Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.650.711
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Idući PTR patch IK bonus damage stavljaju na 250%:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/18300224495?page=5#87

Još kad bi nešto slično napravili s Akkhan set-om...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Spojim se jučer na PTR, malo isprobavam nešto, pogledam leaderboard, a kad ono prvi Crusa ima preko 5000 Paragon-a.

Onda vidim ovaj video (izgličali su GR levele) i jasno mi. Sad je navodno popravljeno, ali bojim se da će opet biti neki exploit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Diablo 3
fanaticni gejmer kaže...
skfrik kaže...

Ak se da kome da me provoza kroz koji rift da ne igram s randomima koji idu svako na svoju stranu, ripzak#2167

Ili kad zatvore rift odmah nakon guardiana, pa pobjegnu..  

Ima previse retarda u public games. I meni se znao redovito dogadjat da mi neko zatvori rift i otidje van, al im onda i jebem sve po spisku preko whispa.

17 godina
Diablo 3

Iako build umire, ja ga volim igrati (Condemn za Crusader-a), nakon nekih 20 Blade of Prophecy (danas su mi pala 3) nisam dobio još ni jedan ancient. Ali mi je zato dropalo ancient Flying Dragon na Crusader-u i Ancient In Geom u istom run-u...

Baš je taj D3 čudan ponekad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne mogu opisat kako nestrpljivo cekam patch 2.3. Mislim da cu tada konacno igrati bounty u partiju, svi na svoju stranu, speedrun!!

Nadam se da ce mi do tad uletit the furnace, i par ancienta naravno. :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

"Diablo 3 Sells Over 30 Million"

:)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Kad ekipa kopa po PTR file-ovima svašta se nađe:

Lik inače radi Machinima Diablo videe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Ajde neka. Nisam igrao skoro mjesec dana jer mi je sve lagano dosadilo a ove novine mi zvuce dovoljno zanimljivo da se ponovo malo angaziram. A do nove sezone ce i ove vrucine valjda okoncati.

11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Kad ekipa kopa po PTR file-ovima svašta se nađe:

Lik inače radi Machinima Diablo videe.

U cemu je fora s ovim?

17 godina
Diablo 3

Moj prvi solo GR50 clear s bilo kojom klasom:

Imam GR49 očišćene s nekoliko ostalih. Treabam malo upgrade-ati gemove i paragone, pa ću moć i više 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Moj prvi solo GR50 clear s bilo kojom klasom:

Imam GR49 očišćene s nekoliko ostalih. Treabam malo upgrade-ati gemove i paragone, pa ću moć i više 

Podsjeca me previse na diablo2 to mlataranje :D 

11 godina
protjeran
Diablo 3

Cini se da ima i novih class pennanta u 2.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=15000KB

Kažu da traže čovjeka za drugu D3 ekspanziju drugačije bi pisalo.

Nagađanja su sad ili traže nekog za Diablo 4, ili World of Diablo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diablo 3

Svejedno ima sanse za drugu Exp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Pred par dana zarolao Wizz-a u sezoni (s njim sam općenito jako malo igrao), malo gledao build-ove i svidio mi se Del-Rasha, pa reko ajde da probam.

Za sad nisam išao dalje od GR45, aovo mi je bio najbrži clear. Time bubble (2000% damage-a sve što je unutra "dobiva" po nosu) mi je skoro bio dovoljan da dokrajčim boss-a sa Conduit-om:

Ovo mi je taj lik:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/63526890

Imao sam veliku sreću sa source-om, "poklonio" mi neki random lik dok sam lvl-ao wizz-a, ostatak opreme još "skupljam". Nadam se riješiti bar GR50 do kraja sezone.

Osnovnu ideju za build sam pokupio ovdje:

http://www.diablofans.com/builds/54387-delrasha-gr50-4pc-delseres-6pc-tal-rashas

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Pred par dana zarolao Wizz-a u sezoni (s njim sam općenito jako malo igrao), malo gledao build-ove i svidio mi se Del-Rasha, pa reko ajde da probam.

Daj ti meni reci kakav ti je drop flaila sa crusaderom? Ja ne mogu dobiti Golden flense pa da se na glavu posadim. U stvari opcenito flailovi mi dropaju na kapaljku. Kako sam zadnjih par dana opet poceo igrati mislim da mi je od par stotina legenda dropalo mozda 2-3 flaila ukupno. Dropalo mi je sve zivo i nezivo ancienti furnace, maximus, ... i sa Shield bashom bez problema zavrsim GR50 ali nije to to.

17 godina
Eld kaže...
TomoR kaže...

Daj ti meni reci kakav ti je drop flaila sa crusaderom? Ja ne mogu dobiti Golden flense pa da se na glavu posadim. U stvari opcenito flailovi mi dropaju na kapaljku. Kako sam zadnjih par dana opet poceo igrati mislim da mi je od par stotina legenda dropalo mozda 2-3 flaila ukupno. Dropalo mi je sve zivo i nezivo ancienti furnace, maximus, ... i sa Shield bashom bez problema zavrsim GR50 ali nije to to.

Pa onako, ima dana dok ne padne ni jedan, pa onda dana dok ih padne 10. 8 od toga Mortal Drama. 

Pao mi jedan Golden Flense u zadnjih tjedan dana, ali isto još nisam bio dobio ni jedan ancient. No, u tih tjedan dana sam bio dobio ancient Fate of the Fell (moj prvi). RNG...

Ako hoćeš, dok sam online, javi mi se pa ćemo skupa s Crus-evima ić i dijeliti si opremu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 9:08 (TomoR).
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Eld kaže...
TomoR kaže...

Pa onako, ima dana dok ne padne ni jedan, pa onda dana dok ih padne 10. 8 od toga Mortal Drama. 

Pao mi jedan Golden Flense u zadnjih tjedan dana, ali isto još nisam bio dobio ni jedan ancient. No, u tih tjedan dana sam bio dobio ancient Fate of the Fell (moj prvi). RNG...

Ako hoćeš, dok sam online, javi mi se pa ćemo skupa s Crus-evima ić i dijeliti si opremu.

Uh taj Mortal Drama, dropa mi svaki dan po par komada, al Golden Flense je baš rijedak. Ali opet, ne mogu se žalit, dobio dva ancient komada, jedan sa 4 wratha s kojim sam riješio 51, a drugi 4.4k damage sa 6 wratha, ali nakon 51 više nisam igrao sweep attack (uz ostalu opremu i paragone, moga bih visoko ali mi se ne da jer mi nije zabavno). Sad trenutno trčkaram po brzim 48-50 i bušim guardine sa shield bash-om. Ekipi trebao boss killer na 48-50, a kako ga je gotovo nemoguće naći na communityu jer svi gledaju samo da leechaju xp, složio ga ja i svidjelo mi se. Zabavno je gledat kako se boss topi u svega par udaraca (naravno, sa ancient furnance).

17 godina
Lord_of_destruction kaže...
TomoR kaže...

Uh taj Mortal Drama, dropa mi svaki dan po par komada, al Golden Flense je baš rijedak. Ali opet, ne mogu se žalit, dobio dva ancient komada, jedan sa 4 wratha s kojim sam riješio 51, a drugi 4.4k damage sa 6 wratha, ali nakon 51 više nisam igrao sweep attack (uz ostalu opremu i paragone, moga bih visoko ali mi se ne da jer mi nije zabavno). Sad trenutno trčkaram po brzim 48-50 i bušim guardine sa shield bash-om. Ekipi trebao boss killer na 48-50, a kako ga je gotovo nemoguće naći na communityu jer svi gledaju samo da leechaju xp, složio ga ja i svidjelo mi se. Zabavno je gledat kako se boss topi u svega par udaraca (naravno, sa ancient furnance).

Je, shield bash je opak za bossa pogotovo otkako je i meni dropao solidan ancient furnace. Meni Griftovi ne da nisu toliko zabavni nego su mi ... ne znam ... ja volim kada usput dropa pa da mogu zastati bez da pritiscem pauzu i presije isteka vremena. Zato mi se cini da bi se opet mogao zabaviti i bez Griftova u novoj sezoni kako izgleda ono sto sam procitao u najavi. Griftovi su za upad na listu a to je, kako i kazu na blizzovom forumu, ovisno o paragonima (zato leechaju xp) i podosta o sreci, postavi Grifta. Ja nakon mjeseca neigranja skoro da nisam mogao vjerovati da prvi crusader u sezoni ima preko 1200 paragaona!!

17 godina

pozz ljudi... ima li kakvih novosti po pitanju thorns builda za crusadera. nisam dugo vremena pratio sta se dogada sa diablom pa ako tko moze ubacit kakvu novost bio bih zahvalan

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

pozz ljudi... ima li kakvih novosti po pitanju thorns builda za crusadera. nisam dugo vremena pratio sta se dogada sa diablom pa ako tko moze ubacit kakvu novost bio bih zahvalan

Sa ovim patch-om još ništa. Da li će biti za Patch 2.4 ili tek za 2.5 još nije sigurno. Uglavnom, Invoker set misle napraviti da dropa samo za Crus-a i to će biti Thorn set.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 22:37 (TomoR).
17 godina
TomoR kaže...
Obi Wan kaže...

Sa ovim patch-om još ništa. Da li će biti za Patch 2.4 ili tek za 2.5 još nije sigurno. Uglavnom, Invoker set misle napraviti da dropa samo za Crus-a i to će biti Thorn set.

dobro, taj set vec imam... interesira me da li ce mijenjat thorns u smislu mehanike... da ga naprave mozda kao pasivnu auru koja svaku sekundu radi damage ili tako nesto

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...
TomoR kaže...
Obi Wan kaže...

dobro, taj set vec imam... interesira me da li ce mijenjat thorns u smislu mehanike... da ga naprave mozda kao pasivnu auru koja svaku sekundu radi damage ili tako nesto

Jedino što za sad znam da će Thorns biti veći što više STR imaš.

Ovo je zadnji info za koji znam:

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3evqhm/why_the_hell_does_thorns_even_exist_its_pretty/ctjgsmu

17 godina
Diablo 3

I kada će doći službeni patch? ili fakat moram stavit ptr na download?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

I kada će doći službeni patch? ili fakat moram stavit ptr na download?

Sezona završava 23.08, a nova počinje 28.08. Takav je bar plan.

http://eu.battle.net/d3/en/blog/19842943/season-3-ending-soon-07-08-2015

S obzirom da uglavnom utorkom u US idu patch-evi, očekujem Patch 2.3 25-26.08. kod nas.

http://eu.battle.net/d3/en/blog/19824753/first-look-season-4-11-08-2015

Ako do sad nisi skidao PTR, više nema pretjeranog smisla sad skidat.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Drago mi je da sam poslusa savjete ovde i sakuplja materijale jer ako bude kao na ptr, ne gine mi ancient ss, krider i kukri/dod.

Upao jedanaesti puzzle ring, cisto me zanima utjece li gold find sa iteme i onaj bonus iz paragona na dobiveno zlato u goblin vault? Ako ne onda lomim sve ove iteme sa gold bonusom, da mi ne smetaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

:D

2 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Drago mi je da sam poslusa savjete ovde i sakuplja materijale jer ako bude kao na ptr, ne gine mi ancient ss, krider i kukri/dod.

Upao jedanaesti puzzle ring, cisto me zanima utjece li gold find sa iteme i onaj bonus iz paragona na dobiveno zlato u goblin vault? Ako ne onda lomim sve ove iteme sa gold bonusom, da mi ne smetaju.

Utječe Gold find na itemima na zlato nađeno u Vaultu. Sačuvaj po jedan goldskin, remen itd, da možeš staviti u Cube. Pa dok ideš u Vault, samo u Cube-u odabereš (ako se može), naravno.

17 godina
neaktivan

hvala ti na ovome umirem os smijeha več sat vremena jao kako dobro( odma si mi dan popravio). Jedino koliko vidim igrat čemo više manje sezonu 4 sve isto jedino kaj dobivamo cube.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice