Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.190.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Ti vraćaš dnevno koliko ti je rata a kad skupiš možeš vratiti sav preostali dug...

Što se tiče igre, igra je truck simulator ali samo u toj mjeri što voziš kamion i prikolicu, ostali segmenti simulacije i baš ne postoje... Ono što meni nedostaje u igri je sledeće:

1. Fizika, ako je ima ima je malo ili skoro nikako, kad gledam sa strane vidi se neko gibanje kabine kamiona kada naidje na neravninu ali kada gledaš iz kabine to gibanje je skoro pa neprimjetno ( a svako ko je proveo pet minuta u kabini kamiona zna kako izgleda i u kojoj mjeri se kabina trza kad naidje na npr. rupu ili neravnine).

2. Vožnja autoputem, sporednim putem ili kamenolom u igri je ista, proći 100 na sat kroz kamenolom je skoro isto kao i na autoputu, tu se najbolje vidi taj nedostatak fizike.

3. Potrošnja goriva. Nedostaje realnija potrošnja goriva, niko ne traži 100 % realnu potrošnju ali barem malo to dočarati.

4. Nema habanja kamiona, sem statistički u pregledu na fizikalnom modelu nikakvog habanja nema (po čemu ova igra ne bi trebala biti simulacija, već više neki ti arkade).

5. Nema pumpi u gradu, niti servisa van grada...što je apsurdno po meni...

6. Nema interakcije sa drugim vozačima.

7. AI vozača je blago rečeno retardiran.

8. Treba se poraditi na mapi (vremenski uslovi, dodati nove zemlje, teksture, i dosta optimizovati igru jer joj toga fali).

Igra ima potencijala, samo je treba razviti...grafčki je ugodna oku, volio bih samo da je realnija, da nemam potrebu za modovima...

Update: Ono što zaboravih napisati, da se nadovežem na prvu rečenicu. Realno igra kad bi gledali striktno nije simulacija, već kao što rekoh tip arkade. Koliko god igrao igru, i koliko god mi bila draga, a draga mi jeste i volim je poigrati za opuštanje nikako nemam onaj utisak da mi je dočarala tj simulirala taj osjećaj vožnje. Na kraju mi se sve svede na to da dodjem na tačku A, prikolica mi se magično zakači na kamion i piči na tačku B, eventualno ako negdje zakačim debilni AI hebem i grebem sve po redu. Bio sam na milion utovara, radim posao koji zahtjeva da često budem na utovarima, pa znam kako vozači traže da im se raspoređuje tovar po prikolici, znam koliko često vozač bude fukara pa ne veže robu i onda prevrne na kružnom toku pa zove kad dodje ma mjesto istovara jer ga tjeraju da sam istovari zato što je prevrnuo robu. 

Igra je previše koncentrisana na kamion a ne na vozača, i zato igri nedostaje onaj važan dio da bi bila prava simulacija...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 14:03 (malina22).
Moj PC  
14 1 hvala 3
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ko hoće da mu kiša česće pada nek ode u opcije pod igra i tamo si može povećat vjerojatnost kišenja

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

naravno da moze imas u produzetku gdje ti pise koliko tije ostalo za otplatiti i mogucnost otplate 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imali mod tandem za ovu igricu 

merc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobar dan svima,

Imam pitanja u vezi euro truck simulator 2 ukoliko mi netko možda može pomoć... (igra je snimljena sa ets stranice i kupljen cd key)

1. Dali mi netko može reći kada stavim u modove onu kartu gdje su dodani još neki gradovi u Italiji, Africi, kada hoću uzet za zadatak da prevozim nešto iz nekog grada u Europi pa do Afrike igra mi se "sruši"... dali je još netko imao takav problem?

2. Isto imam problem sa rušenjem igre, trenutno prevozim nešto prema Berlinu i kada dođem nekih 20 km do Berlina igra mi se jednostavno sruši?

Dali mi možda netko može pomoć?

L.P.

0 0 hvala 0
14 godina
jel zna netko di bih mogao kupit ovu igru, znači da dobim i cd i cd key?
13 godina
neaktivan
mate213 kaže...
jel zna netko di bih mogao kupit ovu igru, znači da dobim i cd i cd key?

Što se tiče hrvatskih shopova ja znam za ovaj http://www.crovortex.com/pretrazivanje.php?query=euro+truck+simulator&type=webshopi  , a što se tiče stranih meni jedan od boljih shopova http://www.game.co.uk (cijena oko 150 kn + poštarina koja nije preskupa), a vjerujem da se može nać i na ebayu.

No meni osobno je svakako isplativije kupiti cd key (Ja sam svoj platio oko 108 kn što smatram da i nije previše), ali to je samo moje mišljenje, bez zamjere {#}

14 godina
Euro Truck Simulator 2

hmm da, vidim da je bolje samo cd key uzet, a di si ti uzeo key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam uzeo jučer ovdje http://www.buygamecode.com/buy-euro-truck-simulator-2-iso-cd-keys (no jučer je cijena bila 1Euro niža nego danas)

Koliko vidim sad je najniža cijena ovdje http://www.cdkeydeals.com/euro-truck-simulator-2-cd-key.html?tracking=507065e000caa&currency=EUR 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo beba moja dobila mali upgread

Scania R730 Topline S 6x6 {#}

VAG LOVE

1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

Evo beba moja dobila mali upgread

Scania R730 Topline S 6x6 {#}

samo brate ružne ti te retro gume {#}

ostalo sve super  {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
13 godina
neaktivan

dobre lampice

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovako imam problem : instairao sam mapu 1.5 (novi gradovi...) i sada kada palim igricu nece da mi se ucita nego me vraca na prfil ja opet izaberem profil ali me opet vrati....dal zna tko zasto to... 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljepo piše da treba napraviti novi profil!!

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

otiso sam u velike dugove mi moze ko rec kak nadodat novce...{#}

0 2 hvala 0
15 godina
lu_ce1999 kaže...

Vrlo jednostavan odgovor, samo vozi i isplatit ćeš dugove.

13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
lu_ce1999 kaže...

Vrlo jednostavan odgovor, samo vozi i isplatit ćeš dugove.

LOL care!!! {#}

13 godina
neaktivan
brzi-medvedicka kaže...

Ljepo piše da treba napraviti novi profil!!

ma napravio sam al opet me prebacuje....

Gaming 4ever.
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima kakve razlike na naplatnim kućicama između tele-passa i obićnog prjelaza i jel se vama smanji FPS kad ukljućite retrovizore na F2

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
9090 kaže...

evo dečki su dobili priznanje ...dakle letvica je podignuta i sada ispod nje ne mogu više, a možda sada i kapne koji dinar više ako skupe bolje sponzore  pa će i igra biti bolja {#}

http://www.pcgamer.com/2012/12/27/the-sim-of-the-year-2012-euro-truck-simulator-2/

Jadna majka ako je ovo simulacija 2012. godine...

nekad su samo arkade bile pa su počeli govoriti da su pola arkad/simulacije, a zadnjih 5 god. je sve simulacija jer eto to se bolje prodaje i zvuči...sada samo čekam da sve pretvore u simulacije od rts-a  pa nadalje a po meni za sve je kriv nfs/EA koji je počeo se gurati u to i tvrditi da su postali simulacija

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

two weeks of trucker's life.............part 2........ ;)

{#}

Nastavljamo istim tempom uz još jedno zanimljivo putovanje.... ;)

start of part 2 ;) start of part 2 ;)

8 1 hvala 0
17 godina
moderator
Euro Truck Simulator 2

Drugi put prijavite ovakve pacijente, a ne ulazite u raspravu o piratstvu s njima.

6 1 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Imam problem ubacio sam mod u igru znaci my documents>euro truck simulator 2>mod mapa i tu stavio mod ima nastavak scs i kad pokrećem igru izbaci me pomozite mod je BMW pa ako ima kakvo rijesenje pomozite molim vas!...

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovo se desi kad kamion vozi djete od 7 godina :D sva sreća pa sam mu napravio novi profil

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Ovo se desi kad kamion vozi djete od 7 godina :D sva sreća pa sam mu napravio novi profil

Kako je došao do autoceste pitam se {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Svaka graba je njegova {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imal kakav dobar kamion da su napravili sa interierom ? probao sam njih par ali nijedan nije uradjen do kraja , ili fali interior ili ga uopce nema .. 

13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

A ovako to izgleda kad vozi dijete od 40 godina:

13 godina
Euro Truck Simulator 2

A ovo se dogodi kad se voziš 110km/h i ideš promjenit majcu {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice