Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 688.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dizem temu,uhvatila me nostalgija,nemam vremena radi ispita prelaziti igru,pogledao sam prije proboja kroz grad video,trazim dio poslije onog vijećanja,di se pozdravlja sa likovima prije izlaska pred ljude i creditsa i di je tko otisao poslije zavrsetka igre.

Ne mogu naci,ako netko ima link bio bi zahvalan. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ova igra je besplatna tj "on the house" na Origin-u :)

3 0 hvala 2
11 godina
Re: Dragon Age: Origins

Mislim po prvi puta pocet igrat taj Dragon Age: Origins skinut sa Origin-a kada je nedavno bila spomenuta akcija. Zanima me kako mogu provjerit koji patch igra trenutno koristi, ima li potrebe skidat kakav novi patch?

Zanima me i sto je sa DLC, je li se netko zabavljao sa time, sto je tocno skinuo i sl. Imam li uopce koristi od DLC ako igram offline, je li taj DLC uopce besplatan za skinut ili se pod DLC smatraju samu expanzijske verzije igre. Btw. je li igra uopce ziva sto se tice online gejmanja i treba li to online gejmanje placati.

Hrpa pitanja, pretpostavljam noob pitanja, ako moze odgovor na barem neka od njih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 18:31 (The_Fichek).
17 godina
The_Fichek kaže...

Mislim po prvi puta pocet igrat taj Dragon Age: Origins skinut sa Origin-a kada je nedavno bila spomenuta akcija. Zanima me kako mogu provjerit koji patch igra trenutno koristi, ima li potrebe skidat kakav novi patch?

Zanima me i sto je sa DLC, je li se netko zabavljao sa time, sto je tocno skinuo i sl. Imam li uopce koristi od DLC ako igram offline, je li taj DLC uopce besplatan za skinut ili se pod DLC smatraju samu expanzijske verzije igre. Btw. je li igra uopce ziva sto se tice online gejmanja i treba li to online gejmanje placati.

Hrpa pitanja, pretpostavljam noob pitanja, ako moze odgovor na barem neka od njih.

Igre skinute na ovaj nacin uvijek imaju najnovije patcheve. Za dlc nisam siguran ali mislim da se vecina njih jos uvijek placa. Vecina dlc-eva prosiruje pricu, uvodi nove likove itd, ne sjecam se bas da je za origin bilo cisto kozmetickih dlc-ova.

Igra nije ziva sto se tice online gejminga jer ga uopce nema. Ovo je single player RPG :)

Mislim da sam ti sve odgovorio, nemoj se zamarati s dlc, probaj igru, ako ti se svidi uvijek ih mozes naknadno preuzeti ili kupiti ako se placaju.

11 godina

patch ti je 1.05 ja sam provjerio, dakle onaj patch sa neta ne trebaš skinuti.

Ja sam skinuo Dragon Age origins Redesigned i stvarno se vidi razlika i preporučujem ti to. Još sam skinuo onaj respec da dobiješ vranu (ptica) u campu i Femeth's hut gdje možeš popit vial da ti se resetiraju svi skillovi i možeš ih ponovno ispunit. Nikakvih problema nemam sa time i igra radi sasvim normalno.

8 godina
protjeran

https://www.gog.com/game/dragon_age_origins

3.59 eur na gogu, drm free

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stara igra, stara tema. Međutim u iščekivanju C2077 zaželio se malo fantasya i krenem s DA:I. Ono, 3 sata sam izdržao, sjetim se kakva prazna dosada. Instaliram DA 2. Ponavljajuće lokacije, osrednji questovi, al ajd, barem ima dobrih dijaloga i party je dosta simpa. 7h u igri, AJDMO opet i instaliram DA: Origins. Čisto da se prisjetim. Crash cca svakih 30min. Stavim affinity na 2 jezgre i od onda 0 problema. Shvatio da nikad nisam odigrao kao Elf(ica). I krenem. I peku me oči, ne mogu se odljepit. I cura plače da se pati, a C2077 nije još ni vani. I onda shvatiš da je progress obratni (novije igre prema starijima). Koliko tu ima DOBROG lorea, questova, dijaloga, tajni, istraživanja... Bude mi užasno krivo što se stari BioWare razišao znajuć da nikad više ovako nešto nećemo igrati. Original Sin 2? Jako dubok RPG, ali nije to-to. Witcher 3, opet drukčiji tip koliko mi god igra bila dobra. Točno fali pravi barem duhovni nasljednik ovako nečeg.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina

Probaj patfinder kingmaker ako nisi igrao. Isto jako dobra igra u stilu dragon age: originsa i baldur gatesa.

13 godina

DA:O je miljama ispred ostalih DA naslova. MILJAMA

Top 5 izometricnih RPG svih vremena

6 godina

Malo igara me uvuklo (usisalo doslovce) u svoj svijet kao Origins (Mozda jos Prince of Persia: Sands of Time i Starcraft).

Nostalgia me hvata i htio bi ju opet preci jednom..al nema se bas vremena, a treba i Witchera zavrsit, a nije me se ni priblizno dojmio kao DA:O.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Chayy kaže...

Malo igara me uvuklo (usisalo doslovce) u svoj svijet kao Origins (Mozda jos Prince of Persia: Sands of Time i Starcraft).

Nostalgia me hvata i htio bi ju opet preci jednom..al nema se bas vremena, a treba i Witchera zavrsit, a nije me se ni priblizno dojmio kao DA:O.

Ha dobro,dve razlicite igre. Witcher je action RPG, dok je DA:O full turn based RPG (po meni najbolji format za RPG)...

10 godina
I meni je DA Origins najbolji u serialu ali i jedan od najdražih RPG naslova. Dvojku sam odigrao ali nije to to.

Samo usputno, na Epic games se 10.og dijele :
- Pillars of Eternity - Definitive
Edition
- Tyranny – Gold Edition

Božić prije Božića za sve ljubitelje RPGa
SSD koliko si mi života uštedio...
13 godina
Lovac kaže...

Stara igra, stara tema. Međutim u iščekivanju C2077 zaželio se malo fantasya i krenem s DA:I. Ono, 3 sata sam izdržao, sjetim se kakva prazna dosada. Instaliram DA 2. Ponavljajuće lokacije, osrednji questovi, al ajd, barem ima dobrih dijaloga i party je dosta simpa. 7h u igri, AJDMO opet i instaliram DA: Origins. Čisto da se prisjetim. Crash cca svakih 30min. Stavim affinity na 2 jezgre i od onda 0 problema. Shvatio da nikad nisam odigrao kao Elf(ica). I krenem. I peku me oči, ne mogu se odljepit. I cura plače da se pati, a C2077 nije još ni vani. I onda shvatiš da je progress obratni (novije igre prema starijima). Koliko tu ima DOBROG lorea, questova, dijaloga, tajni, istraživanja... Bude mi užasno krivo što se stari BioWare razišao znajuć da nikad više ovako nešto nećemo igrati. Original Sin 2? Jako dubok RPG, ali nije to-to. Witcher 3, opet drukčiji tip koliko mi god igra bila dobra. Točno fali pravi barem duhovni nasljednik ovako nečeg.

vec valjda vise od godinu dana pokusavam prec dragon age inquisition, prokleti ocd mi neda mira i moram zavrsit trilogiju. Brate mili koja katastrofa.. ne pamtim dosadniju i genericniju rpg igru. doslovno se natjeram svako mjesec do dva dana odigrat 2  - 3 sata samo da malo pomaknem story progress. uzas, mastovitost questova kao da igram low grade free mmorpg.  

10 godina
Lovac kaže...

meni je DA2 bio loša igra isto, a Origins samo obožavao. No međutim dvojka je imala jako zanimljivu ideju sa onom avanturom u ono podzemlje, kada se svi obogate, i onda kreće druga polovica igre. To mi je recimo baš bio zanimljiv koncept, znači da se u igri na nekoj polovici dogodi baš nešto ozbiljno i onda se igra nastavlja nekoliko godina poslije, nisam to vidio nigdje osim u toj igri, a mislim da bi se moglo dobro ukomponirat u nekim igrama.

A što se tiče Dragon Agea 4, to će vjerojatno biti gore govno od Anthema, igra je potvrđena za prikaz na The Game Awards sutra, ali ne znam čemu se tu može bilo tko nadati, hrpa veterana Biowarea je otišla

17 godina

Meni osobno je čak DA2 >> DA:I; barem ima onaj "family" osjećaj, interesantne dijaloge i baš ta ekspedicija i promjene u Kirkwallu/životu Hawkea. Inquisition kao što kolega kaže, treba se baš siliti. Nakon što sat vremena tražim 10 iznutrica onih "Fantasy koza" ne da izgubim nišu za priču već i volju za bilo čim.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

Dragon Age 2 ima triput bolje sidequestove nego Inquisition, Inquisition je bloated sa questovima tipa koje si gore naveo, meni je vrhunac bio kada mi je npc dao quest dao odnesem urnu s pepelom njegove zene na neku liticu u 3pm samo da je bacim u vjetar. Čisti MMO-ish quest, što je šteta, jer su ekspanzije nemjerljivo bolje, i Jaws of Hakkon i poglavito Tresspasser, samo to bi me vuklo da opet eventualno odigram što čisto sumnjam da će se desiti. 

A što se tiče DA4, nula očekivanja, ne vidim kako bi Bioware mogao napraviti iole smislenu igru nakon svih sranja što su im se dešavala, od šugavog kraja ME3, pa Andromede da bi čavao u lijesu bio Anthem, 

2 0 hvala 0
15 godina

Meni Inkvizicija nije sjela s početka, ali dao sam joj šansu kad su izdali GOTY verziju. Nšao sam dps build za warriora sa shieldom i digao težinu na Nightmare i mora priznati da mi je bio mehanički zabavan kao i prvi Dragon Age. Igrao samo ga u isto vrijeme kao Witchera 3. DA:I mi je što se tiče combata bio miljama zabavniji od samgo Witchera 3.

Ako se igra na manjim težinama prelagan i kompletno nezanimljiv. Nisam tip koji igra igre na najvećoj težini, ali ovdje mi je bila taman.

I'm very large!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice