Dirt se ne pokrece na windowsima 7

poruka: 6
|
čitano: 779
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dirt se ne pokreče na win 7

e ovako problem je sljedeći...reinstaliro sam windowse i instalirao dirt, pokrenem igru i pojavi se samo prazan crni ekran i tako mogu ćekat 3 sata i ništa se neće desit, jednostavno se neće pokrenut, već je ista igra radila na istim windowsima prije neke 2 reinstalacije i to sasvim normalno....pomagajte!  {#}

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dirt se ne pokreče na win 7
Zeppelin kaže...

e ovako problem je sljedeći...reinstaliro sam windowse i instalirao dirt, pokrenem igru i pojavi se samo prazan crni ekran i tako mogu ćekat 3 sata i ništa se neće desit, jednostavno se neće pokrenut, već je ista igra radila na istim windowsima prije neke 2 reinstalacije i to sasvim normalno....pomagajte!  {#}

jesi instaliro drivere od graficke, directx?... jel taj problem samo sa tom igrom ili svima?

15 godina
RE: Dirt se ne pokreče na win 7
mario1990 kaže...
Zeppelin kaže...

jesi instaliro drivere od graficke, directx?... jel taj problem samo sa tom igrom ili svima?

instaliro da....samo sa tom miša joj :D

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
17 godina
neaktivan

probaj držati čok... možda upali,hladno je vani

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda je tolko prljava da je pocrnila

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dirt se ne pokrece na windowsima 7
lzgr kaže...

probaj držati čok... možda upali,hladno je vani

Arnold Šrafncinger kaže...

mozda je tolko prljava da je pocrnila