ima ko ovakav problem?
Ne radi ti internet :)
ma ne može igra komunicirati, vidi pod firewallom jel zabranjeno.
ima ko ovakav problem?
ima ko ovakav problem?
par puta ali dodje sebi samo od sebe
Ajmo prolazi vrijeme. Ako ostane ovako, ja sam prvi
volan stigao, malo odigrao da se zagrijem. danas ili sutra odigram event. do sad nisam stigao od posla. nazalost nisam stigao prvi event odigrati jel mi je novi volan stigao tek u utorak kad je event zavrsio. tokom tjedna se trebalo naviknuti drugi volan. skoro godinu dana sam vozio na g27 pa sad prec na drugi je cudno.
ima ko ovakav problem?
ah google mi veli da nisam jedini s tim problemom.
izgleda da se popravlja nakon zavrsetka lige, samo od sebe
ispadam iz lige izgleda :(
E a prije patcha probao ja to s Lanciom i tako sam ju vozio da je to cud,bolje nego i jedan drugi iz 70ih i kontam si jojj sta cu u ligi radit s njom,dodje patch,probam i maknem volan haha :)
Probao sam sinoć kadetta poslije i definitivno mi se činio lakši za voziti od Lancie. Sad ne znam jesam li bolje setup sredio ili je čisto do auta.
Probao sam sinoć kadetta poslije i definitivno mi se činio lakši za voziti od Lancie. Sad ne znam jesam li bolje setup sredio ili je čisto do auta.
Da neznam sada kako je stvarno ali prije patcha lancia je bila fantsticna bas zbog smjestaja motora i ful se dobro vozila pogotovo na asfaltu,cudo jedno a sad mi je katastrofa.Mozda se trebam naviknut na ovu fiziku i tako to ali za sad mi je cudno vozit,nemogu rec da mi se ne svidja ali cudno mi je
Da neznam sada kako je stvarno ali prije patcha lancia je bila fantsticna bas zbog smjestaja motora i ful se dobro vozila pogotovo na asfaltu,cudo jedno a sad mi je katastrofa.Mozda se trebam naviknut na ovu fiziku i tako to ali za sad mi je cudno vozit,nemogu rec da mi se ne svidja ali cudno mi je
ma treba se naviknuti samo. mjenjaju sve aute da budu sto drugaciji od drugih moge. takodjer mijenjaju ffb za svaki auto pojedinacno. npr zadnji pogon jedva da ima ffba jel iskreno niti nema nekog otpora na volanu (imao sam bmw (pravi) i dobro je pogodjen otpor volana) dok npr lancia delta integrale ima dosta tezak volan sto i odgovara. treba se bas na svaki auto posebno priviknuti sto je dobro. imamo raznolikost bar.
ma treba se naviknuti samo. mjenjaju sve aute da budu sto drugaciji od drugih moge. takodjer mijenjaju ffb za svaki auto pojedinacno. npr zadnji pogon jedva da ima ffba jel iskreno niti nema nekog otpora na volanu (imao sam bmw (pravi) i dobro je pogodjen otpor volana) dok npr lancia delta integrale ima dosta tezak volan sto i odgovara. treba se bas na svaki auto posebno priviknuti sto je dobro. imamo raznolikost bar.
Mozda je i to sto kazes,naviknuo sam na proslu verziju pa mi je ovo cudno ali daj mi reci kada stojis i vrtis volan imas li ikakav otpor na volanu?Ja ne a auto kad stoji ima otpor jbg.Sad bi mi Dama rekao koga briga ja ne stojim haha i mozda je u pravu ali ugl cudan mi je ffb.Pitao sam te na fece koj si volan uzeo
Mozda je i to sto kazes,naviknuo sam na proslu verziju pa mi je ovo cudno ali daj mi reci kada stojis i vrtis volan imas li ikakav otpor na volanu?Ja ne a auto kad stoji ima otpor jbg.Sad bi mi Dama rekao koga briga ja ne stojim haha i mozda je u pravu ali ugl cudan mi je ffb.Pitao sam te na fece koj si volan uzeo
imam otpor kad stojim na mjestu. na nekima autima vise na nekima manje.
imam otpor kad stojim na mjestu. na nekima autima vise na nekima manje.
Ja nemam nikakav tek kad malo krenem onda
Ma bemti u vodstvu sve stageove i zadnji sletim pa u pm.... haha,morat cu ponovo.Leo cuvaj se :)
U koliko sati se zaključava liga? Moram još zadnji stage odvoziti, a radim do 3 pa neznam dali još stignem odvoziti prije zaključavanja, a ne mogu na poslu provjeriti jer mi je sve blockano.
Uspio sam preko moba provjeriti. Traje još 16 sati od ovog trenutka ako je točan taj brojač. Još stignem sve ispočetka odvoziti.
Jebemu ja nemam vremena da sjednem ponovo odvoziti.... Možda večeras ali teško. Nema veze, već od sutra, kada se završi ova sezona mislim da će se tada moći napraviti nova.
Sada idemo kao prava rally sezona:
Sutra proglašavamo pobjednika sezone, a kako sad stvari stoje to je kolega Blade. Nagrada će mu biti naš vječni osmjeh na licu kada se vidimo.
Za sljedeću sezonu pobjedniku će se obezbijediti neka adekvatna nagrada (ipak nismo bogataši i nemamo sponzore)
Ma bemti u vodstvu sve stageove i zadnji sletim pa u pm.... haha,morat cu ponovo.Leo cuvaj se :)
ma to sam onak odvezo vise da vidim kakav je auto i kak mi volan lezi. nisam se jos navikao na volan. a ni auto nisam polovio. na par mjesta sam takodjer zeznuo. islo bi jos bar 20-30 sec dolje da se malo koncentriram. neznam jel mi se da restartati. vidit cu navecer.
ma to sam onak odvezo vise da vidim kakav je auto i kak mi volan lezi. nisam se jos navikao na volan. a ni auto nisam polovio. na par mjesta sam takodjer zeznuo. islo bi jos bar 20-30 sec dolje da se malo koncentriram. neznam jel mi se da restartati. vidit cu navecer.
Da pa bas sam se pitao dal si bio na izletu ili rally vozio :) aj idi ponovo,ja mislim da necu stic,ovisi kad montiram oprugu za kocnicu,stigla nova gteye.Dama nagradu prosljedjujem Mrskom,po njegovom nicku zakljucujem da mu treba :)
EDIT-Nista od nagrade Mrski,Dama pica zna da sam raskopao pedale i ne stignem ponovo pa je on isao ponovo i nisam prvi vise hihi,btw Dama ne pricam vise s tobom i vidjet cu malo pravno zakon da ti ponistim rezultat samo sutra jer sud ne radi sada :)
Nego sto se tice ovo lige,sta ti ovo znaci ogranicit na 1980 aute?Pa jedina prilika da ih vozim je ta liga jer drugacije mi se neda sam tako da kontam svaki event klasa vise a i mislim da bi trebalo restart pustit pa ko hoce vozit 100 puta neka vozi zasto ne jer bez restarta toliko cu morat pazit da nije gust,bar ja tako mislim a sad kako bi drugi nezzz,neka napisu
EDIT-Nista od nagrade Mrski,Dama pica zna da sam raskopao pedale i ne stignem ponovo pa je on isao ponovo i nisam prvi vise hihi,btw Dama ne pricam vise s tobom i vidjet cu malo pravno zakon da ti ponistim rezultat samo sutra jer sud ne radi sada :)
Nego sto se tice ovo lige,sta ti ovo znaci ogranicit na 1980 aute?Pa jedina prilika da ih vozim je ta liga jer drugacije mi se neda sam tako da kontam svaki event klasa vise a i mislim da bi trebalo restart pustit pa ko hoce vozit 100 puta neka vozi zasto ne jer bez restarta toliko cu morat pazit da nije gust,bar ja tako mislim a sad kako bi drugi nezzz,neka napisu
Hi hi hi hi
https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/19823/pr0league
Ipak sam u zadnjim satima stigao do pobjede. Smješim se sam sebi i očekujem od vas isto kao nagradu . Videa 3 stagea (nemam Monaco) sutra uoploadam.
Mislio sam ovako za sada sezonu:
Na Kraju sezone pobjednik dobiva nagradu u vidu keya za neku video igru koju financira sponzor
Šta mislite?
Jel bi me mogao netko dodati u ligu? Poslao sam request.
Trenutno na zalost igram na gamepadu (bez assistova jasno) jer mi je G27 na posudbi.
Jel bi me mogao netko dodati u ligu? Poslao sam request.
Trenutno na zalost igram na gamepadu (bez assistova jasno) jer mi je G27 na posudbi.
Naravno, odmah ću.
Ako igraš s kontrolerom, slobosno uključi assiste, kada ti dođe volan, ugasi ih.
Mislio sam ovako za sada sezonu:
Na Kraju sezone pobjednik dobiva nagradu u vidu keya za neku video igru koju financira sponzor
Šta mislite?
Možda da bude nešto kraća prva sezona, 10 evenata mi se čini previše.
Iako preferiram više prema hard core, mislim da još trebam vježbat pa bi mi više pasalo sa restartom, bilo stage ili eventa
Možda da bude nešto kraća prva sezona, 10 evenata mi se čini previše.
Iako preferiram više prema hard core, mislim da još trebam vježbat pa bi mi više pasalo sa restartom, bilo stage ili eventa
Ideja za više evenata je nastala radi nemogućnosti ljudi da imaju vremena za svaki event odvoziti, pa da ipak mogu biti konkurentni. Ako ima 3 eventa, propustiš jedan i nemaš šanse za pobjedu.
Naravno, odmah ću.
Ako igraš s kontrolerom, slobosno uključi assiste, kada ti dođe volan, ugasi ih.
Thx! A boldano, ma, hardcore to the bone!
Cuj ja cu kako bi vecina jel samo sam dao svoje misljenje.Mislio sam da svaki event bude klasa vise i kad dodjemo do zadnjih auta liga gotova,nez mozda glupo zvucim ali tako bi probao sve klase aute,kazem sam mi se neda igrat a ovako se bar trudim pa makar restartao event 300 puta bar se igram.Ako se restarta stage to je po meni lakse jer cekas da ga odvozis savrseno pa picis dalje.Evo meni se desilo da sam prva 2 stagea odvozio savrseno sto se vidi i po vremenu a 3 po kise fantasticno ali sam se okrenuo i jbg to kosta puno a cetvrti sam kako se kaze usro motku,okrenuo se 1 i sletio 1 i nije mi se dalo sve ponavljat tako da je po meni teze restart event nego stagea
Najbolje je onda ostaviti sa mogućnošću Event restarta. Preteško je čisto da se ne dozvole greške i ljudi bi mogli odustajati.
Blade, ova sezona jedan model auta da se na svim podlogama prođe i da kroz to se vidi i skill.
Možda najbolje 5 eventa (svaka država po Event) i 6 stageova.?
daj dama samo napravi tu ligi
kakvi bakraci
napravi kak ti pase, cim vise voznje
kakvo nema vremena da se odvozi? pa 5 min max jedna trka
nek ih je 5 dakle 25 min, ko nema 25 min nece ih imati ni u mjesec dana
ja imam problem u igri, opce mi ne pamti karijeru, odvozim npr grcku i kad opet udjem u igru nema nista, ispocetka?
meni osobno vise pase vise evenata a da krace traju. ovak odvezes event za cca 30 minuta pa onda cekas tjedan dana da pocne drugi event. da traju max 3-4 dana pa nek ih je vise, bit ce zanimljivije. sto se auta tice meni odgovara da jednu cijelu sezonu odvezemo sa istim autom, pa onda drugu sa nekim drugim itd. nigdje mi se ne zuri a igra jos nije niti izisla :D
tesko je uz sve evente jos i pare zaradjivati za druge aute a neki su i po 500k sto traje da se skupi ipak. ovak polako isprobavamo aute bas do maksimuma i usput se zabaljamo.
daj dama samo napravi tu ligi
kakvi bakraci
napravi kak ti pase, cim vise voznje
Čim sjednem za komp veceras, slozim nesto uz uvazavanje misljenja ekipe koja se javila, i mog naravno :D
Sezona počinje, zagrijte se dobro i neka najbrži pobijedi
Pravila se znaju: NO ASSISTS (osim ko vozi pomoću kontrolera)
tesko je uz sve evente jos i pare zaradjivati za druge aute a neki su i po 500k sto traje da se skupi ipak. ovak polako isprobavamo aute bas do maksimuma i usput se zabaljamo.
A sta za ligu se mora zaradi pa kupit auto?Ma ne...