Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
Friday kaže...

Ova igra je zlo, tek sam poceo igrati. Nocas sam legao u 4 sata...

Ooooo pa Han Solo nam se pridružio! Leah je Diablo i umire?

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Ooooo pa Han Solo nam se pridružio! Leah je Diablo i umire?

Ne znam, pitaj Teknokyo 

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

uhhh, nemoj mi niš pričat, ja sam ju kupio kad je izašla cca tjedan dana nakon izlaska, ujutro sam krenuo cjelu noč sam igro i drugi dan do nekih 10-11 znalo se to ponavljat dosta puta, sad sam več dost dugo na pauzi sa diablom, sezone nikad nisam igro, al razmišljam da sad ovu odigram, kaj je najzanimljivije pauzu sam napravio od kenja kjub, tak da ni neznam točno o čemu se radi, al vjerujem da se bi brzo usviro :)

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
16 godina
Friday kaže...

Ne znam, pitaj Teknokyo 

Funny! Nisi ni svjestan koliko je to bio stresan trenutak... doslovno je podivljao.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
12 godina
Diablo 3

Za sve one koji razmišljaju koju će klasu igrati u novoj sezoni 

Evo nekoliko guidova pa možda im bude lakše se odlučiti..

Monk: 

Wizard:

Witch doctor:

Demon Hunter:

Crusader:

Barbarian:

Sve manje više prema očekivanjima i najvama.. No jedna stvar je možda zanimljiva i to +za DH.a jer izgleda će biti nužan za kao support za 4-man GR 100++..

To će biti zanimljivo za vidjeti jer smo navikli DH.a gledati samo u ulozi DPS.a

Ja ću sezonu krenuti sa Wizom.. ovaj Archon mi se kao skill uvjek sviđao a sada OP.. malo sam ga isprobao od kako je stigao novi patch 2.4.1 i mogu reći da razara 

Sezona počinje tek sutra pa ćemo vidjeti dali ću ostati na njemu ili ne..

Moram napomenuti jednu stvar koju sam primjetio kod wizarda.. kod trenutno najjačeg builda za solo GR kao main weapon i offhand se koristi  set Chantodo's Resolve.

On radi na principu da kada se aktivira archon svake sekunde udara nešto slično "wave of force" skillu i radi brutalan dmg..

Kada je lik izvan archon forma skupljaju se stackovi (max 20) koji podižu dmg (svaki stack +350% dmg) tog nazovimo ga wave of force..

E taj wave je elementalni dmg i to onog tipa kojeg na liku imate najviše.. pošto se u buildu koristi Firebird set potrebno je stackati fire dmg radi set bonusa..

To me ispočetka bilo malo zbunilo jer mi je wave udarao arcane dmg pa nisam vidio punu snagu Firebird seta..

Smrt u penziji

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam ja kako vi, ali ja sam razocaran ovim patchem na prvi pogled.  U biti kod 4 igraca se malo toga promijenilo. Kako vidim wizzici i dalje vuku isto oruzje twisted i offhand, jedino su nabacili TR set sada. Monkovi su doslovni isti. Barbari su ubacili drugo oruzje, a tu je i dalje WD. Bar prema prvom danu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

I meni se čini kao do sada najljeniji patch. Nešto malo kozmetike tu i tamo koji tweak i ajmo igraj sve ispocetka. Nadam se da ce najaviti ekspanziju na blizzconu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Sumnjam da će biti nova ekspanzija, s obzirom da je hrpa dev-ova prebačena na WoW, ili su čak otišli iz Blizzard-a. 

S druge strane Blizzard zapošljava ekipu vezanu za Diablo franšizu na svim nivoima, pa je realno moguć neki Diablo 4 ili World of Diablo (mada smatram da Blizz-u treba Hack&Slash u ponudi).

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav, ako ima neko kakav dobar klan za preporučit

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Sumnjam da će biti nova ekspanzija, s obzirom da je hrpa dev-ova prebačena na WoW, ili su čak otišli iz Blizzard-a. 

S druge strane Blizzard zapošljava ekipu vezanu za Diablo franšizu na svim nivoima, pa je realno moguć neki Diablo 4 ili World of Diablo (mada smatram da Blizz-u treba Hack&Slash u ponudi).

Druga eskpanzija je najavljena odavno (osim, ako nisu odustali od nje), ali sigurno nece doci ove godine (trebala je prema njima doci nagodinu).  Realno ocekujem povratak runa iz d2.... A nakon toga d4....

17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Druga eskpanzija je najavljena odavno (osim, ako nisu odustali od nje), ali sigurno nece doci ove godine (trebala je prema njima doci nagodinu).  Realno ocekujem povratak runa iz d2.... A nakon toga d4....

Druga ekspanzija je bila u nekom marketinškom slide-u koji je bio objavljen prije izlaska D3, a neke stvari iz tog slide-a se nisu obistinile.

Nemoj me krivo shvatiti, i ja bih rado vidio ekspanziju, ali nekako me više vuče osjećaj da ju nećemo vidjeti/igrati.

17 godina
Diablo 3

Svjedno je dali če novu ekspanziju ili igru no to sigurno neće biti ove godine. Najava če vjerovatno biti do kraja ove godine no samo ako budu imali što pokazati. Ionako su sada najviše fokusirani na Heroes of storm, Overwatch i World of Warcraft.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Druga ekspanzija je bila u nekom marketinškom slide-u koji je bio objavljen prije izlaska D3, a neke stvari iz tog slide-a se nisu obistinile.

Nemoj me krivo shvatiti, i ja bih rado vidio ekspanziju, ali nekako me više vuče osjećaj da ju nećemo vidjeti/igrati.

Kako vrijeme prolazi imam neki osjecaj da ce Diablo 'zatvoriti' vrata... I sama trojka je kod izlaska bila losa... No,  budimo optimisti.... 

12 godina
neaktivan
Dobija li se stash tab na normal ako ga ne otkljucas u sezoni? Ne planiram nesto ovu sezonu aktivno da igram pa da znam da li svi dobijaju stash tab kad se sezona zavrsi....
frusciante#2383

0 0 hvala 0
17 godina
sauronas kaže...
Dobija li se stash tab na normal ako ga ne otkljucas u sezoni? Ne planiram nesto ovu sezonu aktivno da igram pa da znam da li svi dobijaju stash tab kad se sezona zavrsi....

Ne.

Moraš ga otključati u sezoni.

14 godina
neaktivan
Koliko god je izlazak bio los, nemoj zaboraviti da je D3 jedna od top 10 najprodavanijih igara u povijesti, RoS se solidno prodavao i ima igraca dovoljno da igra nastavi
17 godina
Diablo 3

Set-up za gamerski par, koji igraju Diablo.

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

tomo s kojim setom ti igraš WD? ja sam uzeo WD 127 lvl sam, sezon mislim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/78021502

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

tomo s kojim setom ti igraš WD? ja sam uzeo WD 127 lvl sam, sezon mislim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/78021502

Ne igram baš puno D3 (imam ekipu za The Division na TS-u, pa većinu vremena koje imam slobodno provodim tamo), ali početni Zunimassa set je dovoljan i za GR80+.

Još nemam neke pristojne dropove za sad (P300, GR-ovi solo, bounty/T8 riftovi public - a razlika paragona će biti sve veća pa će biti teško neko grupiranje napraviti) pa igram s tim šta imam:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/33962074

Odigrat ću do stash tab-a, ali sumnjam da ću ganjati neke rekorde ove sezone.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

sumnjam da ću ganjati neke rekorde ove sezone.

Da, to bi bas bilo neuobicajeno za tebe...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

sumnjam da ću ganjati neke rekorde ove sezone.

Da, to bi bas bilo neuobicajeno za tebe...

Odustao sam i prošle sezone od leaderboard-a, u ovoj igri moraš imati ekipu s kojom ganjaš XP/paragone bar 5/6 sati na dan ako želiš u top 50, recimo (ajde bar top 20). 

A ja ekipu za to nemam ni nisam imao (probao sam neki klan na početku prošle sezone, ali nije ni to išlo), povremeno odigram nešto sitno s nekom ekipom s ovog foruma/friends liste, ali daleko od toga da je to dovoljno za išta "ozbiljno".

Evo, ovu sezonu igram "po svom", ne gledam ni "najbolje" buildove, već imam ideju za neki svoj build (koji bi trebao ići bar do GR80 sa nekih 800 paragona - ljudi su sad već preko 1000 paragona), i zabavnije mi je to malo što igram više nego ikad prije. Također, tražim one nove stvari za transmoge/petove, a to dosta utječe na to koliko si "efikasan".

14 godina
Diablo 3

Slažem se s ležernijim, solo pristupom u početku sezone.

Igram solo WD i guštam u (ponovnom) otkrivanju buildova. Nisam igrao WD dosta vremena, pa sam zaboravio koliko je brz Chicken set, odnosno jak Zuni Carnevil ili HT Garg .

Ne gledam metu još, došao sam do 505 paragona solo i GR70 u nekih 8 min (http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pixie-2466/hero/27672387).

Kad dođem do solo platoa, možda budem igrao u grupama.

Inače pro-tip za ekipu koja ima problema oko nalaženja spota u meta grupama: "formirajte sami grupu". 

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 11:08 (Pixie_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

dali ima koga da igra HC vec mi dosadilo letat sam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne igram baš puno D3 (imam ekipu za The Division na TS-u, pa većinu vremena koje imam slobodno provodim tamo), ali početni Zunimassa set je dovoljan i za GR80+.

Još nemam neke pristojne dropove za sad (P300, GR-ovi solo, bounty/T8 riftovi public - a razlika paragona će biti sve veća pa će biti teško neko grupiranje napraviti) pa igram s tim šta imam:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/33962074

Odigrat ću do stash tab-a, ali sumnjam da ću ganjati neke rekorde ove sezone.

a što trebam napravit da bi dobio taj stash tab novi ? ni ja ne planiram ništa specijalno, amo zaradit taj novi stahs i portret i tako tih par stvarčica.

i 5-3570K
13 godina

lol sa  505 ides GR 70 u 8 min :D 

Ja sam trenutno 532 i " normalno " mogu tek GR 55 ( DH ) I niako ne ispada bolja oprema na GR 60-65 u grupi.

Finger Up :)
17 godina
GoodAngel kaže...

a što trebam napravit da bi dobio taj stash tab novi ? ni ja ne planiram ništa specijalno, amo zaradit taj novi stahs i portret i tako tih par stvarčica.

Samo obavljaj zadatke Season Journey-a, i otključat ćeš.

13 godina
neaktivan
razermario kaže...

lol sa  505 ides GR 70 u 8 min :D 

Ja sam trenutno 532 i " normalno " mogu tek GR 55 ( DH ) I niako ne ispada bolja oprema na GR 60-65 u grupi.

Pa gemblaš bolju opremu ako ne pada . Ja sam dh isto nešto padne nešto zgemblam

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
neaktivan

Čuj ovo, Kadala je inace darezljiva. Ja sam 100k shardova potrošio na rukavice...i to ne ancient ili perfect roll. Samo na rukavice ono tek da imam.

17 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Čuj ovo, Kadala je inace darezljiva. Ja sam 100k shardova potrošio na rukavice...i to ne ancient ili perfect roll. Samo na rukavice ono tek da imam.

A daj me nemoj jebat, ja sam tek par k potrosio i vec sam dobio hrpu dobrih stvari...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
mislav_01 kaže...

A daj me nemoj jebat, ja sam tek par k potrosio i vec sam dobio hrpu dobrih stvari...

Mora da te voli RNG.

A nije ni čudno. Bacio si pogled u susjedno dvorište i oženio se... 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice