Dretva zalaza uma (War in the East)

poruka: 291
|
čitano: 76.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Dretva zalaza uma (War in the East)
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...
Di je taj izvjestaj vise?

Sigurno kontemplira uz pola pečenog janjca i 3 l crnjaka.

U svakom slučaju fenomenalan thread, spori korak a ekipa čeka slijedeći upis, totalno old school kvaliteta.

Druže Staljin, nacija čeka da se obratite vezano za stanje na fronti, potpuno sigurna u Vas i odluke koje donosite nema elemenata koji propagiraju poraz. 

Pojedini, zanemarivog broja, koji imaju nedomice u pobjedu, aktivno te sa velikom paznjom detektiramo i šaljmo  u najbliži mobilizacijki centar.

Prijedlog je, uz Vaše odobrenje, da se najtvrdokorniji elementi potpuno odstrane uz pomoc Vaših najbližih suradnika kako bi imali pobjednicki thread. 

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 22:58 (PureEntity).
17 godina
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...
Di je taj izvjestaj vise?

Sigurno kontemplira uz pola pečenog janjca i 3 l crnjaka.

Ili mu je bilo zanimljivo prvih par dana, a sad kad ste mu sve svi uvukli, vise ga ne rajca :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
15 godina
tnakir kaže...
mario.L_hr kaže...
Šef kaže...

Ili mu je bilo zanimljivo prvih par dana, a sad kad ste mu sve svi uvukli, vise ga ne rajca :)

Kako je krenulo, mogla bi ova njihova partija, dulje trajati nego II svjetski rat.{#}

17 godina
neaktivan
Pure, ako ti je zabavan thread, onda je to zbog igre. :)
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

...Ili mu je bilo zanimljivo prvih par dana, a sad kad ste mu sve svi uvukli, vise ga ne rajca :)

{#} hehe, i još gubi partiju pa troši vrijeme na lažiranje screenshotsa da ne izgubi mitski status. Zamisli kraja svijeta, nova rencezija neke grand scale strategije kojoj na deset strana da 123%, a jedini komentar na forumu otpilike "LOL nOOb, šta ti znaš"

iddqd
16 godina
protjeran

Ja napeto čekam izvještaj, a njega nema...:D

WP

0 0 hvala 0
16 godina

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan

Привет!

Odlična tema druže.

Evo, cijelo jutro sam čitao ovih 7 stranjica.

Pratim nastavak s velikim zanimanjem!

Imam dva pitanja.

1. Dal si ti stvarno Rus? Ako da, odakle si?

Ja sam Rus, rođen sam u Moskvi. :)

2. Ova igra mi je malo komplicirana, pa ju neželim niti probati.

Igrao sam HOI i EU, pa me zanima, dal ima neka igra slična tima, al da je radnja u sadašnjosti, znači da ima ovo sadašnje naoružanje...?

Я умираю, но не сдаюсь!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 13:33 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

tvoji vjerni sljedbenici iščekuju vaš potez o gospodaru

2 0 hvala 0
15 godina

Ako je nešto zapelo, raspiši regrutaciju na forumu.

0 0 hvala 0
17 godina

Oleg je malo zapeo s drugovima nakon premještanja jedne od 'tvornica' :)

PS mrzim ovaj vaš editor, doma na linuxu mi barem da ubaciti fotke, ali na Winsima bez Silverlighta ne mogu niti prdnuti, sav sam naduvan već {#}

Gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hm, kako zgleda izgleda da je oleg završio u Auschwitz-Birkenau, rusi izgubili rat, a veliki general sad plače kaj nas nije slušao da ne brani Kijev {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darky kaže...

hm, kako zgleda izgleda da je oleg završio u Auschwitz-Birkenau, rusi izgubili rat, a veliki general sad plače kaj nas nije slušao da ne brani Kijev {#}

Ili je pobjegao u Sibir gdje mu se smrznuo PC :P

16 godina
protjeran

Nema olegovog glasnika, negdje ga njemci ulovili :/

WP

0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

Привет!

Odlična tema druže.

Imam dva pitanja.

Igrao sam HOI i EU, pa me zanima, dal ima neka igra slična tima, al da je radnja u sadašnjosti, znači da ima ovo sadašnje naoružanje...?

Привет товарищ!
Nisam Rus ali sanjam da se jednog dana probudim kao Rus!
Imaš li ovlasti za prekrštenja na pravoslavlje? Pa dok spavam, čaraj baraj.....
За державу обидно.
Heroj a ne zločinac
16 godina
neaktivan

31.01.1946.

Štovani gledatelji, dnevni podsjetnik, do daljneg je i dalje je zabranjeno boraviti na ulici bez potpisanog odobrenjana Sektor Kommadanta nakon 10 sati, policijski sat je na snazi. Do sada je zabilježeno više od 65 incidentata nepoštivanja zabrane kretanja. Vlasti su odlučne u sprovođenju odluke. 

A sada nastavimo sa zabavnim programom. i čestitamo dan velikog trijumfa slobodnog svijeta, prilog dopisništva o  modnim dostignućima Germanoamerike

Poseban proglas:

Za odmetnikom Olegom potjera i dalje traje, u slučaju kontakta molim odmah pozvati najbližu vojnu postaju, opasan, naoružan i duševno nestabilan. Drži govore o prijevozu tvornica željeznicom i slično, po čemu ga je lako prepoznati.

Zadnji put kretanje zabilježeno na Germanobalkanu.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 22:00 (PureEntity).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram priznati da sam i ja dobrano zainteresiran, a attention span za drugi svjetski rat mi je minus bilijun.

Bez da se uvlacim, stvarno covjek zna napisati stivo koje zainteresira covjeka.

Ne razumijem skoro nista, ne otvaram wiki linkove jer se ne mogu prisiliti procitati rijec dvije o naoruzanju. Pretpostavljao sam da kuvertica znaci da je ili dosao email s potezom ili nesto slicno, pa me objasnjenje o NATO simbolici malo posramilo :-D

No ajde, koliko toliko makar mogu pratiti mape, i strelice pomazu :-D

Minus je taj da mi se ne svidja sto su se u thread upetljale druge dvije igre, bilo mi je puno zabavnije pratiti onu sa Jamiamom.

No all good, keep us updated. Stvarno uzivam! Sto je, po meni, stvarno velik plus jer kako rekoh, ja i drugi svjetski rat smo na razlicitim zavrsetcima pravca.

I am Jack's dubious choice of one-way roads
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 16:29 (Deus ex machina).

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
No all good, keep us updated. Stvarno uzivam! Sto je, po meni, stvarno velik plus jer kako rekoh, ja i drugi svjetski rat smo na razlicitim zavrsetcima pravca.

A s obzirom da se završetci pravca protežu u beskonačnost, zbilja ste daleko jedan od drugog XD.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Deus ex machina kaže...

A s obzirom da se završetci pravca protežu u beskonačnost, zbilja ste daleko jedan od drugog XD.

Prema nekim teorijama, krajevi pravaca se u beskonačnosti dodiruju, tako da je moguće da su mnogo bliže nego što misli xD

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
neaktivan
Zli Luđak kaže...
Tsar kaže...

Привет!

Odlična tema druže.

Imam dva pitanja.

Привет товарищ!
Nisam Rus ali sanjam da se jednog dana probudim kao Rus!
Imaš li ovlasti za prekrštenja na pravoslavlje? Pa dok spavam, čaraj baraj.....
За державу обидно.

Privjet.

Ma nemam baš ovlasti za prekrštavanje, al da se sve sredit.
Ima domaćih popova, rado će te prekrstit.

Ja te uvedem u državu i smjestim te u podrum. :) (yebo papire)

Nadam se doprinosu u bratvi! :)

Aj daj neki izvještaj što se igre tiče!
Očekujem rusku pobjedu!
Слава России!

Я умираю, но не сдаюсь!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 19:52 (Tsar).
17 godina

Drug Oleg,

sovjetski narod je uz tebe, pjeva ti pjesme podrške iz bliske budućnosti - znaj, polja zlatnog žita njišu se na vjetru, a oluja sa Zapada je samo kapitalistički trik.

A djevuške, Oleg, djevuške... misli na njih.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Father_Dougal Jel ti to I. Kostelić na avataru?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Građanine Oleg!

Danas je,odredbom NKVD-a uspostavljena tročlana komisija za stalni nadzor nad tobom i ostalim tebi podređenim osobljem STAVKE.

Za svaku pogrešku,svaki propust,i općenito svaki nehaj na frontu ti i tvoje osoblje ćete odgovarati pred nadležnim tijelom.

Nitko od nas nije zaboravio tvoje revizionističko-trockističke eskapade u 20-im koje su ostale sačuvane u malopoznatom listu BUG(Belgorodskaja Univerzitetnaja Gazeta!).Sve je u arhivi.Svako izdajstvo Sovjetskog Saveza će biti najstrože kažnjeno.Shvati ovo kao upozorenje i poticaj.

Neka nas sve duh naših slavnih predaka:Aleksandra Nevskog,Dmitrija Donskog i ostalih vodi do konačne pobjede nad fašističkim agresorom!

Naše delo pravoe,vrag budet razbit,pobeda-budet za nami!

Vasili Blohin,Lubyanka

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 23:08 (Loz).
17 godina

Dečki, ovo nije zajebancija. Ide Švaba, ozbiljno je.

Blitzkrieg Blitzkrieg
This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 23:41 (Drago).

7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Dečki, ovo nije zajebancija. Ide Švaba, ozbiljno je.

Gotov je kad Švaba dođe. Nema zajebancije...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
17 godina
Loz kaže...

Građanine Oleg!

Danas je,odredbom NKVD-a uspostavljena tročlana komisija za stalni nadzor nad tobom i ostalim tebi podređenim osobljem STAVKE.

Za svaku pogrešku,svaki propust,i općenito svaki nehaj na frontu ti i tvoje osoblje ćete odgovarati pred nadležnim tijelom.

Nitko od nas nije zaboravio tvoje revizionističko-trockističke eskapade u 20-im koje su ostale sačuvane u malopoznatom listu BUG(Belgorodskaja Univerzitetnaja Gazeta!).Sve je u arhivi.Svako izdajstvo Sovjetskog Saveza će biti najstrože kažnjeno.Shvati ovo kao upozorenje i poticaj

Ima ovoga i u igri!

Igra prati performanse svakog komandanta, broj pobjeda i poraza. Ukoliko skor ode jako jako loše, sovjetskim zapovjednicima se dogodi da budu streljani (EXECUTED in game log). Najčešće ova sudbina zapadne, ni krivog ni dužnog, generala Dimitrija Pavlova. Dotični je bio zapovjednik tzv Zapadnog Fronta ili Zapadnog Distrikta, koji je bio tako postavljen da se nikako nije mogao izvući iz okruženja, bio je osuđen na propast prije samog početka Barbarosse.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Pavlov

U većini partija Pavlov u igri doživi istu sudbinu. U ovim trima mojim partijama, mislim da je živ u sve tri. U jednoj se Zapadni Distrikt čak povukao u relativnom redu i rasporedu (protiv ACR-a).

Heroj a ne zločinac
17 godina

Uglavnom, situacija je užasna.

Imali smo manje pauze u partijama, tempo se malo usporio, jer je situacija tako kompleksna da ne mogu odigrati poteze onako preko lakta, nego sve traži promišljanje, Uz to bilo je i problema sa serverom za razmjenu poteza ali ništa strašno.

James je na pragu Moskve.... očajnički cijedim sve frontove za diviziju-dvije koje onda vlakom dovlačim do Moskve, zidajući posljednje linije obrane pred Crvenom Metropolom.

Da ima fiksaciju na Moskvu vidljivo je iz ove pirije (pirija - dalmatinski lijevak) koja se stvara na strateškoj mapi. Sa strane su linije koje su efektivno defenzivne za Švabe, nema namjeru daljnjeg prodora (barem zasad) a u sredini se pirija slijeva prema Moskvi gdje ulijeva svoje najjače jedinice. Moskva je ova gužvica jedinica (jako slabašnih) u sredini desno....

No i ako uđe, otpor neće stati!! Sjetimo se Napoleona - Moskve je vidio, ali se ponižen i poražen iz iste i povukao!!!!

Boljim pogledom možete vidjeti i mnoge moje jedinice razbacane u njegovoj pozadini, s oznakom PC. PC je Partisan Cadre - partizanske jedinice u nastajanju! Ruski narod nikada nije prihvatio germanskog okupatora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111!!! Dok je jedinica "cadre" ne mogu s njom ništa, ali uskoro će to postati pravi partizanski odredi koji će dizati u zrak njemačke pruge za opskrbu.

Mislim da je ovako jasno "telefoniranje" namjera Jamesova greška, ali ionako nemam mnogo toga da mu metnem na put pa to što sam ga pročitao (ili je on jasno pokazao što želi) ne znači mnogo.

E sad.

Da sam ja teška manga ja bi uradio sljedeće: pustio ga da uđe u Moskvu kao riba u vršu - mješavina dalmatinske i ruske vojne misli je nenadhebiva.... dakle pustio bi ga da uđe kao riba u vršu gomilajući snage iz rezerve gore i dolje od Moskve, i s prvim snijegovima i ledovima stisao ga i odsjekao.

Dakle to bi učinio da sam manga, ali zasad nisam tolika manga, operacija Uranus sačekat će godinu-dvije, ako CCCP poživi dotad. Zadovoljit ću se uzmicanjem i operacijom Mala Vrša (Little Saturn je povijesna ruska operacija nastala takvim smanjivanjem apetita....)

Heroj a ne zločinac

2 0 hvala 1
17 godina

Pogled izbliza... Vjazma je pala, tek je fukcing sredina kolovoza....

Očajnički trebam kišu, tuču, snijeg, led, žabe, sjekire s neba.... bilo kakve padaline koje će usporiti njegovu motorizaciju i dati mi priliku za ukopavanje.....

Heroj a ne zločinac

2 0 hvala 0
17 godina

Druge dvije partije.....

Emir je još gori/bolji od Jamiama, još gore me gazi. Iz ne znam kojeg razloga posve sam ga podcijenio u prvim potezima i to me lupilo po glavi. Stavit ću par screenshotova i iz te partije. Dobra fora je što Emir u mailovima često pita kako mu ide, ni sam nije siguran da li mu ide dobro, pun je dvojbi.... dajem neke neutralne odgovore LOL {#}

Uglavnom, on bi skužio sve što je ovdje napisano jer je naš Bosanac pa ne bih baš volio da otkrije postojanje threada prije vremena.

Treći protivnik je ACR, s njim stojim vrlo dobro. Nikako da složi neko pošteno okruženje i odsijecanje jedinica. Ima prodore, ali nikako da zatvori okruženje, pa se ja lijepo jednostavno izvučem van i prepustim mu prostor veličine, šta ja znam, deset Slovenija u jednom potezu, ali baš me briga, prostora za takvo uzmicanje imam koliko hoću. Uzmicanje u tako doziranim koracima, uz kvalitetan otpor i usporavanje, nije problem, rapidan gubitak 30-40 divizija u okruženju, pa tako svaki potez - jest.

Inače, suportno Emiru, ACR je uvjeren da stoji odlično. LOL S ACR-om realno mislim da mogu biti u Berlinu oko sredine 43. On mi je malo svjetla na kraju tunela s Emirom i Jamesom....

Heroj a ne zločinac

0 0 hvala 0
17 godina

Ideja lovljenja ribe u vršu, gdje je crvena strelica njemački prodor u vršu, za koju je Moskva očito magično jak mamac.

Plavo su snage koje bi trebale odsjeći ribu ulovljenu u vrši i efektivno izvesti Staljingradsku operaciju (Uranus) godinu-godinu i pol prerano. I s Moskvom umjesto Staljingrada. I Vjazmom umjesto Kalača na Donu......

Problem je samo u tome što tih plavih snaga UOPĆE NEMA osim u Stavkinim vlažnim snovima. Ako stane, zaustavi daljnje prodore, i da mi predaha da tijekom jeseni skupim štogod rezervi, oko siječnja 42 dolaskom Sibirskih divizija bi mogao imati barem ponešto za operaciju Mala Vrša.

Međutim, nije James glup, neće mi dati predaha. Jedino što ga na to može natjerati su kiše, blato, snijegovi.....

ZATO KIŠE BLATA SNIJEGOVI SIKIRE DOĐITE DOĐITE DOĐITE DOĐITEDOĐITE ŠTO PRIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heroj a ne zločinac

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice