Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.931.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
tomislavivic kaže...

zanima me znaci kad imate rikija ili tako nekog ko moze bit nevidljiv i ekipa protiv uzme gem of true sight sad kad im mi uzmemo oni nas opet ne vide ili..??

Ne, ne vide vas osim ako ne koriste sentry ward-ove i/ili dust of appearance. Primjeti da svaki item drugačije funkcionira ali daje identičan efekt.

tomislavivic kaže...

i kako onesposobit gem..??
ja ga obicno stavim u bazu i to je to al igram sad s ekipom koja ga uzme i nosi..??

Gem ,da bi imao efekta, moraš nosit.  Gem of True Sight.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 15:19 (PROTECTOR).
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

i kako onesposobit gem..??

Samo ga unistis. Pritisnes A + klik na gem

12 godina
neaktivan
Meni se više sviđa dota lounge jer je slobodnija i otvorenija. Dota trade ima nekakav čudni trading sistem, stisneš trade i onda ti se pojave nekakvi offeri umjesto da sam tražiš offer koji ti najbolje paše. Nemam ništa protiv dota tradea , ali efikasniji mi je dota lounge. Objasni kakav je to fenci izgled koji ima dota lounge, više je fanci dota trade.
Pozdrav - "loš" web designer
15 godina
neaktivan
Dota 2

Novi Update

Novi Heroj Troll

i novi mode - All Random :D

http://bit.ly/XCDuZK

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bojica kaže...
ZC_Someone kaže...

frajer došao zajebavat ili isprobavati neki debilan build

istina... ja sam danas igrao sa vispom i dobio 4 rusa... tip na bunthiju je prvo kupio lifsteal i onda vladimiri, pa BF i na kraju bootse... a od skeal bilda je maxal nevidljivost čak i priej ultija ju je uzimal, a shooriken je tek oko lvl-a 14 nabildal... nije noob, ima preko 400pobjeda i lvl 25... uglv... zasakali smo jer sam ga pokušaval spasiti pa sam poginuo 3x i odna odustal od toga... na kraju je imao oko 15 smrti tip i valjda za sva vremena naučio da se taj bild ne ispalti... a ima i onih koji igraju zeusa pa se zaletavaju na axa i slardara (da doživio sam to).... tako da... il si skupi 4 frenda i uvjek s njima igraj ili nas dodaš nekoliko sa foruma i rokaš s osobama koje če te bar slušati i neče iamti čudna isprobavanja :D :D :D

Boli me glava od ovog posta.

14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Novi Update

Novi Heroj Troll

i novi mode - All Random :D

http://bit.ly/XCDuZK

konacno all random :D

13 godina
neaktivan
Dota 2

Kao što sam rekao, ja sam jedan od onih loših igrača koji vole shit talk (ne mogu si pomoći) i zaluđeni su i s ono malo znanja što imaju.

Danas sam prilično ljud krenuo s ovim mečem jer sam imao loš streak i dobijem least played. Da selektiram Lycana, ne može, ušao mi je u top 20. Odaberem Beastmaster-a i igra može početi.

Tip je kasnije pickao Timbera, zbog čega sam bio malko wtf, ali nisam ništa rekao. Zna biti i dobrih Timber-a. Dragon Knight je predobar carry s par itema, Sniper je loš heroj i ovako i onako, Maiden super suport i ja sam tu da malo olakšam farm ostalim herojima stackanjem ancient-a i AOE stun/slow-om koji ide kroz BKB. Sve je bilo super dok:

Iste sekunde Maiden kupuje bottle i ide mid. Krenem sa shit talk-om. Kad, tip dobro igra. Dolazi u gank-ove, izvinem se, govorim "wp" da se izvučem iz vrlo mogućeg report-a i loših odnosa. No problem je što tip ne zna da Maiden jednostavno ne može biti carry, čak ni semi. Kupuje loše item-e (Shadow Blade je za ljenjivce), gine konstantno i krade kill-ove. Nije kupio niti jedan ward. 

Uz manje-više istu količinu farma (on solomid, ja ancient stack, njegov je problem što nije last hit-ao) i njegovih 15 kill-ova više ja sam nekako uspio imati bolje item-e. Agh's, Necrobook 3, skoro cijeli HoT, Threads itd...

Uspjeli smo pobijediti samo zato što je njihov BH bio budala. Srećom. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 21:52 (Onjegin).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ja ga obicno stavim u bazu i to je to al igram sad s ekipom koja ga uzme i nosi..??

Pa dobili su free gem, korisno za deward-anje, ali ako protivnički tim nema invis heroja ne ga trebali nositi (jer bi mogao opet završiti u njihovim rukama).

13 godina
Dota 2

pa to znam i ja s malo svog igranja..:D
al bio neki ocito noob team

i da sa a + ljevi klik se nemoze unistit..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

pa to znam i ja s malo svog igranja..:D
al bio neki ocito noob team

i da sa a + ljevi klik se nemoze unistit..:D

ako gem lezi na podu, stisnes A(attack)  i kliknes na njega(na gem) i heroj ga udari i unisti {#}

15 godina
neaktivan
Dota 2

Mislim da misli na ovo lijevi/desni klik :)

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Zanimljivo, došao je Dotabuff rating. Dobro da statsi nisu public jer bi se ljudi samo natezali tko ima veći percentile.

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ne igram već mjesec dana, na što točno misliš? Na ovo?

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Ne igram već mjesec dana, na što točno misliš? Na ovo?

Da, ali ulogiraj se preko steama i onda ćeš vidjeti DBR, rating u odnosu na druge igrače (https://dotabuff.com/pages/dbr) a postotak koji vidiš kraj imena ti pokazuje od kojeg postotka igrača si "bolji" i tvoj skill bracket. 

14 godina
Dota 2
Dotabuff Rating1594 (Platinum)Percentile89%
Zanimljivo. Jedva čekam da frenda pitam, baš upravo ono što si napisao dva posta iznad, natjecanje {#}
prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

konacno dosao all random na mm

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Silver 25%. FML

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Pozz ako nekome treba dota 2 imam jos 13 giftova pa mi se samo javite na pm ili posaljite user name od steam-a da vam mogu poslati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

DBR 1939, još 11 pa sam Diamond.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

2050, 99%, ne smatram se nešto boljim od 99% igrača.

13 godina
neaktivan
Dota 2

All random je super, riješi te sve muke. Srećom sam, prvi put, dobio heroja kojeg znam (to znači da nisam retard koji služi za ubijanje, što mi je posao u 90% slučajeva). Naga Siren. 

E sad, nemam najviše kill-ova, nemam najviše assisst-ova, imam najviše last hit-ova, ali samo 20-tak više od Spectre-a (za kojeg sam mislio da će me uspjeti outcarry-ati).

Ono što me čudi je Net Worth (vrijednost svih item-a, trenutačna količina gold-a i možda buyback) koji je za 15144 gold-a bolja od drugog sljedećeg (viper-a). 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 16:04 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zila kaže...

DBR 1939, još 11 pa sam Diamond.

noob.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

All random je super, riješi te sve muke. Srećom sam, prvi put, dobio heroja kojeg znam (to znači da nisam retard koji služi za ubijanje, što mi je posao u 90% slučajeva). Naga Siren. 

E sad, nemam najviše kill-ova, nemam najviše assisst-ova, imam najviše last hit-ova, ali samo 20-tak više od Spectre-a (za kojeg sam mislio da će me uspjeti outcarry-ati).

Ono što me čudi je Net Worth (vrijednost svih item-a, trenutačna količina gold-a i možda buyback) koji je za 15144 gold-a bolja od drugog sljedećeg (viper-a). 

Pa to je full malo last hitova. Pogotovo za nagu. Nekakav okvir za kerije bi bio 100 u 20 min a 200 do trideset.

13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Pa to je full malo last hitova. Pogotovo za nagu. Nekakav okvir za kerije bi bio 100 u 20 min a 200 do trideset.

Manje-više sam to znao, i znam kako posvećeno farmaju Nage u pro game-ovima (pogotovo ako uspiju rushati Radiance), ali ja to jednostavno ne uspijevam. Pogotovo kad nemam ward-ove, nemam support-a, nema pull-anja, nema SS-a, i, ako ste primjetili, svi vas obožavaju pingati da kao fol dođete pomoći.

No 3 minute hodanja je 6 wave-ova XP-a i gold-a (s random novcem se može kupiti i Quelling i Stout, nema šanse da miss-ate LH ako ste imalo dobri, ja ipak miss-am).

16 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam igrao pola godine pa sam cisto iz fore provjerio dbr. 95%. Ocito je da je DBR totalno sra*e koje uopste nema veze sa stvarnim skillom. 

Licno sam igrao solo pubove, sve modove u very high breketu i nikad nisam nesto posebno briljirao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 20:50 (Arxi).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arxi kaže...

...Ocito je da je DBR totalno sra*e koje uopste nema veze sa stvarnim skillom...

Taj DBR ionako nema više nikakvoga smisla budući da je zadnji veći patch po defaultu zaključao profile svih korisnika. Od sad takve stranice mogu pristupati podacima samo onih igrača koji to odobre.

Čak izgleda da bi zbog te opcije privatnosti moglo doći i do zatvaranja DotaBuffa. Bar prema izjavi koja je izvješena na njihovoj web stranici.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
Dota 2

lol, pa taj rejting je bio privatan, samo vlasnik steam profila je mogao vidjeti svoj rejting, ja ne vidim di je tu bilo krsenje privatnosti
uopce ne kuzim zasto sad odjednom svima smeta da bi dota postala nesto kao natjecateljska zbog tog rejtinga, 
svaka mmo igra ima neku vrstu rejtinga, zasto nebi i dota, meni to i jest bit online igara

ionako je taj dotin matchmaking veliko sranje, a da ima rejtinga igraci bi znali u koju skupinu pripadaju, igrali bi u skupini ljudi s istim ili slicnim rejtingom i "bok"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Prvi potez Valve-a koji mi se nimalo ne sviđa.
DotaBuff je super stranica, i pored DBR-a ima hrpu odličnih statistika i detalja.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

10 loss streak veceras, divota

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Prvi potez Valve-a koji mi se nimalo ne sviđa.
DotaBuff je super stranica, i pored DBR-a ima hrpu odličnih statistika i detalja.

Sve rade samo da se igra ne pretvori u HoN (community jel). Čak mi se i sviđa to, jer ljudi postanu previše usredotočeni na statse, kao i ii što nema concede opcije nego jednostavno igraš, a ponekad i dobiješ nemoguće, ono gdje u Honu ljudi odustanu nakon 15 minuta. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice