Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.931.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ManuKane kaže...

Sve rade samo da se igra ne pretvori u HoN (community jel). Čak mi se i sviđa to, jer ljudi postanu previše usredotočeni na statse, kao i ii što nema concede opcije nego jednostavno igraš, a ponekad i dobiješ nemoguće, ono gdje u Honu ljudi odustanu nakon 15 minuta. 

slazem se s tobom u vezi concade opcije, ali bi mogli uvesti neki "elo rating system" da poboljsaju matchmaking

17 godina
Dota 2

Trebali bi uvest taj concede. Je fora je kad dobiješ partiju koju gubiš 15-2, ili kad svaki lejn pojedinačno puši, ali kao tim ih razvalite. Problem je u tome što se takve partije dogode 1 u 50. Ostalih 49 se vidi da je gotovo nakon 15-20 minuta. Da ne govorim o partijama di jedna od strana ima ogromnu prednost i jednostavno odbijaju završiti dok svi ne skupe 6 itema... Trenutačno se to rješava tako da zamoliš protivnički tim da gurne mid i završi, ali to prerjetko pali.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ton7 kaže...

lol, pa taj rejting je bio privatan, samo vlasnik steam profila je mogao vidjeti svoj rejting, ja ne vidim di je tu bilo krsenje privatnosti
uopce ne kuzim zasto sad odjednom svima smeta da bi dota postala nesto kao natjecateljska zbog tog rejtinga, 
svaka mmo igra ima neku vrstu rejtinga, zasto nebi i dota, meni to i jest bit online igara

ionako je taj dotin matchmaking veliko sranje, a da ima rejtinga igraci bi znali u koju skupinu pripadaju, igrali bi u skupini ljudi s istim ili slicnim rejtingom i "bok"

Nije uopće u pitanju samo DotaBuff već i sve slične stranice. Neki ljudi ne žele da im takve web stranice pristupaju podacima pa sad imaš izbor.

Rejting u igri postoji. Hall of Fame, rangiranje matcheva na normal, high, very high... Samo zato što ne vidiš brojku koja te stavlja u neki rang ne znači da toga nema. A igra je još uvijek s razlogom u beti i vjerujem da se na takvim stvarima još uvijek radi. Vjerojatno zato ni ne žele izlaziti u javnost s nekakvim konkretnim brojkama jer se rejting sistem stalno nadograđuje. Na kraju krajeva tko ti to točno garantira da bi DB rejting bio po bilo čemu bolji od onoga koji je igri...

Također mogu reći da ja protiv MM nemam skoro ništa negativno za reći. Iz mog osobnog iskustva problemi se javljaju samo kad se u isti party strpaju prijatelji od kojih su neki "početnici" a neki iskusniji igrači. Onda MM u pokušaju da to balansira napravi šarene timove pa bude svega i svačega. Ali kad igram s frendovima s kojima i inače igram mečevi su obično tu negdje.

A što se tiče same opcije privatnosti i konkretno DotaBuffa evo što su na tu temu rekli modovi/community manageri na službenom forumu:

You can still get match information of private players. It is just done with an anonymous name tag. So you can still do consolidated analysis, etc. So you can still do things like most played heroes. most common items on heroes, etc. You can still get match information as well, just some of the player names will be random numbers (I believe). Most people don't realize this and are thinking it's a bigger deal than it is. What 3rd party sites can't do well now is specific player information (unless someone is marked public of course).

Valve is not restricting the use of statistics by 3rd party websites, but the current setup with the WebAPI seems to be unsatisfactory in the eyes of Elo Entertainment. They were scraping data using a custom client-based API to use on Dotabuff, which involves reverse-engineering the client and obviously isn't intended for use by 3rd parties, and are apparently unwilling to work with the WebAPI that has recently been brought back online.

Tj. DotaBuff navodno koristi neku svoju ne baš legalnu metodu skupljanja podataka. Pa su sad povrijeđeni jer im je to onemogućeno...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 10:59 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
Space kaže...

Trebali bi uvest taj concede. Je fora je kad dobiješ partiju koju gubiš 15-2, ili kad svaki lejn pojedinačno puši, ali kao tim ih razvalite. Problem je u tome što se takve partije dogode 1 u 50. Ostalih 49 se vidi da je gotovo nakon 15-20 minuta. Da ne govorim o partijama di jedna od strana ima ogromnu prednost i jednostavno odbijaju završiti dok svi ne skupe 6 itema... Trenutačno se to rješava tako da zamoliš protivnički tim da gurne mid i završi, ali to prerjetko pali.

Concede, ali da svaki tip u timu mora pristati na to.

Oni hoće, ja neću i nema prekidanja. I npr. čim netko uključi vote za to da nestane report menu da te ne mogu prijaviti zato što ti se čini da ima šanse da pobijediš.

Jučer sam sa Slash-om igrao meč u kojem je Juggernaut imao item-e vrijedne oko 30k Gold-a, da smo samo jednom push-ali (i da je kupio BKB) pobijedili bi, ali ne. Farmao je do zadnjeg trena.

15 godina
Dota 2

Da ovo sad nije tragično bilo bi smiješno.

Još prije početka borbe otiđu 2 njihova, slijedi 1 naš te naposlijetku još 2 njihova, odustao bih i ja ali ajde rekoh za statistiku jedna pobjeda.

I umjesto da svi odmah pushamo mid svak ode na svoju stranu, Phantom Assassin se nakupi par killova i podigne level vrlo brzo, kasnije mu se ništa nije moglo.

1vs4 smo izgubili > {#}

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovo je nenormalno to sve treba pobannat iz dote2 tako da nastave sa lol-om i call of dutyem tako da se nemogu vratit u dotu. U rusiju dat još dva servera i onda zabranit da igraju na bilo kojem drugom serveru -.-  

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Još prije početka borbe otiđu 2 njihova, slijedi 1 naš te naposlijetku još 2 njihova, odustao bih i ja ali ajde rekoh za statistiku jedna pobjeda.

I umjesto da svi odmah pushamo mid svak ode na svoju stranu, Phantom Assassin se nakupi par killova i podigne level vrlo brzo, kasnije mu se ništa nije moglo.

1vs4 smo izgubili > {#}

Iz toga zakljcujem da ni ti neznas igrat. 4vs1? Samo 1 stun i mrtva je, jedan crit na tvoj blade mail i mrtva je, i ne moguce da 1 heroj moze toliko iz pushat i srusit vam sve kuce, jedino se to moze ako ste nesposobni i po tome zakljucujem da isto igras kao i tvoj team i nemas se sta zalit.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

1vs4 smo izgubili > {#}

Netko je trebao upravljati sa venge i stun-ati je i to je to.

dead_shadow kaže...

Ovo je nenormalno to sve treba pobannat iz dote2 tako da nastave sa lol-om i call of dutyem tako da se nemogu vratit u dotu. U rusiju dat još dva servera i onda zabranit da igraju na bilo kojem drugom serveru -.-  

Nauči se pisati.

Jonja kaže...

Iz toga zakljcujem da ni ti neznas igrat. 4vs1? Samo 1 stun i mrtva je, jedan crit na tvoj blade mail i mrtva je, i ne moguce da 1 heroj moze toliko iz pushat i srusit vam sve kuce, jedino se to moze ako ste nesposobni i po tome zakljucujem da isto igras kao i tvoj team i nemas se sta zalit.

Nije moguće da heroj može toliko pushati? Pa radila je oko 600dmg, a crit joj je bio oko 2500. Znaš kakav je meč bio kad je Invoker radio Crystalys (bildao Daedalus).

Edit:

ISUSE; TEK SAD VIDIM DA JE INVOKER IMAO HotD.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 15:11 (Onjegin).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Pogodio sam, svi ste jednako ocajni, samo 1 blade mail i mrtva je, skupite joj rapier i derete po njoj...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Naaaah, kupi se jedan ili dva hexera, malo blade maila i gg...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ista stvar se desila i meni, skoro ista. Ja sam bio BS.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ista stvar se desila i meni, skoro ista. Ja sam bio BS.

HAHAHAHAHA

12 godina
neaktivan

@Onjegin

Nauči se pisati xD, da li si ti uopće prošao osnovnu školu ?

Ne pravi se pametan ako neznaš ni sam pisati

15 godina
Dota 2

Valjaju li guideovi sa ove stranice? dotafire.com

Čitam ove koji imaju najviše ocijena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Solidni su mada se nađe i gluposti nekada, iako bi top rated trebali biti svi više-manje ok.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

Pitaj, meni nije mrsko pisati.

15 godina
Dota 2

Ma nemam ništa konkretno pitat, sa dosta heroja nisam ni igrao pa da malo pročitam prije nego što počmem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ma nemam ništa konkretno pitat, sa dosta heroja nisam ni igrao pa da malo pročitam prije nego što počmem.

Rađe pitaj ovdje ili nekog iskusnog frenda, a i puno buildova i guideova ovisi o situaciji.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Imas na Dotahut.com nekoliko guideova od igraca iz teamova kao sto su liquid i etc.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
neaktivan
Dota 2

imam pitanje... ako pokušam obaviti neki trejd dobim ovu poruku

"You must enable Steam Guard before you can participate in a trade. Enable Steam Guard from the Settings window."

sve sam pregledao i neznam uopče šta da napravim... ako neko zna molim da mi ovdje napiše šta moram uraditi... hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bojica kaže...

imam pitanje... ako pokušam obaviti neki trejd dobim ovu poruku

"You must enable Steam Guard before you can participate in a trade. Enable Steam Guard from the Settings window."

sve sam pregledao i neznam uopče šta da napravim... ako neko zna molim da mi ovdje napiše šta moram uraditi... hvala

U glavnom Steam prozoru stisni gore izbornik Steam/Settings i tu ćeš odmah imati na prvoj stranici Steam Guard. To je mjera predostrožnosti da ne dođe do krađe accounta, jer će te svaki put kad se pokušavaš ulogirati na novo računalo sa svojim Steam accountom tražiti unos koda kojeg ćeš dobiti na mail. Također je poželjno da ti passwordi maila i Steama ne budu isti...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
neaktivan
Dota 2

da me ubijes ja to nemogu nac.... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Budući da si još na početku, kreni ih igrati redom. Nitko se neće ljutiti na tebe što ne znaš šta da radiš.

Kasnije će ti sve dolaziti samo od sebe, kao rutina.

14 godina
Dota 2

Ako kome treba imam 2 viška Key-a, javite se na PP.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pozdrav ljudi tek sam poceo igrat dotu i odigrao par gameova, imam pitanje u vezi itema koje dobijem. tj. koji k da radin sa njima, one skrinje i to jel...
15 godina
berzerker kaže...
pozdrav ljudi tek sam poceo igrat dotu i odigrao par gameova, imam pitanje u vezi itema koje dobijem. tj. koji k da radin sa njima, one skrinje i to jel...

Za škrinje moraš kupit ključ a ostali su čisto vizualni dodatci za heroje.

14 godina
Bojica kaže...

Nadam se da će ti slike pojasniti situaciju. Dakle Steam/Settings/Steam Guard. Pogledaj slike {#}

Slika #1 Slika #1
prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
14 godina
neaktivan
kuleee kaže...
Bojica kaže...

Nadam se da će ti slike pojasniti situaciju. Dakle Steam/Settings/Steam Guard. Pogledaj slike {#}

ali i kad ukljucis Steam Guard neces jos 15 dana moc tradeat, barem tako bilo jednom frendu

13 godina
neaktivan
ton7 kaže...
kuleee kaže...
Bojica kaže...

ali i kad ukljucis Steam Guard neces jos 15 dana moc tradeat, barem tako bilo jednom frendu

Neka promijeni e-mail i vrati na stari.

15 godina
neaktivan
kuleee kaže...
Bojica kaže...

da shvačam da se tu ide... ali ja nemam te opcije ponuđene... odnosno... govori mi da mi steam nije "ovjeren" (i onaj znak koji je tebi zeleni meni je crveni) i kad ga pokušam "ovjeriti" kao da ču dobit email ali nikad ništa od toga... :(

ovo mi je novi račun... stari sam djelil sa kolegom, a kako smo imali previše invita napravio sam prije 3 dana novi račun... ima možda to veze sa time??

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 3:45 (Bojica).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice