Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Mogli bi se skupit i odigrat koju ako ocete ja  bi rado. Pa da se dogovorimo da skupimo 5 v 5 pocea sam tek al nisan totalni njub znam ponesto i tako to pa ako me oce ko primit rado cu igrat . moje steam ime: budalaowna  Ako nije to onda: ~budalaowna~ . Eto ako ko hoce mozemo bacit koju bez zivciranja :P

13 godina
Dota 2

Ev i mene onda dodajte, samo ja vam vec iman ekipu s kojom igram, al za nas BUGovce ce se uvik nac vrimena {#}

Šiknite me na steamu ovdje:

http://steamcommunity.com/id/potato_magnet

i statsi:

http://dotabuff.com/players/15498333

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Dota 2 stats: https://dotabuff.com/players/41560403

Steam ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198001826131

Uglavnom nam fali za team jedan ili dva igrača, igramo captains mode u većini slučajeva. Ali bilo tko je dobrodošao, mogu rado odigrati i nekoliko matcheva sa botovima sa nekim od početnika, biti će mi drago podijeliti par savjeta :-)

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Bug.hr Inhouse :D

Bilo bi dobro da napravimo channel Bug.hr

0 0 hvala 0
13 godina

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 17:03 (chipina).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Stats:https://dotabuff.com/players/72435576

Steam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198032701304/

Dodajte tko zeli nekad nam fali igrac, a bilo bi mi drago bacit koji game sa bug ekipom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Evo sve sam pododavao i joinao se u grupu..

Zadnja 2 game su mi tak digla živac da sam odlučio više ne igrati s nepoznatima. Rađe ću iskoristiti 1:18 h (moje rekord po duljini matcha od sinoć) na nešto pametnije a ne na idiote koji ne znaju kada treba pushati i što to uopće znači.

Em bauljaju po bazi bezveze, em stalno idu sami kao Rambo 1v5. A najbolje je da kad napravimo team kill, oni svi se pokupe u šumicu na farmicu na lvl 25. Za pop... I spušimo na kraju naravno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chipina kaže...

Evo, napravih grupu na steamu:

...

Inače grupa već postoji i ima poprilični broj članova. Ugl, link na grupu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
Dota 2

dobio dotu2 na steamu, iz vedra neba, nisam ni invitove trazil niti se prijavljival na giveawayove

zapravo sam i prvi put otvorio na steamu dotu2 i onda vidim You already own Dota 2...

pa si provjerite

edit:

bezveze

You are running a spectator-only version of Dota 2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 17:14 (Ante).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Btw. Meepo je došao u Dota 2 Test build. Znači da uskoro dolazi i u službenu verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

da mislim da je dns navecer update

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ja sam se sabskrajbao na dotacinema, pa sam ga vidio u najavi jutros. Čekirajte

, sad će se pokazati pravi skill i snaga micromanagementa

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Posto imam srece dobio sam po cetvrti put beta key

Javite se na PM ako zelite kupit

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jučer ispunih anketu i danas dobijem key. Tell me about luck.

A mislio se dignit u 5 ujutro da dobijem key sa ove stranice.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
15 godina
kuleee kaže...

Ja sam se sabskrajbao na dotacinema, pa sam ga vidio u najavi jutros. Čekirajte

, sad će se pokazati pravi skill i snaga micromanagementa

Muku mučim sa jednim težim herojem...meppa nemogu ni zamisliti. Gledao sam dečka koji snjim boguje...jednostavno ti mozak mora raditi na par frekevncija više nego nama običnim smrtnicima :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:35 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Jesi dovio na mail, ili na onaj inbox u steamu?

Potpis.
15 godina
neaktivan
master and commander kaže...
Nuclear kaže...

Jesi dovio na mail, ili na onaj inbox u steamu?

Mail.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
16 godina
Dota 2

Ova igra nimalo ne voli početnike. Igrao sam s botovima, sve je konfuzno. Ali dat ću si truda da se ufuram u igru. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

Ova igra nimalo ne voli početnike. Igrao sam s botovima, sve je konfuzno. Ali dat ću si truda da se ufuram u igru. 

yebga stari...svi su ili došli iz lola ili odrasli na doti 1.

Predlažem ti ap igre, sa nekim tko nešto zna, prati ga u laneu, u budite na voiceu da ti pomogne. Lakše ćeš naučit od boljih igrača...iako ćeš na početku,....umirat i  umirati i umirati :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
imam dotu 2 na steam tradeam za cod 4 org key..
15 godina
Dota 2

odlični

dark seer omgwtf :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Za početak se drži botova. Odaberi si par heroja i vježbaj s njima. Na Playdota-i imaš dosta materijala za proučavanje. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Dota 2

Meni se sviđa DotaCinema klik1, klik2, klik3. Također Dota 2 wiki je prilično koristan a i Dotafire mi se čini ok. Makar mislim da ništa od toga ne treba uzimati zdravo za gotovo. Već se jednostavno treba naučiti prilagoditi situaciji.

Btw. pogledati tu i tamo neki meč isto može biti od koristi. Npr. pokrenuti replay nekog visoko rangiranog meča, odabrati jednog heroja koji te zanima i pogledati meč iz njegove perspektive. Čisto da se vidi kako bi to okvirno trebalo izgledati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:18 (ZC_Someone).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dota 2

E bilo bi zanimljivo kada bi imali nekakvu vrstu cm turnira , jer ima mnogo ljudi sta su u kvazi klanu ,kao sta sam ja https://dotabuff.com/players/94063402 moji statsi ... pa ako netko ima klan/druzbu za cm inhouse neka se javi ... i da btw nema grupe bugdota vise kolko ja vidim ... Pozz 

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Kako se mogu zamjeniti TF itemi za key?

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Dota 2 je besplatna igra ne? Kako uć u betu? Zaigrao bi malo. Prije mi frend bio posudio pa sam neko vrijeme igrao. Sad sam se opet malo zaželio.

Igrao sam davno DotA mod na Warcraft 3 i igrao sam Heroes of Newerth.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Kako se mogu zamjeniti TF itemi za key?

Najbolje je da prvo iteme smeltaš u Refined Metal i onda nađeš ljude koji žele trejdati metal za ključeve.

tigerija kaže...

Kako uć u betu?

Ispuniti prijavu, imati sreće i dobiti pozivnicu. Naći nekoga tko ima invite i trejdati se s njim. Kupiti invite.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 19:59 (ZC_Someone).
14 godina
Dota 2

Ima tko invite da trejda za 0 eura? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

imas kod odabira heroja stisnes ctrl da dobijes pregled svih heroja. i sad neznam jel jos uvijek ima (ne igram neko vrijeme) oznacenih onako heroja koji su predvidjeni za pocetnike. ugl kao sto ti i protector kaze drzi se botova i polako. playdota ti je super stranica namijenjena doti 1 ali kako su u doti 2 isti heroji kao i u jedinici mozes slobodno i tamo procitat koji guide. ako bas zelis za dotu 2 imas dotafire. s tim da se definitivno najbolje i najbrze nauci kad igras u timu s nekim tko zna pa te upucuje u igru.

14 godina
inri kaže...
dreammaker kaže...

imas kod odabira heroja stisnes ctrl da dobijes pregled svih heroja. i sad neznam jel jos uvijek ima (ne igram neko vrijeme) oznacenih onako heroja koji su predvidjeni za pocetnike. ugl kao sto ti i protector kaze drzi se botova i polako. playdota ti je super stranica namijenjena doti 1 ali kako su u doti 2 isti heroji kao i u jedinici mozes slobodno i tamo procitat koji guide. ako bas zelis za dotu 2 imas dotafire. s tim da se definitivno najbolje i najbrze nauci kad igras u timu s nekim tko zna pa te upucuje u igru.

Je, mod je radio amater (ne game developer) i onda je to postalo popularno i developeri prekopirali game desgin. Koji je katastrofa. Igra nema single player gdje bi naučio sve i za početnike je ovo nočna mora.

Jedini način je da im neki DOTA BACKGROUND.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice