Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.934.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
tomislavivic kaže...

dobio sam trasure key sad me zanima jel svaki key vrijedi isto ili i tu ima razlika?
i zanima me ovo sto mi pise na steamu sell znaci li to da mogu prdoati taj kljuc i dobit novce na steam walletu(ne trebam imat paypal) i isplati li se otvarat kutije..?? 

Key vrijedi 2 evra. Kutije se NE isplati otvarati, od 90% ljudi sam to cuo tako da...zamjeni radije za par itema koji ti odgovaraju

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
tomislavivic kaže...

dobio sam trasure key sad me zanima jel svaki key vrijedi isto ili i tu ima razlika?
i zanima me ovo sto mi pise na steamu sell znaci li to da mogu prdoati taj kljuc i dobit novce na steam walletu(ne trebam imat paypal) i isplati li se otvarat kutije..?? 

Key vrijedi 2 evra. Kutije se NE isplati otvarati, od 90% ljudi sam to cuo tako da...zamjeni radije za par itema koji ti odgovaraju

Kutije se ne isplati otvarati jer iz njih dobiješ samo item. Ja otvaram kutije (imam prijatelja koji kad kupi ključeva da jedan).

Isplatilo bi se kad bi iz kutije dobio 3 evra. Dakle, ključ 2 evra, dobiješ 3 evra, zaradio jedan evro. Ovako si na gubitku 2 evra (ukoliko ne misliš da item vrijedi toliko).

Ako nisi dobio item koji ti odgovara, treba ti oko 10 minuta da ga zamijeniš za onaj koji ti odgovara. Itemi iz istog mjesečnog chesta vrijede isto bez obzira na rarity (mythical, rare i sl.). Nitko ne otvara nikakve druge chestove osim mjesečnih i posebnih (Anuxi ili International npr.).

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 0:44 (Onjegin).
12 godina
neaktivan
Dota 2

di vi dobivate keyeve? kaj nisu buy only?

I koji je najbolji nacin za trade?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
medozg366 kaže...

di vi dobivate keyeve? kaj nisu buy only?

I koji je najbolji nacin za trade?

Za trejdanje stranica koja je meni pomogla: Dota Lounge.

Keyevi su buy only, on je dobio od prijatelja.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chaselol kaže...
tomislavivic kaže...

Kutije se ne isplati otvarati jer iz njih dobiješ samo item. Ja otvaram kutije (imam prijatelja koji kad kupi ključeva da jedan).

Isplatilo bi se kad bi iz kutije dobio 3 evra. Dakle, ključ 2 evra, dobiješ 3 evra, zaradio jedan evro. Ovako si na gubitku 2 evra (ukoliko ne misliš da item vrijedi toliko).

Ako nisi dobio item koji ti odgovara, treba ti oko 10 minuta da ga zamijeniš za onaj koji ti odgovara. Itemi iz istog mjesečnog chesta vrijede isto bez obzira na rarity (mythical, rare i sl.). Nitko ne otvara nikakve druge chestove osim mjesečnih i posebnih (Anuxi ili International npr.).

Ti si malo udren? Normalno da ne vrijede isto, pnda bi mogao wings of ruby web zamjeniti za nekeo govno. A sto se tice otvaranja chestova, nikako se ne isplati jer obicno u chestu postoje samo 2-3 itema koji vrijede vise od jednog kljuca, tako da najbolje je da nabavis item koji zelis sa tim kljucem umjesto otvaranja chesta.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ti si malo udren? Normalno da ne vrijede isto, pnda bi mogao wings of ruby web zamjeniti za nekeo govno. A sto se tice otvaranja chestova, nikako se ne isplati jer obicno u chestu postoje samo 2-3 itema koji vrijede vise od jednog kljuca, tako da najbolje je da nabavis item koji zelis sa tim kljucem umjesto otvaranja chesta.

Pa Wings of Ruby, Mirana mount i slični vrijede malo više.

Ali ostali vrijede isto. Možda tebi vrijede više, ali nitko ti neće trejdati Instagib OSP za 5 rareova iako je Mythical.

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Jonja kaže...

Pa Wings of Ruby, Mirana mount i slični vrijede malo više.

Ali ostali vrijede isto. Možda tebi vrijede više, ali nitko ti neće trejdati Instagib OSP za 5 rareova iako je Mythical.

Govoris gluposti...

LoL acc THCJoshi
14 godina
Dota 2

Neznam ako je netko gledal danas G1 qualys Mouz - NTH ( yeye Alliance glupog li imena ) game 2 ,

19:0 za NTH heal bomb axe-sd-dazzle combo stvarno bilo vrlo zabavno za gledati..

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
tomislavivic kaže...

key vrijedi 2 eura ali preko dota 2 storea, preprodajom max 1,5 euro

15 godina
dad0r kaže...

Neznam ako je netko gledal danas G1 qualys Mouz - NTH ( yeye Alliance glupog li imena ) game 2 ,

19:0 za NTH heal bomb axe-sd-dazzle combo stvarno bilo vrlo zabavno za gledati..

Čekam da počne game i onda dođem i pročitam ovo... GG ^^

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
smiglcro kaže...
dad0r kaže...

Čekam da počne game i onda dođem i pročitam ovo... GG ^^

Ah sorry igrali su ujutro u 10 :P ali eto ti vod ako te zanima taj game pocinje oko 2:13:00:

http://www.twitch.tv/beyondthesummit/b/394991565

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 14:34 (dad0r).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Mouz vs [A] g2 danas.... da bi rijec rekao

http://www.twitch.tv/beyondthesummit/b/394991565?t=127m50s

stvarno vrijedi pogledati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Obožavate li prosto uništiti match kupnjom Divine Rapier-a?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 1:39 (4ucker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Obožavam ga throwati.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ako imam para uvijek ga uzmem, meni je to cisti show od itema.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Što drugo kad imaš 25-1 nakon 20 minuta.... 

15 godina
Dota 2

prevoljim DR... :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

U zadnjem meču u kojem sam ga uzeo bio sam Gyro.

Kritična situacija, izgubim ga, kupim drugi. Rušimo top rax, ubijem njihovog tipa s DR-om, da izbacim stick izbacim MKB, uhvate me u Reversed Polarity, ubiju me.

Izgubim 2 rapiera i MKB.

Tim me prijavi.

Izbace me iz prijatelja.

GG.

Gyro retard.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 12:55 (Onjegin).
13 godina
Dota 2

ima li neko breacers of yorsketh i belt of yorsketh(ili tako nes) ugl za am-a da je voljan mijenjati moze i spellbreaker i sash..??

inace mrzim dr..:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 13:06 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
4ucker kaže...

U zadnjem meču u kojem sam ga uzeo bio sam Gyro.

Kritična situacija, izgubim ga, kupim drugi. Rušimo top rax, ubijem njihovog tipa s DR-om, da izbacim stick izbacim MKB, uhvate me u Reversed Polarity, ubiju me.

Izgubim 2 rapiera i MKB.

Tim me prijavi.

Izbace me iz prijatelja.

GG.

Gyro retard.

R.I.P.

14 godina
Dota 2

Danas u 14:00 odlican match , Na'Vi - NTH(Alliance {#} )

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Ne znam za koga da navijam.

Možda malko malkice malkice za Na'Vi...

14 godina
Onjegin kaže...
dad0r kaže...

Ne znam za koga da navijam.

Možda malko malkice malkice za Na'Vi...

Navijam za oboje inace ali u zadnje vrijeme mi NTH drazi posto igraju/draftaju drugacije od drugih ,

ne draftaju svaki puta isti k*rac tipa naix/magnus itd. ko ostali teamovi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 15:06 (dad0r).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Da, draftaju Svena :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

42 minute.

8:8

Edit:

XBOCT, nevjerovatno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 16:25 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Koji gejm. Nisam mislio da ce NaVi ovo dobiti s onakvim cancer lancerom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Koji gejm. Nisam mislio da ce NaVi ovo dobiti s onakvim cancer lancerom

Nisu se ni borili protiv njega.

Kitanje, split pushanje, Puppey deranje na sve ostale. XBOCT, Kuro RP steal, Dendi... Naravno da ne mogu navijati za team koji pobjedu osigurava s PLKOTL (iako je i Puppey pickao PL-a).

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 16:35 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Pl sranje od heroja lako se countera..
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Pl sranje od heroja lako se countera..

Slardar FTW.

14 godina
neaktivan