Empire Total War cheats

poruka: 7
|
čitano: 4.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Empire Total War cheats

Jel zna kako se šifre upisuju? Ja sam pronašao šifre ,ali ih ne mogu upisati. Jel zna tko kako otključati ostale nacije? U Medieval II Tatal War-u se to moglo tako da se uredi jedan file u notepad-u. Kako to ovdje ide?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Empire Total War cheats
Ivanplesh kaže...

Jel zna kako se šifre upisuju? Ja sam pronašao šifre ,ali ih ne mogu upisati. Jel zna tko kako otključati ostale nacije? U Medieval II Tatal War-u se to moglo tako da se uredi jedan file u notepad-u. Kako to ovdje ide?

ostale nacije se otključaju u medieval-u tako da završiš kampanju. valjda isto vrijedi i za empire
17 godina
neaktivan
Empire Total War cheats

može se i tako, ali se moglo i editiranjem jednog file-a. Jel zna netko kako da to napravim???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Empire Total War cheats

potpuno beskoristan forum...jel mi može netko učiniti uslugu i bannati me s forumaViče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Empire Total War cheats

Čovječe pa nitko ti ne odgovori 2 sata i već pričaš kako je beskoristan forum. Možda se još nije pojavio nitko tko igra tu igru i tko zna kako se cheatovi upisuju? Aj kad ti je tako beskoristan odmori od njega par dana, a temu ću ostavit otključanu u slučaju da netko napiše štogod korisno.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Empire Total War cheats
Ivanplesh kaže...

potpuno beskoristan forum...jel mi može netko učiniti uslugu i bannati me s forumaViče

ti stvarno pretjeruješ! ako ti netko u 30 min ne napiše bilo kakav post ti se razljutiš. idi normalnim putem igrat a ne da ideš nešto editirat. ovo je forum na kojemu korisnici nisu 24/7 online.

EDIT: imaš google pa ako nešto želiš a nitko ti ne odg. potraži nešto i sam!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 18:44 (Raving Rabbid).
17 godina
neaktivan
Empire Total War cheats

ajde, vidim da si suspendiran pa ću ti nešto napisati što sam pronašao:

koliko sam ja pročitao, to nije moguće ako nemaš steam. na youtube-u imaš nekakav video s linkovima i objašnjenjem kako se to može srediti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice