E ljudi mene zanima sledeca stvar,tek sam poceo igrati 4-lvl,ali me uzasno nervira sto kamion nece lepo da krene,igram na tastaturi i drzim W da ide pravo,dodje d0 10kmh i onda koci,i moram stalno da pritiscem slovo W kako ne bi kocio? Skuzio sam da je to kad se presalta ako ne pritisnem ponovo W onda on gubi gas,isto tako kad pritisnem na 10km/h ponovo W ide do 23 i ako ponovo ne pritisnem izgubi gas,mjenjac je onaj simple automatik :/ Ima li ko slican problem? pozz
'Vako. postavi mjenjač "pravi automatski" i šaltaš D,N i R na CTRL i tipku poviše toga. sa gasom ne bi trebao imat problema. ako ti je lošiji komp. postavi niže postavke i rezoluciju jer će ako to ne ućiniš bit neigrivo. imao sam isti problem
Stavio sam sve kako si rekao ali opet isto,ne pise kao u svim igricama samo D nego D1,D5,D9 itd,itd,i izmedju svake brzine moram dati gas,to me toliko iritira da cu prestati da igram :( A postavke su mi na low. Sta da radim :/
nezz više. ja sam sebi namistio postavke i sad odlično radi iako kvalitete više nije kakva je bila
A kako si ti postavke napravio? Meni je komp 2Ghz 2Gb rama.Stavio sam grafiku na low,ne secka uopste,ide sve super,samo me to zeza :0