jel ima neka dobra dusa da me nauci kak ovo pravilno igrati? lol
Igraj samo s Rikijem, Drow i Huskarom.
jel ima neka dobra dusa da me nauci kak ovo pravilno igrati? lol
Igraj samo s Rikijem, Drow i Huskarom.
Jeste li vidjeli prije par sedmica na Purgevom kanalu fazon s ubijanjem kurira?
Dire support sačeka kurira na high groundu između prva 2 towera na midu i ubije kurira koji nosi bottle. Unazadi se mid i izgubi kurir.
Baš me zanima kako igraš. Bez uvrede.
Gledaj streamove, čitaj guidove, nemoj randomat, drži se uloga koje ne utječu na tim previše dok ne pohvataš mehanike igre.
Ako ima Android telefon neka si skine Twitch.tv aplikaciju (na mom Wildfire S radi samo 226p, ali na sestrinom Galaxy Nexusu radi i 720p sa tečnim FPS-om)
Na Twitch.tv uvijek može gledati Merilinija ili Purgea koji streamaju taman kad mi idemo spavati, većinom poslije 2 ujutro. Meni je to najbolji način da se uvedem u san.
Ako ima Youtube ili Gmail account neka se Subscribea na sljedeće kanale:
Također se registruj na DotA2 SubReddit i čitaj ga svakodnevno, Sheever svaki dan na svom blogu objavi spisak važnih mečeva, a Cyborgmatt (Icefrog?) objavi detaljna objašnjenja svakog patcha.
Moraš gledati mečeve da bi počeo voliti neke timove, možda najkarizmatičniji bi bili Na'Vi i FnaticEU (zbog interesantnih teamfightova, a FEU zbog N0taila). Manje-više se konstantno vrte isti: Empire, No Tide Hunter, Team Dignitas i još brdo kojih se ne mogu sjetiti. Dota International je posljednji put osvojio Invictus Gaming iz Kine osvojivši milion dolara.
DotA u konačnici postane neizostavni dio života, rutina i ljubav. Svede se na trenutke predobrih kombinacija, GGova, teamwipeova, deranja na All Chat i pobjede!
Sa stramovima nece stvarati vlastita misljenja, jer kad igraci vide da neko builda to i to, automatski misle da je to bolje od onoga sto su oni buildali, i to je tako za 90% igraca. Vise nece igrati oni nego ce sto vise kopirati stream i to nije bas pozeljno.
A za onoga tko je pitao kako igram, rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova. S ostalima sam solidan, ili vrlo dobar. Igram od prve dote, a prestao igrat prije izlaska tuskara, poceo igrat lol i vracao se doti jedno vrijeme i tako pomalo sam se opet vratio.
rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova
Jonja da sam na tvom mjestu ja bih promjenio ime i napustio drzavu inace ce te neko sacekati u mraku...
Sa stramovima nece stvarati vlastita misljenja, jer kad igraci vide da neko builda to i to, automatski misle da je to bolje od onoga sto su oni buildali, i to je tako za 90% igraca. Vise nece igrati oni nego ce sto vise kopirati stream i to nije bas pozeljno.
A za onoga tko je pitao kako igram, rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova. S ostalima sam solidan, ili vrlo dobar. Igram od prve dote, a prestao igrat prije izlaska tuskara, poceo igrat lol i vracao se doti jedno vrijeme i tako pomalo sam se opet vratio.
DAJ BOŽE! Daj bože da počnu kopirati to da ne gledam AA sa Mask of Madness i 5 Bracera.
Većina streamera objasni zašto to buildaju i šansa je 99.999999999999999% da im je build (ljudi s 1500 pobjeda) bolji od nekog početnikovog.
rekao bih da igram jos malo pa zaista, zaista dobro sa nekih 60% champova
Jonja da sam na tvom mjestu ja bih promjenio ime i napustio drzavu inace ce te neko sacekati u mraku...
Jbg igram i ligu pa se dogodi, a i obrnuto, slobodno se javite na pm pa da bacimo gejm.
DAJ BOŽE! Daj bože da počnu kopirati to da ne gledam AA sa Mask of Madness i 5 Bracera.
Većina streamera objasni zašto to buildaju i šansa je 99.999999999999999% da im je build (ljudi s 1500 pobjeda) bolji od nekog početnikovog.
To je još dobro ja sam u timu imao obsidiana sa blademailom i lifestealom...
Randomaj i deri aaa ? šta ako neka noobara randoma meepa
, invokera
, visagea
, chena
, anti magea
, lone druida
ili rubicka
.Onda lijepo gg i report. dotin matchmaking je sranje i community u pubovima su najčešće ultra noobovi ili rusi koji selectaju eng
(ne odnosi se na vas)
dotin matchmaking je sranje i community u pubovima su najčešće ultra noobovi ili rusi koji selectaju eng
(ne odnosi se na vas)
Otkad je došao onaj feature za biranje jezika nisam vidio rusa, možda 1 na 10 partija.
Randomaj i deri aaa ? šta ako neka noobara randoma meepa
, invokera
, visagea
, chena
, anti magea
, lone druida
ili rubicka
.Onda lijepo gg i report. dotin matchmaking je sranje i community u pubovima su najčešće ultra noobovi ili rusi koji selectaju eng
(ne odnosi se na vas)
Pa zato i randoma:). Dobije invokera npr, on neznan koliko je invoker tezak i pokusat ce ga igrat vjerojatno ce ga failat, onda ce ga drugi put dobit i rec, ajme znam ovog heroja i malo ce bolje igrat, da bi na kraju igrao puno bolje nego sto bi postigao normalnim igranjem.
Pa zato i randoma:). Dobije invokera npr, on neznan koliko je invoker tezak i pokusat ce ga igrat vjerojatno ce ga failat, onda ce ga drugi put dobit i rec, ajme znam ovog heroja i malo ce bolje igrat, da bi na kraju igrao puno bolje nego sto bi postigao normalnim igranjem.
Da, igrat će Invokera prvi put. Prvo će se pitati zašto ima 6 spellova. Onda zašto prva 3 spella ništa ne rade. Onda zašto 2 spella stoje prazna.
Alt+F4, early abandonment by Cro Noob.
Umjesto da je pogledao DotA Cinema introduction i Purge plays Invoker. Onda bi shvatio da Purge igra Quas Invokera i pogledao i Exort i Summon Spirit Invokera kod nekog drugog i eto. Za 6 sati zna kako funkcioniše Invoker.
A nije pokvario 49 mečeva pokušavajući da nauči, prvi item Crystalys, GG.
Počeo sam igrati prije nekoliko dana i mogu reći da mi je igra odlična (prvi puta se susrećem sa dotom) iako sam teški nub.
Mada vidim da i ovi protiv kojih igram nisu puno bolji od mene, pretpostavljam da se ipak treba uloziti poprilično vremena u igru da bi bio bolji.
Ako neko hoce da me doda na steam neko slobodno to ucini (steam name sc4lp3r) dobro bi mi dosla pomoc...
Jos jedno pitanje, danas se nikako ne mogu da ulogujem, izbacuje mi connecting to dota2..... , da li je do mene ili je u pitanju odrzavanje servera i sl.?
Ako netko želi danas poslije 9 nabaciti skype i par gejmova a igra very high nek me doda na steam (NaluMele).
Ako igram pub All pick, i stisnem random, mogu li odabrati nakon tog nekog drugog heroja?
Ako igram pub All pick, i stisnem random, mogu li odabrati nakon tog nekog drugog heroja?
Da. Promaknuo ti je ogroman crveni "Repick" gumb sa lijeve strane.
Ma nisam nikad ni probao, baš zbog neznanja. 
Jel nije da ti "repick" da novog random heroja? Ne mozes sam pickati ja mislim... Nisam jos repickao pa mozda brijem...
prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Ne, repick ti uzme 100 G, znači startaš gejm sa 503.
Ako randomaš, dobiješ 250.
Ne, repick ti uzme 100 G, znači startaš gejm sa 503.
Ako randomaš, dobiješ 250.
Malo sam nešto čitao u međuvremenu pa sad cjepidlačim.
Ne dobiješ 250 već izgubiš 250 kada normalno odabireš heroja. Znači svi startaju sa 853 i biranjem heroja gubiš 250.
Ma okej, isti k.
edit :)
moja greska :)
Imam jednu zamolbu ako nije problem;molio bih prijedlog nekog laganog za promjenu mele heroja za pocetak...igro sam do sada sa venomancerom i drawicom...
Panda tj brewmaster. Jak je kroz cijelu igru i zaista je tesko biti los sa njim.
Brewmaster i nije bas za pocetnike (potreban je sitan micro tijekom ulte).. Igraj centa i 80% da ces dobit game
Dajem steam acc. sa igrom DotA 2 za cod2 org. cd key.
Zainteresirani neka se jave na PM.
Dajem steam acc. sa igrom DotA 2 za cod2 org. cd key.
Zainteresirani neka se jave na PM.
vidi ovog trolla....dota2 ne vrijedi ništa, kad svi imamo po 20 invajtova koji stoje i čekaju da netko zatreba da mu se pošalje.....