Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

hvala klanu pijani, koji me primio u svoje odaje, iako ja više spadam u klan "drogirani".

Alkoholom protiv droge!!!

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Otkad sam stavio stand still na mouse 5, hammer crusadera je lakse igrat nego ww barba. Bez pravog alata nema zanata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

GR 82 4man..

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sta je sa ovim reforge-om? Da dobijem jednu jedinu ancient natalya's slayer trebao sam 23x potrosit dragocjene materijale. Mislim da je cube pun bugova :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 10:32 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Sta je sa ovim reforge-om? Da dobijem jednu jedinu ancient natalya's slayer trebao sam 23x potrosit dragocjene materijale. Mislim da je cube pun bugova :(

Jok, samo vjerojatnost i statistika. Iako je 10% šansa da item bude ancient, to ne znači da ćeš u 10 pokušaja dobiti ancient.

Budi sretan da ti je ispao tako dobar slayer.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Jok, samo vjerojatnost i statistika. Iako je 10% šansa da item bude ancient, to ne znači da ćeš u 10 pokušaja dobiti ancient.

Budi sretan da ti je ispao tako dobar slayer.

Kod drugih sam dobivao i po 2 ancienta u 10 pokusaja, zato me je ovo cudilo.. ako je nepisano pravilo da sto vise potrosis da ces dobit sto bolji ancient, onda dobro! :)

Imao vrlo tezak put do jos jednog itema, pride of cassius. Potrosio sam u patch 2.2 oko 30-40k shards, dobio 0. Upgrade rare u canai's cube me je takodjer skupo stajao, ima "samo" 8 mighty belts-a u igri no mora sam potrosit oko 2k death breats da bi dobio dobar primjerak, naravno nijedan nije bio ancient.  kog briga 6 sec je prioritet.

17 godina

Sta je starter edition?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
R4zOR229 kaže...

Sta je starter edition?

Ograničena verzija igre sa kojom možeš ići (čini mi se) do 13-og lvl i možeš proći story mod samo do skeleton king u prvom actu..

EDIT:

to možeš skinuti bez da plaćaš išta :)

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 15:54 (geothia).
17 godina

Znam, vidio sam da je free zato i pitam.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
13 godina
Diablo 3

Kolko bi dosla sama expanzija bez igre ako je moguce uzeti? Posto imam Diablo 3 al bez exp.

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

jel ima mjesta u kakom klanu?

ako ima kome se trebam javit

ZZZ#2489

0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Kolko bi dosla sama expanzija bez igre ako je moguce uzeti? Posto imam Diablo 3 al bez exp.

Nađeš za 20-25€ na key site-ovima

17 godina
Diablo 3

Asia HC S4 78-clear:

SC S4 84 clear:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Alo ekipa s Guardian achievementom, kako ste riješili HC achievement? Powerlvl ili dužim putem?

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Alo ekipa s Guardian achievementom, kako ste riješili HC achievement? Powerlvl ili dužim putem?

Mene su powerlvl-ali, na žalost HC lik mi nema ni žutu opremu da mogu na normal igrati... Ima community-a, vjerojatno bi se našao netko da te digne.

13 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Kakav guardian ach ??   Možda ti ja mogu pomoći samo m ireci o čemu se radi točno 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Asia HC S4 78-clear:

SC S4 84 clear:

Kako im se na 84 lijepo složio rift.. ljubomoran sam..

Do sada smo 4man party uspjeli riješiti GR77 i to sa lijepim vremenom 10:20 čini mi se.. što znači da bi GR78 išao bez problema, a uz malo sreće bi 80.ka pala 

Nego zanima me jeli netko umjesto HOTA barba pokušao gurati GR sa static charge monkom?? ne mogu naći niti jedan video da vidim kako to šljaka..

Smrt u penziji
17 godina
Diablo 3

Testiranje stabilnosti servera i potencijalni lag-fixevi. Tko je zainteresiran nek ode na PTR:

http://us.battle.net/d3/en/blog/19909351/ptr-server-slam-we-need-your-help-10-6-2015

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Jel netko sinoć oko 00.00-01.00 imao problema s lagovima? Ima san blesave spikove latencije, super za dash monka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ma ova kadal je kurvetina kakve nema potrosio sam sigurno 20k shardsa i nebi dobio ancient rukavice za monka da se na glavu postavim isto tako paragon 320 i neki i ni jedan jedini ramaladni... sta je za rec :D kak bi ja nekak u klan pijani posto nisam nigdje ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

jel mi bolje za barbu atack speed, ili +10 damage na ovom gavel-u ?

http://www.pohrani.com/f/1m/jM/2qhOSWdc/screenshot000.jpg

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Asia HC S4 78-clear:

SC S4 84 clear:

a ja jedva s boljom ekipom, s tank monkom 65, maximalno sam prešao 67 GR do sad, ali budem i više kad se još dignem za 150-200 paragon levela.

koji je uopće najveći mogući GR, evo ovo sad prvi put vidim likove s 84 GR da igraju, uglavnom sam viđao od 75 do 80 kako ljudi farmaju to je bio max do sad dok ti nisi ovo stavio.

jbg, nisam ni igrao baš diablo prije ovog patcha, sad mi je igra dobro podešena i osim lagova nemam neki veći prigovor na samu igru, tako da sad nakon 2.0.3 patcha je puno zanimiljivije igrat, samo što je drop ubi bože dok ti padne nešto moraš sto riftova odfarmat, evo ja dobio ovaj gavel iznad koji nešto vrijedi nakon sigurno 100 i nešto riftova od patcha, teško da padne nešto dobro često.

ps svaka čast azijcima, to su fanatici kakvih nema, ti mogu u komadu 24 sata igrat.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 8:08 (GoodAngel).
14 godina
Diablo 3

Evo, koristim ovu priliku da javno zahvalim kolegi Grozoti koji me sinoć u 1 ujutro boostao u hardcore-u, hvala 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

U Aziji, monk očistio GR79 solo, sa modificiranim dual gen buildom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 17:55 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Zahvalu dugujem i kolegi TomoR-u (i njegovoj ludoj kokoši) i Grozoti na asistenciji TX-3 min achievementu  

Btw. ima netko TOČAN drop rate stvari (hellfire organa, bounty matsa i infernal machini) u 2.3? Najbolje što sam našao je sljedeće, no ni to ne dgovara u potpunosti. Možda netko od vas ima drugi izvor/link?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
Diablo 3

Ima tko za hardcore party? Nisam igrao D3 više od godinu dana ja mislim :D . Zaigrao bi malo HC sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Trenutno igram WD NS, i konacno uspio uhvatiti dobar public wd party (da, igram public, vidi dole) bez laga do gr61. Ja dart wd i dva helltoth wd + sup monk, nikakva godly oprema. Na 60 trebalo je jedva par sekundi za elite pack (dartovi, bear, acid sa svim wd bufovima) dok su dva firewalla unistavala sav trash okolo bez zaustavljanja. Nisam vidio puno brze ciscenje 60-ke ni na "pro" streamovima. Naravno, 61+ neigriv sa dva helltootha. Ako ikad srede to, bit ce zanimljivih kombinacija za high gr.

Sto se tice public, dosadilo mi je okupljati nekakav polu normalan party na publicu. Ima netko kakav "mature" klan za preporuciti, da igra i NS? Ne grindam bas paragorne, samo 700+, ali igram od prvog dana... @Pixie, svojedobno si mi na DH forumu preporucio tvoj klan (PS), jel' to aktivno jos? :)

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Jeste, aktivni smo, ljudi uglavnom igraju sezonu, al nađe se i ne-sezonaca :)

Dobra ekipa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice