Pod ovim linkom nemogu skinuti pokrene se snimanje i onda nakon nekog vremena mi prekine i piše nepoznat autor i dalje ne ide...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bude došao balkan u ETS2?
A jesi probao sa svake od ovih stranica skinut? Ja sam skinuo s Atomic Gamer
1 | S radiom |
---|---|
13 | Bez radia |
s radiom ali neka strana lipa glazba. ne cajke ili rozga ne ne....
pod radio mislim Neradio onaj sa playliste, techno i trance svira stalno
pod radio mislim Neradio onaj sa playliste, techno i trance svira stalno
Ja sam mislio na one s playliste, ona europska radija. Kako hoćeš. Po meni je bolje zvuk motora nego neki techno ritam
Molio bih vas pitanje.
Dakle, skinuo igru, ikada mi se loada world, sve ono, ja u kamionu. Krenem vozit alislika stoji zamrznuta a igra se odvija?
Molim vas, pomagajte.
Hvala
Ma nemas potrebe kupovat novi racunar ako ti je 512 grafa moze ti to pokrenut , ja na lajtopu igram ETS 2 sa 2 gb rama 1.6 dual proc i 128 grafom bez stekanja , osim malo u kabini . I da Sretan Bozic , ko ga slavi :)
Ovako.
Memorija grafičke kartice nije toliko bitna.
To bi znacilo da grafe on 1gb za 500 kn bolje od onih sa 512 mb od 1k kn?
Molio bih vas pitanje.
Dakle, skinuo igru, ikada mi se loada world, sve ono, ja u kamionu. Krenem vozit alislika stoji zamrznuta a igra se odvija?
Molim vas, pomagajte.
Hvala
meni se to danas dogodilo vise puta ali samo kad sam imao upaljen radio.
Molio bih vas pitanje.
Molim vas, pomagajte.
Hvala
meni se to danas dogodilo vise puta ali samo kad sam imao upaljen radio.
Samo je trebalo preskočiti tutorijal :D
Odigrao malo igru, moram reči da me toplo iznenadila.
Dakle, prešao sam nešto sitno, nekih 1700km, i u tom roku, igra me dosta iznenadila. Sam način odvijanja igre, dakle osnivanje svoje firme, kupovina kamiona, zapošljavanje radnika, promatranje tržišta itd. Mogučnost kjustomizacije je isto nešto što je stvarno super za igre ovog tipa, npr. skidanje modova, skinova za svoje kamione i sli. Mapa je mala, ali ima dosta njih za skinuti.
Ako niste nikada igrali igru ovog tipa, a ne privlači vas ni malčice, svakako ju isprobajte.
Download je ionako free, a na netu ima dosta keyeva. Ako vam se svidi, kupite ju, čisto radi online radia :D
Ne znam momci dali je neko od vas uspio da otvori base file pomocu scs extratora ?
meni extractor nešto neće
nema ničega u folderima
Prije svega SRETAN BOŽIĆ igrači!!!!! Imam jedno pitanje,dali si je netko od vas skinuo mod od Kamaz-a koji zamjenjuje Daf-a?? Ja skinuo i stavim ga u modove te odem na igru a meni je Daf normalan izvana po izgledu i zvuk isto a kad stavim kameru 1 kad sam u nutra onda je kokpit i sva unutrasnjost od Kamaz-a i zvuk isto...a zasto nije izvana izgled???
Prije svega SRETAN BOŽIĆ igrači!!!!! Imam jedno pitanje,dali si je netko od vas skinuo mod od Kamaz-a koji zamjenjuje Daf-a?? Ja skinuo i stavim ga u modove te odem na igru a meni je Daf normalan izvana po izgledu i zvuk isto a kad stavim kameru 1 kad sam u nutra onda je kokpit i sva unutrasnjost od Kamaz-a i zvuk isto...a zasto nije izvana izgled???
sritan Božić i tebi :) nisi jedini s tim problemom. ja imam verziju 1.1.1 i sve radi. koju ti imaš?
sritan Božić i tebi :) nisi jedini s tim problemom. ja imam verziju 1.1.1 i sve radi.
Imao sam 1.1.3 i jucer sam skinuo patch 1.2.5 i ne radi...a sta je problen,ocito verzija igrice nije
sritan Božić i tebi :) nisi jedini s tim problemom. ja imam verziju 1.1.1 i sve radi.
Imao sam 1.1.3 i jucer sam skinuo patch 1.2.5 i ne radi...a sta je problen,ocito verzija igrice nije
Hocu reci 1.2.5 verzija mi radi normalno ali taj Kamaz zeza...kazem izvana normalan Daf a iz nutra Kamaz..
a nisam siguran imam 1.1.1 jer mi ovaj zadnji nije radio. raga mi radi i iznutra i izvana ali sam ju izbrisao. neću da mi mjenja dafa a Mateusz ga vozi. žao mi zaposlenika dobar je. zaslužio je bolji kamion od mene
Dečki pošto nisam dugo pratio temu da vas pitam jel izaso mod Balkanskih područja.
a nisam siguran imam 1.1.1 jer mi ovaj zadnji nije radio. raga mi radi i iznutra i izvana ali sam ju izbrisao. neću da mi mjenja dafa a Mateusz ga vozi. žao mi zaposlenika dobar je. zaslužio je bolji kamion od mene
hehe....a reci mi kako si vratio natrag na 1.1.1,ja sam pokusavao da vratim sa 1.2.5 natrag na 1.1.3 a neznam kako
nema ničega u folderima
također , upalim i ništa se ne dešava .. gledao sam tutoriale po ytu , njima odmah otvori ali sam upratio da je većina imala WIN7 .. U mene je XP pa je možda to osnovni razlog ..
hehe....a reci mi kako si vratio natrag na 1.1.1,ja sam pokusavao da vratim sa 1.2.5 natrag na 1.1.3 a neznam kako
deinstalira igru i ponovo instalira :D ali sam sačuvao profil
Zna li možda netko razlog zašto mi se na lisi poslova ne žele pokazati special cargo? Konkretno, govorim o onom plavom autobusu i o ona 3 traktora, niti jedan od ta dva mi ne radi tj. ne pokazuje se na toj listi.
Btw zna li netko možda još neki link za neki drugi special cargo pa da probam s time?
nema ničega u folderima
također , upalim i ništa se ne dešava .. gledao sam tutoriale po ytu , njima odmah otvori ali sam upratio da je većina imala WIN7 .. U mene je XP pa je možda to osnovni razlog ..
U mene WIN 7 pa opet nece da otvori ...
ne znam stvarno .. imao bi volju da proradi :D
Sutra, tj. danas cu ja linkat ono sto sam ja napravio da radi.
I da, potrebno ke skinut org s njihove stranice
Dobar večer,igra mi je zakon kupio orginal,forum mi je isto dosta pomagao,nisam htio biti dosadan,potražio sam šta mi trebalo,hvala svima.
E sad ovak,vidim da dosta vas ima problema sa ovom mapom,dodatkom,Netrebate raditi nove profile,mapa radi samo se nastavlja,a ako vam neradi probajte obrisat mod za svjetla ako ga imate,ako ne briši mod po mod i nači čete koji vas mod zeza da se nevidi cijela karta,ili ako nemate poslova u novim gradovima. ja sam se osobno zezo s time dva dana i evo naposljetku našao problem.Nadam se da sam vam pomogao,i još jedan savjet,nemojte postavljat 100 puta isto pitanje,malo prelistajte forum i nači čete sve potrebne odgovore. Usput Želim Svima Sretan i Blagoslovljen Božić!!