Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Ajde ekipa, farmanje mp8 idemo :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Novi gear koliko vidim izgleda brutalno i cini mi se da se ne isplati cuvati staru opremu.

Osobno nisam igrao D3 vec neko vrijeme, odmaram se od svega no sada sam se malo nabrijao pa bi mogao opalit koji run. {#}

P.S.

Igrao sam Neverwinter i cini mi se da sam vidio Crixa (Crix, jesi to bio ti mozda na nekoj Neverwinter mapi ili netko drugi? {#})

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto, došao sam do 70. na barbi :) Priča mi se sviđa i zanimljiva je, atmosfera cijelog 5. acta je onako kako su rekli - mračna. Zone su ogromne i to bi bilo odlično da je monster density malo veći, ovako provedem dosta vremena trčeći kroz prazno. Malthael fight nije dostupan, izbacilo me kada sam došao na quest da ga nađem i ubijem, no Adventure modes su mi otključani. 60-70 mi je trebalo nekih 5 sati ja mislim, ali nisam 100% siguran, uglavnom nije mi puno trebalo, dosta brzo ide. Kasnije se bacam na bounties pa javim kakav je loot :)

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
win32 kaže...

Novi gear koliko vidim izgleda brutalno i cini mi se da se ne isplati cuvati staru opremu.

Osobno nisam igrao D3 vec neko vrijeme, odmaram se od svega no sada sam se malo nabrijao pa bi mogao opalit koji run. {#}

P.S.

Igrao sam Neverwinter i cini mi se da sam vidio Crixa (Crix, jesi to bio ti mozda na nekoj Neverwinter mapi ili netko drugi? {#})

Nisam, ja lovim p1000 na diablu {#}. Još sve skupa 30ak levela:P

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 23:42 (EraserHead).
15 godina
EraserHead kaže...

Nisam, ja lovim p1000 na diablu {#}. Još sve skupa 30ak levela:P

Moga si s nama igrat ;)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

samo zovi:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

samo zovi:)

Evo dolazim odma ako ćemo igrat pola sata :D

14 godina
neaktivan
Diablo 3

koji k.... šta je izašla ekspanzija već??????????????????? nema me dva mjeseca ovdje, i izgleda da je, jel to za PC šta nisu rekli da će izaći tek u 3 mjesecu?

no dobro, ionako moram još barbu dignut do 100 neću ništa kupovat dok ne vidim kako to sve šljaka, i dal se isplati uopće kupit ekspanziju.

nego došo ovdje da vas pitam dvije stvari...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593
prva je, dal mi ovaj amulet s CD 10 više odgovara nego ovaj koji sad imam equiped? nikako se ne mogu odlučit, šta mi je bolje, to mi je najgore kada nešto scraftam pa ne znam dal da nosim ovaj ili onaj. {#}

http://www.pohrani.com/f/1h/c9/2dwvpbbR/screenshot001.jpg

i druga stvar je ovaj witching hour, jel mi se isplati više njega nosit nego ovaj belt? isto ne mogu nikako procijenit šta je bolje, igro sam danas ćuku vremena i izmjenjivao to dvoje i ne vidim neku razliku veliku.

http://www.pohrani.com/f/3w/Qx/R5eFJDp/screenshot000.jpg

čini mi se da mi amulet nije bolji od ovog kojeg imam na liku, zato jer mi ruši 4000 zdravlja, pa onda imam 31000 a treba mi barem 35000 kako sad imam. dok witching hour bi mogo biti od korisniji nego belt, šta vi mislite?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Neki put sam sebe iznenadim svojom gluposti...

Tek sam danas kada sam malo bolje pogledao ovaj leg što sam dobio na PTR-u nešto skužio..

Priložena slika će vam sve reći... {#}

PTR leg PTR leg

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
geothia kaže...

Neki put sam sebe iznenadim svojom gluposti...

Tek sam danas kada sam malo bolje pogledao ovaj leg što sam dobio na PTR-u nešto skužio..

Priložena slika će vam sve reći... {#}

Znaci samo mozes trejdat s ljudima koji su u tvojoj grupi bili dok si ovo naso,a ako si pronaso legendary solo automatski je odmah acc bound valjda.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne mogu se spojiti na d3 jos od jutros.

Jeste se vi uspjevali danas spojiti.

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

Ne mogu se spojiti na d3 jos od jutros.

Jeste se vi uspjevali danas spojiti.

ja sam instaliro jednog malog crnca da pokušava 

cijeli dan pokušava, veli da ne mere, al se ne buni ima topli obrok {#}

ps evo i imo se javio na mejl, ne mere ni on

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 17:57 (EraserHead).
12 godina
neaktivan

Nakon duge i teške bolesti od jutra tek sam oko trojke upo u igru i nakon čuke vremena izašo (rekoh idem jest) i nakon toga nema ulaza.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja slučjano jednom ušao, i budala kasnije izletio jer sam morao nešto obaviti {#} a taman nakon tj. dana ulovio malo vremena da igram

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Nece pa nece nikako, nekakav licencing error (Error 1).

Da li je i kod vas isto?

Ima li zive duse da igra u ovim momentima (i ako igra garant ne gleda forum, bas sam blesav.)

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

sve steka i diablo i wow...imaju problema,ja napokon uspio upast u wow,znaci pokusavat dok ne uspije il poprave skroz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

jos nisu popravili, a kace neznase {#}

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ništa niti kod mene od logina

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

tako je sad valjda svima...a ptr radi

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dobus kaže...

Tak je PTR radi, u "normalni" game ne mogu. Inače, svaki Act Boss je bacio leg, kada sam ga prvi puta sredio. Ovaj Daibo je bio fora, varijanta za lvl 60+ mora da je također zabavan. Ovaj mač mi je nakon toga dropalo. Zamislite Rimeheart kod nekog Wizza koji Frizza {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 22:43 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

skinuo sam si diablo ptr i vidim da tu neki mogu punit levele, pa me zanima koji k ja nemogu ? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
dobus kaže...

Tak je PTR radi, u "normalni" game ne mogu.

Još bolje.. piše nakon logina u beta klijent da imam Starter edition.

Isto piše i za Starcraft 2, a imam osnovnu + expanziju.

Ljubazno mi čak nude da si nadogradim na punu verziju. Kod logiranja javljaju da imaju problema sa autentifikacijom i logiranjem, a ne da su sj***li licence ljudima.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
houska kaže...

skinuo sam si diablo ptr i vidim da tu neki mogu punit levele, pa me zanima koji k ja nemogu ? :) 

Oni koji imaju RoS betu mogu do lvl70, imaju bounty-e, pristup Mystiq-u i 5-om Actu (osim zadnjeg bossa)

Zura kaže...
TomoR kaže...
dobus kaže...

Tak je PTR radi, u "normalni" game ne mogu.

Još bolje.. piše nakon logina u beta klijent da imam Starter edition.

Isto piše i za Starcraft 2, a imam osnovnu + expanziju.

Ljubazno mi čak nude da si nadogradim na punu verziju. Kod logiranja javljaju da imaju problema sa autentifikacijom i logiranjem, a ne da su sj***li licence ljudima.

Ista stvar, i meni nude upgrade za DIII, SC2 nisam ni pogledao, ali vjerojatno je i to točno. Zamislite da im se smrdao back-up pa izgubimo sve likove... 

Doduše na account stranici i dalje piše da imam aktivne pune accounte od DIII i SC2, tako da je očito bio problem neke desinkronizacije servera (login/klijenti).

Inače, u PTR-u mi dropalo neki recept za lvl50 leg item. Craftao sam ga i nema na sebi limit za "udijeliti" ga nekome. Možda im je greška, možda su u šumi.

Dodatna stvar, izgleda da monsteri sad lvl-aju zajedno s tobom, s time da očito ima neka granica max za kada si na lvl 60, ali sa monkom s kojim sam krenuo od nule, nakon lvl 55 (smanjio sam s Master na Expert težinu) se već jako mučim. Lik mi ima skoro 40K dmg. Sad sam lvl58, kada natučem 60 idem po Diabla.

Bilo bi lijepo da ako Loot 2.0 izađe prije Reaper of Souls da bar daju Riftove, kada već ne možemo do bounty-a.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 8:53 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

meni sad baca eror 3003, da mi nisu sjebali možda autentikaciju modža? meni to prošli put izbacilo, kada su mi pobrkali autenticator, pa sam novi radio.

i 5-3570K
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

meni sad baca eror 3003, da mi nisu sjebali možda autentikaciju modža? meni to prošli put izbacilo, kada su mi pobrkali autenticator, pa sam novi radio.

Svima baca istu gresku. Ne sekiraj se. Samo sto su ovaj puta nesto malo zesce zabrljali. Na njihovim stranicam kaze da su serveri up a ne moze im se ni blizu.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

aj dobro, već sam mislio da je samo mene naguzilo. {#}

nego, kakav je taj loot 2.0, jel pada šta dobro ili je sranje ko i do sad? {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sinoć skinuo PTR i evo malo sad igram, sve mi nešto čuno, spojili su RoS i loot 2, i pola toga ne možeš koristiti, ne mogu čak niti nositi amulet 61lvl koji je kraftan, jer sam ja lvl 60, a koliko vidim exp nemam nikakav progres, i sad sam baš umro s monkom kojim sam pičio HC, igrao sam na master, minione razvaljujem, i rekao bih da je neki ekvivalent kao inferno mp6,7, recimo, bar što se elita tiče. Dobro me je zgromio sad jedan :D

I skroz mi je čudno, kako sam poštimao skillove, npr na barbaru imam dva sekundarna, i sad ne vidim nikako da mogu promjeniti skill koji sam izabrao, ako je bio defence, ili sekundarni, ne mogu promjeniti na primarni, ne znam koji je to vrag, to me baš iritita, ništa nisu dobor napravili za ptr, em normalna igra ne radi, em na ptr mi pali kao da imam RoS ja se obradovo reko što je ovo, znam da nemam to, a onda unutra pola toga ne možeš koristiti tj. sve iz expanzije, eto koma :D

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 9:56 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

a dobro, ima još 3 mjeseca do izlaska, ali ja ne kužim zašto nikad ne riješe proizvod gotovo do kraja, pa onda neka puštaju u testiranje. jer je očito, da uvijek nakon izlaska igre odnosno expanzije, još mjesecima uštimavaju one ukenjane djelove igre. to mi ide na nerve, pogotovo što serveri svako malo štekaju pa ne moš ni igrat. ne znam zašto ne naprave opciju off.line mode, da ljudi mogu igrat off line kada serveri ne rade, koji klinac nas non stop prcaju s time, neka ljudima daju na izboru a ne da nas ograničavaju samo na on. line iako to ne bi bio problem da serveri uvijek rade kako treba, ali češći su problemi i rijetko kad se može igrat u miru. barem je moj dojam takav, ali šta je tu je, vidjet ćemo za par mjeseci na što će to ličit, ja svakako do ljeta neću kupovat ekspanziju, jer znam da će biti opet štekanac dok ne naštimaju stvari kako treba, već sad je očito da će se ponovit situacija iz 2012 kada hrpa ljudi nije mogla igrat kako spada igru.

volio bi da griješim, ali po ovome što sad vidim ne miriši mi na dobro.

i 5-3570K
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zato što onda igra ne bi izašla do 2017. realno, a onda bi većina cmizdrila da gdje je igra više. Meni je okej i ranije izdavanje, pa nek' uštimavaju. S obzirom da se radi o video igri, ne vidim zašto bih se nervirao oko toga i ne znači mi pretjerano ako balans nije savršen ili nešto sl. I dalje Blizzard ima najbolji "track record" što se tiče dostupnosti i dovršenosti igara, tako da nemam zamjerki.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
neaktivan
Diablo 3

sad se nemoze ni na battle.net spojit.....krasno{#}

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice