Jel zna kako se šifre upisuju? Ja sam pronašao šifre ,ali ih ne mogu upisati. Jel zna tko kako otključati ostale nacije? U Medieval II Tatal War-u se to moglo tako da se uredi jedan file u notepad-u. Kako to ovdje ide?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna kako se šifre upisuju? Ja sam pronašao šifre ,ali ih ne mogu upisati. Jel zna tko kako otključati ostale nacije? U Medieval II Tatal War-u se to moglo tako da se uredi jedan file u notepad-u. Kako to ovdje ide?
može se i tako, ali se moglo i editiranjem jednog file-a. Jel zna netko kako da to napravim???
potpuno beskoristan forum...jel mi može netko učiniti uslugu i bannati me s foruma
Čovječe pa nitko ti ne odgovori 2 sata i već pričaš kako je beskoristan forum. Možda se još nije pojavio nitko tko igra tu igru i tko zna kako se cheatovi upisuju? Aj kad ti je tako beskoristan odmori od njega par dana, a temu ću ostavit otključanu u slučaju da netko napiše štogod korisno.
potpuno beskoristan forum...jel mi može netko učiniti uslugu i bannati me s foruma
ajde, vidim da si suspendiran pa ću ti nešto napisati što sam pronašao:
koliko sam ja pročitao, to nije moguće ako nemaš steam. na youtube-u imaš nekakav video s linkovima i objašnjenjem kako se to može srediti.