DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 360.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
DiRT 2

koja fora lol

odvozim trku

i svira Warriors Dance od prodiđija ...ja hvatam mobitel i javljam se lol...jer to mi melodija jako dugo...kad ono to u igri

lolol

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
Armor kaže...
Hyperion kaže...

Šta vama odmah prepozna Rumble Pad 2? Meni samo keyboard očitava, onda sam se sjetio da sam postavim postavke za rumble pad 2 i to radi. U čem je problem?Neodlučan

Jesi tražil tam pod Presets?

Ne prepozna ga, tj. ne odabere ga sama igra.

Ideš pod Presets i tam ga odabereš.

Ak ga uopće nema pod Presets, jesi možda iskopčaval van da si upišeš ime ili?

Armor, ja mislim da DiRT2 ima sličan "problem" sa Rumblepad-om kao i GRID. Ja inače imam Cordless verziju, ali koristim dva registry hacka koji ga prijavljuju igrama kao žični ili bežični, ovisno koji hack prije pokrenem. Neke igre podržavaju samo cordless, dok druge podržavaju obje verzije. Tako da mijenjam "profil" po potrebi. Uglavnom, mislim da mi baš jučer gamepad nije bio u cordless modu i čudilo me kako ga igra nije prepoznala, a u readme piše da podržava. I pokrenuo ja hack da ga prepozna kao cordless i vidi vraga, igra ga prepoznala i sve radi ok. Ono što hoću reći, je da bi drugi mogli/trebali probati taj hack i vidjeti da li im gamepad radi poslije toga.

Windows registry nije za igru, pa ako ništa od toga ne znate, onda bolje ne prčkat po njemu.

Slijedeće tri linije teksta bi trebalo copy-paste u notepad i snimiti kao "hack.reg" (glavna je extenzija i NE SNIMITI KAO hack.reg.txt !!!). Treba staviti hack.reg pod "" prije snimanja!

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\VID_046D&PID_C219]

"OEMName"="Logitech Cordless RumblePad 2 USB"

Nakon toga treba pokrenuti hack.reg i importirati modifikaciju u registry.

Ako se želi vratiti na žičnu verziju, treba samo izbrisati "Cordless" iz "OEMName" i sve ponoviti.

Sve radi ako imate WinXP, dok je na Visti/Win7 malo drugačije.

Ograđujem se od svih problema koje si SAMI možete napraviti!

Isprobavajte na vlastitu odgovornost.

16 godina

Odlična igra, ne sjećam se kad me neka trka toliko zadržala pred kompom..

Inače, i ja imam problem sa RumblePad-om 2, svako malo mi se resetiraju postavke (nisam ga našao pod "Presets", samo sam promijenio funkcije na "Keyboard")

Probat ću nešto..

Btw Rally u Hrvatskoj je predobar :D

15 godina
neaktivan
DiRT 2

Jel iko probo preko hamachia u lan. Da li to uopće radi i kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

igra koristi games for windows live tako nista od besplatnog multiya

to govorim zato da svi znaju te mislim da se zbog toga nemoze niti igrati preko hamachija al nisam siguran

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

GTA IV radi prek hamachi-a a ima GFWL.  Treba se samo u registryu forsat hamachi mreža pod GFWL.  Ne garantiram za DiRT2 da se može igrat, ali GFWL nebi trebao biti problem.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Samo da još nešto kažem za sve one koji imaju problema sa gamepadima, ne samo sa Logitech Rumblepad II, nego i drugima.

Tool se zove MS XBOX360 Controler Emulator ili tako nešto. Možete provjeriti na donjem linku:

http://www.vg-network.com/2008/10/15/xbox-360-controller-emulator-v10-for-pc-games-using-xinput

Ako pratite upute, igra će vam javiti da imate XBOX gamepad (iako ga nemate), ali moći ćete uživati u puno boljoj podršci za taj gamepad nego za bilo koji drugi. Meni Cordless Rumblepad II prepozna bez frke, ali problem je u tome što je dosta osjetljiv, pa ga je teško naštimati. Sa ovim toolom gamepad mi radi savršeno. Uopće nije za usporedbu s onime kako je prije radio. Ovo rješenje bi vam možda bilo bolje od prethodnog, na vama je da odaberete. Ako jedan ne radi, probajte drugog. A ako oba ne rade, onda zbilja nemate sreće...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Burs kaže...

Samo da još nešto kažem za sve one koji imaju problema sa gamepadima, ne samo sa Logitech Rumblepad II, nego i drugima.

Tool se zove MS XBOX360 Controler Emulator ili tako nešto. Možete provjeriti na donjem linku:

http://www.vg-network.com/2008/10/15/xbox-360-controller-emulator-v10-for-pc-games-using-xinput

Ako pratite upute, igra će vam javiti da imate XBOX gamepad (iako ga nemate), ali moći ćete uživati u puno boljoj podršci za taj gamepad nego za bilo koji drugi. Meni Cordless Rumblepad II prepozna bez frke, ali problem je u tome što je dosta osjetljiv, pa ga je teško naštimati. Sa ovim toolom gamepad mi radi savršeno. Uopće nije za usporedbu s onime kako je prije radio. Ovo rješenje bi vam možda bilo bolje od prethodnog, na vama je da odaberete. Ako jedan ne radi, probajte drugog. A ako oba ne rade, onda zbilja nemate sreće...

Jednostavnije je kupit Xbox 360 gamepad i nema problema.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Preko kojeg file-a pokrecete dirt 2???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Kak se napravi onaj windows live offline account jer bez toga nemogu igrat?

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
17 godina
lucky_look kaže...

Kak se napravi onaj windows live offline account jer bez toga nemogu igrat?

http://filesharefreak.com/2009/11/28/scenetorrents-shutting-down-for-good-confirmed/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Filesharefreak+%28FileSh
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Jedenostavnije je ako imaš para, a ako nemaš (i posjeduješ već neki gamepad), onda si osuđen na pune 4 i pol minute proučavanja.

Efekt je potpuno isti, samo što ti u drugom slučaju ostanu pare u džepu. Your choice... :)

17 godina
DiRT 2

Probat ću ovo sa Xbox 360 kontrolerom.

Ja nemam pojma dali sam napravio offline account, ali mogu igrati bez da sam spojen na internet.

U gta 4 mi se odmah pojavilo create new account -> online acc / offline acc ... Ovdje nije.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 21:33 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Probat ću ovo sa Xbox 360 kontrolerom.

Ja nemam pojma dali sam napravio offline account, ali mogu igrati bez da sam spojen na internet.

U gta 4 mi se odmah pojavilo create new account -> online acc / offline acc ... Ovdje nije.

Ako vec otrpije imas GFWL acc. za ostale igre koje ga takoder imaju nece te pitati vise.

Tako je bar slucaj samnom.

GFWL acc sam napravio u Gears of Waru i nije me pitao za GTA 4 i DiRT 2 vec sam se logirao putem onog starog.

Luckyluke!
17 godina
DiRT 2

Evo rješenja našao na google-u.

"Fix for Logitech Rumblepad 2 USB, profile added."

Link (Virus free, guaranteed.) -> LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 21:40 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Još bolje rješenje je kupiti nešto što zapravo ima veze sa igrom - volan...

Gigabyte nForce 590 SLI AMD::AMD Athlon 4600+::nVidia Point of View GeForce 8800GTS 640MB::2GB PC2-6400::X-Fi Xtreme Gamer::Antec TP-Trio 550W::Antec Sonata II::HDD Seagate 320GB SATA::Logitech S-510
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
Igor kaže...

Jedenostavnije je ako imaš para, a ako nemaš (i posjeduješ već neki gamepad), onda si osuđen na pune 4 i pol minute proučavanja.

Efekt je potpuno isti, samo što ti u drugom slučaju ostanu pare u džepu. Your choice... :)

Da, a Xbox 360 gamepad košta 250 kn, to su strašni novci.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
FioPro kaže...

Još bolje rješenje je kupiti nešto što zapravo ima veze sa igrom - volan...

Zbog jedne igre da kupujem volan koji će kasnije kupit prašinu... Nisam lud.

BTW: Onaj fix uredno radi, isprobao sam no kontrole su zeznute malo pa sam ih po svome ukusu postavio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 22:35 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Ima li se gdje skinuti benchmark od navedene igre?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ima li se gdje skinuti benchmark od navedene igre?

benchmark je u igri pod OPTIONS-GRAPHICS

btw završio sa saboterom pa počeo dirt 2 prelazit

zasada imam odvožene 2 utrke jednu uvodnu te rally u hrvatskoj

igra mi je stvarno nesto posebno

uzivancija do maximuma

16 godina
neaktivan
DiRT 2

Sada sam ljubomoran na sve vas koji igrate DiRT2 -.- Plač

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 23:36 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala ti puno za ovo

16 godina
neaktivan
Burs kaže...

hvala ti puno za ovaj info

17 godina
Dodge_167 kaže...

Ne radi ti ni demo veliš, onda je tu neka ozbiljna greška...

Jesi dal sistemu da apdejta DX?

Ono dok se instalira demo ili igra?

Probaj iz setupa igre pokrenuti samo DX install ak ima.

destructor kaže...

hvala ti puno za ovo

Pomislih prvo da se zahvaljuješ Bogu ili samoj igri Namigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
Dodge_167 kaže...

Meni je demo crashao a ti probaj "kupiti" igru i instalirat ju pa ce ti garant radit ko meni.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Dodge_167 kaže...

Ne radi ti ni demo veliš, onda je tu neka ozbiljna greška...

Jesi dal sistemu da apdejta DX?

Ono dok se instalira demo ili igra?

Probaj iz setupa igre pokrenuti samo DX install ak ima.

Sve najnoviji driveri, direct x najnoviji itd.

ali najcudnije mi je to sto ne radi niti demo niti cijela igra... hmmm jako cudno

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 23:58 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Dodge_167 kaže...

Meni je demo crashao a ti probaj "kupiti" igru i instalirat ju pa ce ti garant radit ko meni.

Meni i demo i cijela igra jednostavno ne zele upaliti, dodju do loga od dirta na pocetku u jednostavno se ugasi...

17 godina
DiRT 2

Možda ti je neka greška u Windows Live!

Provjeri dal su dobro instalirani i dal imaju svoje Games for Windows Live Redistributable.

Kao i Visual C++ Redistributable

Te stvari provjeri...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Provjeri dal su dobro instalirani i dal imaju svoje Games for Windows Live Redistributable.

Te stvari provjeri...

Sta da skinem novi games for windows live i C++???

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 0:18 (Dodge_167).
17 godina
Dodge_167 kaže...
Armor kaže...

Te stvari provjeri...

Sta da skinem novi games for windows live i C++???

sa windows update-a

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice