Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 373.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Elite: Dangerous
Azmo kaže...

Ovaj vikend napokon krećem u ELITEu! nakon što sam nabavio potrebnu opremu jelte. :)

Kakvo je stanje? Jel vas ima? Može savjet kojoj frakciji da se pridružim? Kako najbolje krenuti?

K'o što brane kaže, nema puno domaćih koji igraju, ali organiziramo tu i tamo poneki event. Na BIG Discordu se obično skupljamo navečer, samo sad u ljetnoj sezoni rijetko tko navrati. Ja ću vjerojatno isto bit koji sat u igri preko vikenda, pa navrati slobodno.

Najbolje ti je krenuti s jednostavnim misijama (delivery i sl.)

11 godina

Beta 2.4 završava u ponedjeljak 4. rujna, dakle idući tjedan vjerojatan release.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 9:26 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

super, i lijepo je da je jos netko aktivan. pozdrav svima

dododomba

2 0 hvala 0
11 godina

Patch 2.4 izlazi 26.9.

Novi trailer je odličan:

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

holy f..k

sad mi se opet igra elite hahaha

8 godina
neaktivan

bit ce odlicno

dododomba

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

jeli ovo sada kraj ili ce biti nastavak price u dogledno vrijeme

dododomba

0 0 hvala 0
11 godina

Ne znam na što misliš pod "kraj"... sadržaj 2.4 će izlaziti van u dijelovima, tako da je ovo samo početak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

mislio sam na razvoj igre hoce li biti jos djelova  nakon horizons-a

dododomba

0 0 hvala 0
14 godina
dododomba kaže...

mislio sam na razvoj igre hoce li biti jos djelova  nakon horizons-a

Brabenov plan je bio 10 godina raditi na igri. Koliko je to realno neznam, ali ovo sigurno nije zadnji patch. Priča ide dalje. 

12 godina
neaktivan

Sto se tice novog sadržaja malo toga je poznato sto ce se dagađati poslije 2.4 , zadnje sto su rekli je " we are thinking about many things".

Pričalo se o poboljšanju core elemenata igre, sezonski model izlaska ce se napustili i vjerovatno se ide na klasični DLC.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

hvala

dododomba
13 godina

Ima kakav recap 2.4 patcha? Nisam neko vrijeme pratio pa sam malo ispao iz loopa,vidio sam par ovih sitnih official trailera al to je to.

Ce bit kakvih novih brodova? oruzja? se radi šta na pvp-u?

11 godina

Ovdje možeš vidjeti popis promjena koji stiže (samo klikni "spoiler" na stranici da ti pokaže sve). Sadržaj vezan uz Thargoide nije bio u beti, tako da se to uopće ne spominje.

Za PvP su ti najvjerojatnije zanimljive slijedeće promjene (prvi dio crime&punishment sustava, anti-gank):

• Ship Rebuy Penalty– When a player commits the crime of murder (PvP only), an additional cost is added if they swap to a less expensive ship before paying legal costs during the rebuy flow
  • Pilot’s Federation Bounty– When a player commits the crime of murder (PvP only), they receive an additional Pilot's Federation Bounty. This bounty is valid in every jurisdiction except anarchies

Od novih oružja biti će kompletan novi set projektila, opreme i tko zna što još za borbu s Thargoidima.

Od novih brodova: Type-10 Defender.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 8:25 (Moloch).
11 godina

Patch 2.4 stiže za sat-dva...

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/378706

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Igra je sve bolja, barem meni!
dododomba

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

tuga, nema nikoga. valda smo je izgustali! 

dododomba

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Normalno je da se ljudi zasite, trenutačno nema nis zanimljivo u igri. Vidjet ćemo za kaj će bit za par mjeseci.

1 0 hvala 0
11 godina

Ja igram i dalje, samo ne postam toliko u ovoj temi jer bih se razgovarao sam sa sobom. :) Uglavnom se visi i igra sa strancima. ED je fora u velikoj grupi igrača ma što da radiš...  Nažalost velika skupina igrača i balkanci ne ide jedno s drugim kad pričamo o ED, premala je niša. Još se ljudi valjda onda i srame doć na Discord i pričat i družit se, možeš ga slikat.

Ja sam trenutno na "Deep Space Network - Luxury Tour" ekspediciji, letimo u Saud Krüger bling-bling ulickanim brodovima od asteroid baze do asteroid baze, tražimo i naslikavamo zgodne lokacije i onda je sprdanje sa SRVovima, fighterima, utrke i sl. Ima nas ~130 CMDRa pa se skupimo u instance od po 20-25 i udri.

Evo kako je izgledao prvi mass-jump:

https://clips.twitch.tv/CallousCrypticHummingbirdPRChase <-- OVaj je video bolji od donjeg samo ga Bug ne otvara embedano pa klik

Evo i galerija koja se konstantno puni:

https://dsnluxurytour.imgur.com/

Dodao sam i jednu slikicu dolje s prvog campfirea.

Taman dok se vratim (kroz mjesec i po, možda nešto više) će 2.4 valjda dodati i novog sadržaja ću se zezat s Canonnovcima oko toga (ili domaćim balkancima ako ikoga bude). Ako neće bit niš' zanimljivog, idem dalje na iduću ekspediciju ili opet pauza od mjesec dva

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 13:06 (Moloch).
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

je svaka ti je na mjestu, al bar je tebi zabavno 

dododomba
11 godina

Čuj slobodno ti navrati na Discord ako/kad ti se igra PvPa uvijek ima

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 17:04 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

hvala, ma bio sam napravio zajeb  (combat logging). pa je receno da napustim druzinu (sto je i ok) neznam koliko mi kazna jos traje?

dododomba
11 godina

Ma daj, vraćaj se nazad. Kakva kazna ili tjeranje. Ako si i combat loggao samo se ispričaš liku kojem si to složio ako te to brine i sve 5. Nisi bio prvi a nećeš bit ni zadnji 100%... Prvo pravilo Elite je da u Openu ne letiš s nečim što si ne možeš priuštit izgubit...

Slobodno navrati na server, imaš sad i novu ekipu koja redovito PvPa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 20:49 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

hvala, nisam vise niti jednom napravo combat logg, greska a nemos pobjec od toga. pa mi je igra postala i dosadna kad si sam, mogao bi malo naletit mozda se i zelja vrati!

dododomba
11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

zna li neko što se dogodilo sa b.ig. (balkan intergalactic guerilla) stranicom/forumom? baš sam danas išao posjetit nakon par mjeseci i izgleda da nema više te stranice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ervin121 kaže...

zna li neko što se dogodilo sa b.ig. (balkan intergalactic guerilla) stranicom/forumom? baš sam danas išao posjetit nakon par mjeseci i izgleda da nema više te stranice.

Imaš gore discord na kojem se ekipa druži. Pa tamo možeš odmah i pitati kaj je sa stranicom/forumom. 

11 godina

Forum se vrlo malo koristi (RIP) ima već godinu dana, sad smo uglavnom samo na discordu uključujući ono ekipe što je ostalo od BiGovaca...

Inače, forum je radii prije par dana, valjda je pao server. Samo nećeš tamo ništa pametno naći sve je out of date

Navrati na discord u svakom slucaju

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2017 15:44 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Dečki.. gledam da bi uzeo PS VR za elite.. Ima itko kakvih iskustava? 

Na youtube sam našao da radi, da ekipa igra i da nije teško složiti. Treba jedan software od 15€, malo vremena i to je to....Naravno i VR 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice