što isključuju policiju itd...su čisto s*anje jer uništavaju simulator. Vidili ste većina one moje slike "two weeks of truckers life" i sada vozim isti taj MAN i ne mislim ga mijenjat ni nadograđivat.
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN