@striko, bravo.
Čekaj kad s idućim patch-em nerfaju Tiki (BTW, kad igram solo, sa "na knap" CDR-om (oko 30), čini mi se kao da se elite puno brže "izvuku" od Fear efekta). Jesi ti nešto primijetio tog tipa?
Izgleda da me u S3 prosralo, prekjučer mi pao ancient IK Boulder Breaker (još socket trebam rolat u 10% DMG, nije mi pao ni jedan Ramaladni do sad), ostatak će biti relativno lako skupit.
Inače, za IK remen sam bacio tisuće shard-ova (jedva ga jučer dobio), i općenito mi ne dropaju IK i Wrath of the Waste set dijelovi, ali mi zato svako malo padne Raekor komad (dok sam skupljao leg gemove pao mi Raekor komad na GR2-3 - u Tormentima su ti set dijelovi rezervirani tek za T1 naviše)... Ideja je bila da igram WW barba u sezoni, no i ovako je zabavno.
Pa sad igram 3 IK + 4 Raekor + Vile Ward + RORG + Phys SoJ (pao jučer). Meljem T6 brže nego sa NS barbom, 
Moja S3 barbika, sada je P200+, idući cilj je dić 4-5 gema na 25+, no fali mi trial ključeva, ali to sad ide brzo 
Inače, sviđa mi se da sad i kad igraš bounty-e možeš naletjeti na bilo koji tip goblina, ali nisam siguran da li ostali tipovi goblina "daju" mogućnost za ulazak u Vault ili samo "obični".

šteta... Srećom zamjena je bila dobra 

...

Smrt u penziji