Ti vraćaš dnevno koliko ti je rata a kad skupiš možeš vratiti sav preostali dug...
Što se tiče igre, igra je truck simulator ali samo u toj mjeri što voziš kamion i prikolicu, ostali segmenti simulacije i baš ne postoje... Ono što meni nedostaje u igri je sledeće:
1. Fizika, ako je ima ima je malo ili skoro nikako, kad gledam sa strane vidi se neko gibanje kabine kamiona kada naidje na neravninu ali kada gledaš iz kabine to gibanje je skoro pa neprimjetno ( a svako ko je proveo pet minuta u kabini kamiona zna kako izgleda i u kojoj mjeri se kabina trza kad naidje na npr. rupu ili neravnine).
2. Vožnja autoputem, sporednim putem ili kamenolom u igri je ista, proći 100 na sat kroz kamenolom je skoro isto kao i na autoputu, tu se najbolje vidi taj nedostatak fizike.
3. Potrošnja goriva. Nedostaje realnija potrošnja goriva, niko ne traži 100 % realnu potrošnju ali barem malo to dočarati.
4. Nema habanja kamiona, sem statistički u pregledu na fizikalnom modelu nikakvog habanja nema (po čemu ova igra ne bi trebala biti simulacija, već više neki ti arkade).
5. Nema pumpi u gradu, niti servisa van grada...što je apsurdno po meni...
6. Nema interakcije sa drugim vozačima.
7. AI vozača je blago rečeno retardiran.
8. Treba se poraditi na mapi (vremenski uslovi, dodati nove zemlje, teksture, i dosta optimizovati igru jer joj toga fali).
Igra ima potencijala, samo je treba razviti...grafčki je ugodna oku, volio bih samo da je realnija, da nemam potrebu za modovima...
Update: Ono što zaboravih napisati, da se nadovežem na prvu rečenicu. Realno igra kad bi gledali striktno nije simulacija, već kao što rekoh tip arkade. Koliko god igrao igru, i koliko god mi bila draga, a draga mi jeste i volim je poigrati za opuštanje nikako nemam onaj utisak da mi je dočarala tj simulirala taj osjećaj vožnje. Na kraju mi se sve svede na to da dodjem na tačku A, prikolica mi se magično zakači na kamion i piči na tačku B, eventualno ako negdje zakačim debilni AI hebem i grebem sve po redu. Bio sam na milion utovara, radim posao koji zahtjeva da često budem na utovarima, pa znam kako vozači traže da im se raspoređuje tovar po prikolici, znam koliko često vozač bude fukara pa ne veže robu i onda prevrne na kružnom toku pa zove kad dodje ma mjesto istovara jer ga tjeraju da sam istovari zato što je prevrnuo robu.
Igra je previše koncentrisana na kamion a ne na vozača, i zato igri nedostaje onaj važan dio da bi bila prava simulacija...