DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: DiRT 2
TomoR kaže...
Armor kaže...

To je Hrvatski racnig community, gore su većinom sve racing igre i broje se sati kad igraš neku od njih, naravno ak ti je uključen Xf.

Također, automatski se tam stavljaju i svi skrinsi i videi iz pofržanih igara, tak da to ispade super na kraju.

Nemaš se čega bojati :)

Broje se samo On-line sati ili i Off-line?

Broje se svi sati...koje god broji XF kad igraš pod njim.
Jedino moraš biti online sa XF, a tu ne vidim problem.

Nisam siguran dal se broje sati kad je XF offline, što je mod koji nema baš smisla...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
DiRT 2

OK, prijavio se! No možda neću biti online u xfire-u do ponedjeljka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Odusto sam od extreme težine i krenuo sa novim profilom na hardcore. To je pravi izazov i zabava i mislim da tko god ima volan treba vozit na ovim postavkama, (možda extreme...) jer se traži preciznost i brzina, (šta omogućuje igranje sa volanom, a to se sa gamepadom nemože dobit).

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 12:44 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Odusto sam od extreme težine i krenuo sa novim profilom na hardcore. To je pravi izazov i zabava i mislim da tko god ima volan treba vozit na ovim postavkama, (možda extreme...) jer se traži preciznost i brzina, (šta omogućuje igranje sa volanom, a to se sa gamepadom nemože dobit).

Na Hardcore igra/igrat će samo elita Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Ma HC je pljuga, i extreme kad smo kod toga, stalno se spičim negdje od nervoze. hehe

Još sam prezelen za to.

To ću kad "narastem".

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 13:15 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Ma HC je pljuga, i extreme kad smo kod toga, stalno se spičim negdje od nervoze. hehe

Još sam prezelen za to.

To ću kad "narastem".

A čuj, treba kao prvo dobro znati stazu.

Kao drugo, imati racing iskustva/znanja.

Treće, ne moraš odma igrati na Hardcore sve, svaki ima neke utrke i evente koji mu idu puno bolje nego neki drugi.

Probaš onda te koje ti idu jako dobro i vidiš dal bude kaj od tebe ili treba još "žganaca jesti".

Naravno, to se odnosi na sve nas.

17 godina
neaktivan

Meni odlično idu sve rally utrke, trailblazeri i slično, dok sam u onima sa buggyjima totalna banana.

Nemrem ih iskontrolirat nikako. :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 13:24 (Danny_HR).
17 godina
DiRT 2

Mene najviše živcira Japan, točnije Shibuya i utrke na njoj.

U čemu najviše uživam, teško mi je to reći, previše toga rula...

Fenomenalno je voziti kineski ili maletisjki reli ali isto tak i Baja noćnu utrku....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni odlično idu sve rally utrke, trailblazeri i slično, dok sam u onima sa buggyjima totalna banana.

Meni isto rally i trailblazeri idu odlicno, a buggye mrzim i pokusavam ih izbjegavati.

17 godina
DiRT 2

Evo dva videa na hardcore postavkama...

je garenje sa džipovima (na 1:24 sam mislio ništa od pobjede, ali sam ga uspio iskontrolirat...)

je na velebitu i završio sam treći zbog jazavca koji je imao problema. Em je bio spor em od prašine nisam baš vidio napred.

dotore1
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DiRT 2

Da li mi iko može reći zašto mi ne radi save nakon što sam instalirao novi windows.Isti slučaj sam imao i sa GTAIV.Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzonogi kaže...

Da li mi iko može reći zašto mi ne radi save nakon što sam instalirao novi windows.Isti slučaj sam imao i sa GTAIV.Unaprijed hvala.

Games for Windows.

duje kapitanović
17 godina
Brzonogi kaže...

Moraš si instalirati ponovo i Games for Windows Live.

I staviš si stare sejvse od igre i samo nastaviš, ak im ih imaš naravno.

Ak ideš ispočetka, samo instaliraš WL i napraviš offline/online acc i pičiš...

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Brzonogi kaže...

Moraš si instalirati ponovo i Games for Windows Live.

I staviš si stare sejvse od igre i samo nastaviš, ak im ih imaš naravno.

Ak ideš ispočetka, samo instaliraš WL i napraviš offline/online acc i pičiš...

Pa nisam tolko glup da ne znam da mi treba windows live, nego kad ibacim svoj save piše mi u igrici auto load failed.

17 godina
DiRT 2

Evo odigrao sam par utrka i za sada su dojmovi ok ali mi ima par nedostataka igra.

Kao pozitivno naveo bih dobar osjećaj vožnje, igrivost i grafiku (osim meni prejakog bloom efekta).

Kao negativno bih stavio previše "glupih" disciplina, ne kužim zašto su se toliko udaljili originalnom CMR-u , di su one dobre stare staze u Švedskoj, UK, Australiji, Keniji... i čemu u zadnja dva nastavka ti buggyji, i one ostale utrke sa po par auta (X cross ili kako već) to mi nikad neće biti jasno , nema preciznog podešavanja auta, a i kad ga podesiš kao da nisi, tj. igra je previše arkadna u tom smislu. Isto tako mi se ne sviđa taj NFS koncept menija, sa onim kerefekama i sl.

Što bi moglo poboljšati igru?

Pa, opcija gašenja blooma, malo "agresivniji" zvukovi automobila i škripanja po asfaltu, malo ozbiljniji meni bez bespotrebnih dodatak i efekata, podešavanja automobila, klasične rally utrke sa jednim autom na stazi i sa WRC-om kao glavnim modom igre, originalne naljepnice na automobilima, veći izbor automobila (među kojima bi trebalo biti i klasika, naravno samo oni automobili koji su se koristili ili se koriste) i bolje gužvanje karoserije i oštećenja uopće.

Objektivno bih igri dao 85% jer je stvarno zabavna i dobro napravljena ali subjektivno 65% jer joj fale elementi koji su do prije DIRT jedinice činili dušu CMR-a.

Kad bi napravili Colin 2 sa malo više opcija i ovom grafikom to bi bila zvjer od igre.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 16:57 (Vido).

1 1 hvala 0
17 godina
Vido kaže...

Kao negativno bih stavio previše "glupih" disciplina, ne kužim zašto su se toliko udaljili originalnom CMR-u , di su one dobre stare staze u Švedskoj, UK, Australiji, Keniji... i čemu u zadnja dva nastavka ti buggyji, i one ostale utrke sa po par auta (X cross ili kako već) to mi nikad neće biti jasno , nema preciznog podešavanja auta, a i kad ga podesiš kao da nisi, tj. igra je previše arkadna u tom smislu. Isto tako mi se ne sviđa taj NFS koncept menija, sa onim kerefekama i sl.

Tebi dojam (i to očito naveliko) o igri uništava neznanje, bez uvrede ali već i ptice na grani znaju kako Codemasters (i bilo ko drugi osim Sonya) nema licencu za WRC!

Tek za drugu godinu najavljen je novi WRC naslov za PC.

Onda u igri očekuj te staze i snijeg...

A za DiRT 2 nikaj od toga nije bilo ni najavljeno i to se zna odavno.

Stoga nema veze s ukupnim dojmom i kvalitetom igre.

16 godina
neaktivan
DiRT 2

Ovaj Japan je najveće sr*nje u igri. Ponekad se pitam da li je glavni cilj više razbiti auto ili pobjediti u trci. Ajde da se razbijaš sa bugijima, al sa WRC mašinama. Idiot ko je osmislil ovu "etapu"

Inaće dogodine ćemo vozit u realnom vremenu uz Loeba i ostale samo WRC po realnim stazama

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 17:27 (BlackM).
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
Armor kaže...
Vido kaže...

Tebi dojam (i to očito naveliko) o igri uništava neznanje, bez uvrede ali već i ptice na grani znaju kako Codemasters (i bilo ko drugi osim Sonya) nema licencu za WRC!

Joooj, pa znam ja da oni nemaju licencu za boga miloga, nisam glup, da ju imaju sigurno bi stavili WRC u igru, a ne pustili da skuplja prašinu.

Samo hoću reći da CMR bez WRC-a nije onaj pravi CMR nego nešto sasvim drugo što nosi to ime.

Zato sam i dao subjektivnu i objektivnu ocjenu igre, objektivno igra je super, jedna od najboljih svoje vrste, ali da ima WRC (sad prelazimo u subjektivno) bila bi puno bolja.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ja, vidiš, nisam znao. Al valjda mi se može oprostiti. Nit sam ptica, a nit sam na grani, pa valjda zato. ;)

17 godina
Vido kaže...
Armor kaže...
Vido kaže...

Joooj, pa znam ja da oni nemaju licencu za boga miloga, nisam glup, da ju imaju sigurno bi stavili WRC u igru, a ne pustili da skuplja prašinu.

Samo hoću reći da CMR bez WRC-a nije onaj pravi CMR nego nešto sasvim drugo što nosi to ime.

Zato sam i dao subjektivnu i objektivnu ocjenu igre, objektivno igra je super, jedna od najboljih svoje vrste, ali da ima WRC (sad prelazimo u subjektivno) bila bi puno bolja.

Zato smatraj CMR samo šminkom u dva DiRT nastavka - ime je postalo samo za sebe, od kojeg je Codmeasters ovim nastavkom svejedno napravil remek djelo od igre.

A fala Bogu rallya u DiRT-u 2 ne fali...

17 godina
neaktivan
DiRT 2

Mogu li promijeniti ime, a ne da mi piše ''Player One''?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Razer_Copperhead kaže...

Možeš.

17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Možeš.

A kako?

Razer_Copperhead
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Glavna mana DIRT1 i 2 su glupe staze... One iz CMR2 su ownale boga u usporedbi sa ovima.

Sve je samo blato, blato, blato... Pa nije rally samo po zemlji... Baš su mogli malo snijega uvesti... Također lacka oborina koje bi utjecale na vožnju. Nadam se da stvarno naprave dobar posao sa F1, čime bi se Codemastersi malo kreditirali u mojim očima...

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 19:08 (FioPro).
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Pa decko, igra se zove DIRT(!!!) Cool

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Da, plus kao da je pravi reli bez blata....

A prvi primjer druge podloge mu je domaća Hrvatska, gdje prevladava kamen i šoder!

Kao i u dobrom dijelu kineskog relija.

Pa pustinja Utaha i Marocca, ne znam dal je on uopćei igral...

17 godina
Armor kaže...
rooswelt1991 kaže...

Da, plus kao da je pravi reli bez blata....

A prvi primjer druge podloge mu je domaća Hrvatska, gdje prevladava kamen i šoder!

Kao i u dobrom dijelu kineskog relija.

Pa pustinja Utaha i Marocca, ne znam dal je on uopćei igral...

Stvarno mi se svidjela hrvatska staza, pogotovo ona prva staza. preso sam je nekoliko putaIzlanuo se

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
16 godina
DiRT 2

Meni je najljepša staza ona u utahu jer ga pićiš skoro pa samo ravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

dok sam u onima sa buggyjima totalna banana.

Moram se nekak snimiti dok njih vozim s volanom, to zasigurno izgleda atraktivnoCool

Treba kontrirati da ti pamet stane, a uz to biti jako nježan s papučicom gasa....

Da se pripitomi ove makine

moja makina moja makina

15 godina
neaktivan
DiRT 2

evo da se i ja malo pohvalim :

moja pila :D moja pila :D
zamjenska mašina zamjenska mašina
dvoboj, moj je desni dvoboj, moj je desni
ich liebe cod...
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: