Da, markinjo, jesam , i nisam "toliko sretan" s dropovima.
I, sad si i ti navukao tomu (a.k.a formula1live) da ti lupa TD na svaki post - da mi je znati šta sam mu skrivio...
Da, markinjo, jesam , i nisam "toliko sretan" s dropovima.
I, sad si i ti navukao tomu (a.k.a formula1live) da ti lupa TD na svaki post - da mi je znati šta sam mu skrivio...
U teoriji nemam problem sa microtransakcijama, ako ne utječu izravno na one koji ne misle plaćati. Kozmetički dodaci i xp boost da (koga boli za ovo iskreno, kad je paragon level samo šminka), ali kupovanje stash prostora i character slotova za pravi novac baš i ne zvuči fer. Ali otom potom. To se tek testira u Aziji, a znamo svi da tamo takve stvari prolaze bez brige. Tu "kod nas" ne vjerujem baš da bi Blizzu tako lako prošlo prodavanje nekih stvarno bitnih stvari za uživanje u igri.
Pa i sada se može,u stvari već odavno, kupiti još 3 lika, imati ih maksimalno 15, za nekih 15 eura...
Tako da, tko je to htio, mogao je to već napraviti...
A i za veći stash, neće biti mnogo onih koji će to htjeti platiti...
Pa kakve veze imaju takve mikrotransakcije na tvoj gameplay? Oces igrat bolje ako ti je armor obojan u novu nijansu sive i prati te novi pet koji ne radi nista a sve je to zaokruzeno sa portretom sa tvojom sosbnom slikom? Dok god nemozes kupit npr. potove koji ti daju 100% vise dmg-a i neznam neke bolje setove dostupne preko mikrotransakcija koga briga... jbg budale ce uvijek kupovat.
@ Tomo - u svakom slučaju si efikasan.
Ja ne mogu igrati sa drugima jer započnem rift, žena zove za nešto, pauziram. Nastavim, mala zove za nešto drugo... pauziram, treba suđe oprati... brzo bi me izbacili drugi jer sam svaki malo u away
Dobih i ja TD...
Evo i ja Vam se pridružujum od danas :) samo dok mio se skine to sve prvo..
kupi sam fizičku i dlc reapear of souls digital, no blizzard mi sada nudi neki "upgrade" na digital deluxe??? isplati li se to i da li je to uoće tko uzeo od Vas?
tnx
ako me netko hoće dodati:
mNik987#2148
Evo i ja Vam se pridružujum od danas :) samo dok mio se skine to sve prvo..
kupi sam fizičku i dlc reapear of souls digital, no blizzard mi sada nudi neki "upgrade" na digital deluxe??? isplati li se to i da li je to uoće tko uzeo od Vas?
tnx
ako me netko hoće dodati:
mNik987#2148
Jedino bitno je 3 dodatna slota za likove što po meni i nije neki bonus. Eventualno ako će ti trebati nakon podosta igranja, ali za početak se ne isplati.
Evo dodao sam te.
Danas sam imao srece i dobio sam prakticki sve sta sam htio ,5 set marauders,ring za -1 set,rjesio sam 27 GR lagano,135 paragon
Dokle god se ne prodaju stvari koje su p2win briga me za mikrotransakcije. Primjer dobrih mikrotransakcija Path of exile. Primjer loših Drakensang.
Evo prvi puta natukel lvl 70 sa Monkom pa me zanima koji bi bio dobar početnički skill setup? Ima tko ideje?
upalim D3 nakon dugo vremena i doceka me sljedece:
Graphics Error
An error occurred reseting D3D.
sjecam se imao sam taj problem prije al sam stavio samo Windowed Fullscreen i sve 5, no medjutim nakon ovog patcha opet to..
je mozda imao ko taj problem?
Dosta sreće danas, 2 Unitya i "Cannot Die" relic za templara. Također pao i 3 SWK ali sa toliko lošim statovima da mi je vrhunac GR 25 i T5. Jednostavno ne pada dobro oružje.Ali nema veze, osnove su tu, sada treba povećati damage i početi farmati T6...
Evo i slika prstenja, imao sam podosta sreće, pogotovo sa Unity ringom. I jedan "zanimljiv" ammy koji koristim, makneš dex i ne kužiš po statovima da je samo lvl61.
Malo sam napredovao na ljestvici, trenutno 43 lvl grift. Da mi se hoće posrećiti kombinacija grifta možda padne i 44 lvl. Osim relativno finog ancient Sunkeepera, nemam sreće sa dropom niti kraftanjem.
Nemam sreće sa ramaladni giftom jbt, neće da dropa, u ovih 500 paragona svega 3 komada dobio.
Zanima me da li se promijenilo nesto kod keywardena znaci jucer i danas par puta(cca 10) odigrao prvog na t1 i jos mi niti jednom nije pao key of bones?
Zanima me da li se promijenilo nesto kod keywardena znaci jucer i danas par puta(cca 10) odigrao prvog na t1 i jos mi niti jednom nije pao key of bones?
Nije, ali šansa da dropa ključ, čak i na T6 je samo 50%.
Evo drop šansi (ispod T1 ne padaju):
Nije, ali šansa da dropa ključ, čak i na T6 je samo 50%.
Evo drop šansi (ispod T1 ne padaju):
znam tak je bilo i prije al od 10ak puta ni jednom..:O
hvala svejedno.
Kod mene je onaj Keywarden u Dalghur Oasis najškrtije đubre, hebo sebe.
Njega ne zanima što je 50% šanse na T6, on to ne šljivi.
Ne znam točno tko od Vas li dvojica su me boostala jučer
Prvi me je boostao sa Crusaderom na t1 i Hvala mu.
No kasnije me lik boostao sa DH na t6 :) U rekordnom roku 30 minuta sam podigao 30 lvla i nekoliko lvla paragona tako da sam stvarno zahvalan ljudima sa ovog foruma :) jer jedino su me oni mogli dodati
Uglavon taj DH je nestvaran kako lako ide solo kroz t6 ) sa Crusaderom mislim da je to nemoguće :)
ide s crusederom isto lako :)
samo pravi build moras nac
ide s crusederom isto lako :)
samo pravi build moras nac
dobri itemi padaju puno teže nego na ps4
sviđa mi se remen kojeg sam dobio gdje mi borbandement pada svakih 8 sec. na temelju toga ću si sastavljati build..
T6 je sa svakom klasom easy mode ako imaš pravi gear. Sa DH-om si do nedavno trebao samo jedan gumb za čišćenje T6.
... Sa DH-om si do nedavno trebao samo jedan gumb za čišćenje T6.
zapravo 2... vault i sentry
meni je bilo fora, podbočio sam lijevom rukom glavu i igrao desnom
T6 je sa svakom klasom easy mode ako imaš pravi gear. Sa DH-om si do nedavno trebao samo jedan gumb za čišćenje T6.
Pa što je onda teško? :)
Dok ne povećaju težinu do barem T10, ništa. Greater riftovi jesu teški (iako je to umjetno povećavanje težine - dmg i hp mobova se povećava sa svakim levelom), ali taj mod ima pak svoj set problema zbog kojih je iritantan do neigrivosti što se mene tiče.
Ne znam točno tko od Vas li dvojica su me boostala jučer
Prvi me je boostao sa Crusaderom na t1 i Hvala mu.
No kasnije me lik boostao sa DH na t6 :) U rekordnom roku 30 minuta sam podigao 30 lvla i nekoliko lvla paragona tako da sam stvarno zahvalan ljudima sa ovog foruma :) jer jedino su me oni mogli dodati
Uglavon taj DH je nestvaran kako lako ide solo kroz t6 ) sa Crusaderom mislim da je to nemoguće :)
Ja sam te do 70 :) ,trebao sam keystonove ionako a ide dosta lagano i dok je jos jedan u grupi pa nije problem
Dok ne povećaju težinu do barem T10, ništa. Greater riftovi jesu teški (iako je to umjetno povećavanje težine - dmg i hp mobova se povećava sa svakim levelom), ali taj mod ima pak svoj set problema zbog kojih je iritantan do neigrivosti što se mene tiče.
Greater riftovi su đavo,28. predjem u 10 minuta lagano,29 prvu elitu ubijam 5 minuta,izgorio sam
remen je zakon :)
ja imam na 6 sec inace igram stamped build
Realno, ne znači puno većini nas (koji smo polu-casual), ali za neke više levele GR-ova (pogotovo ako si charge barb) ovo je jako dobra informacija.
Ukratko, nakon patch-a 2.1.2, pylon-i u greater riftovima više nisu predefinirani, nego se spawn-aju tek kada imaš određeni napredak na progress bar-u (i po onome što sam ja vidio, nikad nisam dobio dva ista). Znači, ako si na nekoj "manjoj" mapi (recimo Hellrift, onda ona kao iz Act II itd.) možda je bolje prvo pogledati sve okolo, da ti se ne spawna na tom dijelu pylon, nego što bliže prema kraju borbe, tj. da možeš sačuvati za rift guardiana. Pylon će se spawnati samo u "neistraženom" dijelu mape. Neki su čak uspjeli dobiti dva pylona jedan-u-drugome na taj način.
Ono kad pogledas leaderboard za monka i vidis da postoji ekipa vec na Plvl 700. Svaka cast ekipi.
Igra li tko sa wizzom? Kakav je Helo of Aryse (ili kako vec)?