DiRT Rally

poruka: 992
|
čitano: 118.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DiRT Rally
Soldier977 kaže...

Najozbiljnije. :)

Gledam i pitam se pa sta ne nabije taj gas i onda se sjetim da on tamo nema restart :) Btw bit ce da s Niko naljutio na mene kad sam rekao da sam jos dobar s obzirom da on stvarno to vozi,eto ga odvozio covjek ponovo i 25 sec ispred mene haha,ej ja neznam kako toliko brze mozes proc taj Monaco kad sa ja iscupao sve iz svog autica,ajde par sec,10 sec ali 25???Mozda sam falio auto,mozda je BMW bolji boo,cinio mi se velik za te uske ceste,sta vi kazete jel BMW bolji?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 1:53 (Blade Runner31).
12 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Soldier977 kaže...

Najozbiljnije. :)

Gledam i pitam se pa sta ne nabije taj gas i onda se sjetim da on tamo nema restart :) Btw bit ce da s Niko naljutio na mene kad sam rekao da sam jos dobar s obzirom da on stvarno to vozi,eto ga odvozio covjek ponovo i 25 sec ispred mene haha,ej ja neznam kako toliko brze mozes proc taj Monaco kad sa ja iscupao sve iz svog autica,ajde par sec,10 sec ali 25???Mozda sam falio auto,mozda je BMW bolji boo,cinio mi se velik za te uske ceste,sta vi kazete jel BMW bolji?

ma auti nemaju veze, sve je to u istoj kategoriji isto skoro. Decko je vrlo mlad i odlicno mu ide rally, koristi sve iz stvarnog zivota tipa left foot breaking, scandinavian flick, etc. Nakupi se kroz stazu sekundi. Nije se naljutio jel neprati forum (finac je i nerazumije jezik) vec sam ga zezao da ga je prodigy presao za 2 sec. Iz prvog pokusaja je to odvezao. Najbolje je kaj je na zadnjoj stazi srusio world record. To mozes vidjeti koji si u svjetskom poretku kad odvozis utrku onda imas opciju "compare with friends" i kad to odaberes lijevo pored imena svog imas broj koji je ukupan svjetski poredak. (kad kazem svjetski rekord odnosi se na najbolje vrijeme od svih igraca koji trenutno igraju)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 10:00 (apex13leo).
12 godina
neaktivan
DiRT Rally

ispricavam se ak je vec postano al dobro je nekad ponoviti gradivo

sve se da primjeniti u igri i fakat je predobra igra a jos nije ni izasla.

Takodjer sam nagovorio Niku da snimi neke voznje i stavi na youtube za nas zeljne napretka

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 9:59 (apex13leo).
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
DiRT Rally

I drugi event je priveden kraju.

Zanimljiva borba u Monacu, poslje sam ipak pokušao poboljšati vrijeme, ali nije bilo dovoljno, Finac nas je na kraju sve ubio. Di je samo izvukao -13 sekundi prednosti samo na zadnjoj stazi..

Idemo sa statistikom:

Novi event je počeo, ovaj put idemo u Grčku

Nema kiše, nema snijega, 4 sprint dionice, di ćeš bolje

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 11:41 (thesekiman).
Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
thesekiman kaže...

I drugi event je priveden kraju.

Zanimljiva borba u Monacu, poslje sam ipak pokušao poboljšati vrijeme, ali nije bilo dovoljno, Finac nas je na kraju sve ubio. Di je samo izvukao -13 sekundi prednosti samo na zadnjoj stazi..

Idemo sa statistikom:

Evo me na tablici!!

Tak mi i treba kad sam se upisao prije nego sam isprobao volan..

Nego, ako ga ipak kasnije osposobim, mogu upasti na trenutni event, ili 0 bodova bez prijašnjih?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
apex13leo kaže...

Nije se naljutio jel neprati forum (finac je i nerazumije jezik) vec sam ga zezao da ga je prodigy presao za 2 sec.

Haha ma salio sam se da se naljutio,ma normalno da se nemos usporedjivat s njim nego 25 sec mi je bilo puno a to je uska staza i auto drzi koliko drzi i przio sam svog koliko ide a evo sad citam na zadnjoj 13 ispred prodigy i sad mi je jasno,zadnju sam se spucao u stupic.Meni je bitno da sam ispred Dame hihi :).Ma tip vozi ko lud daj,ovaj Dama uvjek neke pro nadje,u svakoj igri haha.Kazes iz prvog pokusaja je to presao??U bemti

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 13:01 (Blade Runner31).
17 godina
neaktivan
DiRT Rally

Drago mi je da ova liga hvata zamaha i da nas se vec dosta skupilo. Vidim vas 6 se naredalo u nekom normalnom vremenskom razmaku a mi ostali smo malo kiksali :\
Za sebe mogu rec da je to i za ocekivati s obzirom da odvozim samo jednom a da ni ne probam trenirati na tim stazama... 
Jest da nisam Finac i nisam vozio rally ali sam vozio prvenstvo hrvatske u brdu... Nekako mi to bas nista ne znaci u Dirtu izgleda ;)

U svako slucaju... ako aktivno vozite Dirt ili Assetto Corsa volio bi da me dodate na steam-u pa da ipak vidim neka poznatija imena na ljestvici - tnx!
http://steamcommunity.com/id/moby46

edit:
E! Jel ima veze ako je auto upgrade-an za voznju u ligi ili su svi isti? Jer BMW mi sigurno nema ni stage 1 upgrade pa mozda i od tu nesto ralike?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 13:16 (moby).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
moby kaže...

edit:
E! Jel ima veze ako je auto upgrade-an za voznju u ligi ili su svi isti? Jer BMW mi sigurno nema ni stage 1 upgrade pa mozda i od tu nesto ralike?

Pozdrav!Mozes upgrade auto preko championshipa,dodajes mehanicare kako skupis novce pa tako oni imaju i perkove,tipa 5% brzi upgrade i tako neke stvarcice,onda mozes otici na custom championship i vozit se i tako upgrade auto,naravno moras ga prvo kupiti pa se vozit :)

17 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
moby kaže...

edit:

Pozdrav!Mozes upgrade auto preko championshipa,dodajes mehanicare kako skupis novce pa tako oni imaju i perkove,tipa 5% brzi upgrade i tako neke stvarcice,onda mozes otici na custom championship i vozit se i tako upgrade auto,naravno moras ga prvo kupiti pa se vozit :)

Ma znam za to ALI me zanima ako su ti upgrade-i aktivni kad vozimo ligu?
Dnevni event npr svi voze sa istim autom i istim upgrade-om, a dnevi "the owners club" se vozi sa aktivnim upgrade-om koji imaš/nemas na tom autu.
...sad ne znam kako je sa ligom? Jesmo svi isti ili ovisi o tome koliko je tko upgrade-ao auto?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 13:36 (moby).
10 godina
neaktivan
moby kaže...

edit:

Nebi imalo smisla da ima veze koliko ti je upgradan, pošto možeš sve birati,

ali moram priznati da nisam probao tako da ne mogu biti siguran, a oba su mi full upgradani tako da niti ne mogu probati

Edit:

sad kad razmislim možda čak i ima razlike, imam feeling da kod popravka sada mogu više popravit kada imam sve mehaničare, tj. kraće traje popravak

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 13:43 (Aroomar).
14 godina
neaktivan
Aroomar kaže...

Edit:

sad kad razmislim možda čak i ima razlike, imam feeling da kod popravka sada mogu više popravit kada imam sve mehaničare, tj. kraće traje popravak

Nego sta da ima sto se tice mehanicara,probaj dat otkaz svima pa neces kotac stic popravit,skuplji mehanicari-brzi popravak samo onda trebas dobro vozit tj bit bar treci da mozes novce skupit.Ne razumijem sta mozes birat,upgrade?Mislim da ne.btw meni nisu upgradeani nijedan,ford ima ustvari nesto,onaj prvi upgrade

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 13:47 (Blade Runner31).
17 godina
neaktivan

Malo guglanja je dalo ovakav rezultat:

• Career- Championship's - only unlocked upgrades apply
  • Custom Event - automatically all - even locked upgrades apply
  • Daily Live - automatically all - even locked upgrades apply
  • Daily Delta - only unlocked upgrades apply
  • Daily Owner's Club, Weekly, Monthly - only unlocked upgrades apply
  • Leagues - only unlocked upgrades apply
  • PVP - only unlocked upgrades apply 

Nije sluzbeni izvor ali se cini da je tocno tako kako pise.
    Znaci, u mom slucaju BMW mi nema nikakav upgrade, sta znaci da vozim podosta slabiji auto u odnosu na nekoga tko je kupio BMW-a i odvozio s njime dovoljno etapa da ga dovede do maksimuma.

Poanta: skupljat lovu, kupit sve aute i sve ih grindat! ;)
14 godina
neaktivan
moby kaže...

• Leagues - only unlocked upgrades apply

Da ni ja nemam upgrade nijedan,trebalo bi ga kupt pa nafilat,morao bi biti bolji

14 godina
neaktivan
DiRT Rally

Neko je govorio da mu se igra srusi u ligi,napravio sam s peugotom 2.51 i nesto i cim sam usao u cilj srusila se igra  Evo opet 2.46 i nesto i opet se srusi,kad god budem prvi,ne kuzim.Benji jesi rijesio to?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 18:09 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DiRT Rally

sto se upgradea tice mislim da je to vise placebo efekt nego sto zapravo znaci u igri. Niko je odvezao event 2 sa default setupom i bez ikakvih upgrade-a. mozda mozes dobiti 1-2 sec iz razloga sto da bi otkljucao sve upgrade moras voziti 4-5 sati isti auto pa se naviknes na njega dok sve otkljucas. mozda se isplati na nekim autima otkljucati advanced setup al kao sto rekoh nije potrebno ak znas kaj radis.

A i da je veca razlika ne bi bilo fer prema onima koji nemaju upgrade pa niti nema smisla da je velika razlika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 18:46 (apex13leo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
apex13leo kaže...

Nije se naljutio jel neprati forum (finac je i nerazumije jezik) vec sam ga zezao da ga je prodigy presao za 2 sec.

Haha ma salio sam se da se naljutio,ma normalno da se nemos usporedjivat s njim nego 25 sec mi je bilo puno a to je uska staza i auto drzi koliko drzi i przio sam svog koliko ide a evo sad citam na zadnjoj 13 ispred prodigy i sad mi je jasno,zadnju sam se spucao u stupic.Meni je bitno da sam ispred Dame hihi :).Ma tip vozi ko lud daj,ovaj Dama uvjek neke pro nadje,u svakoj igri haha.Kazes iz prvog pokusaja je to presao??U bemti

Niku sam ja pozvao u ligu :)

10 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Neko je govorio da mu se igra srusi u ligi,napravio sam s peugotom 2.51 i nesto i cim sam usao u cilj srusila se igra  Evo opet 2.46 i nesto i opet se srusi,kad god budem prvi,ne kuzim.Benji jesi rijesio to?

Meni se jednom srušila, ali drugi put nije, doduše nisam ušao kao prvi

14 godina
neaktivan
Aroomar kaže...

Da kad nisam prvi ne srusi se a kad napokon napravim to vrijeme srusi,ma nebitno ali zivcira

16 godina
Blade Runner31 kaže...

Uspio sam na pola riješiti taj problem. Našao sam na netu da treba ugasiti CLOUD SYNC u Steamu. I svaki put kad mi se skršila igra morao sam verificirati igru na steamu i onda mi je radila ok sve dok nisam išao ponovo odvoziti taj event da si popravim vrijeme. Na drugim ligama i championshipima mi se to nije dešavalo tako da nisam dalje tražio riješenje.

13 godina
DiRT Rally

jos jedan profesionalni rally vozac:

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 11:15 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Aroomar kaže...

Da kad nisam prvi ne srusi se a kad napokon napravim to vrijeme srusi,ma nebitno ali zivcira

Pa nisam to bezveze tako naštimao

13 godina
DiRT Rally

znaci nema smisla prijavljivati se u ligu dok u singleplayeru nemas izgrindane upgradeove na svim vozilima (a toliko mi se ne da sa voziti one aute iz 60ih na 16 staza da bi dosao do neceg postenog..)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 14:07 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fanu kaže...

znaci nema smisla prijavljivati se u ligu dok u singleplayeru nemas izgrindane upgradeove na svim vozilima (a toliko mi se ne da sa voziti one aute iz 60ih na 16 staza da bi dosao do neceg postenog..)?

ma jok. razlika je nikakva. ak je i ima to je onda zato kaj si vozio isti auto par sati da sve "upgrade-as" pa si se naviknuo na auto. Probaj jedan pa se sam uvjeri. nema razlike gotovo nikakve (mozda 1-2 sec po stazi ako i to)

Samo vozi ako kanis, nije nista drugo nego praksa da postavis dobra vremena. nikakvi upgradei ti nece pomoci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 9:46 (apex13leo).
15 godina
DiRT Rally
kada izlazi finalna verzija?
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
DiRT Rally

Kak vam se pridružit u igri?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT Rally

Primjetio sam da mi u ligama uopće ne loada setup na drugoj dionici, tj. ne zapamti koji sam zadnji koristio, a ne možeš ga ni izabrati jer nema service area poslje prve dionice, tek nakon dvije. To mi je malo bzvz, namučim se napraviti setup koji mi odgovora, naviknem se na njega, odvozim dobro prvu stazu i onda mi stavi default setup u drugoj koji mi nikako ne paše.

Onog Finca nema šanse stići, ne treba se ni truditi. Volio bi da stavi koji video od ovih dionica koje se voze u lizi, baš me zanima gdje izvlači takvu prednost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jarvan kaže...

Kak vam se pridružit u igri?

https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/19823/pr0league

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
thesekiman kaže...

Primjetio sam da mi u ligama uopće ne loada setup na drugoj dionici, tj. ne zapamti koji sam zadnji koristio, a ne možeš ga ni izabrati jer nema service area poslje prve dionice, tek nakon dvije. To mi je malo bzvz, namučim se napraviti setup koji mi odgovora, naviknem se na njega, odvozim dobro prvu stazu i onda mi stavi default setup u drugoj koji mi nikako ne paše.

Onog Finca nema šanse stići, ne treba se ni truditi. Volio bi da stavi koji video od ovih dionica koje se voze u lizi, baš me zanima gdje izvlači takvu prednost.

Misliš da ne ostane loadan setup do sljedeće service area-e? Ono tipa logično je da kada bude service area pa da staviš setup, ali ja nisam primijetio da mi nije taj setup na stageu 2 koji sam stavio na 1.(???)

Vjerojatno će Finac taviti nešto na YT, mislim da je Leo rekao da će ga pitati, volio bih i ja to vidjeti 

Nego, ja sam danas bio na putu, u 12h krenuo 450 km prevezao, došao kući u 19 i po, u 20:45 sjeo za komp i opdvezao 3 trke Project cars sa TGC ekipom do 23, i onda sjeo da završim rally  Ruke mi se tresu.

12 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

mali rastura. dodje na steam, igra neku drugu igru. pitam ga jel bu vozio rally za ligu. upali igru i za 15 min mi kaze evo gotov sam i skine me za vise od minutu.....

Rekao mi je da ce staviti nest od trka na youtube pa postam tu linkove kad mi ih posalje.

13 godina
apex13leo kaže...
thesekiman kaže...

mali rastura. dodje na steam, igra neku drugu igru. pitam ga jel bu vozio rally za ligu. upali igru i za 15 min mi kaze evo gotov sam i skine me za vise od minutu.....

Rekao mi je da ce staviti nest od trka na youtube pa postam tu linkove kad mi ih posalje.

Evo ga od prije 6 dana 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice