Ima tko savjet kako najbrže doći do 12 lvl u HoTS za D3 portrait? Imam još malo vremenaaaa ;)
Kupi stimpack iz Hots in game shopa :)
Ima tko savjet kako najbrže doći do 12 lvl u HoTS za D3 portrait? Imam još malo vremenaaaa ;)
Ja sam sinu instalirao na komp, zajedno smo bili u party-u (50% XP buff) i sa kompom igrali protiv kompa, brzo je išlo (a i na lvl 10 sam dobio XP+gold stimpack).
Evo, sinoć/jutros u 2.00 dingao 12 lvl, portrait je bio vrijedan toga , samo se danas fiksam s
Kolega iz klana je imao super savjet; peglati Training mode cijeli dan, meni se vrtio u pozadini i dok sam igrao D3, prosječno po matchu išlo 140K EXP.
Btw, vidim da se Crus i dalje igra kao leecher, koja je po vama bolja klasa za 55+ sgriftove: Crus ili Monk?
DPS-ovi u group composition moraju imati samo (cuban) Leorics +Ruby ili još nešto? Malo bi ispolirao Barba ovih dana...
Evo, sinoć/jutros u 2.00 dingao 12 lvl, portrait je bio vrijedan toga , samo se danas fiksam s
Kolega iz klana je imao super savjet; peglati Training mode cijeli dan, meni se vrtio u pozadini i dok sam igrao D3, prosječno po matchu išlo 140K EXP.
Btw, vidim da se Crus i dalje igra kao leecher, koja je po vama bolja klasa za 55+ sgriftove: Crus ili Monk?
DPS-ovi u group composition moraju imati samo (cuban) Leorics +Ruby ili još nešto? Malo bi ispolirao Barba ovih dana...
Po meni 2 monka i 2 barba,jedan monk heala drugi palma a 2 barba tuku.
Po meni 2 monka i 2 barba,jedan monk heala drugi palma a 2 barba tuku.
Rade i Helltooth WD, kao i Tal Rasha wiz više damage-a od barba, problem je što kad i jedno od njih bude u igri i bude kritična masa mobova na ekranu igra počne lagirat do besvijesti.
Npr. kao ovo:
Ali, ista stvar će se desiti ako barb ide sa WW i Pain Enhancer-om.
Ok, al i dalje na znam što se od DPS klasa u sgriftovima očekuje od EXP geara? Samo Leorics+Ruby ili?
Ovako, idealna kombinacija je Crus sa 2 seta Caina (dva komada level 23, i dva komada level 70), 2 komada borna, leoric kruna i prsten, hellfire ring, i Rorg u cube.
Monk može nosti 2 komada borna, 2 caina (level 70), leoric kruna i prsten, hellfire prsten, isto rorg u cube, i 3 komada Inne!
2 DPS (najbolje barbari) nose samo ruby u šljemu.
I igrati NAJVIŠE što možete da ne poginete (treba čuvati pool). 62,63...
Mi smo jučer igrali 64, završimo ih za 6-8 minuta, i svi u grupi dobiju 22-24 milijarde XP-a.
U satu se može skupiti 150 MILIJARDI XP-a, bez problema.
Samo još jedna napomena, kad ubijete elitu NE KUPITE one ljubičaste kuglice, preskočite ih ako možete.
Tako GR duže traje, istina, ali ubijete više mobova i dobijate više XP-a. A rift ključevi ne rastu na stablu, treba i njih čuvati. Lako ih je 100 potrošiti u danu na brze ako se ne paziš, a vidiš da paragoni lete u nebo
Inace, kako je i TomoR rekao, 2.3 WD je odlican i za dps i za speed farm. Ako pratite popularnije grfit communitye, WD su dosta trazeni.
- bounty speed farm - manayuma chicken + helltooth - mislim da je to najbrzi build u igri trenutno, bar mene nitko nije uspio prestici, a stalno farmam bauntije. ~175% base movement speed (ide i vise sa buffovima) i one shot elite na t7 split.
- speed grift - helltooth odlican, oko 55-58 jos ne izaziva lag, sa mimicsima aoe prekriva cijeli ekran i preko, uz odlican dps. Bas sam bio jucer u grupi, dva ancient 800+ barba i dobar helltooth wd, speed 55, wd je odnio sve masakre i elite killse osim rg. Helltooth malo pada na single target dmg.
- high grift - carnevil vise ne radi lag, uz dobar IAS i breakpointe ogroman DPS uz dobar party support - ~100% damage buff (bbv/jinx/ribe) + 25% all damage reduction (bad medicine).
Trenutan us lader - solo: barb 70, wd 69 pa ostali, 4 party: na top listi svaki party ima wd-a.
eu lader - solo: barb i wd 70 pa ostali, 4 party: top lader - dva dps wda, barb i suport monk.
Inace imam DH sa kompletnim ancient UE + yang, wh i triflecte, ali debelo zaostaje za mojim carnevil WD-om. Mada mi je zao da sa 2.3 DH nije ostao pri vrhu, drago mi je da se WD konacno maknuo sa golog zdpsa. Wizu bi dobro doslo jos malo ljubavi u 2.3, monk i barb su ok. Crusa ne pratim previse.
Ja stavno nemam puno vremena igrati.
No ne znam da li je ovo ok ili ne, sa lvl 70 paragona solo t6? WD je u pitanju- prvi puta ga igram i skroz mi je cool :)
Poz jel zna možda netko gdje je najpovoljnije nabaviti Diablo+RoS? Zaželio sam se odigrat pa eto ako netko može pomoći bio bi zahvalan :)
Da li ima smisla cubat in-geom, ako ekipa preskače elitove u brzim griftovima, ili ih ne ubije cijelu grupu...
imam osjećaj da je to propušten afix
Da li ima smisla cubat in-geom, ako ekipa preskače elitove u brzim griftovima, ili ih ne ubije cijelu grupu...
Mislim da je OK za GR-ove do recimo 55, iznad toga nema smisla pretjeranog.
Poz jel zna možda netko gdje je najpovoljnije nabaviti Diablo+RoS? Zaželio sam se odigrat pa eto ako netko može pomoći bio bi zahvalan :)
allkeyshop.com pa biraj.
Za nekih 40 eura se nabavi oboje. Najviše sam kupovao sa Kinguina, g2play i g2a pa njih mogu preporučiti kao pouzdane.
Ima smisla jer plave elite brzo umiru, a kod zutih se uglavnom ubije samo taj zuti (bijele minione preskoci).
Ima smisla jer plave elite brzo umiru, a kod zutih se uglavnom ubije samo taj zuti (bijele minione preskoci).
Jesi siguran da ne trebamo kod žutih ubiti sve minione za proc? Kod 60+ radije bi stavio Vigilance mjesto In-geoma..
Sinoć smo peglali 60tke i išlo je oko 130B XP/h, jedan Barb je mjerio, mojih "skromnih" 776 plvl se popelo na 792 :)
Inače osim mene, xp shrine je bio treći Barb s Ancient spearom i to je super funkcioniralo. Bolje od Monk-Crus-2 DPS setup-a.
- bounty speed farm - manayuma chicken + helltooth - mislim da je to najbrzi build u igri trenutno, bar mene nitko nije uspio prestici, a stalno farmam bauntije. ~175% base movement speed (ide i vise sa buffovima) i one shot elite na t7 split.
Build? Nisam bas nasao cisti manayuma + heltooth na diablofansima, pa rekoh da radje pitam....
Wizu bi dobro doslo jos malo ljubavi u 2.3
Cak ni ja vise ne igram wiza... dotle je doslo. :(
Jesi siguran da ne trebamo kod žutih ubiti sve minione za proc? Kod 60+ radije bi stavio Vigilance mjesto In-geoma..
Sinoć smo peglali 60tke i išlo je oko 130B XP/h, jedan Barb je mjerio, mojih "skromnih" 776 plvl se popelo na 792 :)
Inače osim mene, xp shrine je bio treći Barb s Ancient spearom i to je super funkcioniralo. Bolje od Monk-Crus-2 DPS setup-a.
Da, nema potrebe ubijat bijele minione kod elita. Samo zutu, a kod plavih normalno sve.
Build? Nisam bas nasao cisti manayuma + heltooth na diablofansima, pa rekoh da radje pitam....
Pokušaj s ovim buildom
Ja guštam već par dana s Arachyr-Manajuma buildom za speed bounties, zoom-zoom:boom-boom
Thx, njega sam i sklepao na brzaka, fali jos maska i bracersi za potpuni dozivljaj... zgodno je trckarati okolo sa 200 na sat. :D
Arachyr koliko sam citao ide do 345km/h...
Manayuma je osnova, on daje ludo pile, a set mozes baciti po zelji, pogotovo za t7 bauntije, sve funkcionira. Ako imas Helltooth, u cube mozes staviti wormwood, ako ides na Carnevil, u cube DoD i sl.
Za t10 izgleda najbolje funkcionira Arachyr, jer bufa eksploziju pileta, fierce loyality za jos 30% speeda i tako.
evo dva linka na speed manayuma i Arachyr:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18716981842
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18704216889 Chikenpendium :))
Evo ga, novo sranje.
Ekipa je našla način da koristi sve pasive sa Hellfire amuleta odjednom, čak i da ne nosi ni jedan od HF amuleta...
Evo ga, novo sranje.
Ekipa je našla način da koristi sve pasive sa Hellfire amuleta odjednom, čak i da ne nosi ni jedan od HF amuleta...
?? Di ? šta ? Može bar neko objašnjenje ili link
https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3k6oa8/hellfire_snapshotting_exploit_people_getting_all/
Ukratko, nosiš HF dok ne bude broken, ne popraviš ga, nego staviš "slomljenog" u stash (0 durability) i taj pasiv ti ostaje zauvijek (tj. dok ne popraviš taj amulet, vratiš na sebe i skineš sa sebe).
Radi u sezoni i van sezone, Blizz zna za to već danima ("ubili" su thread na official forumu) i za sad se ne vidi naznaka da će popraviti to.
Eto ti ga na,sad ce napast leaderboardse,napravit rekorde a onda ce blizz nerfat i nitko to vise nece moc dostic...najbolje da nis ne popravljaju nego da svi imaju istu sansu.
https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3k6oa8/hellfire_snapshotting_exploit_people_getting_all/
Ukratko, nosiš HF dok ne bude broken, ne popraviš ga, nego staviš "slomljenog" u stash (0 durability) i taj pasiv ti ostaje zauvijek (tj. dok ne popraviš taj amulet, vratiš na sebe i skineš sa sebe).
Radi u sezoni i van sezone, Blizz zna za to već danima ("ubili" su thread na official forumu) i za sad se ne vidi naznaka da će popraviti to.
Hmm mislim da ko bude oov iskorištava da će dobit ban instant kad poprave...
Blizzard je na zalost jako spustio kriterije za baniranje, tak da danas puno toga prodje bez posljedica...
Do prije 2g nisi smio nis pricat u igri o botanju vec bi bio problem, a sad se otvoreno iskoristava exploite, pa cak i botanje i nikom nista.
Koji odmor za prste ovaj healing monk, milina. Nemam nista bolje na oruzje stavit pa me cisto zanima, je li gem of ease uopce koristan na grift?
Ako igram speed 60tke, stavljam Gem of Ease, iznad 70 stavljam LOH gem. Najbolje da pitaš ekipu u partiju.