Jel nas moze vise igrat sa istim racunom?dao bih frendu acc kad ja neigram da on pegla....
I sta bi bilo kad bi se u isto vrijeme logirali obojica
Jel nas moze vise igrat sa istim racunom?dao bih frendu acc kad ja neigram da on pegla....
I sta bi bilo kad bi se u isto vrijeme logirali obojica
Moze. Samo pogasi sve sigurnosne opcije na racunu (AUTHENTICATOR i BLIZZARD SMS PROTECT) ako su upaljene. Mislim da ces dobiti mail da ti se netko logirao na racun sa drugog racunala ili tako nesto pa mu samo trebas poslati kod koji ces dobiti na mail (ne sjecam se vise kak je to islo). Ne mozete igrati na istom racunu u isto vrijeme.
Mini patch na PTR-u, ništa posebno:
https://us.battle.net/d3/en/blog/20698502/necromancer-beta-now-live-5-17-2017
Završio chaptere, dobio Ahkan set sa crusaderom i sad što?
U GR mogu cca lvl 23? Gdje da se buildam/farmam?
Obični nephalem riftovi? GR solo? GR s društvom? Actove s društvom? Gdje mogu najbrže napredovat pa da mogu kasnije sam više lvl-e GR?
Završio chaptere, dobio Ahkan set sa crusaderom i sad što?
U GR mogu cca lvl 23? Gdje da se buildam/farmam?
Obični nephalem riftovi? GR solo? GR s društvom? Actove s društvom? Gdje mogu najbrže napredovat pa da mogu kasnije sam više lvl-e GR?
Kombinacija običnih riftova + GR, povremeno kompletni bounty-ji. Bar na T1.
Dok skupiš puni set, onda se diže na T6/7, i relativno brzo onda skačeš na T10+...
EDIT:
Ah, imaš puni set, drmaj onda T6 na više i farmaj za "jače" setove, diži gemove u GR-ovima itd.
Izgleda da zadnju varijantu LoN Spirit Barrage-a neće nerfati, ali izgleda da za Zuni takva slična kombinacija ostaje nerfana...
jel igra još tko season 10? Igra mi bude zanimljiva do cca paragona 800 a onda se pretvara u davljenje gumene patke
Mislio sam da ću igrati duže ove sezone (tek mi je druga u kojoj sam ciljao na stash), ali kad sam nekim čudom uspio riješit kompletan Journey, malo sam odmarao, pa se sad poklopio i ovaj 2.0 HotS tako da sada to silujem, najviše sa D3 herojima... i čekanje 11. sezone
Ja sam odusta očito odma, volia bi igrat, al dosadi mi prebrzo.
Necro je dodatno patch-an na PTR-u:
https://us.battle.net/d3/en/blog/20698502/necromancer-beta-now-live-5-17-2017
Poz ekipa
Nije me bilo dugo ovdje . Opet imam viška free vremena pa sam se vratio diablu nakon godine dana
Ako ima kakva ekipa/pojedinac ko igra sezonu za griftove 80+ ( može i manje ) , za loot share neka se javi . Igram dh shadow build
hrwoje#2333
Poz ekipa
Nije me bilo dugo ovdje . Opet imam viška free vremena pa sam se vratio diablu nakon godine dana
Ako ima kakva ekipa/pojedinac ko igra sezonu za griftove 80+ ( može i manje ) , za loot share neka se javi . Igram dh shadow build
hrwoje#2333
Poslao sam ti request (dominik#2426). isto igram dh, pa ti pomognem. zatraži i request u clan ako želiš.
El ima kakvih naznaka kad dolazi taj necro na kraju?
Kolke su sanse da krene sa sezonom 11?
dali će taj necro biti dio nove ekspanzije koja se plaća ili je free?
dali će taj necro biti dio nove ekspanzije koja se plaća ili je free?
Neće biti ekspanzija, nego Character Pack.
Plaćat će se.
Sve nove stvari koje se dodaju sa patchem 2.6 (challenge rifts, neke nove zone itd.) će biti besplatne.
Jel se zna datum za sezonu 11 kad krece?
ako krenem igrati season lika, kada sezona istekne on postaje običan lik i sav gold, itemi itd s njega su mi opet dostupni? + nagrade sa kraja sezone? zna netko kad sezona 10 prestaje?
Jel se zna datum za sezonu 11 kad krece?
Još ne. Uglavnom najave kraj sezone 2 tjedna unaprijed - ja sam pretpostavljao da će to učiniti do sad, vjerojatno poliraju Necro-a pa da iduće sezone bude i on dostupan. Moguće da će se ova sezona malo produžiti.
ako krenem igrati season lika, kada sezona istekne on postaje običan lik i sav gold, itemi itd s njega su mi opet dostupni? + nagrade sa kraja sezone? zna netko kad sezona 10 prestaje?
Da, sezonski lik postaje obični, i svi itemi što ihimaš u sezoni ti se pošalju ingame mailom. Imaš mjesec dana od prvog log-in nakon sezone da "izvadiš" iteme iz tog maila.
Priprema za kupovinu Necro pack-a se zahuktava;
za koliko se može i jel se može uopce prodati 1mil golda npr
Zakasnio si 4-5 godina za to.
Ne može više.
Zakasnio si 4-5 godina za to.
Ne može više.
Dobri stari AH simulator, kad se sjetim svog tog vremena provedenog na njemu, nešto mi žao što ga RoS zamjeni...
(JK)