Mogli bi se skupit i odigrat koju ako ocete ja bi rado. Pa da se dogovorimo da skupimo 5 v 5 pocea sam tek al nisan totalni njub znam ponesto i tako to pa ako me oce ko primit rado cu igrat . moje steam ime: budalaowna Ako nije to onda: ~budalaowna~ . Eto ako ko hoce mozemo bacit koju bez zivciranja :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ev i mene onda dodajte, samo ja vam vec iman ekipu s kojom igram, al za nas BUGovce ce se uvik nac vrimena
Šiknite me na steamu ovdje:
http://steamcommunity.com/id/potato_magnet
i statsi:
Dota 2 stats: https://dotabuff.com/players/41560403
Steam ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198001826131
Uglavnom nam fali za team jedan ili dva igrača, igramo captains mode u većini slučajeva. Ali bilo tko je dobrodošao, mogu rado odigrati i nekoliko matcheva sa botovima sa nekim od početnika, biti će mi drago podijeliti par savjeta :-)
Bug.hr Inhouse :D
Bilo bi dobro da napravimo channel Bug.hr
Stats:https://dotabuff.com/players/72435576
Steam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198032701304/
Dodajte tko zeli nekad nam fali igrac, a bilo bi mi drago bacit koji game sa bug ekipom :)
Evo sve sam pododavao i joinao se u grupu..
Zadnja 2 game su mi tak digla živac da sam odlučio više ne igrati s nepoznatima. Rađe ću iskoristiti 1:18 h (moje rekord po duljini matcha od sinoć) na nešto pametnije a ne na idiote koji ne znaju kada treba pushati i što to uopće znači.
Em bauljaju po bazi bezveze, em stalno idu sami kao Rambo 1v5. A najbolje je da kad napravimo team kill, oni svi se pokupe u šumicu na farmicu na lvl 25. Za pop... I spušimo na kraju naravno.
Evo, napravih grupu na steamu:
...
Inače grupa već postoji i ima poprilični broj članova. Ugl, link na grupu.
dobio dotu2 na steamu, iz vedra neba, nisam ni invitove trazil niti se prijavljival na giveawayove
zapravo sam i prvi put otvorio na steamu dotu2 i onda vidim You already own Dota 2...
pa si provjerite
edit:
bezveze
You are running a spectator-only version of Dota 2.
Btw. Meepo je došao u Dota 2 Test build. Znači da uskoro dolazi i u službenu verziju.
da mislim da je dns navecer update
Posto imam srece dobio sam po cetvrti put beta key
Javite se na PM ako zelite kupit
Muku mučim sa jednim težim herojem...meppa nemogu ni zamisliti. Gledao sam dečka koji snjim boguje...jednostavno ti mozak mora raditi na par frekevncija više nego nama običnim smrtnicima :)
Jučer ispunih anketu i danas dobijem key. Tell me about luck.
A mislio se dignit u 5 ujutro da dobijem key sa ove stranice.
Jesi dovio na mail, ili na onaj inbox u steamu?
Jučer ispunih anketu i danas dobijem key. Tell me about luck.
A mislio se dignit u 5 ujutro da dobijem key sa ove stranice.
Jesi dovio na mail, ili na onaj inbox u steamu?
Mail.
Ova igra nimalo ne voli početnike. Igrao sam s botovima, sve je konfuzno. Ali dat ću si truda da se ufuram u igru.
Ova igra nimalo ne voli početnike. Igrao sam s botovima, sve je konfuzno. Ali dat ću si truda da se ufuram u igru.
yebga stari...svi su ili došli iz lola ili odrasli na doti 1.
Predlažem ti ap igre, sa nekim tko nešto zna, prati ga u laneu, u budite na voiceu da ti pomogne. Lakše ćeš naučit od boljih igrača...iako ćeš na početku,....umirat i umirati i umirati :)
Za početak se drži botova. Odaberi si par heroja i vježbaj s njima. Na Playdota-i imaš dosta materijala za proučavanje.
Meni se sviđa DotaCinema klik1, klik2, klik3. Također Dota 2 wiki je prilično koristan a i Dotafire mi se čini ok. Makar mislim da ništa od toga ne treba uzimati zdravo za gotovo. Već se jednostavno treba naučiti prilagoditi situaciji.
Btw. pogledati tu i tamo neki meč isto može biti od koristi. Npr. pokrenuti replay nekog visoko rangiranog meča, odabrati jednog heroja koji te zanima i pogledati meč iz njegove perspektive. Čisto da se vidi kako bi to okvirno trebalo izgledati.
E bilo bi zanimljivo kada bi imali nekakvu vrstu cm turnira , jer ima mnogo ljudi sta su u kvazi klanu ,kao sta sam ja https://dotabuff.com/players/94063402 moji statsi ... pa ako netko ima klan/druzbu za cm inhouse neka se javi ... i da btw nema grupe bugdota vise kolko ja vidim ... Pozz
Kako se mogu zamjeniti TF itemi za key?
Dota 2 je besplatna igra ne? Kako uć u betu? Zaigrao bi malo. Prije mi frend bio posudio pa sam neko vrijeme igrao. Sad sam se opet malo zaželio.
Igrao sam davno DotA mod na Warcraft 3 i igrao sam Heroes of Newerth.
Kako se mogu zamjeniti TF itemi za key?
Najbolje je da prvo iteme smeltaš u Refined Metal i onda nađeš ljude koji žele trejdati metal za ključeve.
Kako uć u betu?
Ispuniti prijavu, imati sreće i dobiti pozivnicu. Naći nekoga tko ima invite i trejdati se s njim. Kupiti invite.
Ima tko invite da trejda za 0 eura? xD
imas kod odabira heroja stisnes ctrl da dobijes pregled svih heroja. i sad neznam jel jos uvijek ima (ne igram neko vrijeme) oznacenih onako heroja koji su predvidjeni za pocetnike. ugl kao sto ti i protector kaze drzi se botova i polako. playdota ti je super stranica namijenjena doti 1 ali kako su u doti 2 isti heroji kao i u jedinici mozes slobodno i tamo procitat koji guide. ako bas zelis za dotu 2 imas dotafire. s tim da se definitivno najbolje i najbrze nauci kad igras u timu s nekim tko zna pa te upucuje u igru.
imas kod odabira heroja stisnes ctrl da dobijes pregled svih heroja. i sad neznam jel jos uvijek ima (ne igram neko vrijeme) oznacenih onako heroja koji su predvidjeni za pocetnike. ugl kao sto ti i protector kaze drzi se botova i polako. playdota ti je super stranica namijenjena doti 1 ali kako su u doti 2 isti heroji kao i u jedinici mozes slobodno i tamo procitat koji guide. ako bas zelis za dotu 2 imas dotafire. s tim da se definitivno najbolje i najbrze nauci kad igras u timu s nekim tko zna pa te upucuje u igru.
Je, mod je radio amater (ne game developer) i onda je to postalo popularno i developeri prekopirali game desgin. Koji je katastrofa. Igra nema single player gdje bi naučio sve i za početnike je ovo nočna mora.
Jedini način je da im neki DOTA BACKGROUND.