Diablo 4

poruka: 2.400
|
čitano: 751.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
23 mjeseca
protjeran
Diablo 4

Onda iskrena isprika kolegi Horned, barem po pitanju inventorija.

Nisam znao da ste igrali lošiju verziju trojke. 

0 4 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Ne mogu nigdje naći odgovor pa ak netko zna.

Bio sam na World Tier 3 i rješavao Nightmare dungeone lvl 17 i sl.

Sad sam prešao na World Tier 4. Da li će mi sad ti Nightmare dungeoni biti preteški pa moram krenut opet od lvl 1, ili world tier nema utjecaja na Nightmare dungeon level?

Logično mi je da ima, ali nisam još isprobao. Rješavam za sad obične dungeone da otključam sve codexe, i oni su teži na WT4 normalno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 4
Bitanga kaže...

Sad sam prešao na World Tier 4. Da li će mi sad ti Nightmare dungeoni biti preteški pa moram krenut opet od lvl 1, ili world tier nema utjecaja na Nightmare dungeon level?

Logično mi je da ima, ali nisam još isprobao. Rješavam za sad obične dungeone da otključam sve codexe, i oni su teži na WT4 normalno.

Probaj. WT3 je 50-70 lvl  WT4 je 70+ 

Ancestral Nightmare dng pocinju u WT4 od T21, ako si rijesavao T17 ne bi trebao biti problem ,pogotovo kad stavis Ancestral opremu.

Éire
16 godina

Danas kod nas u gradu sreo sam blacksmitha original iz Diabla !

Besplatno stavlja sockete 
Larzuk ?

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.7.2023 11:48 (Horned Reaer).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Diablo 4

Čisto informativno pitanje da vidim kako stvari stoje,

Ligu počinjem sa

4 Barbarian
4 Druid
1 Necro
3 Sorc
6 Rogue
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...

Danas kod nas u gradu sreo sam blacksmitha original iz Diabla !

Besplatno stavlja sockete 
Larzuk ?

Griswold

Tigar Krezumica
16 godina
keke13 kaže...

Ligu počinjem sa

Sutra nakoj patcha pitaj. Ovako teško jer se ne zna što SVE dobiva nerf...

11 godina
Rhodin kaže...
keke13 kaže...

Ligu počinjem sa

Sutra nakoj patcha pitaj. Ovako teško jer se ne zna što SVE dobiva nerf...

Nekako imam osjećaj da neće bit puno nerfova, nego da će bit puno više buffova lošijih skilova.

Blizzard = big dmg numbers

a i prvasezona je tek pa vjerojatno ne žele brundanje po forumima.

Nadam se da sam u krivu

16 godina
A kojih to 6 novih itema u unique dolazi sa patchom jel se zna?
I sta je sa postojecim unique itemima jesu to buffali sta?
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Me i nisu jasni ovi chapteri... Kao na lvl 40 od donana neki quest i konja se dobije a ja 49 i nis jos... I to sto je main quest na vise podrucja pa kako znat di prije? 🤦🏻‍♂️
Uzas.. nikako to pohvatat...🤣🤣
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Upravo finishirao story, trebalo mi je 41h,rijesio sam dosta opcionalnog sadrzaja i zavrsio sa levelom 54.

Odlicna igra 8,5/10

Vidjet cemo hoce li daljnje igranje tu ocjenu promjenit 🥂

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jocommb kaže...
Me i nisu jasni ovi chapteri... Kao na lvl 40 od donana neki quest i konja se dobije a ja 49 i nis jos... I to sto je main quest na vise podrucja pa kako znat di prije? 🤦🏻‍♂️

kad napredujes dovoljno u storyu quest ti da u kyovashadu stable master.

16 godina
Rocinante2112 kaže...
jocommb kaže...

kad napredujes dovoljno u storyu quest ti da u kyovashadu stable master.

Da, kad završiš chapter 4.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Mislim da ce sa ovim patchom novim ubaciti
Stone of Jordan ring
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DukeOs kaže...
Bitanga kaže...

Ancestral Nightmare dng pocinju u WT4 od T21, ako si rijesavao T17 ne bi trebao biti problem ,pogotovo kad stavis Ancestral opremu.

Da, jučer sam probao. Oni sacred sigili za lvl1-20 niti ne vrijede u World Tier 4, samo su za trojku.

Najmanji koji mogu je T21. I da, konačno je malo izazov za proći u početku. Pogotovo kad se potrefi neki zajebani dungeon modifier.

Jučer sam imao da se svi mobovi healaju 1.5% u sekundi, full je zeznuto kad se pojavi par eliteova. Kitanje, odvlačenje da ih ubiješ jednog po jednog :-D

A iskoristivi loot jedva da i pada :-D

13 godina
Bitanga kaže...
DukeOs kaže...
Bitanga kaže...

Da, jučer sam probao. Oni sacred sigili za lvl1-20 niti ne vrijede u World Tier 4, samo su za trojku.

Najmanji koji mogu je T21. I da, konačno je malo izazov za proći u početku. Pogotovo kad se potrefi neki zajebani dungeon modifier.

Jučer sam imao da se svi mobovi healaju 1.5% u sekundi, full je zeznuto kad se pojavi par eliteova. Kitanje, odvlačenje da ih ubiješ jednog po jednog :-D

A iskoristivi loot jedva da i pada :-D

meni je bilo tesko kad sam poceo na torment.. sad rokam bez beda sigile sa 27, al da treba gledat te modifiere i bude dosta izazovno.. uspio sam opreme nakupit i par dobrih aspecta sa visokim rollom pa se vec osjecam ko mofač. lvl 72 sam trenutno. 

i da, butchera mi nije bilo vec tjedan dana 

jucer spizdio 10mil golda pokusavajuci promijeniti roll da dobijem perfect gear 

9 godina
Diablo 4

Na ovo stranici mozete pogledati koliko ce vam otrpilike trebati rerollova da bi reroralli odredeni stat https://www.d4craft.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GrimReaperKC kaže...

meni je bilo tesko kad sam poceo na torment.. sad rokam bez beda sigile sa 27, al da treba gledat te modifiere i bude dosta izazovno.. uspio sam opreme nakupit i par dobrih aspecta sa visokim rollom pa se vec osjecam ko mofač. lvl 72 sam trenutno. 

Meni je jučer Butcher došao u T21 dungeonu, prvi put na Tier4. 

Nakon što sam ga na T3 razvaljivao, ovo je potpuno nova dimenzija. Odmah ima shield, roka puno jače i brže. Dok sam mu skinuo shield potrošio sam 2 flaska. Nakon toga sam potrošio još 3 flaska da ga spustim na 90%.

A tada mu se opet digao shield... stoga je jedina pametna odluka bila pobjeći :-)

13 godina
Bitanga kaže...
GrimReaperKC kaže...

Meni je jučer Butcher došao u T21 dungeonu, prvi put na Tier4. 

Nakon što sam ga na T3 razvaljivao, ovo je potpuno nova dimenzija. Odmah ima shield, roka puno jače i brže. Dok sam mu skinuo shield potrošio sam 2 flaska. Nakon toga sam potrošio još 3 flaska da ga spustim na 90%.

A tada mu se opet digao shield... stoga je jedina pametna odluka bila pobjeći :-)

znači moram strepiti od butchera..  inace radio sam nightmare dungeone di su bili lvl 81 a ja 69 i islo je , jedva al je islo.

inace i wudijo je bjezo do butchera (lvl 144) tak da ispada pametna odluka 

16 godina
GrimReaperKC kaže...

znači moram strepiti od butchera..  inace radio sam nightmare dungeone di su bili lvl 81 a ja 69 i islo je , jedva al je islo.

inace i wudijo je bjezo do butchera (lvl 144) tak da ispada pametna odluka 

Da, pogotovo što imaš samo 4 "života" na T4 :-)

15 godina
Bitanga kaže...

Ne kontam te, kakva 4 "zivota"? Mislis na health potione ? Ako si dogurao do T4 onda bi ih trebao imati minimalno 9 ( renown).

Ja u endgameu  ( lvl75+) osobno nisam vidio potrebu za koristenjem  9+ health potiona, tih basic 4 je vise nego dovoljno .

Éire
11 godina
DukeOs kaže...
Bitanga kaže...

Ne kontam te, kakva 4 "zivota"? Mislis na health potione ? Ako si dogurao do T4 onda bi ih trebao imati minimalno 9 ( renown).

Ja u endgameu  ( lvl75+) osobno nisam vidio potrebu za koristenjem  9+ health potiona, tih basic 4 je vise nego dovoljno .

Mislim da misli koliko puta smiješ poginut u NMD

16 godina
DukeOs kaže...
Bitanga kaže...

Da, za nightmare dungeon u T3 imaš pravo 12 revieova, a u T4 samo 4.

Imam ih 9 ofc. Ali da, slažem se, 4 potiona je sasvim dovoljno, padaju nenormalno na sve strane. U T3 mi nikad nije trebalo više od 4.

A u T4 samo u natežim fajtovima sa 4 divlja elitea sam znao potrošiti više njih, pogotovo uz neki ludi dungeon modifier.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 14:30 (Bitanga).
15 godina

a ti zivoti , sorry jer zadnju klasu sam igrao kao barb te sam rijetko ginuo pa sam totalno zaboravio na ta "ozivljavanja" 

nako sto doguram svaku klasu do 100tke vise mi nije fora igrati , predosadno zasad

Éire
16 godina
DukeOs kaže...

a ti zivoti , sorry jer zadnju klasu sam igrao kao barb te sam rijetko ginuo pa sam totalno zaboravio na ta "ozivljavanja" 

nako sto doguram svaku klasu do 100tke vise mi nije fora igrati , predosadno zasad

Da sam već dogurao lika do 100tke dosadio bi mi i život, a ne samo igra :-)

15 godina

Eh da je samo jedan lol. Zato mi igra Halls of Torment dosla ko osvjezenje dok ne pocne sezona  

Éire
15 godina
Diablo 4

Jos jedino nisam igrao sa rougom , al nakon barba sit sam melee , ciljam na necroa  mozda.Budem vidio kroz par sati sta kaze famozni patch notes

Éire
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 15:55 (DukeOs).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Sad kad su se dojmovi slegli moram rec da mi je kampanja u Diablo 3 bila zanimljivija,sto se klasa tice tek sam sa Rogom na lvl 57 i world tier 3 pa ne znam kakve su ostale klase.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Upalio sam igru nakon patcha al me ubija taj nightmare dungeon recimo laze kill all enemies a ja igram sa hota barbom koji nema nikakav area damage onda to traje tristo godina.
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Nešto su žešće promijenili danas u patchu.

Jučer sam bez problema kao lvl 69 i 70 rješavao lvl21 nightmare i obične WT4 dungeone.

Danas ginem ko majmun sa lvl71 i to u običnim dungeonima, i često ima po 5-6 eliteovea na hrpi.

Jest da su povećali drop rate itema i sad mi konačno češće padaju legendaryiji, ali imam dojam da je sve teže nego jučer.

S tim da mi je jučer lvl mobova bio 73, a danas je 75, povećao se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice