Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.560.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Ako misliš na Puzzle ring, imam ga sad na PTR-u. Treba ti pasti 40 bijelih itema koje pokupi goblin i onda ti da žuti, a često i legendarni predmet.

Nova verzija prstena je da ti treba "samo" 12-15 bijelih itema pasti da ti goblin da predmet.

Znao sam na lvl 60 odigrati cijeli Act da mi nije palo 40 bijelih itema na PTR-u, tako da to pozdravljam. Mislim da mi inače bio goblin bacio jedan leg amulet.

Kad lvl-aš, do nekog 50+ lvl-a pada dovoljno bijelih, kasnije budu dosta rijetki.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Da znam da su bijeli itemi inace rijetki a da trebaju za craftanje,samo ne kuzim dio gdje goblin skupi 15 bijelih i onda to pretvori u jedan zuti...ili dobis i te bijele???

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 11:52 (XSX).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
XSX kaže...

Da znam da su bijeli itemi inace rijetki a da trebaju za craftanje,samo ne kuzim dio gdje goblin skupi 15 bijelih i onda to pretvori u jedan zuti...ili dobis i te bijele???

Ne, ti bijeli nestanu.

Dakle ako trebaš bijele iteme za materijale za kraftanje, onda naravno ne nosiš taj prsten.

11 godina
neaktivan
Diablo 3

ne kontam paragon lvls u RoSu, zapravo imam par toonova na lvlima od 8-12 i nije mi jasno koji ce paragon lvl imat u exp ? i sta se sad dobija sa svakim lvlom, opet neki +% na nesto ili kako vec ?

kako najbrze izlvlirat toona prije RoSa na sto visi paragon lvl i jel ima smisla, tj. da li ce se brze lvlirat u RoSu ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi moji sad sam na ptru na torment 2 lvl 60 u 10 minuta igre navuko 50m xp a kako je tek na lvl 70,ja cu bit sretan ako ovakav xp sa lvl 60 zavrsi na lvl 70 kad igra bude live,ako bude i vise onda ce bit pravi hype.

0 0 hvala 0
17 godina
hipshizik kaže...

ne kontam paragon lvls u RoSu, zapravo imam par toonova na lvlima od 8-12 i nije mi jasno koji ce paragon lvl imat u exp ? i sta se sad dobija sa svakim lvlom, opet neki +% na nesto ili kako vec ?

kako najbrze izlvlirat toona prije RoSa na sto visi paragon lvl i jel ima smisla, tj. da li ce se brze lvlirat u RoSu ?

Paragoni se broje tek za XP skupljen sa likovima iznad lvl 60, a za RoS za likove iznad lvl 70. U RoS-u se trenutno puno brže lvl-ira, ali vidi i moj odgovor dolje.

XSX kaže...

Ljudi moji sad sam na ptru na torment 2 lvl 60 u 10 minuta igre navuko 50m xp a kako je tek na lvl 70,ja cu bit sretan ako ovakav xp sa lvl 60 zavrsi na lvl 70 kad igra bude live,ako bude i vise onda ce bit pravi hype.

Ali će navodno jako smanjiti paragone koje prenosimo u Patch 2.0 (ilitiga, kažu da za par dana ćeš moći skupiti Paragon 200 kada dođe Patch 2.0/RoS). Dodatno, ovo koliko XP-a se dobiva non-stop namještaju, ne bi me čudilo da će i to smanjiti u odnosu kako je od noćašnjeg patcha na PTR-u/beti.

Evo, povremeno gledam lika (RoS beta) igra Torment 1 sa Crusaderom, i skupio je 4 Paragona u zadnja 2 sata (OK od 63-67, ali svejedno):

http://www.twitch.tv/crenick

Inače, kaže lik da će vjerojatno ameri noćas dobiti nove beta invite-ove, a općenito da se idući tjedan (oko četvrtka vjerojatno) očekuje novi val beta key-eva (sve nepotvrđeno, ali navodno od nekog Blizz suradnika info)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 13:46 (TomoR).
13 godina
neaktivan

? OPET.....{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 15:55 (ilinko).
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo Shinobi malo o patchu na RoS beti, izgleda da ipak ide na bolje, doduše neke stvari su mogli malo drugačije...

Ukratko, health mobova na većim Tormentima je smanjen (jer su bili posložili da budu u skaldu s 3-4K DPS oružjima koja su padala za vrijeme Friends i Family bete) - ja bi rađe da su uveli bolja/jača oružja, no dobro...

XP koji se dobiva na nižim težinama je povećan i kaže da paragoni idu jako brzo.

Kaže da nije naletio na neke bugove, tako da izgleda da RoS možda i izađe relativno pristojno ispoliran {#}

Znači li to da više neće padati, znači li to da su smanjili DPS oružjima......?

Znao sam da je sve to u početku bio marketing {#}

Još će tu biti promjena ljudi moji!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 15:57 (ilinko).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma nece se tu vise nista drasticno mjenjat,sad su presli na density da vide kako ljudi reagiraju i to je vise manje to...dps na oruzjima nece mjenjat koliko ja znam,ostat ce od 2000-3000dps 1handeri :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 16:57 (XSX).

0 1 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Ma nece se tu vise nista drasticno mjenjat,sad su presli na density da vide kako ljudi reagiraju i to je vise manje to...dps na oruzjima nece mjenjat koliko ja znam,ostat ce od 2000-3000dps 1handeri :D

Nema više 3000DPS onehandera (tj. teško će to biti i naenchantat), čak i 2-handeri su rijetki sa 3000DPS - to je bilo u Friends i Family beti (3000DPS na 1H i 4000DPS na 2H). Sad je znatno manje toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 17:03 (TomoR).
12 godina
Diablo 3

Trenutna situacija na PTR-u

Na turnament I public 4 igrača cca 40 min 200 milja xp-a!

Igrao sa barbarom oko 270k DPS-a, ide kao kroz sir..

Dvije legende.

Jedan set plan.

I da nisam imao ruby u glavi..

(zato jer nemam u glavi, informacija našla mozak kad je sve bilo gotovo {#})

Smrt u penziji

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja cak mislim da ce ostavit ovakav xp za ekspanziju jer su paragoni unlimited pa onda nema svrhe da igra ima mizeran xp jer onda nitko ne bi ganjo paragone vise,ovako ipak covjek dobije izazov da sto veci paragon ima kad vidimo da je satnica oko 300m xp...

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Joj, brdo ljudi je dizalo paragone da imaju sto veci level kad RoS izadje, i sad ispadne da za par sati se to sve nadoknadi. XP leti po ovom novom sistemu, monsteri su slabiji, lakse ih je umlatiti, ako si mogao Torment I prije sad ide i Torment VI na guranje.

Sve u svemu do izlaska igre ocekuje nas jos puno toga. Obican Dibalo 3 i neigram vise, samo PTR, zabavljam se dok se jos moze. Tko zna, kad RoS izadje mozda sve ove stvari koje trenutno igramo stave u neku buducu ekspanziju, ipak je to Blizzard.

Gledam malo Shinobijev live stream, uhvatio vremena, planira covjek na event da ide ali kosta izmedju 600-900$ put i troskovi, u deset minuta mu donirali 100 pa 101 pa 102 dolara + par sitnih donacija od po 5 10 20$, uglavnom ljudi doniraju koliko mogu.

Covjek je strasan.

http://www.twitch.tv/nlgg_shinobi

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:28 (SlavkecD3).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Ja cak mislim da ce ostavit ovakav xp za ekspanziju jer su paragoni unlimited pa onda nema svrhe da igra ima mizeran xp jer onda nitko ne bi ganjo paragone vise,ovako ipak covjek dobije izazov da sto veci paragon ima kad vidimo da je satnica oko 300m xp...

Kada sam vidio sta pisete malo sam sada isprobao PTR. Torment I je zaista smijurija. Elite odu za par sekundi a za 3 minute na weepeng hollow i par skupina mobova 10M exp.

12 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Joj, brdo ljudi je dizalo paragone da imaju sto veci level kad RoS izadje, i sad ispadne da za par sati se to sve nadoknadi. XP leti po ovom novom sistemu, monsteri su slabiji, lakse ih je umlatiti, ako si mogao Torment I prije sad ide i Torment VI na guranje.

I dalje ce ti ljudi bit u prednosti kad izade ROS jer ja cu npr nastavit od 240+ paragona a neki ce od puno nizeg...

16 godina
Diablo 3

Ne znam jel bilo ali evo da podjelim.Zanimalo me sta sve crusader ima,i tip je jako ljepo sve objasnio.Jedva cekam probat crusadera ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XSX kaže...
SlavkecD3 kaže...

I dalje ce ti ljudi bit u prednosti kad izade ROS jer ja cu npr nastavit od 240+ paragona a neki ce od puno nizeg...

Ma znam ja to, ali ako hoces igrati visoki mp sada moras AH koristiti, druge ti nema, ali s trenutnim lootom u PTR verziji i kolicini XP koje ti daje, to je strasno.Tako da se do paragon 300-400 za par tjedna bez problema dodje. A ne kao ja igrao na Vanilli skoro 800 sati s barbarom da dodjem do paragon 100, maksimum mi bio mp4. AH nijednom koristio za kupovinu itema. Samo koristio sto mi ingame dropalo, a dropalo nikako.

Evo igrao sat i pol na Normalu, skocio s paragon 111 na 112. Normal. Smijurija od kolicine XP koje igrac sad dobija. Palo mi odmah u startu i set cipele. I jos 7 legendarnih predmeta. Normal nivo tezine ponavljam. No Comment.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja sam odirgao cca sat vremena na HC torment1, i odmah u prvih par sekundi dropalo legendu, nije baš nešto. 

Paragon s 69 na 70 je jako brzo prošao. EXP ide jako dobro.  

A i s likom kojim sam igrao, piči smo po act3. Uglavnom, malo zna biti gusto s elitovima, ali da se izdržati. 

Ubili goma i siegda od bosova. Nisam dobio legende, jer sam ih već sve prije pobio :D

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 3:24 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni nije jasno to da PTR i Americki server rade odlicno, iako mi je ping duplo veci nego na Europskim serverima. Evo probao EU server jutros, nema sanse igrati bez stekanja. Samo mi s vremena na vrijeme sve zastane na ekranu ona ikonica od latency se prebaci u crveno i naravno ako sam u hrpi mobova da me umlate u tom trenutku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SlavkecD3 kaže...

Meni nije jasno to da PTR i Americki server rade odlicno, iako mi je ping duplo veci nego na Europskim serverima. Evo probao EU server jutros, nema sanse igrati bez stekanja. Samo mi s vremena na vrijeme sve zastane na ekranu ona ikonica od latency se prebaci u crveno i naravno ako sam u hrpi mobova da me umlate u tom trenutku.

Kako ti nije jasno, EU Blizz serveri su na lošijem hardveru i/ili imaju manje procesorskog vremena na raspolaganju nego američki.

Jedan je to i od razloga što smanjuju mob density, da jednostavno ne šteka (kao pred ulazom/izlazom iz kripte ako je Fields pripremljen dobro...)

EDIT:

Ovaj sa TD nek si zamisli malo. Activision/Blizzard je US kompanija, kojoj nije toliko bitno da im u EU D3 radi super - WoW mora raditi puno bolje zbog mjesečne pretplate pa vjerojatno dobije i "bolje" servere.

Eto, ipak ćemo prenijeti svoje "zaslužene" paragone. Trenutno je greška na PTR-u da kad ekipa importa da ima "premali" Paragon - kaže Paragon 100 na live, treba biti Paragon 113 nakon Patch 2.0.x:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11676477559?page=3#46

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 8:44 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ROS mrvicu snižen na g2a.com

https://www.g2a.com/weeklysale?adid=M_5_20140207&id=2

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Evo ROS mrvicu snižen na g2a.com

https://www.g2a.com/weeklysale?adid=M_5_20140207&id=2

Po toj cijeni sam ga predbiljezio na G2Play prije mjesec dana. Sad se key ceka. Sva sreca pa su ZOI iducih 2 tjedna. Malo cemo skratiti vrijeme.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam svoj uzeo preko g2a. Nekako su mi draži. Bilo je 28.90€ i samo čekam da mi dođe key, ali i onako ga prodajem, jer sam već dobio na svom accountu key za ROS na nekoj nagradnoj igri. 

A kad mi dođu keyevi imam 2 komada za prodati. Svoj, i od frenda koji ipak odustaje od d3, više nema volje za igranjem. 

A i baš mi se sviđa nova pozadina na battle.net aplikaciji. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

e ljudi pomoc

instalirao diablo 3 i igram ga malo i uvijek imam probleme sa igricom da jednostavno nakon nekog vremena ne mogu ubijati neprijatelje i sve stane niti oni mene napadaju., zamahnem al bez efekta

ne mogu kliknuti na likove u new tristram, baš samo mogu hodati naokolo bez interakcije...fakat mi nije jasno...imam verziju 1.08 ili koja već..igrica je ne igriva ovako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gubiš vezu sa serverom, može biti do njih (onda obično se nađe i neka obavijesti), može biti do tvog pružatelja usluge ili može biti negdje između. I može biti da ti je veza zagušena (netko na torrentu, you tube i slično).

Ako je prvo, moraš se strpiti da srede što je krepalo.

Za drugo možeš se probati spojiti kod nekog drugog, ili preko mobitela na internet i vidjeti da li ti isto šteka. Za treće su simptomi slični, mogao bi ih provjeriti ako se znaš služiti traceroutom pa da vidiš da li je neki server između tebe i bneta u problemu.

I zadnje, pogasi sve što ima veze s netom, spoji se žicom na ruter i pogledaj onda kako ide.

14 godina
rjanko kaže...

e ljudi pomoc

instalirao diablo 3 i igram ga malo i uvijek imam probleme sa igricom da jednostavno nakon nekog vremena ne mogu ubijati neprijatelje i sve stane niti oni mene napadaju., zamahnem al bez efekta

ne mogu kliknuti na likove u new tristram, baš samo mogu hodati naokolo bez interakcije...fakat mi nije jasno...imam verziju 1.08 ili koja već..igrica je ne igriva ovako

Ako je jučer biče da do njih... igrao s dva frenda, stalno im pucalo....Ali opet prije bi posumnjao u tvoj komp ili vezu.

Btw. Što je s tim cijenam u AH zadnjih 2 tjedna. Sve ode u nebo.... :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 7:00 (Zver).
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Pa nek slobodno sve ide u nebo.... Nemam potreba ništa kupovati kad će sve biti bezvrijedno u RoS-u
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Error 33, ne mogu se konektovati na server iz 10-tak pokušaja. Za servere piše da su available, ali badava mi kad se ne mogu ulogovati.

http://eu.battle.net/d3/en/status

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Error 33, ne mogu se konektovati na server iz 10-tak pokušaja. Za servere piše da su available, ali badava mi kad se ne mogu ulogovati.

http://eu.battle.net/d3/en/status

Svaki put se normalno spojio danas - probaj resetirati ruter, za svaki slučaj.

12 godina
Diablo 3

Evo pitanje.. Može li  ovaj prijenosnik pokrenuti Diabla?

Proc- Core i3-4010U-1,7GHz

Ram- 4GB DDR3

Grafa- Intel HDG 4400

I sve zapakirano u 15'' display rezolucija 1.366 x 768 pixelića

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice