Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.962.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
mantgxtruck kaže...
voker93 kaže...
mantgxtruck kaže...
voker93 kaže...

E ljudi mene zanima sledeca stvar,tek sam poceo igrati 4-lvl,ali me uzasno nervira sto kamion nece lepo da krene,igram na tastaturi i drzim W da ide pravo,dodje d0 10kmh i onda koci,i moram stalno da pritiscem slovo W kako ne bi kocio? Skuzio sam da je to kad se presalta ako ne pritisnem ponovo W onda on gubi gas,isto tako kad pritisnem na 10km/h ponovo W ide do 23 i ako ponovo ne pritisnem izgubi gas,mjenjac je onaj simple automatik :/ Ima li ko slican problem? pozz

'Vako. postavi mjenjač "pravi automatski" i šaltaš D,N i R na CTRL i tipku poviše toga. sa gasom ne bi trebao imat problema. ako ti je lošiji komp. postavi niže postavke i rezoluciju jer će ako to ne ućiniš bit neigrivo. imao sam isti problem

Stavio sam sve kako si rekao ali opet isto,ne pise kao u svim igricama samo D nego D1,D5,D9 itd,itd,i izmedju svake brzine moram dati gas,to me toliko iritira da cu prestati da igram :( A postavke su mi na low. Sta da radim :/

nezz više. ja sam sebi namistio postavke i sad odlično radi iako kvalitete više nije kakva je bila

A kako si ti postavke napravio? Meni je komp 2Ghz 2Gb rama.Stavio sam grafiku na low,ne secka uopste,ide sve super,samo me to zeza :0

14 godina
neaktivan
PiDzI kaže...

Zdravo , ev ovako , imam problem sa ETS-om 2 xD . Igram ga bez problema  ali u kabini mi nenormalno secka u svakom kamionu , aa na druugim kamerama sve ide kko po loju. Mozda neko zna , nije bitno na kojoj je rezoluciji steka opet . I evo upravo snimam patch 1.2.5.1 , mislim stavio sam da se snima , a ne pomjera se ovo sa nule ... Pomagajte , ako iko zna sto mi secka bio bi mu zahvalan ... Heeeeelp xD

Patch snimljen 

Probaj pod postavkama grafike ugasiti Secondary vehicle lights. 

12 godina
neaktivan
asibulj kaže...
PiDzI kaže...

Zdravo , ev ovako , imam problem sa ETS-om 2 xD . Igram ga bez problema  ali u kabini mi nenormalno secka u svakom kamionu , aa na druugim kamerama sve ide kko po loju. Mozda neko zna , nije bitno na kojoj je rezoluciji steka opet . I evo upravo snimam patch 1.2.5.1 , mislim stavio sam da se snima , a ne pomjera se ovo sa nule ... Pomagajte , ako iko zna sto mi secka bio bi mu zahvalan ... Heeeeelp xD

Patch snimljen 

Probaj pod postavkama grafike ugasiti Secondary vehicle lights. 

Baš tako sam i ja uradio (isključio pomoćna svjetla) i stavio postavke bez problema na -VISOKO- ili High ili koji već jezik koristiš

12 godina

Nista , probo sam , isto , imal jos kakvih prijedloga ? 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nova kolica..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kako ubaciti neki HRV. radio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

kako ubaciti neki HRV. radio?

Idi u nazad neki 10-20 str. imas za Antenu Zagreb sve lijepo objasnjeno {#}

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Neradi mi više radio. Zna neko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
1.) Jel koristi netko MIcrosoft X360 Controller i da li vam radi Force Feedback? (meni ne)

2.) Da li netko zna po kojoj logici se detektira voznja u suprotnom smjeru i kaznjava? Nekad preticem po nekoliko auti (i pod punom linijom) pa ne dobim kaznu, a nekad me kazni odmah pri samom pokusaju preticanja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo zanimacije.....{#}

moj moj
original original

1 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima netko neki Graphics mod i mod za Fiziku kamiona. Trazio sam ali ne znam koji je dobar. Pa preporucite jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goransmy kaže...

Malo zanimacije.....{#}

S kojim programom to radiš?

12 godina
neaktivan

DXTBmp,Photoshop CS5,WinRAR

13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

nova kolica..

dobro si ga sredio ali meni se nikad neće svidit ove trube na prednjoj maski.

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
12 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
gefufna kaže...

nova kolica..

dobro si ga sredio ali meni se nikad neće svidit ove trube na prednjoj maski.

te trube sam stavio kad je bio bullbar gore pa se nisu vidjele, poslije slikanja sam ih maknuo

13 godina
neaktivan

te trube sam stavio kad je bio bullbar gore pa se nisu vidjele, poslije slikanja sam ih maknuo

lip je, lip iako volvo više ne vozim otkad sam osnovao poduzeće. imam 2 MANa i DAFa

17 godina
neaktivan
nickname86 kaže...
1.) Jel koristi netko MIcrosoft X360 Controller i da li vam radi Force Feedback? (meni ne)

2.) Da li netko zna po kojoj logici se detektira voznja u suprotnom smjeru i kaznjava? Nekad preticem po nekoliko auti (i pod punom linijom) pa ne dobim kaznu, a nekad me kazni odmah pri samom pokusaju preticanja.

Ja koristim Rumblepad od Logitecha i ForceFeedback se ukljuci jedino po makadamu i ako se zaletis negdje tako da sam ga je iskljucio :)

mantgxtruck kaže...

Stiglo pojačanje MAN TGX XXL sa 3 osovine a vozi ga moj novi radnik Henry. Malo je lošiji od Mateuzsa ali je ok 4.6 ocjena (Ja i Mateuzs imamo 5.0). da podsjetim kako je Mateuzs prije 3-4 dana kada sam ga zaposlio imao ocjenu 1.8.

Zasto je losiji od Mercedesa ? Ja sam sad na lvlu14 kupio prvi kamion, bas taj MAN TGX XXL i kamion je odlican.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 21:34 (toTheCore).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koja vam se šema najviše sviđa?

2 1
0 2
17 3

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel se vama zamagle kazaljke kad počne kiša padat?

Tu se baš i nevidi neka razlika jer se smanji kvaliteta slike

sa kišom sa kišom
bez kiše bez kiše
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 22:31 (macgyver 53).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima neki mod za bolju rezoluciju kokpita i takvih stvari. Ne mogu nikako naci nista od toga, ili neku malo poboljsanu grafiku ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto....ovako bi nekako to trebalo izgledati sa najmanjom kabinom.

0 0 hvala 0
12 godina
goransmy kaže...

DXTBmp,Photoshop CS5,WinRAR

Kad bi ja još znao radit s tim :) jel ima neki tuturial kako složit mod

15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel se vama zamagle kazaljke kad počne kiša padat?

Tu se baš i nevidi neka razlika jer se smanji kvaliteta slike

Primijetio sam!

Iako nisam povezo sa kišom nego sa mrakom. 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Rado sam viđen  {#}

7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E ljudi,hocu da reinstaliram komp.a hteo bih da sacuvam igricu i moj savegame iz igre,da li je to izvodljivo? pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
voker93 kaže...

E ljudi,hocu da reinstaliram komp.a hteo bih da sacuvam igricu i moj savegame iz igre,da li je to izvodljivo? pozz

Naravno da je.

Otiđi do C:\Users\XXXX\Documents\Euro Truck Simulator 2 te kopiraj mapu profile i mod. Mod mapu i ne moraš kopirati ako nemaš nekih modova.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan

Kopiram igru na stick i to iz documentsa,i kad reinstaliram samo vratim sve gde je bilo i to je to? pozz 

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Najduža ruta dosad :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 16:27 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moje čudo :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 15:17 (Anesko).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Najduža ruta dosad :)

Cini mi se da je najduza Bratislava-Liverpool, cesto tuda vozim. Ima gradova i sjevernije od Liverpoola, naravno, ali ti onda uvali put preko trajekta a ne preko tunela, pa ispadne krace a dulje je.{#}

P.S. nasao mod gdje trajekti voze u bilo koju luku a ne u samo jednu-dvije. Korisno? Bas i ne....jos.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:34 (BULIGO).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice