Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 371.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

pitanje, stavio sam plasme, i nemogu pogodi nista, znam da treba prakse. ako neko zna kako da dobijem onaj mali kruzic koji kad se poklopi sa mjom plasmom onda bude siguran pogodak. hvala

dododomba

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

skuzio

dododomba

0 0 hvala 0
11 godina

Thargoidi su napali AEGIS postaje i megaship:

Liman Legacy
The Oracle
Titan's Daughter

Navedeni objekti su teško oštećeni i u emergency modu, hitno traže dostavu hrane, vode, osnovnih lijekova, tekstila. Traže se i piloti za pomoć u evakuaciji stanica i megashipa, kao i spašavanje espace podova u/oko stanica.

Zabilježen je i novi tip Thargoida, "Medusa variant" (threat level 7). 96 Thargona u swarmu, skida štitove anti-Thargoid build Anacondi u jednom prolazu.

FD je odradio odličan audio/video posao oko ovoga, spoileri niže:

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.12.2017 12:30 (Moloch).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Evo i teasera od FDa

Galnet

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.12.2017 17:42 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Igra je trenutno na 75% popusta na Steamu, cca 6€ basegame, 20€ full s ekpanzijom

http://store.steampowered.com/app/359320/Elite_Dangerous/

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 11:03 (Moloch).
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Sretna Nova 2018 g.

pitanje, trebam 50 CLASSIFIED SCAN DATABANKS,  znam gdje trbam ici i znam da moram skenirati teretne brodove, ali kad dodjem u sustav skeniram ga i nikako nemogu vidjeti CONVOY BEACON

neznam gdje fulam ako imate ideju javite, hvala

dododomba

0 0 hvala 0
11 godina

Sretna Nova!

Najviše convoy beacona ćeš naći u "famine" i "outbreak state" sustavima. Unutar sustava moraš letjeti relativno blizu planeta i trebali bi se spawnat. Za famine sustave uleti i u "distribution centres", tamo bi trebale isto bit T-9tke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Elite: Dangerous

hvala

dododomba
10 godina
neaktivan

kako se mogu zaraditi krediti brzo? extraction sites pa samo opalim par puta po nekome tko je wanted i blizu smrti + onaj scanner (kako mu je već ime).... ima još neki brži način za relativnog početnika? jer ovdje se nekad dogodi da nema brodova, doslovce niti jednog

15 godina

mislim da najbrzi nacin je sa passenger misijama. probaj potrazit na youtubu detalje 

12 godina

ko što kolega kaže, passenger misije su super, ali one cifre koje vidiš na youtube-u (~100 mil/hr) nećeš zarađivat kao početnik (treba biti elite u tradingu, allied sa fakcijama u sustavu i imat ogroman brod :D)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

a dali da se zamaram sa powerplay ili da to ignoriram? ako se joinam nekome može se dogoditi da ne mogu u neki dio svemira koji kontrolira fakcija u ratu sa mojom? trenutno sam u empire space, tamo ubijam i istražujem sisteme

11 godina

Powerplay ekipa uglavnom odradi samo da pokupi oružja... iako još ima aktivnih u communityu koji se i tim bave. Ako si pledgean i uđeš u hostile space, mogu te interdiktat PP NPCi tu i tamo , ali ti neće ništa ako nemaš PP cargo.

Navrati na naš diskord, tamo imamo hrpu info i linkova pinano na temama i aktivnih igrača za pitanja, pomoć i winganje

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 12:44 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za najbolje misije, velike popuste na brodove i opremu preporučio bih otići u Hutton Orbital, Alpha Centauri sustav.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

sunce ti milo ako si me zajebao, koji je to put... letim već dobrih 20 minuta i mislim da će mi trebati još toliko do postaje. uf

edit: možda još sat vremena do tamo... koji put jao

edit 2: i stigao ja tamo napokon. pokušam dockati, request denied. još 2 puta tako i onda kaže ok. dođem do platforme kad ono neki kreten već tamo parkiran. vidim da je wanted i sad ga idem skenirati. i umjesto da stisnem desni klik ja lijevi i zapucam po postaji. naravno da me netko odmah odvalio i evo me nazad gdje sam startao, 10 sistema dalje..... fuck

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 20:44 (Skullscar1989).
14 godina

ja nist ne kuzim.. zagnjavim vas na discordu.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

kolega te lipo zajebao. nema ti u hutton orbitali ništa posebno, to je postaja poznata da je najudaljenija od točke di upadneš u sustav :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ja si nekako ipak mislim da je skull trolao nazad  ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ne, stvarno sam letio do tamo nekih sat vremena samo da bi na kraju zaginuo.... a još čitam po internetu gdje svi govore da nema ništa i da je to samo najudaljenija postaja u igri koja više-manje služi da prikaže koliko je skala igre velike što se tiće udaljenosti. i čak nisam ni dockao nego se razlijepio pred postajom..... uf

13 godina

ahahahahahahaa

11 godina

Inače ti je glavna navlakuša u ED reć' novim igračima da ih u Huttonu čeka free Anaconda. :D

https://www.rockpapershotgun.com/2017/11/27/elite-dangerous-pilot-falls-for-free-ship-prank/

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 12:20 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

našao sam malo brži način zarade. za par sati sam sakupio nekih 15 mil credits. uzimam misije u hip 64706 i predajem ih u gang yun te u povratu uzimam iz gang yun pa predajem u hip 64706. dižem federation rank i psujem sve po spisku što nema rank up misija malo češće. tek sam rank 3 trenutno a mogu već biti pitaj boga koji. uglavnom još 2 ranka i kupujem si federal assault ship. bit će veliki napredak u odnosu na vulture koji trenutno imam

13 godina
Skullscar1989 kaže...

našao sam malo brži način zarade. za par sati sam sakupio nekih 15 mil credits. uzimam misije u hip 64706 i predajem ih u gang yun te u povratu uzimam iz gang yun pa predajem u hip 64706. dižem federation rank i psujem sve po spisku što nema rank up misija malo češće. tek sam rank 3 trenutno a mogu već biti pitaj boga koji. uglavnom još 2 ranka i kupujem si federal assault ship. bit će veliki napredak u odnosu na vulture koji trenutno imam

Dobar plan,FAS je super brod!

Imao sam puno zabave u njemu,ali evo kako neigram neko vrijeme i spusio sam neke pare imam cuttera kojeg mi je zao prodavat... Nevjerojatno za povjerovat al ja jos uvijek volim nekad sjest i sat vremena trejdat...

10 godina
neaktivan

kupio sam FAS i stavio 2x large i 2x medium pulse laser. i nabije heat nenormalno haha. inaće mi se brod sviđa, moram samo iskombinirati oružje malo drugačije

13 godina

Ako imas pristup horizonsu i engineersima odi vidi da si rijesis neke stvari...

A i mogao bi ici na 2 lasera i 2 projectile weapona (na mediumu su mi multicanonni super). Em manje heata,em kombinirani dmg radis i tako...Mos i cannone stavit,sporije nešto lete projektili al ak koristis gimballed tak ti je svejedno.

10 godina
neaktivan

e to za engineers moram rješavati, imam samo pristup onom prvom frajeru za mc. gledam po youtube fitove za brodove i vidim da oružja mogu imati specijalne bonuse itd, sve radi engineers

edit: ima li itko problema sa srv i kamerom? naime kad sam udaljen od broda kamera je ok. kad se približim brodu radi povratka, kamera se pogura naprijed i pola toga više ne vidim. čak ni izbornik u kojem se vraćam nazad u brod pa naslijepo biram da pogodim opciju za ulazak

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 19:24 (Skullscar1989).
11 godina

To je bug. Samo ponovno pokreni igru

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 20:32 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

jesam, sad sve radi ok dalje. jedino što mi često izleti van iz igre jer kaže da je pukla konekcija sa serverom. nešto mi to čudno, igrao sam prije par mjeseci i ne sjećam se da sam imao takvih problema. sve ostale igre rade ok, internet mi ne puca

11 godina

ED ima notornih problema s instanciranjem i networkingom oduvijek... Iako su u zadnjih godinu dana dosta to popravili i dalje se dešava, no ne bi baš tako često trebala pucati veza sa serverom iz čista mira.

Obično se to dešava na lokacijama gdje je puno igrača u openu istovremeno. Igraš li u openu ili solo?

Trebao bi i isključiti uPnP i ručno forwardati portove, to će također pomoći ako imaš problema: https://support.frontier.co.uk/kb/faq.php?id=344

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nebitno jesam u open ili solo, recimo jednom u satu pukne veza sa serverom. najčešće se dogodi kad ulazim u novi sistem ili ulazim-izlazim iz supercruise

edit: corporate strike against.... 

te misije sad ganjam, svaka daje 3-7 mil credits. nije loše hehehe. odem na planetu, sa brodom pobijem pizdarije a ako je tamo neki navy brod fino uletim, skinem 1-2 mete i gas van dok me ne upuca haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 16:06 (Skullscar1989).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice