Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.934.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Dota 2

evo samo da kazem ulozio 3 itema na bolju ekipu pobijedila i dobio 2 nova itema, nisu scammeri evo super nacin kako "zrtvovat" useless common iteme od axa ili weapone za p.l i D.r.

13 godina
Dota 2

kad smo vec kod itema ako ima neka dobra dusa nesto za invokera a da ne igra s njim i voljna je mijenjat/poklonit molio bih da mi se javi..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2
voljan sam mijenjati sta ti triba?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

kad smo vec kod itema ako ima neka dobra dusa nesto za invokera a da ne igra s njim i voljna je mijenjat/poklonit molio bih da mi se javi..:)

Meni je originalni Invoker cape najbolji.

Zato koristim samo Hood i Bracere. Ali svakako ga i ne igram često...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 13:19 (Onjegin).
13 godina
tomislavivic kaže...

imam ja cijeli exort set

13 godina
neaktivan
antimon95 kaže...
tomislavivic kaže...

imam ja cijeli exort set

Prešao sam ti 10-tak Invoker gejmova, u 10 od 10 si zaboravio kupiti Blink ili Force Staff, u pola si zaboravio kupiti Eul's ili Drums. 

Kako možeš to zaboraviti, obično rushaš Agh's dok još nisi ni level 17.

13 godina
Onjegin kaže...
antimon95 kaže...
tomislavivic kaže...

imam ja cijeli exort set

Prešao sam ti 10-tak Invoker gejmova, u 10 od 10 si zaboravio kupiti Blink ili Force Staff, u pola si zaboravio kupiti Eul's ili Drums. 

Kako možeš to zaboraviti, obično rushaš Agh's dok još nisi ni level 17.

to sam bio testirao neke pi*darije ugl blink nikad ne kupujem jel mi je sranje force staff mi je 1build obično..

ovisi kakav team imas nekad dobijem neke koji odmah traze gank sto je nemoguce i onda ih sfarmaju i jbs ga a i u publicu matchevi se sjebu nakon 15ak min ak je neki tim jači..:(

ljudi nisu svjesni da invo vise ovisi o lvlima a ne o itemima..

hmm ako želis možes malo skicnut kod mene po itemima pa vidi dal ti kaj pase pa se javi..:)

13 godina

pa brz sam na tipkovnici neigram ti ja invokera za 1 vs 1 igram crowd control tornado, emp, defeaning blast, meteor i wall

13 godina
Dota 2

ma kuzim ja to al ekipa ne kuzi da invoker nije early game hero kao axe bar ja nisam early game pre dobar ja upocetku samo skupljam exp sa ubijanjem svojih creepova i zlato e a kasnije lupam tornado meteor blast i 2 takve serije uvijek(sa refresherom) to u team fightu i onda je to ok ali na pocetku nemres nis msm mozes al po jednu i napravis mu max 150dmga..

a obicno dok se ja razvijem moji 2v2 crknu 10 puta..:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ma kuzim ja to al ekipa ne kuzi da invoker nije early game hero kao axe bar ja nisam early game pre dobar ja upocetku samo skupljam exp sa ubijanjem svojih creepova i zlato e a kasnije lupam tornado meteor blast i 2 takve serije uvijek(sa refresherom) to u team fightu i onda je to ok ali na pocetku nemres nis msm mozes al po jednu i napravis mu max 150dmga..

a obicno dok se ja razvijem moji 2v2 crknu 10 puta..:(

Ja procvatem u early gameu sa ogromnim dmgon (exort quas invoker), regenom i stunom, da bi do mid gamea se malo stasao i ponovno ownao u lateu. U pocetku je cold snap bog i batina jos vatreni prijatelji i osigurani killevi, poslije vec ne.

LoL acc THCJoshi
13 godina
Dota 2

da ja isto s time lupam early game al ako on ima full hp neam sanse da ga killas..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

da ja isto s time lupam early game al ako on ima full hp neam sanse da ga killas..

Neznam koliko si precizan, al jedan sunstrike rjesi preko pola hpa na vecini champova, plus cold snap i vatreni, nema boga da prezivi..

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam loš mid, loš igrač, ali opet mi se čini da se ovdje nešto čudno dešava, pogotovo ovaj tip što pretežito igra Invokera i traži tim (iz nekog razloga i meni je Invoker najigraniji).

Ja igram Quas Exort Invokera s samo jednim levelom Wexa (što je poglupo, ali ja tako radim, jer sam loš).

Probaj počinjati s Blades of attack ako već ne voliš Circlet, Branches, Regen start iteme (pogotovo jer igraš Quas Wex, imaš užasan base dmg). Primjetio sam da počinješ Bracerom ili Talismanom, a oni ti ne daju baš neku prednost.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

bracer/talisman noob item, mani se toga

Ako ides mid, tri grancice, kokosh/upgrade i tango na pocetku.

Onda cizma i aghanim scepter gg. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ne bi se slozio micek. Bracer i talisman su odlicni early itemi koji ce ti dat najvecu prednost za cijenu u pocetku (iako se ne uzimaju invokeru). Ako ides mid, a niko nije kupio kurira, OBAVEZNO uzmi, ali samo lvl 1 posto je lvl 2 bacanje para za istu stvar. Ako igras quas ili wex invokera obavezno sto vise grancica i 1 salve uvijek, posto imas regen od quasa, a kad zagusti ili bjezis od nekoga, samo puknes salve. Medjutim, ako je neko uzeo kurira, ides na blades of attack za lakse last hitanje (ovo sve jos uvijek za quas i wex invokere) i nesto heala i mane, ali nikad tango posto ga tvoj quas zamjenjuje. Poslije sto prije dobit phase boots (nikoje druge ne dolaze u obzir, pogotovo ne arcane) i FORCE STAFF. Po meni poslije aganime najbitniji item. Mozes uzet i drum. Tek onda se ide na aganimu, jer ako je rushas, neces imat mane za pola spellova pobacat. I poslije toga se moze doslovno bilokoji item uzet, mada ja obicno uzmem odma neki orb effect, npr. eye of skadi ili trolam sa radijancom i ghost walkom (najjaca stvar ikad xD). E sad exort varijacije invokera ne bi preporucio pocetnicima, al pocnem sa 4 mana pota i 6 tangoa, salve i par grancica. Razlog je taj sat vam treba farme, a iznimno je lako farmat pa zasto ici bezveze u bazu te druga stvar morate ubijati, ali ne vracati se u bazu. Tipican primjer: Pobjegnete iz visiona neprijatelju (amo rec nevermoru, zeusu, viperu, nekome midu a da nije strenght) i bacite sunstrike dok on farma i odma sprint na njega auto attack plus cold snap i vrlo tesko ce prezivit (sunstrike oduzme oko pola hpa i auto attackovi rade ogroman dmg). Medjutim ako ste protiv nekoga tanky, npr pudge, idete na forge spirit i cold snap. Cold snap je uvijek obavezan u invokera i bez toga u earlyu ce vam svi uspjet pobjec pa uzmite da morate imat par levela u quasu.

LoL acc THCJoshi
13 godina
Onjegin kaže...

Ja sam loš mid, loš igrač, ali opet mi se čini da se ovdje nešto čudno dešava, pogotovo ovaj tip što pretežito igra Invokera i traži tim (iz nekog razloga i meni je Invoker najigraniji).

Ja igram Quas Exort Invokera s samo jednim levelom Wexa (što je poglupo, ali ja tako radim, jer sam loš).

Probaj počinjati s Blades of attack ako već ne voliš Circlet, Branches, Regen start iteme (pogotovo jer igraš Quas Wex, imaš užasan base dmg). Primjetio sam da počinješ Bracerom ili Talismanom, a oni ti ne daju baš neku prednost.

nezz jel mislis na mene al po ovome trazi tim rekao bih da ne mislis..:)

inace ja obicno uvijek uzimam onaj neki prsten kaj treba i za vladimir auru jel daje 0.65 regen manazatim uzimam obicne boots i onda hands of midas zatim force staff pa refresher onda tek specter ako uhvatim..uz refresera mozes komotno opalit 6-7 spelova u manje od 5 sec i da uzimam one cizme od 100 movement speeda al njih kako kad nekad ih mijenjam sa phase boots ovisno o situaciji. 

13 godina
neaktivan
Dota 2

Niko od *malo boljih* igraca ne pravi nista od toga, osim ako ne planira da ih upgrade, a vecinom to je bacen novac realno. U end game koji predje 40 minuta, takvi itemi se prodaju vendoru.

Pogledajte malo neki jaci game, svi tako prave. Da, mogu pomoci na pocetku prvih 5 minuta, ali bolje ti je kupiti 3-4 grancice i rokati, 200g potrosis a bracer ti je 1.5 puta vise. Bolje cuvati za neki jaci item build.

Ja bar tako igram, ne isplati se shvatis to malo kasnije.

A sto se tice invokera, tog heroja mrzim, previse me nervira Kael iz starog warcrafta, tako da sam ga igrao Alactricity build Cizma/Dominator/Mkb/Crit/Desolator

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 22:56 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
Onjegin kaže...

inace ja obicno uvijek uzimam onaj neki prsten kaj treba i za vladimir auru jel daje 0.65 regen manazatim uzimam obicne boots i onda hands of midas zatim force staff pa refresher onda tek specter ako uhvatim..uz refresera mozes komotno opalit 6-7 spelova u manje od 5 sec i da uzimam one cizme od 100 movement speeda al njih kako kad nekad ih mijenjam sa phase boots ovisno o situaciji. 

Ili si apsolutni noob, ili teski troll... 

LoL acc THCJoshi
13 godina
protjeran
Jonja kaže...
chaselol kaže...

Ne bi se slozio micek. Bracer i talisman su odlicni early itemi koji ce ti dat najvecu prednost za cijenu u pocetku (iako se ne uzimaju invokeru). Ako ides mid, a niko nije kupio kurira, OBAVEZNO uzmi, ali samo lvl 1 posto je lvl 2 bacanje para za istu stvar. Ako igras quas ili wex invokera obavezno sto vise grancica i 1 salve uvijek, posto imas regen od quasa, a kad zagusti ili bjezis od nekoga, samo puknes salve. Medjutim, ako je neko uzeo kurira, ides na blades of attack za lakse last hitanje (ovo sve jos uvijek za quas i wex invokere) i nesto heala i mane, ali nikad tango posto ga tvoj quas zamjenjuje. Poslije sto prije dobit phase boots (nikoje druge ne dolaze u obzir, pogotovo ne arcane) i FORCE STAFF. Po meni poslije aganime najbitniji item. Mozes uzet i drum. Tek onda se ide na aganimu, jer ako je rushas, neces imat mane za pola spellova pobacat. I poslije toga se moze doslovno bilokoji item uzet, mada ja obicno uzmem odma neki orb effect, npr. eye of skadi ili trolam sa radijancom i ghost walkom (najjaca stvar ikad xD). E sad exort varijacije invokera ne bi preporucio pocetnicima, al pocnem sa 4 mana pota i 6 tangoa, salve i par grancica. Razlog je taj sat vam treba farme, a iznimno je lako farmat pa zasto ici bezveze u bazu te druga stvar morate ubijati, ali ne vracati se u bazu. Tipican primjer: Pobjegnete iz visiona neprijatelju (amo rec nevermoru, zeusu, viperu, nekome midu a da nije strenght) i bacite sunstrike dok on farma i odma sprint na njega auto attack plus cold snap i vrlo tesko ce prezivit (sunstrike oduzme oko pola hpa i auto attackovi rade ogroman dmg). Medjutim ako ste protiv nekoga tanky, npr pudge, idete na forge spirit i cold snap. Cold snap je uvijek obavezan u invokera i bez toga u earlyu ce vam svi uspjet pobjec pa uzmite da morate imat par levela u quasu.

daj nepricaj gluposti pojma nemas

13 godina
Jonja kaže...
tomislavivic kaže...
Onjegin kaže...

mislim da se odnosi na tebe..:)
al aj evo dam ti priliku da mi objasnis zasto ne refresher i hands of midas.. 

16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
tomislavivic kaže...
Onjegin kaže...

Ma noob, ovdje ionako nitko ne trolla osim Onjegina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 0:13 (4ucker).
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

mislim da se odnosi na tebe..:)
al aj evo dam ti priliku da mi objasnis zasto ne refresher i hands of midas.. 

De da te priupitam... Junglaš li ti s Invokerom? Znači li ti išta, ako je poradi tim fajtova taj attack speed? Ne, jelda? A i nije da povremeno krkneš creep-a u kampu, jelda?

13 godina
Dota 2

naravno da ne al samo se zaletis svakih 80 sec pokupis gold i expirience od ubijanja najveceg..:D
a refreser sluzi da mozes opalit barem 6-7 spellova u manje od 5 sec. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

naravno da ne al samo se zaletis svakih 80 sec pokupis gold i expirience od ubijanja najveceg..:D

Pa sine moj za te pare kupim eye of skadi i jaci sam 6  puta nego ti sa svojih 6-7 spellova.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
tomislavivic kaže...

Pa sine moj za te pare kupim eye of skadi i jaci sam 6  puta nego ti sa svojih 6-7 spellova.

Right clickanjem?

Sve dok Spectre s Manta, Diffusal i HoT ne skoči na tebe.

13 godina
neaktivan
Dota 2

ISPRIČAVAM SE. PONOVNO KLIKNITE NA LINK.

Prava svrha ovog posta je da vas natjera da pogledate finalni meč Dreamhacka. OVDJE.

Base rush, Druid, 30 minuta Rapier Gyro, Magnus RP na 3 čovjeka, Lesh stun na 3 čovjeka...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 13:16 (Onjegin).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

imam pitanjce... šteka samo meni dota nakon zakrpe ili imate i drugi tih problema.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam na kakvo štekanje misliš, ali meni je sinoć oko 1,2 ujutro svaki gejm trzao na momente po 5-6 sekundi. Nisam od tad igrao pa ne znam kakvo ej sad stanje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

meni naprimjer pise game in progress vec preko sat i nemrem otic leave ni recconect a igra je zavrsila..:(

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice