Ali nikada ni ne dobijem takav item. Prošle sezone sam malo viška rune prodavao, jer su mi ipak dropali Mythics svaki 75-i boss kill u prosjeku (na T4 naravno).
Znam da je loop manje više - prodaj neki item za pa bn+, kupi 99 Belial matsa za oko 1bn, prodaj viška rune/iteme od toga i ponovno isto.
Ja pokušavam igrati kao "normalan" čovjek, i za takvu igru je D4 uglavnom loš...
Mislim, bez Mythica ubijam Beliala na T4 za manje od 3 sekunde valjda (Glyphovi su mi 90+ jer mi se ne da farmati Pit da ih dovedem do 100), imam MW crit x3 na 3-4 glavna itema, i oko 400M golda...
Ali svejedno imam osjećaj da igram "krnji/prespor" build
a gle, ne dobijem ni ja svaku sezonu godlike item. jbg, nekad se zalomi, nekad ne. proslu sezonu ispalo mi je nekakvih 5-6 mythics, jedan sam sam napravio al sve zahvaljujuc tom dropu od 50 bn golda. tako da, ko zna koliko dugo bi mlatio po d4
sto se tice samih mythic itema, ako cu toliko bit pragmatican, ni ne trebaju mi. mogu odradit sezonu sa ancestral stvarima, hvala lijepo, dovidenja. i onako sta radim je nmd radi seasonal journey a van toga ili pit ili helltide i to je to.nit trebam radit pit push nit bilo sta jer nema smisla