Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Zver kaže...

Jel igra još neko  običnu trojku bez PTR-a?

Zadnja 4 post-era iznad tebe sigurno.

Ali ne libimo se ni probati PTR.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
Zver kaže...

Jel igra još neko  običnu trojku bez PTR-a?

Naravno. Ali nasitno. Zaista je krajnje vrijeme za osvjezenje igre.

15 godina
Diablo 3

Pitanje za one koji imaju paypal spojen s blizzardom... Koliko je to posla, treba li se imati onda onaj autentifikator prilikom logiranja i zanima me kada se pare prebace na paypal, jel sve skupa skinu 1€ i 30% dobiti te 1€ paypal skine na kraju?
Tipa trenutno kad bi prodao 1b golda piše da se dobije 40€ pa me zanima koliko bi mi para leglo na paypal, da znam isplati li se, jer bi si s tim novcima uzeo lijepo RoS ako mogu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

... pa me zanima koliko bi mi para leglo na paypal, da znam isplati li se, jer bi si s tim novcima uzeo lijepo RoS ako mogu...

pa ako ćeš za te pare kupovati RoS onda radije pare stavi na "balans". Samo imaš fee od blizzarda a paypala nema u toj priči.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Pitanje za one koji imaju paypal spojen s blizzardom... Koliko je to posla, treba li se imati onda onaj autentifikator prilikom logiranja i zanima me kada se pare prebace na paypal, jel sve skupa skinu 1€ i 30% dobiti te 1€ paypal skine na kraju?
Tipa trenutno kad bi prodao 1b golda piše da se dobije 40€ pa me zanima koliko bi mi para leglo na paypal, da znam isplati li se, jer bi si s tim novcima uzeo lijepo RoS ako mogu...

Treba imati sreće prodati 1B golda. :D

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Diablo 3

Imat ću ja sreće prodat 1b, samo me zanima koliko će mi to ispast para na kraju. Na battlenet kad bi prebacio, uzeli bi mi 1€+15% šta bi ispalo cca 35€ na kraju na battlenet balansu, a za te novce ne mogu si uzest RoS :( a preko paypala mislim da mogu ako dobijem cca 28€

0 0 hvala 0
16 godina
1.Lovac kaže...

Nekoliko minuta posla, ništa strašno. Ne treba imati authentikator ali trebaš imati SMS protect u slučaju da nemaš auth. Kod prodaje golda uzmu ti 15% i onda još 15% ako to ide na paypal. Paypal ti ne naplaćuje tj. ne skida ništa ako čekaš redovni automatski transfer.

(Ako pak planiraš kupovati RoS kod Blizza i ako imaš autentikator onda si ostavi lovu na balansu i kupiš s balansa - taj dio zaboravio jer je kod njih malo skuplje :D  ). Od prodaje 1b golda po cijeni 2€ za stack dobio bi 28.9€ na paypal, dovoljno da ubodeš RoS čini mi se :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 16:44 (amanar).
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Nemoj se nadati prodati gold po 2€. Cijena je nerealna i ne znam da li tko sada više bilo što kupuje.

PS: Ako se ne varam i paypal uzima proviziju (Fees) za dobiveni novac.

0 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Nemoj se nadati prodati gold po 2€. Cijena je nerealna i ne znam da li tko sada više bilo što kupuje.

Pa zanima me koliko bi dobio na kraju na paypal... Preko battleneta se stvarno ne isplati uzimat. Preko paypala možda za 1b i uspijem nešto...

16 godina
formula1live kaže...

Ne znam tko kupuje ali kupuju. Cijena golda je takva i trenutno ide po 1.98€, u tri tjedna je skočilo s 1.28. Pa vidiš na RMAH da je jučer išla 1.98 a i da danas se ne može kupit ispod te cifre, jasno ako netko želi a vi vjerovali ili ne, ljudi kupuju i iteme i golde jer sam i dalje vidio iteme bidane na 2b ili blizu. Jasno da to nije učestala pojava kao nekad ali dobri itemi se i dalje prodaju i po višim cijenama.

A što se tiče paypala, dobit ćeš koliko sam rekao, da ne kompliciramo, bez provizija. Sigurno. Gold staviš po zadnjoj cijeni i ode u par min. Provjereno, doduše samo 200mil. Stavit ću i veći paket pa da vidimo :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam neki dan prodao gemove (158 radiant emeralda){#} u roku par sati na rmah.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma sve se prodaje kak se kaze ko i prvog dana,samo treba znat koju cijenu trazit....

btw ubro sam ovo jucer na bidanju za 600m a mislim da vrijedi dosta vise,vidjet cemo za kolko ce otic

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 19:30 (XSX).

1 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Ja sam neki dan prodao gemove (158 radiant emeralda){#} u roku par sati na rmah.

Koliko ti je onda 1 gem koštao?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Trazim ekipu za crypt farming

WW Barb

GameOver#2358 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Počeo igrat prije nekih tjedan dana i sad bi htio hellfire ring prije RoS-a. Igram sa barbom, p20 sad i na 130k dps i teško da ću se gearat za mp10 u mjesec dana pa mi je najbolja šansa nać carry kroz mp10 ubere. Vidim po forumima da nude free carry uz 3 moja machinea, pa reko da vidim prvo kod domaćih. Pa ak neko oće pomoć. javite se, tag je IceM4N#2210

Ak neko hoće igrat skupa slobodno me dodajte ingame.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@IceM4N - ubacujem te na listu prijatelja i definitivno mozemo odigrati ubere samo sto mi je mp8 optimalan, uz jakog wizza s kojim igram cesto moze i mp10

Spartacus#2244

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Neki dan baš mlatili po uberima i stvarno dobra zajebancija za promjenu.

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Posebna napomena:

Nije mlaćenje nego rasturanje (24 uber runa zaredom) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

I ja to propustio... A veselio sam se ueberima s Crixom i ekipom {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sutra je dosta dugacak maintaining,od 3 ujutro do 11 navecer,mogo bi loot 2.0....makar sam skeptican.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne sekiraj se, imamo još dosta mašinica, bit će prilike {#}

17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Posebna napomena:

Nije mlaćenje nego rasturanje (24 uber runa zaredom) {#}

hahah Ghom se pred kraj presto i pušit koliko smo ga tukli.

da je meni žezlo čudesno
17 godina
XSX kaže...

Sutra je dosta dugacak maintaining,od 3 ujutro do 11 navecer,mogo bi loot 2.0....makar sam skeptican.

A i US forum je već cijeli dan pod maintenance-om. Možda i bude, tko zna!

12 godina
TomoR kaže...
XSX kaže...

Blizz je obećao prije ekspanzije pustiti verziju 2.0 u pogon a ostalo je malo više od mjesec dana do izlaska ne bi imalo nikakovog smisla da puste patch 2.0 samo dan ranije... no to je blizz sve je moguće... ali na kraju po meni mislim da neće puštati patch prije ukidanja AH..

Smrt u penziji
15 godina
geothia kaže...
TomoR kaže...
XSX kaže...

Blizz je obećao prije ekspanzije pustiti verziju 2.0 u pogon a ostalo je malo više od mjesec dana do izlaska ne bi imalo nikakovog smisla da puste patch 2.0 samo dan ranije... no to je blizz sve je moguće... ali na kraju po meni mislim da neće puštati patch prije ukidanja AH..

Mozda puste patch ali onemoguce prodaju/trejdanje novih legendarnih..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
Diablo 3

Pa naravno, nove legende će biti account bound. Njih se neće moći prodavati. Rare bi se trebali moći i dalje prodavati na AH, jer nisu BoA.

Osim između "članova" party-a unutar 2 sata kako je pao predmet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 14:39 (TomoR).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
XSX kaže...

Nije do navečer, 23:00 CET, nego 11:00 CET. Tako piše svaki put kod maintanancea. Ali uvijek prije puste servere u pogon.

15 godina
EraserHead kaže...
TomoR kaže...

Ne sekiraj se, imamo još dosta mašinica, bit će prilike {#}

Ma mene niko nikad ne bi ni zvao na ovako nešto... :(

12 godina
neaktivan
formula1live kaže...
XSX kaže...

Nije do navečer, 23:00 CET, nego 11:00 CET. Tako piše svaki put kod maintanancea. Ali uvijek prije puste servere u pogon.

Lol sad sam tek vidio sta sam napisao,htio sam napisati do 11 prijepodne...

17 godina
neaktivan
Diablo 3

E sad jel ovo pada u igri ili mozes stari leg frizirat

ovo je iz rosa ,neki lik to nosi

da je meni žezlo čudesno
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 16:01 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice