Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2

pu bem ti cheat. Bio u minusu 180k i kontam da sa cheatom izadjem iz minusa pa cu nastaviti lijepo. I skinem neki cheat , udjem u igru i imam sta da vidim .. u minusu 4 miliona. Izadjem iz igre , opet udjem i opet isto. Tako da sad moram pravit novi profil i krenuti iz pocetka :S jao kako sam iznerviran 

12 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

evo beeb ! {#}

ne svidja mi se :// ja bi htio nesto legendarno.. ii bilo bi lijepo kad bi one stare jugoslavenske kamionice ubacili.. to me nebi bilo stid vozit 50 hahaha.... al da suklja dim i ne salta kak spada i tako to :DD ubiti sve ko sto je i bilo prije :P

idem sad malo igrat... uspio sam rutu od 1350km odvest bez odmaranja... al ruta prije tog mi zacrnio vozac u zavoju ne da sam lupio nego sam preskocio ogradu na drugu stranu hahahaha...

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja imam jedno pitanje... ovi modovi kamiona, jel su oni standalone ili replaceaju neki drugi kamion? jer mi se cini da sam na nekom modu kamiona vidio da pise da nista ne zamjenjuje?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovaj ovaj 164G T i prije sam imo 142M T Scaniu i obje su mi zamjenile R modele, znači sve Scanie!

Pess
12 godina
neaktivan

A vidi meni je fantastična, jer mi je to želja nad svim željama T model! A koje bi ti stare MAN gubičar, Tam, Tatra, UAZ, Zil ? i te fore ? 

btw. ja ti znam jedan mod UAZ stari kamion!

Pess
12 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

A vidi meni je fantastična, jer mi je to želja nad svim željama T model! A koje bi ti stare MAN gubičar, Tam, Tatra, UAZ, Zil ? i te fore ? 

totalno to.. al da nije samo izgled... nego da malo porade na tom... kao kad se sad kamion osteti pa nemos u brzinu il "krci"... bilo bi kul uvest tipku za kvacilo.. znaci

visa brzina - A

niza brzina - Y

Izmedju saltanja moras stisnit -W (kvacilo i drzat dok mijenjas - tipa shift kod velikih slova)

ako ne drzis on krci par sekundi al ubaci i tako...

ii da dobju onaj tupi zvuk dizela hihihi :D

EDIT... bas zavrsio voznju. tanker za gorivo, prosjek brzine mi je oko 90 jer nemos to sranje vozit brze -.-" i vozio s misem, tempomat  i polako 80-105-120... nije lose tako vozit al sam skoro zaspo xDD

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 14:30 (ma3x).
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

jaoooo taman odvezem turu i smrda mi se moj improvizirani mjenjac :( sad moram sve ponovo sklapati :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma3x kaže...
Scania Fanatic kaže...

totalno to.. al da nije samo izgled... nego da malo porade na tom... kao kad se sad kamion osteti pa nemos u brzinu il "krci"... bilo bi kul uvest tipku za kvacilo.. znaci

visa brzina - A

niza brzina - Y

Izmedju saltanja moras stisnit -W (kvacilo i drzat dok mijenjas - tipa shift kod velikih slova)

EDIT... bas zavrsio voznju. tanker za gorivo, prosjek brzine mi je oko 90 jer nemos to sranje vozit brze -.-" i vozio s misem, tempomat  i polako 80-105-120... nije lose tako vozit al sam skoro zaspo xDD

Takav nacin nebi funkcionirao nimalo, u OMSI-u sto je daleko najbolja simulacija, je nemoguce voziti autobus s rucnim mijenjacem na tipkovnici, jednostavno ne ide, TAB je kvacilo tamo, a brojevi 1,2,3,4,5,6 su brzine, najteze je startati s mjesta, a pogotovo na uzbrdici, kod OMSI-a se to jos nekako moze, ali ovdje na ETS2 cim malo pustis kvacilo okretaju padaju na minimum sto je tako nerealno, ja sa G27 jedva startam, a ovo s tipkovnico bi bio jos veci fail... osim ako ne poprave KVACILO

12 godina
Eurotruck Simulator 2

Imam jedan problem. Kad hoću promjenit rezoluciju igra se odma sruši imam patch 1.1.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
trucktz kaže...

pu bem ti cheat. Bio u minusu 180k i kontam da sa cheatom izadjem iz minusa pa cu nastaviti lijepo. I skinem neki cheat , udjem u igru i imam sta da vidim .. u minusu 4 miliona. Izadjem iz igre , opet udjem i opet isto. Tako da sad moram pravit novi profil i krenuti iz pocetka :S jao kako sam iznerviran 

Ima sitnih stvari u zivotu koje me cine sretnim.....nadam se da si bio neki visoki level!!

Salim se, onako...{#}

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Imam jedan problem. Kad hoću promjenit rezoluciju igra se odma sruši imam patch 1.1.3

I meni isto. Odi u folder jedan IZNAD onog gdje imas modove, znaci 'euro truck simulator 2'. Prvo negdje kopiraj originalni fajl config.cfg. Npr. tu gdje jesi napravi desni klik misa i odaberi 'new folder', pusti to ime ili stavi neko kao 'CFG original'. tu  kopiraj config.cfg. izadji iz tog foldera u glavni. Otvori Config.cfg s nekim boljim editorom, ja koristim EditPad lite, besplatan je. Kad imas otvoren cfg, nadji liniju: uset r_mode "1920x1200x32x60" i promijeni rezoluciju u onu koju zelis. Snimi promjenu i to je to. Tu mozes mijenjati sve one 'skakljive' stvari koje ruse igru kad mijenjas postavke, kod mene odsjaj, kvaliteta vegetacije, gustina trave/suncokreta i drugo. Sretno! {#}

12 godina
BULIGO kaže...
macgyver 53 kaže...

I meni isto. Odi u folder jedan IZNAD onog gdje imas modove, znaci 'euro truck simulator 2'. Prvo negdje kopiraj originalni fajl config.cfg. Npr. tu gdje jesi napravi desni klik misa i odaberi 'new folder', pusti to ime ili stavi neko kao 'CFG original'. tu  kopiraj config.cfg. izadji iz tog foldera u glavni. Otvori Config.cfg s nekim boljim editorom, ja koristim EditPad lite, besplatan je. Kad imas otvoren cfg, nadji liniju: uset r_mode "1920x1200x32x60" i promijeni rezoluciju u onu koju zelis. Snimi promjenu i to je to. Tu mozes mijenjati sve one 'skakljive' stvari koje ruse igru kad mijenjas postavke, kod mene odsjaj, kvaliteta vegetacije, gustina trave/suncokreta i drugo. Sretno! {#}

Hvala ali rjesio sam problem tako sto sam skinuo novije drivere za graficku {#}

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
BULIGO kaže...
macgyver 53 kaže...

Hvala ali rjesio sam problem tako sto sam skinuo novije drivere za graficku {#}

Nvidia? Koja kartica? Razlike u igri s novim drajverima??

Che Guevara i Fidel Castro u 'Crvenom' Plymouthu :)

http://oi45.tinypic.com/e63gcm.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:21 (BULIGO).
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Oće tko ETS 2 za 80kn ?

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

moja trenutna T scania
 i jedna sa 1010ks posuđena drugom vozaču, inače je moja od početka igre

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:39 (gefufna).
17 godina
Eurotruck Simulator 2

http://truckers-paradise.weebly.com/maps.html evo neko postavio updejtovanu mapu sa puno novih puteva ali kad se skine fajl ima MBD extenziju kako ovo instalirati ili samo treba kopirati u folderu mod?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

indie gala ima sim special dobijete i ets 1 pogledajte ima zanimljivih igara link

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
ma3x kaže...
Scania Fanatic kaže...

visa brzina - A

niza brzina - Y

Takav nacin nebi funkcionirao nimalo, u OMSI-u sto je daleko najbolja simulacija, je nemoguce voziti autobus s rucnim mijenjacem na tipkovnici, jednostavno ne ide, TAB je kvacilo tamo, a brojevi 1,2,3,4,5,6 su brzine, najteze je startati s mjesta, a pogotovo na uzbrdici, kod OMSI-a se to jos nekako moze, ali ovdje na ETS2 cim malo pustis kvacilo okretaju padaju na minimum sto je tako nerealno, ja sa G27 jedva startam, a ovo s tipkovnico bi bio jos veci fail... osim ako ne poprave KVACILO

da. stvar je sto ova igra nema kvacilo.. krece tako da ubaci u brzinu srusi obrtaje i onda iz nule povlaci... al da se napravi kvacilo tipa proklizavanje od 1sec obraji bi se zadrzali a on bi lagano krenio... sve bi se to dalo sredit kad bi se nekom dalo hehe

12 godina
Eurotruck Simulator 2

Tek sam ju poceo igrat tako da neznam jel ima razlike u grafici a igram ju sa grafickom Nvidia GeForce 8600GT 512mb jos cu poslje probat sa Nvidiom GT610

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma3x kaže...
Kiki287 kaže...
ma3x kaže...
Scania Fanatic kaže...

visa brzina - A

niza brzina - Y

da. stvar je sto ova igra nema kvacilo.. krece tako da ubaci u brzinu srusi obrtaje i onda iz nule povlaci... al da se napravi kvacilo tipa proklizavanje od 1sec obraji bi se zadrzali a on bi lagano krenio... sve bi se to dalo sredit kad bi se nekom dalo hehe

Da ima a i nema kvacilo, okretaju padaju jako nisko, a ako pustis kvacilo ugasi se motor, LOL :P

Ovo je neka "nihova" verzija kvacila, mada je na OMSI-u super napravljen, krenes iz 6-te hahah i spalis lamelu ;)

12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Negdje par str. prije sam vidio da je neko napisao da nisu promjenili kamione, tj. da su svi isti, e sad mogu potvrdit da nisu! Naime ja vozim Scaniu R620 6x4 (3000NM) , i sad kupio vozaču Man TGX 18.680 V8 Black 6x4 (3000NM) , i uzeo ja njega na jednu vožnjicu od nekih 588 km, i skužio da iako ima 60ks više od Scanie da slabije vuče , ima manju max. brzinu, ali i manje troši, te ga je ljepše vozit!

Također je nego napisao da se kamion pod bilo kakvim uvjetima isto ponaša, naime danas prilikom vožnje prema jednom iskopu/bušotini ili kako več očete, nekih 2-4km prije nema asfalta nego je nešto kao pijesak, e dragi onda počinje Drift,  bio sam samo sa traktorom, u zavoju tako fino proklizne "guzica" ko sa BMW E30 kockicom... Tako da mogu reč da je nešto porađeno na fizikama! {#}

btw. slika od novog radnika!

Pess

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Lijep pozdrav svima, vidim nisam samo ja bedak kaj to igra :), evo kupio prije 3 dana sada sam LVL 15, fali ok o150 xp-a do 16, vozim Scaniu (najveca kabina, mislim da je Topline) 480 konjica :) ,  igra mi je odlicna, od modova samo koristim za maximalnu brzinu od 120 i to mi je taman. Htio bi samo pitati gdje ima skinuti hrvatkse firme ili ovo kako kolega ima INU ? Eto hvala vam unaprijed i pisemo se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo par smiješnih WTF situacija!

P.S. Da li netko zna kada se može ponovo dignuti 400k kredit?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 3:14 (godo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
godo kaže...

Mislim da je kad isplatis stari kredit

12 godina
neaktivan
Diavol kaže...
godo kaže...

Mislim da je kad isplatis stari kredit

kad preostali iznos ispate kredita bude manje od 400k... zato ja uzimam sve po 100k tako dignem pol miliuna... ii igram :D kupim 5 kamiona ovo isplatim u jednom tjednu kupim garazu i deri dalje... dnevno zaradjujem oko 120k :DD 23 kamiona imam

14 godina
neaktivan
godo kaže...

:) kad otplatiš preostalu svotu ili kad ti sami uzmu 70-tu ratu Ako ti se čeka tak dugo Idi u banku i piše ti koliko još imaš za otplatit i ako slučajno imaš dosta love, klikni "otolati" I to je to
15 godina
neaktivan
vargich kaže...
godo kaže...

:) kad otplatiš preostalu svotu ili kad ti sami uzmu 70-tu ratu Ako ti se čeka tak dugo Idi u banku i piše ti koliko još imaš za otplatit i ako slučajno imaš dosta love, klikni "otolati" I to je to

Taj od 400k je već otplaćen, ali imam oko 400-500k ovih 'malih' od 100k. Kako oni utječu?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
neaktivan
to ne znam jer sam imao samo 500000 kredita jednom i više nisam dizao kredu
Sve kupujem koliko zarađujem
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ostao mi je jedan Orginal Key viška, ako tko treba jeftino javite se u inbox.

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Eurotruck Simulator 2

Jel vama ona dodatna svjetla na krovu osvjetle cestu ja kad ih upalim isto je ko i kad su ugasena

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice